Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 experimentalni 3D client do UO
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

beholder
New Member

Merkur

224 Posts

Posted - 30/12/2003 :  18:42:55  Show Profile  Send beholder an ICQ Message Send beholder a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Black

Zajimavy ze problem s tim ma jen Demostenes, kdo cim jezdi, co ma na sobe, co za mobil atd ... na vsechno si nevzpomenu. Ti ktery si jmenoval to nikdy nezajimalo. Mimochodem me staci jen jedna hra a tou je SWG, splnuje naprosto vse a navic je nejvic ultimoidni ze vsech MMORPG co po UO vysly.

On uz je totiz paranoidni a mysli si, ze ve vsechno, co je receno je dvojsmyslny a ma to byt narazka na neho ci Endor.

Beholder [- Monster of Underdark -]
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 30/12/2003 :  18:47:23  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Demostenes

Ty si fakt vul Bavil se tady nekdo o nejakych online hrach? Ja mluvil zcela obecne a moje trzeni je pravdive. Neni takovy problem se zamyslet a dokazat proc (doba vyvoje vs naklady vs logaritmicky rostouci efektivita s rustem poctu clenu dev. teamu, vs tlak trhu atd...).

no ja teda nevim, ale topik je o 3d clientu do UO, jestli se nepletu UO=Ultime online ?

quote:

Ale ty honem musis prihodit to, ze free shardy sux, a ty ses vic, protoze mas na to si platit nakej komercni smejd a jeste to okorenis komunismem. Jsi normalni??? Bavil se tu nekdo o shardech nebo o komunismu? Jsi ubozak, misto aby si pouzil nejaky rozumny argument (ktery ovsem v tomto pripade existovat nemuze), tak zacnes vsechno tocit na free shardy, na to jak mas na to si neco platit a nezapomenout na komunismus, protoze je to in.

quotni me prosim kde jsem napsal ze freeshardy sux ?
freeshardy jsou zajimava komunita ktera funguje mimochodem na principu porusovani licencnich podminek (neco pro rodiera ;)) coz ted ale dejme stranou ;)
na komunismus narazim jen a pouze proto protoze ve svych posteh ho ty sam vytahujes jako protiargument na toto tema, velmi ho kritizujes naces to zaplacnes naprosto klasickou vetou jak vystrizenou z komunistickejch propagand minuleho stoleti na tema 'freeshardy jsou nejlepsi, endor je nejlepsi a vsechno ostatni je totalni smejd, jo a textovky byly taky supr' beda lidem kdo budou pouzivat neco jineho, to si o nich pak budu myslet ze jsou to namysleni kreteni a to je velky trest ktery je vyradi na okraj spolecnosti ;)

quote:

S klidnym svedomim mohu rict, ze vetsina lidi co jezdi v baworaku sou namysleny kreteni, ktery akorat potrebuji okoli dokazat, ze na to maji. Totez plati i o hracich placenych online her.
Klidne si plat treba 60 online her a tahej se s noem a blackem, ze si jich platis o 5 vice nez oni. Ale tady to nikoho nezajima.

s klidnym svedomim muzu rict ze jsi mlady nevyboureny namysleny a hlame naprosto nezvladatelnou zavisti zaslepeny kreten

btw znam hodne lidi kteri maji drahe auto proto protoze maji pozitek z jizdy v takovem aute a jsou ochotni za nej zaplatit...

