Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Dark Age of Camelot
 DAoC - General
 Veldhovene nepis prosim na VN boardy lzi
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Infinit
Starting Member

46 Posts

Posted - 08/01/2004 :  23:11:31  Show Profile Send Infinit a Private Message  Reply with Quote
Rad by timto sveho dlouholeteho fanouska VeldHovena pozadal, aby na VN boardy nepsal lzi. Moje postava Iminent nikdy v MDK nebyla, a s postavou Innoculate, ktera tam byla, jsem odesel sam. Tudiz jsem nikdy nebyl z vasi mile guildy kicknut. Bylo to nekdy v dobe kdy ty si nemel tusim jeste GM prava, a pokud se nemylim, tak nikoho z vasi "prvni grupy" ani nejaky o deset levlu nizsi Innoculate nezajimal. Se mnou pak odesel jeste blahe pameti Medvidek Zurivy a pak nasledne dalsi.

Po precteni par starych topicu a screenshotu jeste doplnim podrobnosti meho odchodu. V MDK tehdy v /gu probehla nejaka debata o fungovani guildy. Nasledne tusim Arra nebo Tibor prohlasil, ze jestli mi to takhle v guilde nevyhovuje at odejdu. Tak jsem dal quit.

Dakze doufam ze do prislusneho topicu na VN boardu dopises opravu a tento topic bude mozno uzamknout.

edit: odkaz na VN topic:
http://vnboards.ign.com/message.asp?topic=62261474&start=62322953

"Hlavní je být nejlepší :)"

Edited by - Infinit on 08/01/2004 23:29:41

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 09/01/2004 :  00:32:42  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Byl jsi kiknutej z MdK Arrou. Alespon tak to Arra tehdy tvrdil, pokud si vzpominam. Zadna lez to nebyla (chce to klid :).

Iminentem oznacuji tebe jako hrace (ano byla to postava championa s jmenem Innoculate). Slo o pocet hracu ne o jmena a ty jsi slouzil pouze jako priklad tech kdo byli kicknuty ven, stejne tak jako Kallath a Danad slouzi jako priklad pro ty co odesli do SB:)

Kallath tu taky nerve, ze nepisu pravdu, ze ve skutecnosti opustil daoc se tremi chary a ne jen s Kallathem :) A taky tu neprudi a nenazyva mne svym dlouholetym fanouskem :)

Edited by - VT on 09/01/2004 00:34:46
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 09/01/2004 :  00:45:10  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
spis raci vypatrejte kdo je gergyfo, sveho casu jsem byl presvedsen ze je to houston (gm WoV) onehda 1st healer na mordredu, akorat mel neco s nervama a nako neskous kdyz prohrali ;)

v jeho postech nikdy nenapadal WoV a Legends (zastupci tech vetsich guild ktere ovlivnuji chod mordredu tak ci onak), takze verim tomu ze je z techto dvou jmenovanych guild ;) ja ho na vn nazival houstonem a po nejakem case se me ozval udajne jeho bratr ze to neni on

spojeni vzniklo tak ze wov pouzivala sedej char (lvl1 keen) na scouting a menovalo se to gergyfo, odnekud sem slysel ze to ovlada houston a vedel sem ze ma 2 compy a je zvyklej neco duallogovat ;)

je take mozne ze toho nekdo v legends vyuzil ? ;)

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin

Edited by - Yennefer on 09/01/2004 00:46:02
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 09/01/2004 :  00:49:16  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -corwin-

spis raci vypatrejte kdo je gergyfo, sveho casu jsem byl presvedsen ze je to houston (gm WoV) onehda 1st healer na mordredu, akorat mel neco s nervama a nako neskous kdyz prohrali ;)

v jeho postech nikdy nenapadal WoV a Legends (zastupci tech vetsich guild ktere ovlivnuji chod mordredu tak ci onak), takze verim tomu ze je z techto dvou jmenovanych guild ;) ja ho na vn nazival houstonem a po nejakem case se me ozval udajne jeho bratr ze to neni on

spojeni vzniklo tak ze wov pouzivala sedej char (lvl1 keen) na scouting a menovalo se to gergyfo, odnekud sem slysel ze to ovlada houston a vedel sem ze ma 2 compy a je zvyklej neco duallogovat ;)

Wov prave napada a tvrdi napr., ze lidi z Wov (Wockilla je snad posledni kdo je v mdk a byl ve Wov) gimpuji MdK. Ale je mozne, ze prave proto, ze se gilda rozpadla kvuli nemu tak je nema rad (stejne jako Iminent nema rad MdK a na VN prudi a pouziva stejny slova jako Gerfygo :).

