Author |
Topic  |
|
Infinit
Starting Member
46 Posts |
Posted - 08/01/2004 : 23:11:31
|
Rad by timto sveho dlouholeteho fanouska VeldHovena pozadal, aby na VN boardy nepsal lzi. Moje postava Iminent nikdy v MDK nebyla, a s postavou Innoculate, ktera tam byla, jsem odesel sam. Tudiz jsem nikdy nebyl z vasi mile guildy kicknut. Bylo to nekdy v dobe kdy ty si nemel tusim jeste GM prava, a pokud se nemylim, tak nikoho z vasi "prvni grupy" ani nejaky o deset levlu nizsi Innoculate nezajimal. Se mnou pak odesel jeste blahe pameti Medvidek Zurivy a pak nasledne dalsi.
Po precteni par starych topicu a screenshotu jeste doplnim podrobnosti meho odchodu. V MDK tehdy v /gu probehla nejaka debata o fungovani guildy. Nasledne tusim Arra nebo Tibor prohlasil, ze jestli mi to takhle v guilde nevyhovuje at odejdu. Tak jsem dal quit.
Dakze doufam ze do prislusneho topicu na VN boardu dopises opravu a tento topic bude mozno uzamknout.

edit: odkaz na VN topic: http://vnboards.ign.com/message.asp?topic=62261474&start=62322953
|
|
Edited by - Infinit on 08/01/2004 23:29:41
|
|
| |
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 09/01/2004 : 00:32:42
|
Byl jsi kiknutej z MdK Arrou. Alespon tak to Arra tehdy tvrdil, pokud si vzpominam. Zadna lez to nebyla (chce to klid :).
Iminentem oznacuji tebe jako hrace (ano byla to postava championa s jmenem Innoculate). Slo o pocet hracu ne o jmena a ty jsi slouzil pouze jako priklad tech kdo byli kicknuty ven, stejne tak jako Kallath a Danad slouzi jako priklad pro ty co odesli do SB:)
Kallath tu taky nerve, ze nepisu pravdu, ze ve skutecnosti opustil daoc se tremi chary a ne jen s Kallathem :) A taky tu neprudi a nenazyva mne svym dlouholetym fanouskem :)
|
Edited by - VT on 09/01/2004 00:34:46 |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 09/01/2004 : 00:45:10
|
spis raci vypatrejte kdo je gergyfo, sveho casu jsem byl presvedsen ze je to houston (gm WoV) onehda 1st healer na mordredu, akorat mel neco s nervama a nako neskous kdyz prohrali ;)
v jeho postech nikdy nenapadal WoV a Legends (zastupci tech vetsich guild ktere ovlivnuji chod mordredu tak ci onak), takze verim tomu ze je z techto dvou jmenovanych guild ;) ja ho na vn nazival houstonem a po nejakem case se me ozval udajne jeho bratr ze to neni on
spojeni vzniklo tak ze wov pouzivala sedej char (lvl1 keen) na scouting a menovalo se to gergyfo, odnekud sem slysel ze to ovlada houston a vedel sem ze ma 2 compy a je zvyklej neco duallogovat ;)
je take mozne ze toho nekdo v legends vyuzil ? ;) |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
Edited by - Yennefer on 09/01/2004 00:46:02 |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 09/01/2004 : 00:49:16
|
quote: Originally posted by -corwin-
spis raci vypatrejte kdo je gergyfo, sveho casu jsem byl presvedsen ze je to houston (gm WoV) onehda 1st healer na mordredu, akorat mel neco s nervama a nako neskous kdyz prohrali ;)
v jeho postech nikdy nenapadal WoV a Legends (zastupci tech vetsich guild ktere ovlivnuji chod mordredu tak ci onak), takze verim tomu ze je z techto dvou jmenovanych guild ;) ja ho na vn nazival houstonem a po nejakem case se me ozval udajne jeho bratr ze to neni on
spojeni vzniklo tak ze wov pouzivala sedej char (lvl1 keen) na scouting a menovalo se to gergyfo, odnekud sem slysel ze to ovlada houston a vedel sem ze ma 2 compy a je zvyklej neco duallogovat ;)
Wov prave napada a tvrdi napr., ze lidi z Wov (Wockilla je snad posledni kdo je v mdk a byl ve Wov) gimpuji MdK. Ale je mozne, ze prave proto, ze se gilda rozpadla kvuli nemu tak je nema rad (stejne jako Iminent nema rad MdK a na VN prudi a pouziva stejny slova jako Gerfygo :).