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 30/12/2003 :  18:58:11  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -corwin-

s klidnym svedomim muzu rict ze jsi mlady nevyboureny namysleny a hlame naprosto nezvladatelnou zavisti zaslepeny kreten

LOL, muzes mi prosimte co rict, co komu zavidim? Ze trosky jako ty hnijou 24 hodin u compu a ujizdeji na nove uber grafice daoc 4 a pak se po hospodach chlubi, ze uz maji p7 a geforce 9 a jejich AO uz dela 195fps? Mate jiste "zajimavej" zivot, ale takovej dost jednoduchej a omezenej. Takovej jsme vedli tak v 15cti letech. Ale kdyz vas to bavi....
Ja se porad neprestavim divit, jak to strasne zerete a vztekate se jako maly decka, kdyz vam nekdo sahne placene komercni hry, uber grafiku a podobne. Asi to dost boli, kdyz si dela nekdo srandu z toho, co je pro vas ve vasem zivote ta nejvyssi hodnota...
A ja se jenom bavim

Edited by - Demostenes on 30/12/2003 19:05:56
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 30/12/2003 :  19:02:39  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
Ty se bavis my se bavime ale kretena ti uz nikdo neodpare

Black
Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 30/12/2003 :  19:06:19  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Black

Ty se bavis my se bavime ale kretena ti uz nikdo neodpare

Ja si o tobe taky myslim jen to nejlepsi

Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 30/12/2003 :  19:20:03  Show Profile Send Mistral a Private Message  Reply with Quote
quote:
Pak se clovek divi, proc jsou ty novy hry takovy shit. Ale pokud tohle napise prumerny hrac, tak se neni cemu divit. Aneb dejte uber grafiku a jdu platit jako silenej, hra samotna me nezajima...

Ted jsem byl v levnejch knikach. Demo, tam ti maji takovy kvanta her, co se ti budou libit

Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death)
Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.

Edited by - Mistral on 30/12/2003 19:22:43
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 30/12/2003 :  19:23:16  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:

LOL, muzes mi prosimte co rict, co komu zavidim? Ze trosky jako ty hnijou 24 hodin u compu a ujizdeji na nove uber grafice daoc 4 a pak se po hospodach chlubi, ze uz maji p7 a geforce 9 a jejich AO uz dela 195fps? Mate jiste "zajimavej" zivot, ale takovej dost jednoduchej a omezenej. Takovej jsme vedli tak v 15cti letech. Ale kdyz vas to bavi....
Ja se porad neprestavim divit, jak to strasne zerete a vztekate se jako maly decka, kdyz vam nekdo sahne placene komercni hry, uber grafiku a podobne. Asi to dost boli, kdyz si dela nekdo srandu z toho, co je pro vas ve vasem zivote ta nejvyssi hodnota...
A ja se jenom bavim

no ted se vazne bavim ja ;) pac tohle je fakt perla ;) myslim (a vsichni kdo se obcas/casto ukazuji na srazech to potvrdi) ze tam se lidi bavej o jinejch vecech, ovsem to by jsi mohl vedet kdyz bys taky obcas zvednul prdel od toho sveho jeteho EIZO monitoru a zasel se podivat ;)

Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 30/12/2003 :  22:55:53  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message  Reply with Quote
quote:

no ted se vazne bavim ja ;) pac tohle je fakt perla ;) myslim (a vsichni kdo se obcas/casto ukazuji na srazech to potvrdi) ze tam se lidi bavej o jinejch vecech, ovsem to by jsi mohl vedet kdyz bys taky obcas zvednul prdel od toho sveho jeteho EIZO monitoru a zasel se podivat ;)

No, jestli povazujes naky online sraz za vrchol "zivota", tak potes panbuh ;)

Go to Top of Page

Thor
Junior Guardsman

335 Posts

Posted - 30/12/2003 :  23:07:17  Show Profile  Send Thor an ICQ Message Send Thor a Private Message  Reply with Quote
Ne demo neni namyslenej kreten ale kdyby si nahodou omylem poridil nejaky lepsi auto nez otriskanou repasovanou skodovku tak mu ho pudem roztriskat aby se jim nestal

quote:
Pokud chybi grafika, hra to muze s prehledem zachranit. Opacne to ovsem nefunguje.

