Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 DP detska skolka shard ?!!!
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 25/01/2004 :  10:05:16  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jules Winfield
A když se člověk ctící roleplaying rozhodne hrát za sprostě slovensky nadávajícího prolhaného zloděje? To mu řeknete "Promiň, ale tohle u nás prostě nevedeme, pokud roleplaying, tak zásadně slušné, poctivé česky mluvící postavy, jinak budeš poslán na převýchovu, případně vaporizován!"?

Včera jsem četl o situaci na Australian Open, kdy tenisté žijí v neustálém strachu před dopingovými kontrolami a jsou ochotni i nebrat léky, když jsou nemocní, co kdyby náhodou ten obyčejný aspirin něco obsahoval. Výsledek je ten, že už je tenis v této situaci ani nebaví hrát.
Na DP to brzo bude vypadat podobně, lidi budou mít nabindováno na pár klávesách newspeaková slova a fráze, která budou oficiálně povolena a u kterých bude mít človek jakous-takous jistotu, že za jejich vyslovení nezahřmí hrom a nesrazí ho k zemi blesk. Vězení budou praskat ve švech a bude nutné najmout tunu dalších vyšetřovatelů (pardón GM), kteří budou permanentně převychovávat tu sprostou chátru.

Já nevím jak ostatní, ale já poslední dobou když vidím v novinkách úryvek "Vážení hráči, proběhla kontrola ...", tak i když jsem bejvával takovej slušnej člověk mám sto chutí říct:
Vážení GM, bežte do prdele!"

- myslim ze uplne kazdy clovek rozezna co je nadavka a co neni. rikat ze hraju rp jen proto abych mohl psat beztrestne vulgarne .. no asi si kazdy predstavujeme role playing jinak.
- co se tyce tenistu a jejich manie z dopingu .. seznam zakazanych latek ma jejich (osobni)lekar k dispozici a vybrat sportovci lek, ktery tuto slozku obsahuje je lemplovina, nebo zamer. Pokud by neexistovala varianta, tak predpokladam ze na to smernice pamatuji. Je to vrcholovy sport a ma sva pravidla, stejne tak ma pravidla 99% veci v zivote. Kdyz se s tim neumis smirit, tak si vytvor vlastni prostor kde budou platit tva, nebo proste odejdi tam kde ti budou vyhovovat.
Proc si tu temer kazdy musi stezovat na to jak mu je ublizovano? Jsi v nejake komunite? pak dodrzuj jejich zasady a pravidla. Pokud to nedelas, tak se nediv.

Za koho z vas chodili zehlit rodice do skoly prusvihy?

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]
Go to Top of Page

Atreus
bububu!

426 Posts

Posted - 25/01/2004 :  10:45:38  Show Profile  Send Atreus an ICQ Message Send Atreus a Private Message  Reply with Quote
Když vás to sere, tak to nehrajte..
V Čechách žádný alternativy stejně nejsou.. myslim že Morie i Endor se topěj ve sračkách zhruba stejně hluboko..

"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it."
G.B. Shaw

Go to Top of Page

Cid the VGL
Starting Member

16 Posts

Posted - 25/01/2004 :  10:46:49  Show Profile  Send Cid the VGL an ICQ Message Send Cid the VGL a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sir.Thomik

To je moc i na me. Argone, to s tim koncentrakem je fakt bozi hlaska. Jinak souhlasim, DP je velky piskoviste pro 300+ lidi, co ale nemaj co delat, bo jim nikdo nedal babovicky. GM se hrabou v absolutnich srackach misto, aby delali veci, co jsou alespon trochu dulezity.

Jedina mozna volba, pokud si chcete zahrat UO je OSI, bo ceska free UO scena je fakt o nicem. Na Endoru poradne nefunguje hromada veci, je tam support jak svine a navic Demo...

Tssssssssssssssss ja beru hrani jako ciste jen zaplneni hluchyho mista v mym programu a ze by se me zato chtelo platit...? To fakt ne nevim proc se nekdo netukne do cela a zacne myslet jako normalni clovek kterej si chce proste jenom zahrat to je ta situace uz tak zla ze neexistuje misto kde se muzes pobavit zadarmo???

Zajimalo by me az bude nekdo otevrene protestovat ve hre v jailu co s nim udelaj asi nekam na izolaci nebo rovnou BAN...

GMka to uz nedelaj proto aby se pobavili myslim si ze uz je to proste nebavi tak se ty hrace snazej odpudit aby meli duvod pohrbit DP...

Alactraz the zelena chudoba

Ministr zdravotnictvi varuje: koureni zpusobuje rakovinu!
Go to Top of Page

Atreus
bububu!

