Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 DP detska skolka shard ?!!!
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Quam
New Member

159 Posts

Posted - 26/01/2004 :  22:47:32  Show Profile  Send Quam an ICQ Message Send Quam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mickk

quote:
Originally posted by hoghar
Hehe, tak do tohoto stadia jsem se jeste nastesti nedostal :)

no nastesti existuje teamspeak, tak uz to neni treba (:

Jojo TS je bomba ...

ZOldo:dyt uz mas mikrak tak si pod zanadavat k nam :]

máslo
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 27/01/2004 :  00:09:13  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
quote:

jak k vam? Vy ste byli u me

Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
Go to Top of Page

Zoldnier
Starting Member

96 Posts

Posted - 27/01/2004 :  00:20:00  Show Profile Send Zoldnier a Private Message  Reply with Quote
Imho tak sa k tomuto po case zas vyjadrujem bo som uz kludny..
TO co pisal Vasako dajme tomu,ze o tom viem,ale jaksy je to fakt mile ukazat teraz ked sa to roky nepouzivalo.LOL Aprpos co sa tyka toho ci som tym niekomu dako ublizil vo vyvoji tak to tazko.Pretoze v pvp nenadavam a ked aj tak to co som mal asi tie nadavky tak to bolo v dungu a to pisem KAMOSOM!!!! cize to je len take moje ukludnenie v pvm...TAKZE neublizil som vulgarne ziadnemu PODLA VAS chudacikovy,ci dietatu a ci inej identite..inak by mohli kludne hodit page..ale to sa nestalo,LEBO to nebolo nemiestne.Takze ta vasa CISTKA sla pekne mimo..Inac ked som hovoril toto kamosom s tymy vulgarizmamy tak to bol pekny JOKE!!A zas aby ste si nemysleli,ze som specialne vulgarny tych 1500logov zas neni najviac no urcite som tak vulgarny jak kazdy co tu je dlhsie jak rok..a boli casy ked som videl taky spam nadavok..a stalo sa nieco???nie!!! A ked GRYF povedal,ze na popud hracov TAK TO MAL RIESIT INDIVIDUALNE..Takze si myslim,ze ste slusne prestrelili..to len tak ako pikos.heh

raz dlazdic, navzdy dlazdic.
Go to Top of Page

Kolik
Junior Member

717 Posts

Posted - 27/01/2004 :  01:15:28  Show Profile Send Kolik a Private Message  Reply with Quote
quote:

procento lidi co nadavaji s diakritikou bude celkem maly (: a na pokryti zakladnich nadavek to bude stacit

Notabene když na novejch sférách diakritika z nepochopitelnejch důvodů přestala fungovat

Moria - Kermel Lar

Dp - Kdysi
Anthoria - Neběhá
OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady)
Go to Top of Page

GM Baltazar
Darkparadise GM

188 Posts

Posted - 27/01/2004 :  03:21:46  Show Profile Send GM Baltazar a Private Message  Reply with Quote
quote:
stalo sa nieco???nie!!! A ked GRYF povedal,ze na popud hracov TAK TO MAL RIESIT INDIVIDUALNE..Takze si myslim,ze ste slusne prestrelili..to len tak ako pikos.heh

Proboha, co resit individualne? Bud by to vyustilo v neresitelnou haldu stovek pages, nebo by se zase nic nevyresilo.

Ale mohu te uklidnit - resilo se to individualne. Kazdemu, kdo porusil pravidla serveru se individualne spocitalo kolikrat takto ucinil a podle toho se mu vymeril individualni trest.

A jestli to, ze nejakou dobu se dodrzovani nejakeho pravidla nekontroluje je duvodem k jeho nedodrzovani, tak to teda lolec.

Takze pro ty, co to nechapou, berte nasledujici vetu jako oficialni: Pro kazdeho hrace jsou Pravidla serveru a dalsi pokyny ve hre zavazna To ze se nekdy dodrzovani pravidla nekontroluje nesnizuje jeho zavaznost.

Reseni?
Bud se prizpusobit pravidlum serveru, nebo odejit dobrovolne jinam, pripadne se "nechat odejit" za nedodrzovani pravidel. Jednou z cest muze byt tez iniciovani navrhu na zmenu pravidel, ale co se tyce vulgarit, sance ze budou povoleny je nulova.

