Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Dark Age of Camelot
 DAoC - General
 Dotaz II
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

galaxies
Starting Member

47 Posts

Posted - 11/01/2004 :  15:00:05  Show Profile Send galaxies a Private Message  Reply with Quote
nikde jsem nenasel odpoved na me otazky tak vam je sem napisu treba se to hodi i nekomu jinemu

1)kdyz si koupil gold verzi mam u ni mesic zdarma nebo tyden?
2)jakou kartu si mam presne poridit abych si to mohl obednat z cdromshop? vyte nechci to poplest tak bych byl rad kdyby mi nekdo pomohl

)¨ dekuji.

Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts

Posted - 11/01/2004 :  18:39:37  Show Profile Send Lahvan a Private Message  Reply with Quote
1) Měsíc u nové hry
2) Jakoukoli embosovanou či virtuální kartu. Já mám Mastercard od ČSOB a nemám žádné potíže.
Go to Top of Page

galaxies
Starting Member

47 Posts

Posted - 11/01/2004 :  22:08:38  Show Profile Send galaxies a Private Message  Reply with Quote
moc dik.Jeste dotazek kolik stoji ty karty?
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 11/01/2004 :  22:18:08  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by galaxies

moc dik.Jeste dotazek kolik stoji ty karty?

internet karta u ebanky stoji 150kc na rok

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

galaxies
Starting Member

47 Posts

Posted - 11/01/2004 :  22:49:52  Show Profile Send galaxies a Private Message  Reply with Quote
dikas a jak jde hrani? jak dlouho to hrajete a bavi vas to?
a pak sem se chtel zeptat jeste jak je to stema datadiskama potrebuju je k hrani DAOC vsechny?
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 12/01/2004 :  05:46:10  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Nepotrebujes. Aky datadisk si kupis, tak take classy si mozesu robit a to takych oblasti mozes ist a take itemy mozes nosit. Ale trials si mozes dat len, ak mas uz kupene SI.
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 12/01/2004 :  15:02:54  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

Nepotrebujes. Aky datadisk si kupis, tak take classy si mozesu robit a to takych oblasti mozes ist a take itemy mozes nosit. Ale trials si mozes dat len, ak mas uz kupene SI.

A existuje neco jako " all in one " ? jako vsechni data disky + zakladni hra ?

a pokud nekdo ma na to naladu & cas jaky daoc ma vse datadisky, sem linej to hledat sorry ;)

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 12/01/2004 :  16:01:13  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colldor

http://www.mythicstore.com/merchant.cfm?pid=81&step=4
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 12/01/2004 :  16:33:44  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

quote:
Originally posted by Colldor

http://www.mythicstore.com/merchant.cfm?pid=81&step=4

diky. hmmm, 50 $ fakt moc neni za ten combo, asi to testnu :)

Go to Top of Page

Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts

Posted - 12/01/2004 :  17:08:11  Show Profile Send Lahvan a Private Message  Reply with Quote
Nevím, ale jestli se Colldor nenalézá v USA nebo Kanadě tak mu Mythic Store moc nepomůže a na CDROMSHOPu jsem to combo nenašel. To jen pro doplnění.

EDIT: Ale i odděleně to bez poštovnýho stojí cca 50 dolarů.

Edited by - Lahvan on 12/01/2004 17:10:14
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 12/01/2004 :  20:13:02  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Ide o to, ake mas ,,stastie,, . Napriklad US verzia daocu sa da kupit aj vo Svajciarsku, takze ak tam niekoho poznate ....
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 12/01/2004 :  21:37:26  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lahvan

Nevím, ale jestli se Colldor nenalézá v USA nebo Kanadě tak mu Mythic Store moc nepomůže a na CDROMSHOPu jsem to combo nenašel. To jen pro doplnění.