426 Posts

Posted - 25/01/2004 :  10:49:01  Show Profile  Send Atreus an ICQ Message Send Atreus a Private Message  Reply with Quote
Já myslim, že GM na Dp maj z provozu hovno stejně jako kterýkoliv jiný GM kterýhokoliv jinýho freeshardu, takže zdaleka nejjednušší by bylo prostě server vypnout a nazdar.. kdyby chtěli ;-p

"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it."
G.B. Shaw

Go to Top of Page

Danda I
New Member

268 Posts

Posted - 25/01/2004 :  11:12:47  Show Profile Send Danda I a Private Message  Reply with Quote
Myslím, že není čas na nějakou paniku, kdo se koukne na tresty tak pochopí, že se nejedná o odchytávání lidí co řeknou kuva lag. Speciálně lidé, kteří se umístnili v top. 5 musí být opravdu "drsňáci". Jestli tato "elita" odejde z DP, řekl bych že nikomu chybět nebudou. Jestli mohu poradit měli by jít na úplně nejlepšejší Endor, tam nikomu jejich žumpojazyk vadit nebude - koneckonců Demostenes je v podstatě takovým průkopníkem používání vulgarismů vůči ostatním.
Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 25/01/2004 :  11:36:17  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message  Reply with Quote
-Just one thing, Dude. D'ya have to use s'many cuss words?
-The fuck are you talking about?
-Okay, have it your way.

ego tycoon
Go to Top of Page

Zoldnier
Starting Member

96 Posts

Posted - 25/01/2004 :  11:57:32  Show Profile Send Zoldnier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by elidor

zoldnier a spol .. co ma co delat svoboda slova s vulgaritou?
tyto dva fakty nemaji naprosto nic spolecneho.
za vulgarni chovani je u nas del acc. naprosto samozrejmy .. a je lhostejne zda jsi mel spatny den ci ne, jednou mas acc a jsou kolem tebe lidi tak si davej pozor na to co ventilujes prez klavesnici do hry. nebo je to snad jinak?

Neviem kto si asi gmko dp a je mi to fuk.Takze ano som velmi zly clovek som decko co ma 21rokov.Ano nadavam v reale jak prasa a som spina,lebo na dp pisem kazdy den vulgarne nadavky kazdemu co stretnem a posielam spinave posty gmkam.LOL Ano som detsko ktore si musi ventilovat a pre kazdu prkotinu vulgarne nadavam.Ano vobec to neni nesloboda slova ved si mozem povedat vsetko len musim niest dake nasledky.hehe A mimo to Gryfova sprava ku koncu je pekna fasos xenofobna ....vulgarny koniec.Ked tu budu taketo gmka nemam tu co robit. Po 3rokoch tu uz fakt zostane pre mna len kopka hnoja..aj tak hraci s ktorymi som hraval tu uz vobec niesu..schatus ma sklamal,ale ukludnim ho taky kriminalnik ako ja co ma po 3rokoch prvy prohresok pre takuto PITCHOVINU nema co robit v order.Myslel som si,ze som sa na to vyspal ale hned si ma rano napalil ked som kukol pvp vyvesku:
Nemas mluvit jak prase to je tvuj problem mrzime ze sou tam lidi odnas jako ty
ale ja sem pro tresty za sprostou mluvu na to mas ICQ a mapu ... takhle mame
peknou reputaci
Jo dik. ende

raz dlazdic, navzdy dlazdic.
Go to Top of Page

Fistandantilus
Starting Member

25 Posts

Posted - 25/01/2004 :  12:16:12  Show Profile  Send Fistandantilus an ICQ Message Send Fistandantilus a Private Message  Reply with Quote
ja neviem, ked sa niekomu paci koncentrak tak nech

ale ak ma nekoho obmedzovat GM zato ze neco povie co sa gmkovi nepaci, tak to je dost odveci, ja som uplne normalny chalan :P
a niekedy je proste tak nanic den ze si zanadavam, a je mi jedno ci je okolo mna xx ludi, (nadavam potichu :p)
alebo nie,
ak chcete hrat RP (rofl dp ? )
tak nemozete obmedzovat (ale to uz asi viete) tak ze budete striktne kazat cistotu slova, ked nekdo hra hajzla tak ho hra so vsetkym aj s krasami aj s vadami

to ze som v komunite znamena ze ta komunita si bude vyberat koho prijme, cize SAMI hraci budu sa spravat odpudivo k tomu co vravi vulgarne a podobne - som hajzel tak taky curaci ma nenaseru :p
takze sice na DP nehram ale placem, bo jeden kamosov kamos to len prednedavnom objavil a je z toho cely nadseny, a je mi luto ze nezazil tu zabavu ktora tam uz nikdy nebude

Fistandantilus - DP
Nimrodel - DP
Gimli - Anth /Neprevedeny
Ariak - Endor - paladin
Scathain - Endor - Torch(firemag)
Go to Top of Page

Transylvanec
New Member

263 Posts

Posted - 25/01/2004 :  12:18:29  Show Profile  Visit Transylvanec's Homepage  Send Transylvanec an ICQ Message Send Transylvanec a Private Message  Reply with Quote
Btw Co si vubec rek zoldniere?

