Author |
Topic  |
|
Quam
New Member

159 Posts |
Posted - 01/02/2004 : 22:22:23
|
Funguje kompas na mesici? Vim,ze zde na foru je rada odborniku na toto tema a doufam ,ze mi poardi s timto problemkem.Jedna slecna dostala za ukol to zjistit... doufam ze me nezklamete.
|
máslo |
|
| |
Atreus
bububu!

426 Posts |
Posted - 01/02/2004 : 22:27:05
|
Pokud dotyčnej kompas nekouří, tančí, je komunista a správně vibruje, pak jsem přesvědčen, že ano.. ;-p |
"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it." G.B. Shaw
|
 |
|
Sagger
Ci-ua-ua

925 Posts |
Posted - 01/02/2004 : 22:28:58
|
Netusim ale, k cemu ti takovej kompas na mesici je jelikoz v danem pripade jsi uz asi mrtvy. |
1st Lokian Platoon, IHC www.imperialhighcommand.com |
 |
|
Quam
New Member

159 Posts |
Posted - 01/02/2004 : 22:32:11
|
Atreus: :o]]]
Sagger:No me to zajima spis v teoreticky rovine a navic tam nemusis sundavat skafandr abys zkusil kompas.Navic podle ceho se tam treba kosmonauti orientujou? urcite ne podle hodinovejch ruciciek slunicka. |
máslo |
 |
|
elidor
Administrator

1340 Posts |
Posted - 01/02/2004 : 22:38:00
|
mesic ma gravitacni i magneticke pole, ale to magneticke neni stejne jako u zeme. takze kompas by ti tam byl na nic. nema nic jako severni a jizni magneticky pol. |
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett] |
Edited by - elidor on 01/02/2004 22:39:56 |
 |
|
Sagger
Ci-ua-ua

925 Posts |
Posted - 01/02/2004 : 22:41:51
|
quote: Originally posted by QUAM Navic podle ceho se tam treba kosmonauti orientujou?
A ty jsi kosmonaut ? :) Kosmonaut se tam orientovat podle kompasu asi nebude, kdyz od modulu udelal maximalne par kroku. |
1st Lokian Platoon, IHC www.imperialhighcommand.com |
 |
|
Quam
New Member

159 Posts |
Posted - 01/02/2004 : 22:43:25
|
quote: Originally posted by Sagger A ty jsi kosmonaut ? :) Kosmonaut se tam orientovat podle kompasu asi nebude, kdyz od modulu udelal maximalne par kroku.
No nejsem ,ale co kdyby tam nekdo nekdy zabloudil :] preci jenom kdo z Vas umi pouzit astrolab? |
máslo |
 |
|
elidor
Administrator

1340 Posts |
|
mechac
New Member

375 Posts |
Posted - 02/02/2004 : 00:02:37
|
quote: Originally posted by QUAM
quote: Originally posted by Sagger A ty jsi kosmonaut ? :) Kosmonaut se tam orientovat podle kompasu asi nebude, kdyz od modulu udelal maximalne par kroku.
No nejsem ,ale co kdyby tam nekdo nekdy zabloudil :] preci jenom kdo z Vas umi pouzit astrolab?
Si hazej kousky chleba, aby nezabloudili.... No a kdyz by zabloudil tak mu to uleti a musi cekat na dalsi spoj. Akorat ze si pocka.... |
Mechac, The Druid Templar forever Cyphisek - FFXI tired Nouvej - CS too old :op
|
 |
|
Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts |
Posted - 02/02/2004 : 00:06:44
|
no otazka je jelsi bude ten kompas spis reagowat na magneticke pole zeme nebo mesice nebo natu sracku co vydava tvuj skafandr ;) |
 |
|
mechac
New Member

375 Posts |
Posted - 02/02/2004 : 00:09:32
|
quote: Originally posted by Mr.Selfdestruct
no otazka je jelsi bude ten kompas spis reagowat na magneticke pole zeme nebo mesice nebo natu sracku co vydava tvuj skafandr ;)
Urcite maj nakej suchej zachod. :p Magneticky ho*no, to sem jeste nevidel...... |
Mechac, The Druid Templar forever Cyphisek - FFXI tired Nouvej - CS too old :op
|
 |
|
Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts |
Posted - 02/02/2004 : 00:36:34
|
hehe mel sem namysli vysilacku a pod. I kdyz to by meli mit stejne izolovany, ale pri tech taiwanskych materialech clowek nikdy nevi :) |
 |
|
San-Raal
New Member