Btw zajimalo by me kdo by dneska vydrzel hrat textovej dungeon nekolik mesicu (demovo meritko dobry hry)

Mozna to demo nevi ale moderni 3D shity dou hrat i na obycejnejch kartach ala Radeon 9100 ktery stojej 2k s DPH (imho lepsi nez repasovanej S3 Virge)

Dobry hry s peknou grafikou:
Command and Concquare Generals
Gothic 2
Lock on

Tank_Chief
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty druhy parchanty, aby padli za tu svou
Go to Top of Page

Dark Doomer
New Member

390 Posts

Posted - 30/12/2003 :  23:14:17  Show Profile  Send Dark Doomer an ICQ Message Send Dark Doomer a Private Message  Reply with Quote
A vsichni budeme zit ve svete, kde se za nic neplati a vsechno je free, shardy, benzin, jidlo...svete bez penez, ty zrusime, jsou spatne a kazi lidi, vsichni budou pro ostatni delat, protoze je to bude bavit, radi si navzajem pomuzou, odjakziva to tak prece funguje...svete, kde Demostenes bude normalni clovek, spokojen sam se sebou, a bude umet diskutovat... Aha, tak pockat, to je cista utopie, skoda

I'm a warrior. This was the nearest war.

Yourmom Darkfall map
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 30/12/2003 :  23:23:41  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dark Doomer

A vsichni budeme zit ve svete, kde se za nic neplati a vsechno je free, shardy, benzin, jidlo...svete bez penez, ty zrusime, jsou spatne a kazi lidi, vsichni budou pro ostatni delat, protoze je to bude bavit, radi si navzajem pomuzou, odjakziva to tak prece funguje...svete, kde Demostenes bude normalni clovek, spokojen sam se sebou, a bude umet diskutovat... Aha, tak pockat, to je cista utopie, skoda

zapomeli si jeste do te utopi pridat " ... kde se kvalitni scifi knisky budu tisknout dene ... "

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)

Edited by - Colldor on 30/12/2003 23:24:09
Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 30/12/2003 :  23:25:28  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message  Reply with Quote
colldor bude umet jazyk zeme, ze ktery ho uz asi nedostanem ... :-)

ego tycoon
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 30/12/2003 :  23:30:26  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote

az odejdu bude ty smtuno ...

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Dark Doomer
New Member

390 Posts

Posted - 30/12/2003 :  23:30:55  Show Profile  Send Dark Doomer an ICQ Message Send Dark Doomer a Private Message  Reply with Quote
Jo a jeste "...svete, kde nebudou zadny novy pocitace", sakra, prd utopie pak

Yourmom Darkfall map
Go to Top of Page

Thor
Junior Guardsman

335 Posts

Posted - 30/12/2003 :  23:37:54  Show Profile  Send Thor an ICQ Message Send Thor a Private Message  Reply with Quote
To proto ze ty nejvic nejlepsi pocitace na ty nejvic nejlepsi hry uz davno mame A kdyz ne tak si je nechame repasovat ...

Tank_Chief
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty druhy parchanty, aby padli za tu svou
Go to Top of Page

Azirafal
Envinjatandil

88 Posts

Posted - 30/12/2003 :  23:43:29  Show Profile  Send Azirafal an ICQ Message Send Azirafal a Private Message  Reply with Quote
quote:

A ja se jenom bavim

Nebyl jsi to ty, kdo je jako prvni zacal honem vztekat? (viz tvuj predesly post s tim vyblite zelenym smajlikem treti od shora)

Azirafal[CoNT], Envinjatandil (Dark Paradise -> Endor Alphatest -> Real)
Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 30/12/2003 :  23:52:58  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Thor
auto nez otriskanou repasovanou skodovku tak mu

Hehe, ale ja tomu rikam sakra dobrej pomer cena/vykon.

