Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 Rubies of Eventide
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 21/08/2003 :  22:54:56  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
takze crowd control kouzla pro magy budou uvedeny jako manevry a pozdeji predelany do podoby klasickych kouzel. kdy budou manevry, vi buh, mozna jsme to uz psal, interni deadline meli puvodne na patyho srpna na presun na testovaci server, kvuli problemum e stabilitou... bechci to odhadovat :(
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 22/08/2003 :  21:38:27  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Heh, zrovna kdyz si necham chargnout kartu, tak jde server dolu :) 00

Btw, Cavalier a Squire jsou zcela stejne chary. Jediny rozdil je ve Wordly skillech v silny neprospech Squireho. Tudiz to vidim jako bug pac lze rici, ze Cavalier > Squire a to jednoznacne.
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 23/08/2003 :  00:04:20  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

Heh, zrovna kdyz si necham chargnout kartu, tak jde server dolu :) 00

Btw, Cavalier a Squire jsou zcela stejne chary. Jediny rozdil je ve Wordly skillech v silny neprospech Squireho. Tudiz to vidim jako bug pac lze rici, ze Cavalier > Squire a to jednoznacne.

s tim serverem je to zly. Nechapu, jak je to mozny, ale stalo se :( Jestli mi na online rhahc neco vadilo, tka to bylo padani serveru, se vsim ostatnim se da nejak zit. Vzdyt kvulipadum se skoor o mesic protahly manevry a mining a jestli tohle neni k nasrani, tak uz asi nic :(

ses si jistej, ze ten cavalier/quire neni vyvazenej v necem, ceho si si nevsiml? Kdyztak tyhle veci postuj na oficialni forum.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 23/08/2003 :  09:23:35  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Povytahnul jsem RAMku na 1GB a Rubies mi zonuje kolem 1 sekundy maximalne :) Jsem spokojen (predtim jsem zonoval kolem 3 minut (256MB RAM)).

Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 23/08/2003 :  13:53:40  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:

Povytahnul jsem RAMku na 1GB a Rubies mi zonuje kolem 1 sekundy maximalne :) Jsem spokojen (predtim jsem zonoval kolem 3 minut (256MB RAM)).

ja mam 512, ale zvedl jsem rozliseni na 1152x 864, high details (kvuli efektum kouzel) a zonuju minutu a kousek :( ale na 256 se to dalo hrat tak v 800x600
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 23/08/2003 :  17:05:44  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
a ted dobre zpravy:
Gathering, Combat Maneuvers and teleporting are all ready to be moved to test, smuray is just creating the items and worldly properties where mining, herbalism etc. will occur. So that will go to Azurite any day.

tedy, teleportace prstenem, mining, bylinkarstvi a hlavne manevry na azurite (testovaci server) uz brzy. a po par dnech na azurite se to presune na amethyst. pak teprve budou poradny zbroje a zbrane, jsem zvedavej, jak dlouoh mi bude trvat, nez dostanu mining na 500
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 23/08/2003 :  18:21:07  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Zajimave je, ze dual wield chary dobre specnute jsou i v ROE overpowered oproti ostatnim melee ... Nastesti tady nema kazdy Brawlera a tudiz ho s klidnym svedomim a bez rizika nerfu mohu hrat.
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 23/08/2003 :  19:06:55  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zajimave je, ze dual wield chary dobre specnute jsou i v ROE overpowered oproti ostatnim melee ... Nastesti tady nema kazdy Brawlera a tudiz ho s klidnym svedomim a bez rizika nerfu mohu hrat.

no... ono se to asi bude trochu vyvazovat, ale ono ma kazde neco do sebe. az si budu delat ciste melee, pujdu do longswordu a stitu
Go to Top of Page

Trahern
Starting Member

10 Posts

Posted - 25/08/2003 :  16:09:49  Show Profile  Send Trahern an ICQ Message Send Trahern a Private Message  Reply with Quote
quote:

no pred tim nez byl krafting tak to bylo uplne naopak. Podle me je tedka jeste predcasny rikat jestli je neco silnejsi nez to druhy..to se ukaze az bude vsechno implementovany a bude hodne namaxovanych postav. ( Zatim jenom dve postavy dosahli 50 lvl ). Jinak sem jeste v tyhle hre nevidel ze by neco nerfovali. Leda ze opravovali bugy tak to mohlo vypadat jako nerf, ale dual-wield se mi skutecne zbuglej nezda tak si myslim ze se nemas ceho bat :)...mozna trochu posilej obourucky ..to spis.