P.S. Muzete byt jeste radi, ze byl na vas Gryf mirny. v Pravidlech je mimo Vaskovy pasaze kterou uvadel jeste treba toto:

Verbální pravidla
Porušení závažnějšího charakteru je trestáno okamžitým smazáním accountu.

1. Hráči jsou povinni respektovat zásady dobrých mravů a slušné mluvy. Je zakázáno verbálně napadat, urážet či ponižovat ostatní obyvatele Dark Paradise. Je zakázáno používat ve světě Dark Paradise obscénní či jinak nevhodné výrazy.

Nic o vyjimkach, kamaradech. Zato je tam cosi o smazani accountu. Takze se dohodneme - kdyz se vam nelibi Gryfovo rozhodnuti, tak za tyden projdu logy ja, at si muze Gryf o vikendu odpocinout, a budu se striktne drzet zneni pravidel. Velmi se tesim na posty "zlatej Gryf".

Please use my PGP key: http://dp.privacy.cz/Baltazar.asc
Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 27/01/2004 :  04:31:00  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message  Reply with Quote
Co resite? Zacnete chodit s grifem, nebo vasakem do hospy a mate za chvili imunitu. Jo a pokud se bojite bloku IP, tak staci hrat od vasaka z battlegroudu, ten blok IP nedostane nikdy

Go to Top of Page

Danda I
New Member

268 Posts

Posted - 27/01/2004 :  07:29:21  Show Profile Send Danda I a Private Message  Reply with Quote
Demostenes : popisuješ běžnou praxi na Endoru, jen jsi dosadil jména spojená s DP ??
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 27/01/2004 :  07:57:46  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zoldnier
...TAKZE neublizil som vulgarne ziadnemu PODLA VAS chudacikovy,ci dietatu a ci inej identite..inak by mohli kludne hodit page..ale to sa nestalo,LEBO to nebolo nemiestne.Takze ta vasa CISTKA sla pekne mimo..Inac ked som hovoril toto kamosom s tymy vulgarizmamy tak to bol pekny JOKE!!

.. neublizil som zadnemu z vaaaaaas ... *brouka si pisnicku a z oka mu kane slza dojeti*

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]

Edited by - elidor on 27/01/2004 07:59:03
Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 27/01/2004 :  09:05:01  Show Profile Send Mistral a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Danda I

Demostenes : popisuješ běžnou praxi na Endoru, jen jsi dosadil jména spojená s DP ??

Rofl.
4Zolda. Pouzivej automapu, dylina. Tam muzes kamosum nadavat jak chces.

Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death)
Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
Go to Top of Page

Quam
New Member

159 Posts

Posted - 27/01/2004 :  09:42:47  Show Profile  Send Quam an ICQ Message Send Quam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by swordicek

quote:

jak k vam? Vy ste byli u me

No jednou,protoze davaj server na rychlejsi lajnu ... a priste tak nehuhlej ,at nemusim davat moc nahlas repraky.Pak se stane,ze nekdo mluvi vic nahlas a barak se skoro sesype...

máslo
Go to Top of Page

Vretoman
Starting Member

20 Posts

Posted - 27/01/2004 :  10:00:31  Show Profile  Send Vretoman an ICQ Message Send Vretoman a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nic o vyjimkach, kamaradech. Zato je tam cosi o smazani accountu. Takze se dohodneme - kdyz se vam nelibi Gryfovo rozhodnuti, tak za tyden projdu logy ja, at si muze Gryf o vikendu odpocinout, a budu se striktne drzet zneni pravidel. Velmi se tesim na posty "zlatej Gryf".

A zacal hon na carodejnice

Somalska cierna dusa zlakana Templarskym plnym stolom
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 27/01/2004 :  10:15:41  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
quote:

No jednou,protoze davaj server na rychlejsi lajnu ... a priste tak nehuhlej ,at nemusim davat moc nahlas repraky.Pak se stane,ze nekdo mluvi vic nahlas a barak se skoro sesype...

Dobre ti tak :] , apropo muj TS server bezi na tehle lince (rychlost)

http://www.cesnet.cz/provoz/geant.html. To ti nestaci? mapka zde
http://www.cesnet.cz/provoz/img/cesnet2-topo.gif

A ten vas TS jel na modemu ci co?

Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le

Edited by - sword on 27/01/2004 10:20:28
Go to Top of Page

Quam
New Member

159 Posts

Posted - 27/01/2004 :  10:31:56  Show Profile  Send Quam an ICQ Message Send Quam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by swordicek

quote:

Dobre ti tak :] , apropo muj TS server bezi na tehle lince (rychlost)

http://www.cesnet.cz/provoz/geant.html. To ti nestaci? mapka zde
http://www.cesnet.cz/provoz/img/cesnet2-topo.gif

A ten vas TS jel na modemu ci co?

Quatch quatsch...
To se teda mas...

máslo
Go to Top of Page

Jules Winfield
New Member

110 Posts

Posted - 27/01/2004 :  10:34:11  Show Profile Send Jules Winfield a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by GM Baltazar
Proboha, co resit individualne? Bud by to vyustilo v neresitelnou haldu stovek pages, nebo by se zase nic nevyresilo.

Ale mohu te uklidnit - resilo se to individualne. Kazdemu, kdo porusil pravidla serveru se individualne spocitalo kolikrat takto ucinil a podle toho se mu vymeril individualni trest.

A jestli to, ze nejakou dobu se dodrzovani nejakeho pravidla nekontroluje je duvodem k jeho nedodrzovani, tak to teda lolec.

Takze pro ty, co to nechapou, berte nasledujici vetu jako oficialni: Pro kazdeho hrace jsou Pravidla serveru a dalsi pokyny ve hre zavazna To ze se nekdy dodrzovani pravidla nekontroluje nesnizuje jeho zavaznost.

Reseni?
Bud se prizpusobit pravidlum serveru, nebo odejit dobrovolne jinam, pripadne se "nechat odejit" za nedodrzovani pravidel. Jednou z cest muze byt tez iniciovani navrhu na zmenu pravidel, ale co se tyce vulgarit, sance ze budou povoleny je nulova.

P.S. Muzete byt jeste radi, ze byl na vas Gryf mirny. v Pravidlech je mimo Vaskovy pasaze kterou uvadel jeste treba toto:

Verbální pravidla
Porušení závažnějšího charakteru je trestáno okamžitým smazáním accountu.

1. Hráči jsou povinni respektovat zásady dobrých mravů a slušné mluvy. Je zakázáno verbálně napadat, urážet či ponižovat ostatní obyvatele Dark Paradise. Je zakázáno používat ve světě Dark Paradise obscénní či jinak nevhodné výrazy.

na tomhle prispevku jde presne videt "uzitecnost" obcasne vulgarity - to co jsi napsal na 40 radcich ja napisu jednou vetou:
Drzte huby hovada, nebo to bude jeste horsi...

# jw [off]
Go to Top of Page

Cid the VGL
Starting Member

16 Posts

Posted - 27/01/2004 :  10:49:25  Show Profile  Send Cid the VGL an ICQ Message Send Cid the VGL a Private Message  Reply with Quote
Hmmmm tak sem si zas pocet ja nevim, ale ja se bavim jinac ve spolecnosti a jinak s prateli, ale to asi kazdy ze??? Nebo snad prijdete do hospy se slovy:"Dobry vecir vincuju, panmamo prineste mi dousek moku".

A neni forum vod toho, aby se vo tom diskutovalo popripade, aby se nasel kompromis???

Alactraz the zelena chudoba

Ministr zdravotnictvi varuje: koureni zpusobuje rakovinu!
Go to Top of Page

Quam
New Member

159 Posts

Posted - 27/01/2004 :  11:04:02  Show Profile  Send Quam an ICQ Message Send Quam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cid the VGL

Hmmmm tak sem si zas pocet ja nevim, ale ja se bavim jinac ve spolecnosti a jinak s prateli, ale to asi kazdy ze??? Nebo snad prijdete do hospy se slovy:"Dobry vecir vincuju, panmamo prineste mi dousek moku".

A neni forum vod toho, aby se vo tom diskutovalo popripade, aby se nasel kompromis???

