Author |
Topic  |
|
Jurosik
Starting Member
8 Posts |
Posted - 31/01/2004 : 01:27:09
|
gm su pojebany piiicomrdi, ma zmazali za par nadavok kokoti, ja vas tak vymrdam picusi, a opovazi sa tento topic nejaky admin kokot zmazat tak si ho najdem a zajebem ho aj z rodinou, kokota jedneho. POJEBANY KOKOTI , som mal dostat logy a sekat drevo A NE HNED DEL ACC kokoti vymrdany, toto ste si u mna posrali, mam vas vsetkych na zozname, ANO ZOZNAME MRTVYCH LUDI KOKOTI!!!!!!!!!
|
Za čest a slávu !
I can see the future. God help us all ! |
|
| |
Kolik
Junior Member

717 Posts |
Posted - 31/01/2004 : 01:28:48
|
Bavíš se dobře blbečku? |
Moria - Kermel Lar Dp - Kdysi Anthoria - Neběhá OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady) |
 |
|
Johny
Junior Member

681 Posts |
Posted - 31/01/2004 : 01:30:21
|
Tj ten jak vygardil celej order ? a pak ho za to smazli? |
Ex - UO,AO,WoW,AoC,WHO,RoM,Aion,HoN,Lol,GW 2,PoE, D III, DotA 2
now - HotS
Inc - POE : Awakening |
 |
|
Jurosik
Starting Member
8 Posts |
Posted - 31/01/2004 : 01:35:50
|
no vidis johny, aspon ze si ma pametas, ale dali aj block IP svine, za toto ma nasrali, a ja som pred bohom prisaham, posledny kokot na tejto skurvenej planete, koho sa oplati nasierat! |
Za čest a slávu !
 |
|
DDT
Starting Member
92 Posts |
Posted - 31/01/2004 : 01:42:54
|
quote: Originally posted by Jurosik
no vidis johny, aspon ze si ma pametas, ale dali aj block IP svine, za toto ma nasrali, a ja som pred bohom prisaham, posledny kokot na tejto skurvenej planete, koho sa oplati nasierat!
Jurosiku, jestli je tam u vas taky zima, tak shoď pyžámko a běž se schladit. |
Pixel sem, pixel tam, co já s nima udělám? |
 |
|
Jurosik
Starting Member
8 Posts |
Posted - 31/01/2004 : 01:44:59
|
schladit? nikdy som sa necitil taky chladny, a vypocitavy, ani smrt neni studensia, ako som bol jak ked som SI KRASNE OD SRDCA ZANADAVAL, to stoji za vsetky POJEBANE ACCOUNTY NA CELOM SKURVENOM SVETE! |
Za čest a slávu !
 |
|
Jurosik
Starting Member
8 Posts |
Posted - 31/01/2004 : 01:46:35
|
a GMKA SU BANDA ZAKOMPLEXOVANYCH KOKOTOV CO SA SKRYVAJU PRED REALITOU DO TOHTO POJEBANEHO VIRTUALNEHO SVETA. GM VY KOKOTI NADAVKY SU BUDU A PRISAHAM BOHU ZE ICH AJ BUCDEM NADALEJ POUZIVAT, KOKOTI, NECH JE VAM ZEM TAKZA NECH VASE DETI ZOMRU NA CHOLERU, A VASE MANZELKY DOSTANU SIFILIS CUZ ADIOS AMIGOS< SEE U IN HELLL!!!! |
Za čest a slávu !
 |
|
DDT
Starting Member
92 Posts |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 31/01/2004 : 02:15:35
|
LOL ...co dodat :) jeste ze se nas gmka pred takovyma existencema chranit :) |
 |
|
Jurosik
Starting Member
8 Posts |
|
Jurosik
Starting Member
8 Posts |
|
Jurosik
Starting Member
8 Posts |
|
Khaa
Starting Member
26 Posts |
Posted - 31/01/2004 : 06:36:42
|
quote: Originally posted by Jurosik
a GMKA SU BANDA ZAKOMPLEXOVANYCH KOKOTOV CO SA SKRYVAJU PRED REALITOU DO TOHTO POJEBANEHO VIRTUALNEHO SVETA. GM VY KOKOTI NADAVKY SU BUDU A PRISAHAM BOHU ZE ICH AJ BUCDEM NADALEJ POUZIVAT, KOKOTI, NECH JE VAM ZEM TAKZA NECH VASE DETI ZOMRU NA CHOLERU, A VASE MANZELKY DOSTANU SIFILIS CUZ ADIOS AMIGOS< SEE U IN HELLL!!!!
Dle toho postu by se dalo hodne diskutovat o tom kde se skryva pred realitou tj. pro koho je to zavislost |
 |
|
Fistandantilus
Starting Member
25 Posts |
Posted - 31/01/2004 : 07:43:30
|
:p, davno som sa tak nesmial, je to imho zabava ked vidis ze nielen niekomu sa stava neco podobne, a ako sa rozculuje, relax :p
neviem co ta to tak rozculuje, su aj lepsie shardy ako dp, alebo skus NWN aj ten ide po nete a je cz free, takze GM ti vlastne urobili sluzbu, ber to pozitivne,  |
Fistandantilus - DP Nimrodel - DP Gimli - Anth /Neprevedeny Ariak - Endor - paladin Scathain - Endor - Torch(firemag) |
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 31/01/2004 : 08:14:54
|
ROFLMAO LOL   
Jurosik kolik je ti let? tipuju HLUBOKO pod 18  Tohle me vzdycky pobavi, kdyz se nekdo ve hre nasere a pak vyhrozuje ze nekoho zabije/vyvrazdi mu rodinu. Jeste ze to DP mame, obcas se naramne bavim hehehe. |
 |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 31/01/2004 : 08:17:56
|
Za tanhle výkon je myslím banán naprosto zasloužený. |
 |
|
|
Topic  |