btw. jen nevim co maj vsichni lidi s tema brawlerama ;)..to se nikomu nelibi assassin?
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 25/08/2003 :  17:47:36  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Trahern

btw. jen nevim co maj vsichni lidi s tema brawlerama ;)..to se nikomu nelibi assassin?

lidi zijou v iluzi, ze jedinej zpusob, jak v roe neco dokazat je maximalni armor. jenze jak uz vsichni vime, neni to pravda, zvlaste diky craftingu. nechci ani vedet, jak bude chranit treba brigoska z lvl 5 materialu... a taky kolik bude stat a kdo ji dokaze vyrobit, i kdyz, brigantyna je nejlehci zbroj pro armorsmitha....
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 27/08/2003 :  10:42:46  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
na testovacim serveru jsou k dispozici manevry, mining, herbalism, hunting a teleportace
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 27/08/2003 :  10:54:23  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Bezva, na manevry jsem zvedavej. Bez nich je hra pro melee dost nudna.
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 27/08/2003 :  13:50:36  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bezva, na manevry jsem zvedavej. Bez nich je hra pro melee dost nudna.

chapu. jinka v ramci manevru budou mit magove CC kouzla, pozdeji je prevedou i na specialni zouzla, ale zatim budou spotrebovavat valor pointy. mining zatim vypada slibne
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 27/08/2003 :  17:56:38  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kurik
chapu. jinka v ramci manevru budou mit magove CC kouzla, pozdeji je prevedou i na specialni zouzla, ale zatim budou spotrebovavat valor pointy. mining zatim vypada slibne

Hmm to bude dost vyhoda pro magicka povolani. Castit budou z mana poolu, ale CC kouzla si v klidu budou cerpat z valor ... Zato tank bude mit jen valor.

Edited by - VT on 27/08/2003 17:56:57
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 27/08/2003 :  19:39:54  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Hmm to bude dost vyhoda pro magicka povolani. Castit budou z mana poolu, ale CC kouzla si v klidu budou cerpat z valor ... Zato tank bude mit jen valor.

ja nevim, jak to bude fungovat, ale tu manu bych magum tak nezavidel, ja ted mam asi 300 MP ale fire spear me stoji 23 MP a fire Wave stoji 34 MP. Jako melee muzes mlatit a mlatit a mlatit a nic, ja po deseti, patnacti kouzlech musim bud kempovat nebo chlastat lektvary, a ty fakt nejsou levny, jedno dobiti many me stoji 30 D. Jestli ma nekdo v roe vyhodu, tak jsou to melee
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 28/08/2003 :  17:32:45  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
dalsi dibre zpravy , zitra spusti druhy serverovy cluster, azs evyresi problemy se stabilitou, bude preveden na pure RP server
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 29/08/2003 :  22:05:32  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:

dalsi dibre zpravy , zitra spusti druhy serverovy cluster, azs evyresi problemy se stabilitou, bude preveden na pure RP server

dobrym zpravam neni konec - na test serveru je nova mapa kobolds mine a hlavne, misot amethystu ted jede novej serverovej cluster, ze keteryho brzy bude ten rp server
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 04/09/2003 :  11:57:03  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
tak - dneska vychazi level s recenzi rubies of eventide a na DVD je herni klient. soudcasti recenze je (alespon doufam) soutez o tri herni ucty s predplacenymi tremi mesici hrani. na DVD je taky cesky mini manual a par informaci o hre jako takove, o skolach magie, soubojich a tak.
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 04/09/2003 :  17:23:40  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Nejak jsem si te souteze nikde nevsimnul. Krasny verdikt o tom Net codu ale rekl bych ze dneska ma kazda MMORPG net code uplne stejny jako RoE a jde hrat v pohode na modemu. Spis nez tohle by ctenare mel zajimat mesicni poplatek ktery jsem nikde nevidel napsany.
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 04/09/2003 :  21:20:06  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aramir

Nejak jsem si te souteze nikde nevsimnul. Krasny verdikt o tom Net codu ale rekl bych ze dneska ma kazda MMORPG net code uplne stejny jako RoE a jde hrat v pohode na modemu. Spis nez tohle by ctenare mel zajimat mesicni poplatek ktery jsem nikde nevidel napsany.