V pokecu se moc nediskutuje ,tady se akorat mele hubou

Jinak ta hlaska v hospode neni zas az tak neobvykla ... to vis u nas na vesnici ...

máslo
Go to Top of Page

Cid the VGL
Starting Member

16 Posts

Posted - 27/01/2004 :  11:31:02  Show Profile  Send Cid the VGL an ICQ Message Send Cid the VGL a Private Message  Reply with Quote
Btw na kdy vidite tu amnestii?

Alactraz the zelena chudoba

Ministr zdravotnictvi varuje: koureni zpusobuje rakovinu!
Go to Top of Page

San-Raal
New Member

302 Posts

Posted - 27/01/2004 :  15:43:54  Show Profile  Send San-Raal an ICQ Message Send San-Raal a Private Message  Reply with Quote
quote:
....

vyhrozovani lokalniho bozstva me celkem bavi, co vas?
jen doufam ze se takovihle lide nedostanou nekam kde by mohli (nedejboze) utvaret pravidla pro spolecnost..

San-Raal
...dyslexia for cure found...
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 27/01/2004 :  15:47:23  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
Pokud si opravdu chcete zahrat UO, bez lagu, zadarmo, bez bugu a s profesionalnim teamem, jasna volba je Defiance.

Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member].
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 27/01/2004 :  16:00:24  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by San-Raal

quote:
....

jen doufam ze se takovihle lide nedostanou nekam kde by mohli (nedejboze) utvaret pravidla pro spolecnost..

co ti na tech pravidlech co psal balt prijde omezujici a usmevne?
to ze vyzaduje hru bez vulgarit? dodrzovani pravidel?

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]
Go to Top of Page

San-Raal
New Member

302 Posts

Posted - 27/01/2004 :  16:52:10  Show Profile  Send San-Raal an ICQ Message Send San-Raal a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by elidor

omezujici - pro me nastesti nikoliv, davno uz nehraju :)
usmevne - ano, to opravdu je.

San-Raal
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 27/01/2004 :  17:32:08  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

omezujici - pro me nastesti nikoliv, davno uz nehraju :)
usmevne - ano, to opravdu je.

- prvni bod bude asi dobre pro shard s timto pristupem (i kdyz me to prekvapilo)
- muzes rozvest co ti prijde usmevneho?

Go to Top of Page

Atreus
bububu!

426 Posts

Posted - 27/01/2004 :  17:35:14  Show Profile  Send Atreus an ICQ Message Send Atreus a Private Message  Reply with Quote
Elidor> moc čteš Foglarovky..

"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it."
G.B. Shaw

Go to Top of Page

San-Raal
New Member

302 Posts

Posted - 27/01/2004 :  17:46:25  Show Profile  Send San-Raal an ICQ Message Send San-Raal a Private Message  Reply with Quote
quote:
- prvni bod bude asi dobre pro shard s timto pristupem (i kdyz me to prekvapilo)

troufnu si tvrdit, ze krom prvniho setkani s oozem a mozna parkrat v dobe ukrutnych lagu by se me tohle netklo. nadavky na moji osobu proste ignoruju, jsem celkem klidny clovek a nedokazu si predstavit ze pisu page "gm prijdte sem, xxx tu nadava jak nejhorsi dlazdic"

quote:

- muzes rozvest co ti prijde usmevneho?

smer kam se server ubira od okamziku kdy se snizily startovni skilly a zrusily runy.
reseni malichernosti misto zasadnich problemu
komunikace mezi hraci a gm
zjisteni ze jako hrace me to stvalo, jako divaka me to bavi

edit - atreus - ano, i tak se to da rict :)

San-Raal

Edited by - San-Raal on 27/01/2004 17:58:18
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 27/01/2004 :  18:06:26  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Atreus

tak teď si to odhalil
to je ten důvod proč jsou v novinkách bratři ze slovenska

po několika dotazech jsem totiž vypátral, že na slovensku neznaj "rychlé strely" a "mirka dušína"

(konkrétně generace +-1980)
Go to Top of Page

hoghar
New Member

215 Posts

Posted - 27/01/2004 :  21:41:42  Show Profile  Send hoghar an ICQ Message Send hoghar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sir.Thomik

Pokud si opravdu chcete zahrat UO, bez lagu, zadarmo, bez bugu a s profesionalnim teamem, jasna volba je Defiance.