TransylvanecIII.
LordDeathSlayer
http://www.fanta.dk/showmovie.asp?mid=56D12CFC-9A44-4960-A06C-90E5E71B3820
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 25/01/2004 :  12:22:57  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zoldnier
Neviem kto si asi gmko dp a je mi to fuk.
...

- nejsem.
- predpokladam ze jsi necetl co napsal Danda. Ve zbytku postu ze sebe delas chudaka kteremu ublizili .. zamysli se.

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]

Edited by - elidor on 25/01/2004 12:23:50
Go to Top of Page

Schatus
New Member

314 Posts

Posted - 25/01/2004 :  13:20:56  Show Profile  Visit Schatus's Homepage  Send Schatus an ICQ Message Send Schatus a Private Message  Reply with Quote
quote:
ale za jednu dvě - to je dost praštěný

Za jednu dve nikdo trestanej nebyl , bylo receny 5za den v toleranci 6 a vic secteny za tyden *100 logu ( ty logy sou fakt narez ale co )
No takze treba ja urcite kua pouzivam sem tam reknu si debil nebo tos posral a sem v pohode ale nejak se tim nechci chlubit prece lidi nemuzete podporovat tyhle sh!ty ve hre?
Jina Zoldo si me teda zklamal navic nechapu co sem pletes pvp vyvesku to sem tam napsal ja a ty to dobre vis tak proc to quotujes elidorovi ale to je fuck a bohuzel jediny v cem s tebou muzu souhlasit je ta blba hlaska o sk ale melo tam byt "urcite sk" protoze verim ze ne kazdy je takovy dlazdic a nechapu kdes ty ty nadavky vzal protoze s tebou sem hral ... no a kdyz tady brecis jaky ses zlej atd nadavas na GM atd ze sebe fakt to decko delas a vubec to neni ftipny , prober se je ti 21 jak se tim tady chlubis tak bys mel bejt schopnej rozumnyho uvazovani a ne psat sracky na pokec omg

nAk|smOke
nAkAshi crew
www.nAkAshi.tk

Schatus (Seeker) - deleted after 3years by fucking non-rp,pvp and fantasy thinking GMs.
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 25/01/2004 :  13:26:36  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
Cestina je velmi bohaty jazyk. Je velmi bohaty na synonima a jeden z nejbohatsich jazyku predevsim na nadavky. Patri to do bezneho hovoroveho jazyku a jesli na tom chteji GM na DP neco zmenit, myslim, ze se jejich snaha dost mine ucinkem. Jedine, ceho docili je znechuceni "vyzralejsich(vekem)" hracu, kteri si asi tezko nechaji libit, aby jim nejakej usmrkanec rikal, co maji rikat. Takze GMka bejt vama, tak se na to vyseru, bo ze sebe delate sasky.

Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member].
Go to Top of Page

Atreus
bububu!

426 Posts

Posted - 25/01/2004 :  14:08:01  Show Profile  Send Atreus an ICQ Message Send Atreus a Private Message  Reply with Quote
quote:

.. synonima ..

rofl

G.B. Shaw

Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 25/01/2004 :  14:14:56  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Atreus

quote:

.. synonima ..

rofl

Jo, je tam tvrdy po n.

Go to Top of Page

Don Gizmo
New Member

219 Posts

Posted - 25/01/2004 :  15:09:15  Show Profile  Send Don Gizmo an ICQ Message Send Don Gizmo a Private Message  Reply with Quote
btw nechapu jakej je pro vas rozdil ve slove kurva a kua, je to uplne to stejny, akorat kua je zkraceny.

Retired MMORPG player.
Tabula Rasa: Kopr; Everquest2: Kanec, Olina ; Guild Wars: Don Gizmo, Yan Li; Eve: Kanec; SWG: Gizmac(sold soul); UO: Don Gizmo(sold soul)

Go to Top of Page

mechac
New Member

375 Posts

Posted - 25/01/2004 :  15:20:19  Show Profile  Send mechac an ICQ Message Send mechac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ToHor

-Just one thing, Dude. D'ya have to use s'many cuss words?
-The fuck are you talking about?
-Okay, have it your way.

Hehe, ovsem Dude byl trosku jinej typek......