on tam neni? Tak to je pruser, protoze to bylo dohodnute aja se za dto budu muset zodpovidat :(

poplatky zacinaji na 15 usd/mesic, pri predplatnym to jde dolu. pak je moznost gentry, kdy zaplatis 50 dolaru za rok, v tom jsou tri mesice a pka zaplatis 3x30 USD kazdej ctvrtrok. gentry ma vyhodu v par itemech a dvou slotech na postavy navic.

no a ja slibil prvnimu, kdo si to z levelu nainstaluje a zalozi si ucet mesic hry zdarma (ze soukromych zdroju casovych kodu).

jinak jiste, vsechny moderni MMORPG maji lepsi sitovy kod nez UO :)
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 04/09/2003 :  23:24:32  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aramir

Soutez bude brzy na www.level.cz
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 22/10/2003 :  22:23:45  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
veskera diskuse o roe se, zda se, presunula na hofyland. nicmene tady alespon upozornim na nove webove stranky ceskych hracu na http://rubies.foxlea.com
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 19/11/2003 :  22:20:56  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
pokracovani informacniho usili - snizena cena za mesic hry na 13 USD, prvni mesic je pri pouziti kodu FIVEFINGER do policka referral odehrat za 5 USD
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 20/11/2003 :  22:40:28  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:

pokracovani informacniho usili - snizena cena za mesic hry na 13 USD, prvni mesic je pri pouziti kodu FIVEFINGER do policka referral odehrat za 5 USD

a aby toho nebylo malo, tak rubies nyni nabizeji deset hodin herniho casu ZDARMA na vyzkouseni bez nutnosti pouzit kreditku, staci jen funkcni email!!!!
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 25/11/2003 :  21:40:33  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
tak to tu nekdo smazte. Rubies of Eventide konci kvuli nedostatku penez. :(
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 14/12/2003 :  16:26:31  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
ROE nakonec nekonci.

Rubies of Eventide muzete zkusit bez creditni karty (10 dni). Vice informaci na www.rubiesofeventide.com.

Tady ho muzete sosnout (neni nutne kupovat fyzicke cd) http://www.rubiesofeventide.com/downloads.php. Na teto download strance muzete ochutnat i herni hudbu.

Je to jedna z kvalitnejsich mmorpg (subjektivne lepsi nez AC2, SWG, SB atd.). Ma nejlepsi ingame support = stale pritomny GM odpovida na dotazy hracu v realnem case v chatu ve hre.

Grafika je skvela. Hratelnost taky, tanci maji melee specky. Nekdo oceni i to, ze kdyz zacne placat moba, nikdo jiny uz mu ho nemuze killstealnout.

Dalsi informace na http://roe.warcry.com

Edited by - VT on 14/12/2003 16:59:11
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 15/12/2003 :  15:18:48  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:

ROE nakonec nekonci.

Rubies of Eventide muzete zkusit bez creditni karty (10 dni). Vice informaci na www.rubiesofeventide.com.

Tady ho muzete sosnout (neni nutne kupovat fyzicke cd) http://www.rubiesofeventide.com/downloads.php. Na teto download strance muzete ochutnat i herni hudbu.

Je to jedna z kvalitnejsich mmorpg (subjektivne lepsi nez AC2, SWG, SB atd.). Ma nejlepsi ingame support = stale pritomny GM odpovida na dotazy hracu v realnem case v chatu ve hre.

Grafika je skvela. Hratelnost taky, tanci maji melee specky. Nekdo oceni i to, ze kdyz zacne placat moba, nikdo jiny uz mu ho nemuze killstealnout.

Dalsi informace na http://roe.warcry.com

koukam, ze jsi vetsi fanboy nez ja :-) byl byhc velice opratrny s hodnocenim RoE v oblasti grafiky. Podle me je grafika misto, kde je rubies daleko za konkurenci. bohuzel, ale z jupiter engine proste neudelas slusnou krajinu. herni system je naopak zajimavy. vic o nem na bonuswebu nebo na rubies.foxlea.com kde je i cesky manual a dalsi texty.
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 16/12/2003 :  13:43:49  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
jeste jedna novinka - 10 dni free trian nyni i bez kreditky
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 28/12/2003 :  15:13:07  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
mno,ted sem si to procital a je to tak,ze pokud napistete cislo kreditky tak mate 10 dnu a pokud ne tak 10 hodin rozlozenejch do 7 dnu....
ale stejne mi to nejde,kdyz to spustim tak se mi spusti jakejsi cupdate.exe kerej mi pak napise ze nemuze updatovat-nakej error...neni to firewallem??