Ciarri tvrdi, ze nenapada Torcany. Rekl bych, ze je to nekdo kdo je ted v Torcanech, kdo hraje 8v8. I kdyz vlastne prudil v dobe, kdy za Torcany hral jen jeden dwarf skald. Takze muze byt take v Legends.

Wockilla rika, ze Gerfygo rozhodne neni Houston (mozna se znaji z RL nebo tak nejak, nevim).

Edited by - VT on 09/01/2004 00:58:09
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 09/01/2004 :  01:02:57  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
To jsi Infinite takovej srab ze postujes na VN anonyme?

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 09/01/2004 :  01:05:41  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Demawend

To jsi Infinite takovej srab ze postujes na VN anonyme?

Mozna Gergyfo = Infinit?

Oba se boji priznat kdo jsou ingame.
Go to Top of Page

Infinit
Starting Member

46 Posts

Posted - 09/01/2004 :  09:45:20  Show Profile Send Infinit a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

Byl jsi kiknutej z MdK Arrou. Alespon tak to Arra tehdy tvrdil, pokud si vzpominam. Zadna lez to nebyla (chce to klid :).

Lez to je. Takze pokud Arra neco takoveho tvrdil - o cemz dost pochybuji, protoze prestoze muj nazor na guildu byl jiny od jeho, tak lhar to pokud vim nebyl - tak to byla lez.

Spis je to tak, ze se snazis opet nahazet na cechy v Legends a na me osobne co nejvic spiny. U tebe se neni co divit, ale myslel sem ze uz si trochu dospel. Ja se klidne prispusobim a cas na to, abych mohl zase hazet spinu na VN boardech na tebe a na MDK si klidne najdu. Pak tu zas nebrecte jakej je Iminent svine, ze o vas pise na vn boardech "z niceho nic" anonymne spinu (coz je i odpoved Demawendovi).

Takze te naposled zadam abys dotycny lzivy post opravil.

Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 09/01/2004 :  11:35:40  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
mel by jsis cece opravit podpis ;)

Infinit
Sekac - Legends - #1 guild on DAOC Mordred PvP server, Valewalker

uz dlouho nejsi 1st ;)

Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 09/01/2004 :  15:15:45  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Uz nemas ako, tak sa navazate do jeho podpisu

Inac az tak ,,hrozne,, dlho to nieje.
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 09/01/2004 :  19:10:35  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Infinit

quote:
Originally posted by Van Tassel

Lez to je. Takze pokud Arra neco takoveho tvrdil - o cemz dost pochybuji, protoze prestoze muj nazor na guildu byl jiny od jeho, tak lhar to pokud vim nebyl - tak to byla lez.

Spis je to tak, ze se snazis opet nahazet na cechy v Legends a na me osobne co nejvic spiny. U tebe se neni co divit, ale myslel sem ze uz si trochu dospel. Ja se klidne prispusobim a cas na to, abych mohl zase hazet spinu na VN boardech na tebe a na MDK si klidne najdu. Pak tu zas nebrecte jakej je Iminent svine, ze o vas pise na vn boardech "z niceho nic" anonymne spinu (coz je i odpoved Demawendovi).

Takze te naposled zadam abys dotycny lzivy post opravil.

Ja nerikam, ze jsi svine. Ja rikam ze jsi zbabelec, ktery se boji podepsat pod svuj nazor.