302 Posts |
Posted - 02/02/2004 : 00:44:14
|
quote: Originally posted by mechac
quote: Originally posted by Mr.Selfdestruct
no otazka je jelsi bude ten kompas spis reagowat na magneticke pole zeme nebo mesice nebo natu sracku co vydava tvuj skafandr ;)
Urcite maj nakej suchej zachod. :p Magneticky ho*no, to sem jeste nevidel......
Proto jedej hodne spenatu :) |
San-Raal ...dyslexia for cure found... |
 |
|
Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts |
Posted - 02/02/2004 : 00:48:27
|
no to je zas spis u rusaku ... ta cernobylskaja sklizen  |
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 02/02/2004 : 09:05:53
|
quote: Originally posted by QUAM
Atreus: :o]]]
Sagger:No me to zajima spis v teoreticky rovine a navic tam nemusis sundavat skafandr abys zkusil kompas.Navic podle ceho se tam treba kosmonauti orientujou? urcite ne podle hodinovejch ruciciek slunicka.
Podle Země, voe :p |
Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death) Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
|
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 02/02/2004 : 09:12:01
|
ja ci na mesic ... ach jo ... |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Plague
Starting Member
52 Posts |
Posted - 02/02/2004 : 12:19:29
|
Počkej tak 10,15 let... |
Plague[Braterstvo], Istar Luin Lenost je matka pokroku. Václav Musil |
 |
|
SHIMI
Junior Member

915 Posts |
Posted - 02/02/2004 : 13:24:58
|
a budem v prd ,ne na mesici |
i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ? |
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 02/02/2004 : 14:16:30
|
quote: Originally posted by Colldor
ja ci na mesic ... ach jo ...
Tak nekdy prijed,te tam dostanu zadara |
Tady si nepotrebuju honit svoje Ego.
Zde muze byt i vase reklama. |
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 02/02/2004 : 14:30:11
|
Na mesic leda tak do basy :p
|
Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death) Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
|
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 02/02/2004 : 16:16:19
|
quote: Originally posted by Mistral
Na mesic leda tak do basy :p
ja nic neudelal ! ja ne ..... agraaahhh ... zase mi neco chces prisit moderatorska < censored >  |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 07/02/2004 : 19:03:16
|
Bylo dřiv vejce nebo slepice? Vim,ze zde na foru je rada odborniku na toto tema a doufam ,ze mi poardi s timto problemkem.  |
Krabice je zaklad. |
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 07/02/2004 : 19:09:03
|
quote: Originally posted by -Mike-
Bylo dřiv vejce nebo slepice? Vim,ze zde na foru je rada odborniku na toto tema a doufam ,ze mi poardi s timto problemkem. 
Odbornik na vsechno pry uz odesel. A ja si myslim, ze to byl kohout  |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 07/02/2004 : 19:24:04
|
quote: Originally posted by Khaot Odbornik na vsechno pry uz odesel...
Don´t worry. He will be back  |
Krabice je zaklad. |
Edited by - -Mike- on 07/02/2004 20:04:46 |
 |
|
Quam
New Member

159 Posts |
Posted - 07/02/2004 : 19:35:52
|
quote: Originally posted by Khaot
quote: Originally posted by -Mike-
Bylo dřiv vejce nebo slepice? Vim,ze zde na foru je rada odborniku na toto tema a doufam ,ze mi poardi s timto problemkem. 
Odbornik na vsechno pry uz odesel. A ja si myslim, ze to byl kohout 
No nasla by se rada jinych odborniku na slovo vzatych :] |
máslo |
 |
|
Kolik
Junior Member

717 Posts |
Posted - 07/02/2004 : 20:11:49
|
Řek bych, že z hlediska evoluční biologie to začalo u jednobuněčnejch organismů a postupně se to dostalo přes dinosaury až k slepici a vždycky byly chlapečci a holčičky aby mohli mít malý slepičátka 
Z biblického hlediska mám takovej dojem ,že byly stvořený prostě v páru (a tam je jedno kdo z nich dřív - ale v tomhle případě asi samozřejmě byla udělaná rovnou hotová slepice než nějaký blbý vejce který by tehdy stejně neměl kdo vysedět, že )
Takže neřešte tyhlety filozofický nesmysly. Je to ztráta času    |
Moria - Kermel Lar Dp - Kdysi Anthoria - Neběhá OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady) |
 |
|
elidor
Administrator

1340 Posts |
Posted - 07/02/2004 : 20:46:06
|
prvni byl rodier a kniha bugu |
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett] |
 |
|
|
Topic  |
|