Ciarri tvrdi, ze nenapada Torcany. Rekl bych, ze je to nekdo kdo je ted v Torcanech, kdo hraje 8v8. I kdyz vlastne prudil v dobe, kdy za Torcany hral jen jeden dwarf skald. Takze muze byt take v Legends.
Wockilla rika, ze Gerfygo rozhodne neni Houston (mozna se znaji z RL nebo tak nejak, nevim). |
Edited by - VT on 09/01/2004 00:58:09 |
 |
|
Demawend
Moderator

1259 Posts |
Posted - 09/01/2004 : 01:02:57
|
To jsi Infinite takovej srab ze postujes na VN anonyme? |
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :) |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 09/01/2004 : 01:05:41
|
quote: Originally posted by Demawend
To jsi Infinite takovej srab ze postujes na VN anonyme?
Mozna Gergyfo = Infinit?
Oba se boji priznat kdo jsou ingame. |
 |
|
Infinit
Starting Member
46 Posts |
Posted - 09/01/2004 : 09:45:20
|
quote: Originally posted by Van Tassel
Byl jsi kiknutej z MdK Arrou. Alespon tak to Arra tehdy tvrdil, pokud si vzpominam. Zadna lez to nebyla (chce to klid :).
Lez to je. Takze pokud Arra neco takoveho tvrdil - o cemz dost pochybuji, protoze prestoze muj nazor na guildu byl jiny od jeho, tak lhar to pokud vim nebyl - tak to byla lez.
Spis je to tak, ze se snazis opet nahazet na cechy v Legends a na me osobne co nejvic spiny. U tebe se neni co divit, ale myslel sem ze uz si trochu dospel. Ja se klidne prispusobim a cas na to, abych mohl zase hazet spinu na VN boardech na tebe a na MDK si klidne najdu. Pak tu zas nebrecte jakej je Iminent svine, ze o vas pise na vn boardech "z niceho nic" anonymne spinu (coz je i odpoved Demawendovi).
Takze te naposled zadam abys dotycny lzivy post opravil. |
|
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 09/01/2004 : 11:35:40
|
mel by jsis cece opravit podpis ;)
Infinit Sekac - Legends - #1 guild on DAOC Mordred PvP server, Valewalker
uz dlouho nejsi 1st ;) |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 09/01/2004 : 15:15:45
|
Uz nemas ako, tak sa navazate do jeho podpisu 
Inac az tak ,,hrozne,, dlho to nieje. |
 |
|
Demawend
Moderator

1259 Posts |
Posted - 09/01/2004 : 19:10:35
|
quote: Originally posted by Infinit
quote: Originally posted by Van Tassel
Lez to je. Takze pokud Arra neco takoveho tvrdil - o cemz dost pochybuji, protoze prestoze muj nazor na guildu byl jiny od jeho, tak lhar to pokud vim nebyl - tak to byla lez.
Spis je to tak, ze se snazis opet nahazet na cechy v Legends a na me osobne co nejvic spiny. U tebe se neni co divit, ale myslel sem ze uz si trochu dospel. Ja se klidne prispusobim a cas na to, abych mohl zase hazet spinu na VN boardech na tebe a na MDK si klidne najdu. Pak tu zas nebrecte jakej je Iminent svine, ze o vas pise na vn boardech "z niceho nic" anonymne spinu (coz je i odpoved Demawendovi).
Takze te naposled zadam abys dotycny lzivy post opravil.