Mechac, The Druid Templar forever
Cyphisek - FFXI tired
Nouvej - CS too old :op
Go to Top of Page

San-Raal
New Member

302 Posts

Posted - 25/01/2004 :  15:26:13  Show Profile  Send San-Raal an ICQ Message Send San-Raal a Private Message  Reply with Quote
Berte to jako vyzvu o co nejucinnejsi nadavku ktera se nechyti ve filtru, inspiraci vam budiz treba vyveska obce Zahorany :)

Vyveska je zde - http://gweb.cz/zahorany/diskuze.asp?cmd=show&room=ZAHORANY&page=1

Neco malo nejlepsich:
1. "šlem z kozí píči" autor MRDKA
2. "normální bezcenný kretén" autor KOSTA
3. "vysátej cecek" autor MRDKA
4. "ovcomrd" autor STAROSTA
5. "smradlavá naruby otočená cikánská prdel" autor ŽDIMERA
6. "čůrák plandavej" autor MRDKA
7. "strup z vyhnisaný kundy nemytý cikánský kurvy" autor ZDIMERA
8. "uher na prdely Haliny Pawlovskej" autor CRHA
9. "pedofilní šlemovitej retard" autor MRDKA
10. "buzik zapruzenej" autor ŽDIMERA
11. "známý negramotný hovado" autor CRHA
12. "malá kunda s nemytou píčou páchnoucí sem ke mně i přes kabel" autor STARÉ MAZÁK
13. "vymrdaná smradlavá kunda se zahnisaným ksichtem" autor ŽDIMERA
14. "kunda z lenochoda" autor KOSTA
15. "kondenzovanej vaginální hlen" autor MRDKA

San-Raal
...dyslexia for cure found...
Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 25/01/2004 :  15:47:40  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
Mrdka z krtka atd....

Tady si nepotrebuju honit svoje Ego.

Zde muze byt i vase reklama.
Go to Top of Page

Fistandantilus
Starting Member

25 Posts

Posted - 25/01/2004 :  15:53:03  Show Profile  Send Fistandantilus an ICQ Message Send Fistandantilus a Private Message  Reply with Quote
pls mohli by ste sem hodit co napislai o slovakoch, vcelku ma to zaujma, a najme kto, komu treba rozkopat picu

Fistandantilus - DP
Nimrodel - DP
Ariak - Endor - paladin
Go to Top of Page

Zoldnier
Starting Member

96 Posts

Posted - 25/01/2004 :  15:58:49  Show Profile Send Zoldnier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by elidor

quote:
Originally posted by Zoldnier
Neviem kto si asi gmko dp a je mi to fuk.
...

- nejsem.
- predpokladam ze jsi necetl co napsal Danda. Ve zbytku postu ze sebe delas chudaka kteremu ublizili .. zamysli se.

ked som nasrany je mi jedno ze zo seba robim chudacka maleho pubertalneho. Je mi to uplne ale uplne jedno.A zamyslam sa az sa ukludnim.Takze uz som kludny.Nemusis sa bat nebudem sa lutovat.Uz mi to je uplne jedno

Edited by - Zoldnier on 25/01/2004 16:01:03
Go to Top of Page

Zoldnier
Starting Member

96 Posts

Posted - 25/01/2004 :  16:00:22  Show Profile Send Zoldnier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Transylvanec

Btw Co si vubec rek zoldniere?

No rozmyslal som nad tym,ale to vazne po mne nechci fakt neviem ake nadavky :) to by som si musel pozriet log.Urcite dake drsne hustarny hehe. Ved vies,ze ked som v hre som strasne vulgarny slovak

Go to Top of Page

Zoldnier
Starting Member

96 Posts

Posted - 25/01/2004 :  16:05:50  Show Profile Send Zoldnier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Schatus

quote:
ale za jednu dvě - to je dost praštěný

Za jednu dve nikdo trestanej nebyl , bylo receny 5za den v toleranci 6 a vic secteny za tyden *100 logu ( ty logy sou fakt narez ale co )
No takze treba ja urcite kua pouzivam sem tam reknu si debil nebo tos posral a sem v pohode ale nejak se tim nechci chlubit prece lidi nemuzete podporovat tyhle sh!ty ve hre?
Jina Zoldo si me teda zklamal navic nechapu co sem pletes pvp vyvesku to sem tam napsal ja a ty to dobre vis tak proc to quotujes elidorovi ale to je fuck a bohuzel jediny v cem s tebou muzu souhlasit je ta blba hlaska o sk ale melo tam byt "urcite sk" protoze verim ze ne kazdy je takovy dlazdic a nechapu kdes ty ty nadavky vzal protoze s tebou sem hral ... no a kdyz tady brecis jaky ses zlej atd nadavas na GM atd ze sebe fakt to decko delas a vubec to neni ftipny , prober se je ti 21 jak se tim tady chlubis tak bys mel bejt schopnej rozumnyho uvazovani a ne psat sracky na pokec omg

CO uz.Musim s tym zit.Co som napisal to som napisal.Bol som nasrany.Je to len hra.NO aj ked som kludny rozhodne nebudem tie logy sekat.Podla mna som nic neporusil.Takze mi je jedno ze mi zoldnier skysne vo vezeni.Nech tam je.Aspon sa mozem venovat inym veciam. sux

Go to Top of Page

San-Raal
New Member

302 Posts

Posted - 25/01/2004 :  16:34:20  Show Profile  Send San-Raal an ICQ Message Send San-Raal a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Fistandantilus

pls mohli by ste sem hodit co napislai o slovakoch, vcelku ma to zaujma, a najme kto, komu treba rozkopat picu

pretlumocte mi to nekdo :)