i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 28/12/2003 :  21:43:04  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
VT ty ses uplne mimo se svim hodnocenim her... ja hral RoE v bete - uplne od zacatku a musim rict, ze je to graficky jen o malo lepsi nez DAOC a herne spis hur, ma to sice zajimavosti, to je fakt, ale ten system boje je dost na nic (jo killsteal ze nejde je super ale jinak..)
Hlavne je prave problem vtom engine a krajine a taky vtom co GMs dali do krajiny...

Jinak myslim, ze by ty hre hodne pomohlo kdyby herni poplatek snizili z 13$/mes na nejakejch 5-10$/mes. 13$/mes si muze dovolit uctovat jen ackovej titul typu AO/DAOC a ne tohle to co je jeste porad jednou nohou v bete (fura skillu a jinejch veci not implemented..) i kdyz je fakt, ze SWG si to taky dovolujou a dokonce chteji temer 2000kc za game client.. jenze SWG je trosicku neco jineho ze.. tam se nachyta fura blbcu na to ze je to SW.
no snad to developeri jednou pochopi.. podivejte na hry typu runescape za 5$/mes a maji nekolik desitek tisic platicich uzivatelu a to je RoE preci jen lepsi titul..

Jinak mne teda DOST vadilo ze pouzili super engine LithTech ale pritom ho tak desne neoptimalizovali takze hra je dost narocna graficky..

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 28/12/2003 :  21:59:06  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

VT ty ses uplne mimo se svim hodnocenim her... ja hral RoE v bete - uplne od zacatku a musim rict, ze je to graficky jen o malo lepsi nez DAOC

No tak teda ja jsem to taky zkousel hned od zacatku a to tvoje hodnoceni ze je to lepsi graficky jak DAoC mi prijde zcestny ta hra byla divna jak graficky tak herne coz si psal
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 28/12/2003 :  22:53:18  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

VT ty ses uplne mimo se svim hodnocenim her... ja hral RoE v bete

Ja ROE platil a hral v ostre verzi.

Beta nerovna se ostra verze. Takze jsi mimo ty.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 28/12/2003 :  23:12:19  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
mno koukal jsem na screenshoty (ty jsou urcite z plne) a je to porad stejny.. navic mi to neprijde o moc lepsi nez DAOC ale pritom je to daleko narocnejsi. Navic primo na forech pisou CW ze fura skillu neni implemented..
Tak nevim, chtej za to stejny prachy jako treba za FFonline .. myslim ze RoE nema budoucnost. DAOC ten si to muze dovolit ale RoE ?
Ale je fakt, ze maji client zdarma. Jak hodne moc je to teda bugove nebo nedodelane ?

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 29/12/2003 :  09:54:30  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Navic primo na forech pisou CW ze fura skillu neni implemented..
Tak nevim, chtej za to stejny prachy jako treba za FFonline .. myslim ze RoE nema budoucnost. DAOC ten si to muze dovolit ale RoE ?
Ale je fakt, ze maji client zdarma. Jak hodne moc je to teda bugove nebo nedodelane ?

Jo to je bohuzel pravda. Nefunkci skilly, ale ted uz neukazuji bo to lidi mate a vytvari pocit, ze hraji neuplnou hru (coz je bohuzel taky pravda). Bugove to neni.

Edited by - VT on 29/12/2003 10:10:30
Go to Top of Page

Nick
Moderator

455 Posts

Posted - 29/12/2003 :  16:01:09  Show Profile  Send Nick an ICQ Message Send Nick a Private Message  Reply with Quote
Hral sem RoE taky v ostre verzi a DAOC je o nekolik let vepredu(myslim tim i puvodni ktery sem hral taky)
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 29/12/2003 :  18:42:45  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Navic primo na forech pisou CW ze fura skillu neni implemented..

