Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 GM A DP
 New Topic  New Poll New Poll
 Topic Locked
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Jurosik
Starting Member

8 Posts

Posted - 31/01/2004 :  01:27:09  Show Profile  Send Jurosik an ICQ Message Send Jurosik a Private Message
gm su pojebany piiicomrdi, ma zmazali za par nadavok kokoti, ja vas tak vymrdam picusi, a opovazi sa tento topic nejaky admin kokot zmazat tak si ho najdem a zajebem ho aj z rodinou, kokota jedneho. POJEBANY KOKOTI , som mal dostat logy a sekat drevo A NE HNED DEL ACC kokoti vymrdany, toto ste si u mna posrali, mam vas vsetkych na zozname, ANO ZOZNAME MRTVYCH LUDI KOKOTI!!!!!!!!!

Za čest a slávu !

I can see the future.
God help us all !

Kolik
Junior Member

717 Posts

Posted - 31/01/2004 :  01:28:48  Show Profile Send Kolik a Private Message
Bavíš se dobře blbečku?

Moria - Kermel Lar

Dp - Kdysi
Anthoria - Neběhá
OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady)
Go to Top of Page

Johny
Junior Member

681 Posts

Posted - 31/01/2004 :  01:30:21  Show Profile  Send Johny an ICQ Message Send Johny a Private Message
Tj ten jak vygardil celej order ? a pak ho za to smazli?

Ex - UO,AO,WoW,AoC,WHO,RoM,Aion,HoN,Lol,GW 2,PoE, D III, DotA 2

now - HotS

Inc - POE : Awakening
Go to Top of Page

Jurosik
Starting Member

8 Posts

Posted - 31/01/2004 :  01:35:50  Show Profile  Send Jurosik an ICQ Message Send Jurosik a Private Message
no vidis johny, aspon ze si ma pametas, ale dali aj block IP svine, za toto ma nasrali, a ja som pred bohom prisaham, posledny kokot na tejto skurvenej planete, koho sa oplati nasierat!

Za čest a slávu !

I can see the future.
God help us all !
Go to Top of Page

DDT
Starting Member

92 Posts

Posted - 31/01/2004 :  01:42:54  Show Profile  Send DDT an ICQ Message Send DDT a Private Message
quote:
Originally posted by Jurosik

no vidis johny, aspon ze si ma pametas, ale dali aj block IP svine, za toto ma nasrali, a ja som pred bohom prisaham, posledny kokot na tejto skurvenej planete, koho sa oplati nasierat!

Jurosiku, jestli je tam u vas taky zima, tak shoď pyžámko a běž se schladit.

Pixel sem, pixel tam,
co já s nima udělám?
Go to Top of Page

Jurosik
Starting Member

8 Posts

Posted - 31/01/2004 :  01:44:59  Show Profile  Send Jurosik an ICQ Message Send Jurosik a Private Message
schladit? nikdy som sa necitil taky chladny, a vypocitavy, ani smrt neni studensia, ako som bol jak ked som SI KRASNE OD SRDCA ZANADAVAL, to stoji za vsetky POJEBANE ACCOUNTY NA CELOM SKURVENOM SVETE!

Za čest a slávu !

I can see the future.
God help us all !
Go to Top of Page

Jurosik
Starting Member

8 Posts

Posted - 31/01/2004 :  01:46:35  Show Profile  Send Jurosik an ICQ Message Send Jurosik a Private Message
a GMKA SU BANDA ZAKOMPLEXOVANYCH KOKOTOV CO SA SKRYVAJU PRED REALITOU DO TOHTO POJEBANEHO VIRTUALNEHO SVETA. GM VY KOKOTI NADAVKY SU BUDU A PRISAHAM BOHU ZE ICH AJ BUCDEM NADALEJ POUZIVAT, KOKOTI, NECH JE VAM ZEM TAKZA NECH VASE DETI ZOMRU NA CHOLERU, A VASE MANZELKY DOSTANU SIFILIS CUZ ADIOS AMIGOS< SEE U IN HELLL!!!!

Za čest a slávu !