Ja nerikam, ze jsi svine. Ja rikam ze jsi zbabelec, ktery se boji podepsat pod svuj nazor. |
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :) |
 |
|
Infinit
Starting Member
46 Posts |
Posted - 10/01/2004 : 01:24:13
|
2Corwin: chapu ze anglictina neni tva silna stranka, ale muj podpis zas neni tak slozity. A neni v nem chyba  http://guilds.camelotherald.com/realms/war.php?server=Mordred&t=guilds http://guilds.camelotherald.com/realms/war.php?server=Mordred&t=victors Mimochodem, vzdy jsem si myslel, ze Yenn ses ty a dokonce jsem ji zdravil pratelskym "hoj" . Kdo to je?
2Demawend: Kdyz si tak hezky o to pozadal, vyeditoval jsem svuj podpis na VN boardu. Doufam ze nechces abych tam pripsal i svou domaci adresu a telefon. Ted by se sluselo, aby si odvolal toho zbabelce a omluvil se. Tedy jestli mas trochu cti v tele 
2Veldhoven: Napsal jsem o tom kickovani z guildy Arrovi email. Odpovedel mi ze si to moc nepamatuje, ale ze urcite nevyhazoval z guildy nikoho z jineho duvodu nez ze dlouho nehral.  |
|
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 10/01/2004 : 01:45:38
|
2Corwin: chapu ze anglictina neni tva silna stranka, ale muj podpis zas neni tak slozity. A neni v nem chyba 
hehe aha prehledl jsem ze jsi to opravil na guild misto VW ;)
Mimochodem, vzdy jsem si myslel, ze Yenn ses ty a dokonce jsem ji zdravil pratelskym "hoj" . Kdo to je?
nevim, nekde jsem slysel ze to je nejaky ebay char |
|
Edited by - Yennefer on 10/01/2004 01:46:38 |
 |
|
Infinit
Starting Member
46 Posts |
Posted - 10/01/2004 : 02:01:54
|
Mimochodem, vzdy jsem si myslel, ze Yenn ses ty a dokonce jsem ji zdravil pratelskym "hoj" . Kdo to je?
nevim, nekde jsem slysel ze to je nejaky ebay char
-- Yenn, Corwin [MdK/Dragon Family/Banda] - DAoC: Morgan Le Fay, Mordred, Merlin, Lancelot
Tak proc mas tady na foru v podpisu Yenn, Corwin [MdK/Dragon Family/Banda] 
|
|
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 10/01/2004 : 08:09:40
|
Tada, to si nikdy nebol ty ??? Ako ja som ti v tom bol tiez isty ze si to ty ... |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 10/01/2004 : 15:32:18
|
snazim se odlehcit tento tezky topic ;) ja uz vlasne daoc nehraju, je to komercni sracka sem ted na endoru je to super, zabijim ptacky.. |
|
 |
|
Dorlas
Moderator

2785 Posts |
Posted - 10/01/2004 : 15:40:25
|
Yenn je nakej srac z Ruska, Corwin je rulez  |
Dorlas EQ2 CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, TESO, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
|
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 10/01/2004 : 18:44:19
|
Imho to není sráč, ale sráčka. Ostatně rusové v tom mají tradici.. dasha.. liss.. tatu.. |
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 10/01/2004 : 22:02:09
|
snazim se odlehcit tento tezky topic ;) ja uz vlasne daoc nehraju, je to komercni sracka sem ted na endoru je to super, zabijim ptacky..
Toto si pisal pri plnom vedomi alebo sa demo nahackoval na ucet ?  |
 |
|
Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts |
Posted - 11/01/2004 : 10:08:17
|
Pepku, Corwin neni nikdy při plném vědomí. Když hraje - nevnímá. Když není v DAoC - sní o tom jak se logne. Jeho nejvetší sen je přímé propojení mozku a DAoC serveru, aby ztráty způsobené nedokonalou periferií mezi mozkem a herním serverem byly eliminovány. Proto taky občas působí jako miloušký mimoň, pokud se s ním nebavíš o DAoC nebo pomocí jedniček a nul. Ale je náš Milášek. Šťastný to "člověk" nepoznamenaný kauzou "Infinit vs Van Tassel vs zbytek světa".  |
 |
|
|
Topic  |
|
|
|