Jo to je bohuzel pravda. Nefunkci skilly, ale ted uz neukazuji bo to lidi mate a vytvari pocit, ze hraji neuplnou hru (coz je bohuzel taky pravda). Bugove to neni.

hm koukal jsem na obrazky a neni to zas tak spatne.. ale teda 13$ za to asi fakt nikdo neda, kdyz za to jsou hry jako je DAoC nebo FFXI .. chovaji se jako cesti distributori ..malej prodej / velke ceny.
Verim ze hodne lidi to tam slo zkusit na ten 1. mesic za 5$ ..

Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 30/12/2003 :  14:29:42  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
prej nemaj ani 900 subsciberu a pocet porad klesa...hmmm se taky moc nedivim,je fakt ze je moc velka konkurence

i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 01/01/2004 :  15:48:42  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SHIMI

prej nemaj ani 900 subsciberu a pocet porad klesa...hmmm se taky moc nedivim,je fakt ze je moc velka konkurence

oni maji spis mizerny marketing, coz je velka skoda. i v te velke konkurenci rubies nabizeij dost odlisne pojeti hry. ten nizkej pocet platicich hracu je dany hlavne tim oznamenim, ze rubies konci. jakkoliv ta hra nemela poradnou publicitu, tka informace o konci se objevily snad vsude :(
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 08/01/2004 :  18:21:28  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
No, to asi proto, ze zatim zadna onlinovka nikdy nezkoncila :( :) (informace o zruseni UO2 byli taky snad vsude a ty famy kolem..)

A ano, marketing maj spatnej.. zadne poradane interview s webmagy, HoC taky nic moc.. proste zadna reklamni kampan, nikdo z nich si nenasel na to cas.. Navic docela v bete kaslali na testery - ja osobne mam z bety zkusenosti velmi spatne. Kdyz jsem se ptal, zda budou nejak jeste pracovat na tom grafickem LithTech engine kteri ziskali, aby to nebylo tak narocne, dostal jsem na fore odpoved ze jestli se mi to nelibi tak ad jdu..
prijde ti to normalni ? mne ani moc ne .. Jednou se mi nejakou chybou povedlo chodit po meste offline, bez hracu a NPC a mel jsem 100fps, jakmile tam ale je aspon 5 NPC kdekoliv ve meste, hra zacla silene lagovat (malo fps) a sice se to resilo, ale jen papirove.. na fore.. technicky proste nebyli schopni sehnat poradnej team.

Jinak je fakt ze pojeti meli zajimave, ten styl boje a tak.. i kdyz zpracovani opet pokulhavalo :( .. jak rikam. Kdyby ted zahajili novej plan typu nabizet hru do 10$/mes a ktomu ten client zdarma (coz uz delaji) no a ktomu reklamku typu HoC na irccku enterthegame.com a vecpat se s interview na gameweby .. tak to prilaka radu lidi .. takovej mensi re-born..

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 08/01/2004 :  18:26:32  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

No, to asi proto, ze zatim zadna onlinovka nikdy nezkoncila :( :)

Kam na ty svoje informace chodis? Napr. Motor City Online skoncila.
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 08/01/2004 :  23:21:06  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:

No, to asi proto, ze zatim zadna onlinovka nikdy nezkoncila :( :) (informace o zruseni UO2 byli taky snad vsude a ty famy kolem..)

A ano, marketing maj spatnej.. zadne poradane interview s webmagy, HoC taky nic moc.. proste zadna reklamni kampan, nikdo z nich si nenasel na to cas.. Navic docela v bete kaslali na testery - ja osobne mam z bety zkusenosti velmi spatne. Kdyz jsem se ptal, zda budou nejak jeste pracovat na tom grafickem LithTech engine kteri ziskali, aby to nebylo tak narocne, dostal jsem na fore odpoved ze jestli se mi to nelibi tak ad jdu..
prijde ti to normalni ? mne ani moc ne .. Jednou se mi nejakou chybou povedlo chodit po meste offline, bez hracu a NPC a mel jsem 100fps, jakmile tam ale je aspon 5 NPC kdekoliv ve meste, hra zacla silene lagovat (malo fps) a sice se to resilo, ale jen papirove.. na fore.. technicky proste nebyli schopni sehnat poradnej team.