Ja myslel ze te uz Ultima Online pustila, koukam jeste stale drzi a nechce pustit :)

Hoghar - Diablo 3, Ultima Online [DP]
Go to Top of Page

GM Baltazar
Darkparadise GM

188 Posts

Posted - 28/01/2004 :  02:03:59  Show Profile Send GM Baltazar a Private Message  Reply with Quote
quote:

To neni vyhrozovani,to je konstatovani reality. Bud se budes ve hre chovat slusne, nebo te smazu.

quote:

Uz se stalo :p

Please use my PGP key: http://dp.privacy.cz/Baltazar.asc
Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 28/01/2004 :  02:13:30  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message  Reply with Quote
quote:
quote:

proboha kde a komu ?

SteamEngine: novy UO emulator ve vyvoji.
Programujte (nejen) objektove
Go to Top of Page

Kolik
Junior Member

717 Posts

Posted - 28/01/2004 :  02:49:54  Show Profile Send Kolik a Private Message  Reply with Quote
Ve škole dělal onehdá předsedu třídy

Moria - Kermel Lar

Dp - Kdysi
Anthoria - Neběhá
OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady)
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 28/01/2004 :  08:19:36  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ja myslel ze te uz Ultima Online pustila, koukam jeste stale drzi a nechce pustit :)

Je to tam fakt bomba. Jinak bych uz na UO nesahl, ale Defiance myslim stoji za zkousku, pokud se vam OSI svet zda moc slozitej a 300 Kc se vam nechtej davat.

Go to Top of Page

Corwin
Starting Member

9 Posts

Posted - 28/01/2004 :  08:49:09  Show Profile  Send Corwin an ICQ Message Send Corwin a Private Message  Reply with Quote
Ty taky u niceho kloudne nevydrzis...
Go to Top of Page

San-Raal
New Member

302 Posts

Posted - 28/01/2004 :  09:28:55  Show Profile  Send San-Raal an ICQ Message Send San-Raal a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Takze az mi prijde obsilka "Za poslednich ctrnact dni jste prekrocil limit na sprosta slova, dostavte se kopat dalnici, pokud se nedostavite budete vaporizovan" tak vim komu podekovat :)
Nicmene porad je tu nadeje ze ti cirhoza jater zabrani napachat vetsi skody, tak uvidime.

San-Raal
Go to Top of Page

Zoldnier
Starting Member

96 Posts

Posted - 28/01/2004 :  10:35:56  Show Profile Send Zoldnier a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Zoldnier
...TAKZE neublizil som vulgarne ziadnemu PODLA VAS chudacikovy,ci dietatu a ci inej identite..inak by mohli kludne hodit page..ale to sa nestalo,LEBO to nebolo nemiestne.Takze ta vasa CISTKA sla pekne mimo..Inac ked som hovoril toto kamosom s tymy vulgarizmamy tak to bol pekny JOKE!!

.. neublizil som zadnemu z vaaaaaas ... *brouka si pisnicku a z oka mu kane slza dojeti*

Ty musis byt docela slusny chudacik ked takto trapne niekoho napadas..hehe inu pobavil si ma :p

Go to Top of Page

Zoldnier
Starting Member

96 Posts

Posted - 28/01/2004 :  10:42:04  Show Profile Send Zoldnier a Private Message  Reply with Quote
quote:
lokalniho bozstva me celkem bavi, co vas?

No nic poplakal som si tu a vylial bolave srdiecko z hry na ktorej stoji a pada moj cely chudbny zivot {podla niektorych}... tak a argumentacne si ma ubil.Tak som ticho.Mas pravdu.
Som holt asocial pre tuto komunitu.A som si vedomy porusenia pravidla.Mal som proste peh na to,ze gmkam sa chcelo zrovna robit nieco bohumile a ocenujem,ze Vam ide o lepsi a slusnejsi server!Tak ste ma osvietili!diky a prajem dalsiu dobru pracu na servru a mnoho spatnych lidicek v jailu :)) Ja si v tom jaile uz budem musiet odsediet dozivotie.hehe

Go to Top of Page

Martok
Starting Member

92 Posts

Posted - 28/01/2004 :  10:47:18  Show Profile  Send Martok an ICQ Message Send Martok a Private Message  Reply with Quote
Je to asi tak usmevne, jako pokuty ve filmu Demolition Man.
Be well!
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 28/01/2004 :  10:56:57  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Corwin

Dokoncil sem zakladku a stredni taky. Ted jsem na vejsce. Takze u neceho vydrzim dlouho celkem. Rekl bych, ze 15. rok vzdelavani je uz celkem dlouha doba.