San-Raal
...dyslexia for cure found...
Go to Top of Page

Fistandantilus
Starting Member

25 Posts

Posted - 25/01/2004 :  16:44:24  Show Profile  Send Fistandantilus an ICQ Message Send Fistandantilus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by San-Raal

quote:

pretlumocte mi to nekdo :)

komu treba rozkopat picu - piču - žensky pohlavny orgán, v tomto pripade to však v skratke znamená že kumu treba rozkopat xicht za nemiestne slová

chcel som tym povedat že nejak mi ušlo o čom to tu zold hovori - ale vyrozumel som ze nekdo neco povedal na slovakov, a to chcem vediet, kto a čo :p aby som mohol uplatnit určitu vybavičku od matky prírody

Fistandantilus - DP
Nimrodel - DP
Ariak - Endor - paladin
Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 25/01/2004 :  17:05:30  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jedina mozna volba, pokud si chcete zahrat UO je OSI, bo ceska free UO scena je fakt o nicem. Na Endoru poradne nefunguje hromada veci, je tam support jak svine a navic Demo...

Koukam, ze ty si pro samy lzi taky do huby nevidis. Jiste, na endoru mozna jeste nefunguje dost veci, ktere chceme aby casem fungovaly, ale porad je to shard, kde toho funguje 10x co na ostatnich shardech dohromady. Jinak na tobe je krasne videt, jak menis nazory presne podle toho, jak se ti to hodi a podle toho, s kym momentalne chodis do hospy. Jako takovy prumerny american, zbabely, hloupy a zmanipulovatelny.

Go to Top of Page

beholder
New Member

Merkur

224 Posts

Posted - 25/01/2004 :  17:31:02  Show Profile  Send beholder an ICQ Message Send beholder a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Demostenes

quote:

Koukam, ze ty si pro samy lzi taky do huby nevidis. Jiste, na endoru mozna jeste nefunguje dost veci, ktere chceme aby casem fungovaly, ale porad je to shard, kde toho funguje 10x co na ostatnich shardech dohromady. Jinak na tobe je krasne videt, jak menis nazory presne podle toho, jak se ti to hodi a podle toho, s kym momentalne chodis do hospy. Jako takovy prumerny american, zbabely, hloupy a zmanipulovatelny.

Zatimco ty mas vlastni nazor, za kterym si stojis, bez ohledu na to, jestli je pravdivy nebo ne :)

Beholder [- Monster of Underdark -]
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 25/01/2004 :  17:36:42  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Co je na tom lzivyho prosimte? Ze si udrzujete lidi tim, ze je supportite jako prase? Ze jedna z vasich nejvetsich guild ma denne nejakej quest, dostava itemy atd.? Ale prosimte, vzdyt se chovate uplne stejne jako GM na DP, jen s tim, ze u vas se ta guilda nejmenuje DoHR.

EDIT: Neni to o tom, s kym jsem zrovna v hospode, ale je to tim, ze Endor proste neni to, co ze sebe dela. Myslel jsem, ze to bude vsechno dobry a ze to bude dobrej shard, asi i proto jsem na nem chvilku pusobil. Ale vzdyt krome hromady prace je to stejna online zumpa jako DP, jen si to ty neumis pripustit. Vzdyt uz to, jak na zacatku bylo temer 100%, e po bete bude wipe a ted? Vsechny sliby polni trava, vid? A delate vsechno jen proto, abyste meli online status, tak tu ze sebe a z endoru nedelej neco vic.

Edited by - Sir.Thomik on 25/01/2004 17:43:40
Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 25/01/2004 :  17:46:15  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message  Reply with Quote
quote:
Co je na tom lzivyho prosimte? Ze si udrzujete lidi tim, ze je supportite jako prase? Ze jedna z vasich nejvetsich guild ma denne nejakej quest, dostava itemy atd.?

Napriklad tohle.

Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 25/01/2004 :  18:09:23  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Co je na tom lzivyho prosimte? Ze si udrzujete lidi tim, ze je supportite jako prase? Ze jedna z vasich nejvetsich guild ma denne nejakej quest, dostava itemy atd.?

Napriklad tohle.

Ty si kecka vid? Me je to v podstate u prdele, ja uz UO nehraju a pochybuju, ze krome nejakyho refreshovani accountu na DP se k nejakymu hrani dostanu, jen mi jde o to, ze hazis spinu na DP a na vsechno kolem a vlastni bordel nevidis. Jak se rika: "Zamet si pred vlastnim prahem a pak komentuj souseduv."

Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 25/01/2004 :  18:23:06  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ty si kecka vid? Me je to v podstate u prdele, ja uz UO nehraju a pochybuju, ze krome nejakyho refreshovani accountu na DP se k nejakymu hrani dostanu, jen mi jde o to, ze hazis spinu na DP a na vsechno kolem a vlastni bordel nevidis. Jak se rika: "Zamet si pred vlastnim prahem a pak komentuj souseduv."

LOL, ty si vazne k smichu. Na DP nehrajes, na Endoru taky ne, pokud vim tak UO vubec, ale presne vis, kdo koho na Endoru supporti, kdy mela jaka gilda qest a komu GM vyrabi itemy. Ty jsi fakt trapak.

Go to Top of Page

Leon
Starting Member

Leon

42 Posts

Posted - 25/01/2004 :  18:28:54  Show Profile  Send Leon an ICQ Message Send Leon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mechac

Kdyby se projely uplne vsechny logy, vcetne tech starsich co uz neexistujou, sedelo by cely DP. :p
Kazdymu to obcas ujede, kdyz po Xty umre na debilni neviditelnou/neodstranitelnou past, nebo kvuli necekanym lagum...

Ale dnesni DP je jiny, ztoho co vidim kdyz obcas lognu neni treba dlouze hledat, staci zajit nekam kde se mydli PK vs makristi a o nadavky nejhustsiho kalibru neni nouze.

Kdyby jen to.
Ono staci uz jit jen do toho nb dolu(proste ta silenost co ma filtrovat hrace)
Tam sem nedavno potkal dva naky frajirky.
Nevim jak to presne bylo ale podstata byla v tom, ze jeden obvinoval druhyho ze mu ukradl 100 iron ingotu, ten z toho mel takovej zachvat ze rikal vety typu "Ty pico, pokud mi je nevratis tak si nahore hned mrtvej. Mam na hore dve pkcka ty zhovqadenej nb" etc. proste samy drsny slova.
Na otazku jak se ty pk jmenujou mi radsi ani neodpovidal ani kdyz sem se zeptal 5x. Obet jeho slovniho utoku jenom k0oukala a hajila se docela jednodusse.

Potom sem toho agresora asi 10 minut presvedcoval ze se chova jak maly dite a potom uz mluvil i bez vulgarit ale nez k tomu doslo tak to bylo samy "Ty dementiku neser se do toho kdyz tomu nerozumis. Pokud je ti to jedno tak mi dej tech 100 iron ingotu" No nebreceli byste?
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 25/01/2004 :  18:41:31  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:

Trapnej a k smíchu jsi zde v prvé řadě ty ... copak nevidíš, že žádný jiný GM by se nesnížil k tomu k čemu se snižuješ ty?

Už jen tvůj podpis mluví za vše ... trapnost nad trapnost.

Noe

Go to Top of Page

Leon
Starting Member

Leon

42 Posts

Posted - 25/01/2004 :  18:43:51  Show Profile  Send Leon an ICQ Message Send Leon a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

no hlavne ze ty sis ten svuj podpis vymyslel sam ze? ;]
Ja newim ale kdyz projdu nektery fora na Endoru tak tam najdu 530.552486 hlasek ktery sem Demo prekopiroval
Go to Top of Page

Leon
Starting Member

Leon

42 Posts

Posted - 25/01/2004 :  18:47:27  Show Profile  Send Leon an ICQ Message Send Leon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noe

quote:

Trapnej a k smíchu jsi zde v prvé řadě ty ... copak nevidíš, že žádný jiný GM by se nesnížil k tomu k čemu se snižuješ ty?

Už jen tvůj podpis mluví za vše ... trapnost nad trapnost.

no jak jde pochopit z prispevku pod timhle tak ani ten podpis Demo nevymyslel. Ovsem zalibil se mu natolik ze ho pouzil :]

EDIT:
http://forum.endor.cz/public/viewtopic.php?t=955&postdays=0&postorder=asc&start=125

Pan Yacob.
Teda pokud neni Demo jeho znamej, ale myslim ze kdyby to rekl Demo tak by ho tam uvedl.

Edited by - Leon on 25/01/2004 18:53:26
Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 25/01/2004 :  18:57:22  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message  Reply with Quote
Tu hlasku vymyslel ardeth.

Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 25/01/2004 :  18:58:35  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noe

Ja bych se pro zmenu se nesnizil k tomu, abych blokoval domenu ciziho shardu za ucelem vydirani a skozeni. Na to ses expert ty a vasako.