Jinak je fakt ze pojeti meli zajimave, ten styl boje a tak.. i kdyz zpracovani opet pokulhavalo :( .. jak rikam. Kdyby ted zahajili novej plan typu nabizet hru do 10$/mes a ktomu ten client zdarma (coz uz delaji) no a ktomu reklamku typu HoC na irccku enterthegame.com a vecpat se s interview na gameweby .. tak to prilaka radu lidi .. takovej mensi re-born..

performance behem toho pulroku, co byla hra venku, vyrazne zlepsili, dodelali i nejaky novy funkce engine, takze novy veci pridany do hry vypadaly fakt pekne. Pokud horizons do dvou mesicu nezmeni pristup, hlavne,c os e tyka posrany Game Network, co provozuje evropsky servery, tak se asi k rubikum vratim.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 09/01/2004 :  09:08:35  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
hmm muzes to stim horizonsem vic rozepsat ? co maj s game network..
v horizons topicu se clovek pravdu nedovi, vladne ji vesmes clovek co kdyz se pro hru nadchne tak je zaslepenej vsemu spatnemu a stejne tak tomu byli i u RoE nez ji opustil..

Rubiky bych asi taky zkusil, laka mne client zdarma a jen 13$ (jen doufam, ze uz nechystaji ten samej podraz co Sony a Funcom - proste vsecky evropske firmy chteji od evropanu platit v euru ale v rate 1:1 k dollaru coz je desna svinarna :( nechapu proc se tim nikdo nezaobira..) asi proto, ze tem evropanum ze zapadu je to fuk, a americani plati v $ .. to zase jen ta chudsi cast evropy na tom prodela kecky..
Jedine co mne aktualne stve na Roe, pokud tu performance zlepsili (no a taky mam lepsi grafiku na ktere to urcite pojede lip :o)) je to, ze pry maji uz jen 900 subscribers.. to by byla celkem skoda.. i kdyz RoE asi nema "player driven economy" ... no.. Panbuh s RoE, snad se z toho dostanou :( snad v nejhorsim pripade zkusi nabidnout odprodat licence na RoE nekomu kdo to zkusi rozjet.. popr. verim ze by se nasli aktivisti kteri by RoE provozovali zdarma a to by tam bylo narvano (aktivisti kteri ted treba okupuji planeshift.it atp..)

Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 09/01/2004 :  23:35:11  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:

hmm muzes to stim horizonsem vic rozepsat ? co maj s game network..
v horizons topicu se clovek pravdu nedovi, vladne ji vesmes clovek co kdyz se pro hru nadchne tak je zaslepenej vsemu spatnemu a stejne tak tomu byli i u RoE nez ji opustil..

Rubiky bych asi taky zkusil, laka mne client zdarma a jen 13$ (jen doufam, ze uz nechystaji ten samej podraz co Sony a Funcom - proste vsecky evropske firmy chteji od evropanu platit v euru ale v rate 1:1 k dollaru coz je desna svinarna :( nechapu proc se tim nikdo nezaobira..) asi proto, ze tem evropanum ze zapadu je to fuk, a americani plati v $ .. to zase jen ta chudsi cast evropy na tom prodela kecky..
Jedine co mne aktualne stve na Roe, pokud tu performance zlepsili (no a taky mam lepsi grafiku na ktere to urcite pojede lip :o)) je to, ze pry maji uz jen 900 subscribers.. to by byla celkem skoda.. i kdyz RoE asi nema "player driven economy" ... no.. Panbuh s RoE, snad se z toho dostanou :( snad v nejhorsim pripade zkusi nabidnout odprodat licence na RoE nekomu kdo to zkusi rozjet.. popr. verim ze by se nasli aktivisti kteri by RoE provozovali zdarma a to by tam bylo narvano (aktivisti kteri ted treba okupuji planeshift.it atp..)

horizons topic ovladam ja :-) ale problem sgame network je v tom, ze jsou to proste problemovi partneri pro prvoz online hry. docel slusne nezvladaji, pro celou evropu spustili jen tri servery bez pravfidel co se tyka treba uzivani nebo alespon preferovanyhc jazyku pro dane servery o absenci pure rp serveru nemluve.

ale to se klidne zeptej v HZ topicu, kdyz uz tu ma vlastni.

roe ma skutecne neuveritelne malo lidi, posrali si to sami tim oznamenim, ze hra konci a pka nevyvinuli zadnej marketing k tomu, aby prilakali nove hrace, ted brzy chystaji vetsi patch ve kterem budou nove skilly a nova zona, mozna tohle pouzijou k nejakymu marketingu, ja jim urcite pomuzu tim, ze napisu clanek pro bw do novinek a poslu to info i jaydeemu plus zkusim romluvit s pavlem dobrovskym z levelu.