I can see the future.
God help us all !
Go to Top of Page

DDT
Starting Member

92 Posts

Posted - 31/01/2004 :  02:01:12  Show Profile  Send DDT an ICQ Message Send DDT a Private Message
Koukam ze uz o tobe natocili i film:-)

http://www.fanta.dk/showmovie.asp?mid=1A856289-D71B-480A-B31F-2578FEB207E9

Pixel sem, pixel tam,
co já s nima udělám?

Edited by - DDT on 31/01/2004 02:06:39
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 31/01/2004 :  02:15:35  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message
LOL ...co dodat :)
jeste ze se nas gmka pred takovyma existencema chranit :)
Go to Top of Page

Jurosik
Starting Member

8 Posts

Posted - 31/01/2004 :  04:42:36  Show Profile  Send Jurosik an ICQ Message Send Jurosik a Private Message
http://www.fanta.dk/showmovie.asp?mid=A9496308-8958-4006-8CF1-EE21B1762C14

Za čest a slávu !

I can see the future.
God help us all !
Go to Top of Page

Jurosik
Starting Member

8 Posts

Posted - 31/01/2004 :  04:54:25  Show Profile  Send Jurosik an ICQ Message Send Jurosik a Private Message
http://www.fanta.dk/showmovie.asp?mid=54F3B2EF-C93C-475B-8A5B-5F0A62BEEFF3

Za čest a slávu !

I can see the future.
God help us all !
Go to Top of Page

Jurosik
Starting Member

8 Posts

Posted - 31/01/2004 :  05:19:53  Show Profile  Send Jurosik an ICQ Message Send Jurosik a Private Message
GM Gryf a jeho nohsled.

http://www.fanta.dk/showmovie.asp?mid=63C959BB-71E6-47AF-90E3-5FB79225A845

Za čest a slávu !

I can see the future.
God help us all !
Go to Top of Page

Khaa
Starting Member

26 Posts

Posted - 31/01/2004 :  06:36:42  Show Profile Send Khaa a Private Message
quote:
Originally posted by Jurosik

a GMKA SU BANDA ZAKOMPLEXOVANYCH KOKOTOV CO SA SKRYVAJU PRED REALITOU DO TOHTO POJEBANEHO VIRTUALNEHO SVETA. GM VY KOKOTI NADAVKY SU BUDU A PRISAHAM BOHU ZE ICH AJ BUCDEM NADALEJ POUZIVAT, KOKOTI, NECH JE VAM ZEM TAKZA NECH VASE DETI ZOMRU NA CHOLERU, A VASE MANZELKY DOSTANU SIFILIS CUZ ADIOS AMIGOS< SEE U IN HELLL!!!!

Dle toho postu by se dalo hodne diskutovat o tom kde se skryva pred realitou tj. pro koho je to zavislost
Go to Top of Page

Fistandantilus
Starting Member

25 Posts

Posted - 31/01/2004 :  07:43:30  Show Profile  Send Fistandantilus an ICQ Message Send Fistandantilus a Private Message
:p, davno som sa tak nesmial, je to imho zabava ked vidis ze nielen niekomu sa stava neco podobne, a ako sa rozculuje,
relax :p

neviem co ta to tak rozculuje, su aj lepsie shardy ako dp, alebo skus NWN aj ten ide po nete a je cz free, takze GM ti vlastne urobili sluzbu, ber to pozitivne,

Fistandantilus - DP
Nimrodel - DP
Gimli - Anth /Neprevedeny
Ariak - Endor - paladin
Scathain - Endor - Torch(firemag)
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 31/01/2004 :  08:14:54  Show Profile Send Octopuss a Private Message
ROFLMAO LOL

Jurosik kolik je ti let? tipuju HLUBOKO pod 18
Tohle me vzdycky pobavi, kdyz se nekdo ve hre nasere a pak vyhrozuje ze nekoho zabije/vyvrazdi mu rodinu.
Jeste ze to DP mame, obcas se naramne bavim hehehe.
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 31/01/2004 :  08:17:56  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message
Za tanhle výkon je myslím banán naprosto zasloužený.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Topic Locked
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,09 seconds. on eygor Snitz Forums 2000