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Go to Top of Page

Infinit
Starting Member

46 Posts

Posted - 10/01/2004 :  01:24:13  Show Profile Send Infinit a Private Message  Reply with Quote
2Corwin: chapu ze anglictina neni tva silna stranka, ale muj podpis zas neni tak slozity. A neni v nem chyba
http://guilds.camelotherald.com/realms/war.php?server=Mordred&t=guilds
http://guilds.camelotherald.com/realms/war.php?server=Mordred&t=victors
Mimochodem, vzdy jsem si myslel, ze Yenn ses ty a dokonce jsem ji zdravil pratelskym "hoj" . Kdo to je?

2Demawend: Kdyz si tak hezky o to pozadal, vyeditoval jsem svuj podpis na VN boardu. Doufam ze nechces abych tam pripsal i svou domaci adresu a telefon. Ted by se sluselo, aby si odvolal toho zbabelce a omluvil se. Tedy jestli mas trochu cti v tele

2Veldhoven: Napsal jsem o tom kickovani z guildy Arrovi email. Odpovedel mi ze si to moc nepamatuje, ale ze urcite nevyhazoval z guildy nikoho z jineho duvodu nez ze dlouho nehral.

Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 10/01/2004 :  01:45:38  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:

2Corwin: chapu ze anglictina neni tva silna stranka, ale muj podpis zas neni tak slozity. A neni v nem chyba

hehe aha prehledl jsem ze jsi to opravil na guild misto VW ;)

quote:

Mimochodem, vzdy jsem si myslel, ze Yenn ses ty a dokonce jsem ji zdravil pratelskym "hoj" . Kdo to je?

nevim, nekde jsem slysel ze to je nejaky ebay char

Edited by - Yennefer on 10/01/2004 01:46:38
Go to Top of Page

Infinit
Starting Member

46 Posts

Posted - 10/01/2004 :  02:01:54  Show Profile Send Infinit a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

nevim, nekde jsem slysel ze to je nejaky ebay char

-- Yenn, Corwin [MdK/Dragon Family/Banda] - DAoC: Morgan Le Fay, Mordred, Merlin, Lancelot

Tak proc mas tady na foru v podpisu Yenn, Corwin [MdK/Dragon Family/Banda]

Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 10/01/2004 :  02:50:24  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
opraveno, omlouvam se

Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 10/01/2004 :  08:09:40  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Tada, to si nikdy nebol ty ??? Ako ja som ti v tom bol tiez isty ze si to ty ...
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 10/01/2004 :  15:32:18  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
snazim se odlehcit tento tezky topic ;)
ja uz vlasne daoc nehraju, je to komercni sracka sem ted na endoru je to super, zabijim ptacky..

Go to Top of Page

Dorlas
Moderator

Mr. Pink 2

2785 Posts

Posted - 10/01/2004 :  15:40:25  Show Profile  Send Dorlas an ICQ Message Send Dorlas a Private Message  Reply with Quote
Yenn je nakej srac z Ruska, Corwin je rulez

Dorlas
EQ2
CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent
UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, TESO, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 10/01/2004 :  18:44:19  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
Imho to není sráč, ale sráčka. Ostatně rusové v tom mají tradici.. dasha.. liss.. tatu..

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 10/01/2004 :  22:02:09  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
quote:

snazim se odlehcit tento tezky topic ;)
ja uz vlasne daoc nehraju, je to komercni sracka sem ted na endoru je to super, zabijim ptacky..

Toto si pisal pri plnom vedomi alebo sa demo nahackoval na ucet ?
Go to Top of Page

Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts

Posted - 11/01/2004 :  10:08:17  Show Profile Send Lahvan a Private Message  Reply with Quote
Pepku, Corwin neni nikdy při plném vědomí. Když hraje - nevnímá. Když není v DAoC - sní o tom jak se logne. Jeho nejvetší sen je přímé propojení mozku a DAoC serveru, aby ztráty způsobené nedokonalou periferií mezi mozkem a herním serverem byly eliminovány. Proto taky občas působí jako miloušký mimoň, pokud se s ním nebavíš o DAoC nebo pomocí jedniček a nul. Ale je náš Milášek. Šťastný to "člověk" nepoznamenaný kauzou "Infinit vs Van Tassel vs zbytek světa".
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,08 seconds. on eygor Snitz Forums 2000