prodej licence a provozovani obdobne, jako ted bezi (za penize) treba meridian by bylo fiancne schdny reseni myslim, problem je, ze to je v podstate "osobni" hra sefa te firmy, kterej to financuje uz devet let z rodinnejch penez, pochybuju, ze by se chtel vzdat sveho dusevniho vlastnictvi :(
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 11/01/2004 :  14:58:35  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Hmm hehe docela divny... no ja bejt sef te firmy tak radsi uvidim ze je hra zdarma ci levneji ale hraje ji hafo lidi (coz by teoreticky vyslo financne lepe..) nez ji nechat umirat az umre a zkrachuje do trezoru.. dyt Gariot taky musi bejt pysnej na to kolik emu serveru s UO existuje a ze z toho nic nema mu asi nevadi ;]
ad Horizons .. no ja mam ted spatnou linku a navic stim budu ted cachrovat na noveho ISP kdyby to vyslo tak bych do 3 mesicu horizons zkusil (to by snad i bylo vyresene ;o)) ja vul mel pristup do bety ale nejak sem to nechtel zkusit.. jak je to tam s bugama a hranim ? jakej styl hrani ? questy/mise nebo jen honis monstra ? lagovost serveru.. ?

Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 11/01/2004 :  15:47:52  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
spis by me zajimalo kolik je pripojenejch lidi,kdyz nemaj ani 900 subscriberu tak jich bude online dycky jenom par...
a navic mi to nejde protoze mam firewall a s tim mi to nejde :(

Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 11/01/2004 :  23:01:31  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:

spis by me zajimalo kolik je pripojenejch lidi,kdyz nemaj ani 900 subscriberu tak jich bude online dycky jenom par...
a navic mi to nejde protoze mam firewall a s tim mi to nejde :(

na forech k rubies najdes seznam portu potrebnejch pro hru, takze pak je staci povolit na firewallu. a mala populace (pry se uz od oznameni "smrti" hry podarila zpatky zdvojnasobit) nemusi byt naskodu. obcas je to naopak lepsi nez preplneny servery kde mas furt vyzrany prisery nebo zdroje na crafteni.

rodier - moc se ptas na horizons v blbym foru
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 19/02/2004 :  18:21:08  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
Tak a je konec. totalni, uplny. RoE is no more.
krome serveru a webu hry odeslo do vecnych lovist i diskusni forum, vse asi dvacet minut po oznameni:

I am sorry to be the one who has to do this, but unfortunatly nobody else is around to make an official announcement.

Rubies of Eventide is closing today.

The refunds that you have recieved will hopefully compensate everybody who has paid beyond today.

I have just finished taking down the servers, and will wait a few minutes to take the forums offline. After that, the router gets the connection pulled from it, and therefore everything falls into history.

On behalf of all of us here at Cyber Warrior, and especially Marc Howe who can not be with us at this time, I thank you for all of your support, good spirits, and most of all for being with us through the thick of it. Again, I am sorry we have to do this. We waited until the very last minute trying to find a way out of our crisis, but with the server population lower than it has ever been, there is no way around it.

I can't say for sure what is going to happen to the game. I would like to be able to say that we could start again under different circumstances, but I just don't know at this moment whether or not we'll be able to.

As for me, I will be in other MMORPGs in the coming months. Look for me possibly on Horizons and World of Warcraft. I currently play Planetside as Rahiem, and whatever other game I will either be Rahiem or Fantomas.

Thanks again, and sorry.

Jeff Grubb

Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 20/02/2004 :  00:24:05  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
hmmm tak po URU a Mythice je to dalsi mmorpg kery behem tohodle mesice skoncilo..........co nas ceka dal?

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 20/02/2004 :  08:36:52  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

hmmm tak po URU a Mythice je to dalsi mmorpg kery behem tohodle mesice skoncilo..........co nas ceka dal?

Mythica nikdy nevysla.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 20/02/2004 :  11:00:19  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
co nas ceka dal?

Nicmene pokud se bavime i o nevydanych mmorpg, tak minuly tyden oznamila ukonceni vyvoje mmorpg Ninth Domain firma Tektonic Studios (http://www.ninthdomain.com) pro nedostatek penez.
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,47 seconds. on eygor Snitz Forums 2000