EDIT: Ale i odděleně to bez poštovnýho stojí cca 50 dolarů.

ahhh ... tak to je dost blby :( ten combo se my fakt libil
To Pepo: nekoho nahodou tam mam, tak to zkusim.

Go to Top of Page

Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts

Posted - 13/01/2004 :  12:20:50  Show Profile Send Lahvan a Private Message  Reply with Quote
Colldore, když si to objednáš u CDROMSHOPU tak to dohromady bez poštovnýho vyjde cca na 50 dolarů taky. Horší je to s poštovným.
Go to Top of Page

galaxies
Starting Member

47 Posts

Posted - 13/01/2004 :  20:04:57  Show Profile Send galaxies a Private Message  Reply with Quote
HELE LIDI JA SI BUDU VE CTVRTEK ZARIZOVAT CREDITKU A BUDU SI OBEDNAVAT daoc Z CDROMSHOP A POKUD TO TU CHCE VIC LIDI TAK BY JSME TO MOHLI VZIT NAJEDNOU A POSTOVNE SI ROZDELIT!PAK BY TO NEBILA TAKOVA ZATEZ. ALE JEN POKUD NEKDO CHCE JA SE TO TAK JAK TAK VE CTVRTEK OBEDNAVAM UZ SE NA VAS TESIM. NA VSECHNY:))

JESTE DOTAZ KE HRE JAK SE VAM TO HRAJE? HRAJETE NEKDO rVr ?
Go to Top of Page

bubu
New Member

126 Posts

Posted - 14/01/2004 :  09:10:18  Show Profile  Send bubu an ICQ Message Send bubu a Private Message  Reply with Quote
jedine rvr
Go to Top of Page

Pramen
New Member

297 Posts

Posted - 14/01/2004 :  16:43:48  Show Profile Send Pramen a Private Message  Reply with Quote
Doufam ze se nekdy ve hre potkame
Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 17/01/2004 :  06:57:37  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
Mno ze by me to moc bavilo,to se rict neda(mozna krize z casteho usilovneho hrani),ale co ma clovek delat za dlouhych zimnich veceru?
Hmm a neradte mi zkrouhni hrani na par dnu,zkousel sem to a nejde to!!!
Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 17/01/2004 :  07:00:00  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by galaxies

HELE LIDI JA SI BUDU VE CTVRTEK ZARIZOVAT CREDITKU A BUDU SI OBEDNAVAT daoc Z CDROMSHOP A POKUD TO TU CHCE VIC LIDI TAK BY JSME TO MOHLI VZIT NAJEDNOU A POSTOVNE SI ROZDELIT!PAK BY TO NEBILA TAKOVA ZATEZ. ALE JEN POKUD NEKDO CHCE JA SE TO TAK JAK TAK VE CTVRTEK OBEDNAVAM UZ SE NA VAS TESIM. NA VSECHNY:))

JESTE DOTAZ KE HRE JAK SE VAM TO HRAJE? HRAJETE NEKDO rVr ?

Huh obracenej CAPS...
A uz vis kde to rozjedes?
Go to Top of Page

Ta-Ro
Starting Member

Cory

81 Posts

Posted - 17/01/2004 :  09:18:40  Show Profile  Visit Ta-Ro's Homepage  Send Ta-Ro an ICQ Message Send Ta-Ro a Private Message  Reply with Quote

Now... ?
Go to Top of Page

Brouček
Starting Member

61 Posts

Posted - 19/01/2004 :  09:17:41  Show Profile  Send Brouček an ICQ Message Send Brouček a Private Message  Reply with Quote
-> Galaxies: jen dej pozor pri objednavani vice kusu z CDROMu na clo. Tusim, ze od castky 1500 Kc s DPH se clo pocita a budes ho muset zaplatit. Ja si jel pro Camelot 65km na celni spravu a zaplatil navic za dve krabice GOLD DAOC asi 6 stovek. Opravdu uz nevi, za co by penize chteli.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,06 seconds. on eygor Snitz Forums 2000