Edited by - Demostenes on 25/01/2004 18:59:51
Go to Top of Page

Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts

Posted - 25/01/2004 :  19:18:23  Show Profile  Send Mr.Selfdestruct an ICQ Message Send Mr.Selfdestruct a Private Message  Reply with Quote
Co se tyce jailowani za nadavky tak je to ta nej picovina ever.
Melo by se spis koukat nato jaky je clovek hrac a ne jak se obcas vyjadruje. To, ze Zolda sem-tam spestruje svuj slovnik in-house vecma je jeho osobni zalezitost a komu to vadi at mu to rekne a nebavi se snim. Taky bych ty logy nedelal jelikoz uz vim co je to 500 logu za 2 minutowy afk.
A to o tech slovacich je peknej humus.
Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 25/01/2004 :  20:00:07  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

LOL, ty si vazne k smichu. Na DP nehrajes, na Endoru taky ne, pokud vim tak UO vubec, ale presne vis, kdo koho na Endoru supporti, kdy mela jaka gilda qest a komu GM vyrabi itemy. Ty jsi fakt trapak.

vsimas si, jak jste si v tomhle s thomikem podobny?

ego tycoon
Go to Top of Page

Cid the VGL
Starting Member

16 Posts

Posted - 25/01/2004 :  20:22:34  Show Profile  Send Cid the VGL an ICQ Message Send Cid the VGL a Private Message  Reply with Quote
quote:

Obavam se, ze na Gryfovi bys mozna ani tu picu nenasel... Ikdyz to co ted predved taky nikdo necekal :)

Go to Top of Page

Cid the VGL
Starting Member

16 Posts

Posted - 25/01/2004 :  20:31:44  Show Profile  Send Cid the VGL an ICQ Message Send Cid the VGL a Private Message  Reply with Quote
Hmm napsali sem uz takovy davy lidi vcetne GMka endoru (nebudu jmenovat vi o koho de ), ale chybi me tu nazor jedny mensiny, ktery se to primo tyka...
Treba pozoruji topick z povzdali a cekaji na spravnej okamzik a vsechno vyjasni a zacnou se zabyvat jinou problematikou shardu nez "Kua sem kua tam"...

Go to Top of Page

Adam
New Member

202 Posts

Posted - 25/01/2004 :  20:42:23  Show Profile  Send Adam an ICQ Message Send Adam a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jiste, na endoru mozna jeste nefunguje dost veci, ktere chceme aby casem fungovaly, ale porad je to shard, kde toho funguje 10x co na ostatnich shardech dohromady.

Jen 10x? Tak to nic moc, měli byste to zlepšit
Go to Top of Page

Fistandantilus
Starting Member

25 Posts

Posted - 25/01/2004 :  21:02:00  Show Profile  Send Fistandantilus an ICQ Message Send Fistandantilus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cid the VGL

quote:

Obavam se, ze na Gryfovi bys mozna ani tu picu nenasel... Ikdyz to co ted predved taky nikdo necekal :)

fajn vinnika uz mame a teraz mi uz konecne povedzte co povedal/napisal,
hodte odkaz, alebo co pls velmi prosim,

Fistandantilus - DP
Nimrodel - DP
Ariak - Endor - paladin
Go to Top of Page

Transylvanec
New Member

263 Posts

Posted - 25/01/2004 :  21:11:56  Show Profile  Visit Transylvanec's Homepage  Send Transylvanec an ICQ Message Send Transylvanec a Private Message  Reply with Quote
http://www.darkparadise.cz/main.php?pg=novinky

TransylvanecIII.
LordDeathSlayer
http://www.fanta.dk/showmovie.asp?mid=56D12CFC-9A44-4960-A06C-90E5E71B3820
Go to Top of Page

Fistandantilus
Starting Member

25 Posts

Posted - 25/01/2004 :  21:26:50  Show Profile  Send Fistandantilus an ICQ Message Send Fistandantilus a Private Message  Reply with Quote
njn, uz som to nasiel, ale diki transylvance

tak toto je uplne v rofl
on asi trtka nejakeho telekom bossa.
ona je asi tam u vas veliky sef (rofl)

Fistandantilus - DP
Nimrodel - DP
Ariak - Endor - paladin
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 25/01/2004 :  21:30:48  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nevim, jesli jsi to jeste nepochopil, ale nejvetsi trapak ses ty!! A jinak, nejde o nejaky zpravy typu jedna pani povidala, ale je to z prvni ruky, podlozeny obrazkama atd. Ale to je stejne jedno, jen bych na to rad poukazal, aby pokud ti o tom nekdo nerekne (jesli ses teda jeste porad leader) jsi vedel, ze se to fakt deje.

Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 25/01/2004 :  22:33:14  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message  Reply with Quote
quote:
[, ale je to z prvni ruky, podlozeny obrazkama atd. Ale to je stejne jedno, jen bych na to rad poukazal, aby pokud ti o tom nekdo nerekne (jesli ses teda jeste porad leader) jsi vedel, ze se to fakt deje.