Go to Top of Page

Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts

Posted - 28/01/2004 :  21:12:04  Show Profile  Send Mr.Selfdestruct an ICQ Message Send Mr.Selfdestruct a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ty musis byt docela slusny chudacik ked takto trapne niekoho napadas..hehe inu pobavil si ma :p

Elidora si nevsimej to je starej, RP, ritni alpinista.
Go to Top of Page

Cawyr
New Member

No_llamas_allowed

217 Posts

Posted - 28/01/2004 :  21:28:57  Show Profile  Send Cawyr an ICQ Message Send Cawyr a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Corwin

Dokoncil sem zakladku a stredni taky. Ted jsem na vejsce. Takze u neceho vydrzim dlouho celkem. Rekl bych, ze 15. rok vzdelavani je uz celkem dlouha doba.

to je ale z donuceni, strachem z prace, to se nepocita

Never argue with idiots. They bring you down to their level and beat you with experience.
Le Mon, elite soldat
Go to Top of Page

Cawyr
New Member

No_llamas_allowed

217 Posts

Posted - 28/01/2004 :  21:33:17  Show Profile  Send Cawyr an ICQ Message Send Cawyr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Isac

quote:
Originally posted by Atreus

tak teď si to odhalil
to je ten důvod proč jsou v novinkách bratři ze slovenska

po několika dotazech jsem totiž vypátral, že na slovensku neznaj "rychlé strely" a "mirka dušína"

(konkrétně generace +-1980)

dokonce vetsinou ani Ctyrlistek .. je to holota nevzdelana

Never argue with idiots. They bring you down to their level and beat you with experience.
Le Mon, elite soldat
Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 29/01/2004 :  01:25:39  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ze se to na tobe nejak neprojevuje

Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 29/01/2004 :  16:19:20  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
za to u tebe bych rek zes nevysel ani zvlastni...

i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 29/01/2004 :  16:45:47  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Demostenes

quote:

Ze se to na tobe nejak neprojevuje

No ty mas co rikat, ty rozumbrado. Schvalne, kolik mas k dnesnimu dni soucet kreditu? (v KOSu v studijni vysledky uplne nahore).

Go to Top of Page

Schatus
New Member

314 Posts

Posted - 29/01/2004 :  20:50:46  Show Profile  Visit Schatus's Homepage  Send Schatus an ICQ Message Send Schatus a Private Message  Reply with Quote
quote:

omg

nAk|smOke
nAkAshi crew
www.nAkAshi.tk

Schatus (Seeker) - deleted after 3years by fucking non-rp,pvp and fantasy thinking GMs.
Go to Top of Page

Zoldnier
Starting Member

96 Posts

Posted - 29/01/2004 :  22:24:49  Show Profile Send Zoldnier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Schatus

quote:

omg

Ja mam iny vyrok...mate niake skuPIP riesenie pre tento svet? OdjePIP sa odtialto nacisto sa odjePIP a ani za tu PiPIP :-)

Go to Top of Page

hoghar
New Member

215 Posts

Posted - 29/01/2004 :  23:11:04  Show Profile  Send hoghar an ICQ Message Send hoghar a Private Message  Reply with Quote
To sem nepochopil, asi budu muset zacit hulit

Hoghar - Diablo 3, Ultima Online [DP]
Go to Top of Page

Zoldnier
Starting Member

96 Posts

Posted - 29/01/2004 :  23:32:54  Show Profile Send Zoldnier a Private Message  Reply with Quote
quote:

To sem nepochopil, asi budu muset zacit hulit

Kedze som uz poslusny hrac nechcem byt vulgarny..kludne sa nahul a mozno ti to dojde hehe.dobru noc

Go to Top of Page

Zoldnier
Starting Member

96 Posts

Posted - 01/02/2004 :  13:52:28  Show Profile Send Zoldnier a Private Message  Reply with Quote
myslim,ze by sa tento topic mohol uz aj locknut..

Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,18 seconds. on eygor Snitz Forums 2000