LOOOOL. V hospode se clovek dozvi veci. Napriklad jsem se dozvedel, ze jsem pouzival v pvp .kill, mel jsem zapnuty .invul a nabugovany svitky a bylo to z prvni ruky. Kdyz ty obrazky mas, jiste je sem muzes pastnout ;)

Go to Top of Page

Gryf
Starting Member

18 Posts

Posted - 25/01/2004 :  22:56:38  Show Profile  Send Gryf an ICQ Message Send Gryf a Private Message  Reply with Quote
Pro upresneni - kontrola probehla na zadost hracu, nikoli z me iniciativy. Vzledem k tomu, ze mi denne chodilo nekolik MSG na ICQ at s tim neco udelame, nezbylo nez na to reagovat (krom mne a Balta nikdo jiny k logum pristup nema, takze to spadlo na mne). Dalsim duvodem byl nemenny kolotoc: PvP - nadavky v PvP - full - praseni - dalsi nadavky - zbytecne page a dalsi zadosti zasah.Protoze nemam cas u toho sedet 24hod denne a reagovat na kazeho individualne, resim to zpetnym dohledanim za nekolik dnu.
System kontroly byl nasledujici: vybranych 10 nadavek/vulgarnosti:
P*del, k*rva, c*rak, p*ca, d*bil, k*eten, -mrd-, z*sran-, k*kot, -jeb*-...denni limit do peti kousku...pokud jej nekdo prekrocil, vyscitalo se mu k tomu i to co bylo nektery den pod limit. Nevulgarni slova se z toho vyselektovaly.
Protoze zaroven z toho vyplynul pomerne vysoky narust nadavek a vulgarit z NB accountu zaregistrovanych z SK, prevazne dle registraci i chovani veku 14-16 let a logujicich z adres odkazujicich na nekolik kavaren, pripojil jsem k tomu zminovanou poznamku. Ta neni napadanim nikoho ze slusnych lidi z SK (mam mezi nimi docela dost pratel at uz z DP nebo i z jinych mist netu), pouze upozornenim, ze pred lidmi chovajicimi se takto se budeme branit a pokud se situace nezmeni budou majitele techto kavaren prichazet o sve vydelky.
V zakladnich pravidlech je jasne napsano a zvyrazneno:
Všichni hráči na serveru jsou POVINNI chovat se podle obecně zažitých pravidel slušného chování. Pokud toto nebudete respektovat, bude Vám okamžitě smazán account bez náhrady.
Pokud to je pro nekoho nepochopitelne, radi se s nim rozloucime a
jak jsem to tu tak cetl, Endor je rad privita

GM Gryf, strazce poradku a vykonavatel spravedlnosti
Go to Top of Page

Fistandantilus
Starting Member

25 Posts

Posted - 26/01/2004 :  00:09:03  Show Profile  Send Fistandantilus an ICQ Message Send Fistandantilus a Private Message  Reply with Quote
nastastie mne to moze byt fuk ci bannete dp celemu slovensku, bo od nejakeho casu tam nehram, a inu ani sa mi nechcelo obnovovat takze acc je smazlej (ani prudit nemozem :( )
ale to je hezke, nadavky a vulgarizmy na pridel, to sa asi blizi nejaka vojna, musime nimi setrit :p aby sa uslo kazdemu , rofl

Fistandantilus - DP
Nimrodel - DP
Ariak - Endor - paladin
Go to Top of Page

Mongrel
New Member

175 Posts

Posted - 26/01/2004 :  00:19:16  Show Profile  Send Mongrel an ICQ Message Send Mongrel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Noe

Ja bych se pro zmenu se nesnizil k tomu, abych blokoval domenu ciziho shardu za ucelem vydirani a skozeni. Na to ses expert ty a vasako.

Tim bych se nechlubil, ze jsi byl takovej moula, ze sis nezaregistroval domenu. Nicmene Endoru si to vazne posral ty. Svym chovanim jsi znicil nejen povest svoji, ale i sveho dila a to je skoda.

GM Mandos, Moria team.
Ranger Mongrel + Craft Thalion, DarkParadise
Go to Top of Page

GM_Vasako
New Member

121 Posts

Posted - 26/01/2004 :  00:20:49  Show Profile  Visit GM_Vasako's Homepage  Send GM_Vasako an ICQ Message Send GM_Vasako a Private Message  Reply with Quote
server Dark Paradise
--------------------

rubrika Pravidla :

Hráči jsou povinni respektovat zásady dobrých mravů a slušné mluvy. Je zakázáno verbálně napadat, urážet či ponižovat ostatní obyvatele Dark Paradise. Je zakázáno používat ve světě Dark Paradise obscénní či jinak nevhodné výrazy. Hráči jsou povinni chovat se ve vztahu k GM a kancléřům a též ve vztahu k Dark Paradise uctivě.

rubrika Registrace :

Stiskem tlačítka odeslat potvrzuji, že s pravidly Dark Paradise plně souhlasim a prohlašuji, že budu dbát pokynů GM na Dark Paradise.

------------

kdo chce brat (zdarma hrat), necht laskave dodrzuje sve slovo, jez dal pri registraci a tudiz dodrzuje pravidla, s nimiz explicitne a predem souhlasil.

Dark Paradise & Battlezone & ELYWCIMAA
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,22 seconds. on eygor Snitz Forums 2000