Go to Top of Page

Thor
Junior Guardsman

335 Posts

Posted - 30/12/2003 :  23:58:24  Show Profile  Send Thor an ICQ Message Send Thor a Private Message  Reply with Quote
Joo hnedouhelny elektrarny maj taky dobrej pomer cena/vykon staci se poptat po severnich cechach

Tank_Chief
Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 31/12/2003 :  00:02:21  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message  Reply with Quote
colldor> stejne uz te nikde nechtej ... leda zpatky cesat bavlnu :-)

ego tycoon
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 31/12/2003 :  00:11:55  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Jsi zraly na uzavreni accountu zde na foru (Corwin si ale uzil hloupych fuuck tellu na daoc_pvp mnohem vic, takze ho to asi nerozhazi):

quote:

Ty si fakt vul

quote:
Jsi normalni???

quote:
Jsi ubozak

A tady nekolik nelogickych subjektivnich hlouposti, ktere Demostenes vypustil do textu:

quote:
S klidnym svedomim mohu rict, ze vetsina lidi co jezdi v baworaku sou namysleny kreteni

Tezko muzes znat vsechny lidi co jezdi v bavoraku. Tudiz nesmyslna veta.

quote:
Klidne si plat treba 60 online her a tahej se s noem a blackem, ze si jich platis o 5 vice nez oni. Ale tady to nikoho nezajima.

Opet hloupost. Pokud to nezajima tebe tak pis: "Mne to nezajima".

Mam pocit, ze Demostenes ma Mesiasky komplex.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 31/12/2003 :  00:13:50  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
LOL, muzes mi prosimte co rict, co komu zavidim?

Jednoznacne lidem zavidis penize.

Tvuj kazdy druhy post narazi na to, ze kdo ma penize na zaplaceni (online her) tak je podle tebe "nejaka_oskliva_nadavka".

Edited by - VT on 31/12/2003 00:15:35
Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 31/12/2003 :  00:21:42  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

quote:
LOL, muzes mi prosimte co rict, co komu zavidim?

Jednoznacne lidem zavidis penize.

Tvuj kazdy druhy post narazi na to, ze kdo ma penize na zaplaceni (online her) tak je podle tebe "nejaka_oskliva_nadavka".

To neni pravda, at si ty prachy klidne hazi lopatou z vokna. Ale vadi mi, kdyz nekdo neustale dava na jevo, ze ON na to ma a ostatni jsou socky, coz jisti jedinci tady neustale dokola delaji.

I kdyz argument, ze lide hraji na free shardech, protoze nemaji prachy je taky ponekud mimo misu, protoze tech par stovek mesicne si muze dovolit kazdy. Ale lidi tam spise hrajou proto, protoze ty komercni hry holt nejsou tak dobry, a tak hrajou to, co jim prijde lepsi. A ti co si to plati holt nemohou ustat, ze se lidi bavi zadara a lepe nez oni. A to je vsechno.

Go to Top of Page

Thor
Junior Guardsman

335 Posts

Posted - 31/12/2003 :  00:23:25  Show Profile  Send Thor an ICQ Message Send Thor a Private Message  Reply with Quote
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
S klidnym svedomim mohu rict, ze vetsina lidi co jezdi v baworaku sou namysleny kreteni

--------------------------------------------------------------------------------

Tuhle sem videl Bavorak/Pohrebak takze to jeste muzou bejt mrtvy namysleny kreteni.
Nebo takovy Mercedesy sanitky ...

Tank_Chief

Edited by - Thor on 31/12/2003 00:27:11
Go to Top of Page

hoghar
New Member

215 Posts

Posted - 31/12/2003 :  00:27:26  Show Profile  Send hoghar an ICQ Message Send hoghar a Private Message  Reply with Quote
Nechapu co furt resis, kdo chce hrat 3D placene mmorpg tak at si to plati a kdo nechce at neplati, ale kritizovat to mi prijde detinsky.
Take davam prednost vizualnimu zpracovani hry a prvne se u her koukam na screeny a pak teprve ctu recenzi, proste kdyz uz do toho mam investovat cas tak chci aby to taky za neco stalo. (a ver ze se mi libi stejne 2D i 3D grafika)

Navic v dobe kdy je proste jinej trend her je trochu konzervativni tvrdit ze stare hry jsou best a vse co je nove je nanic. Jestli je pro tebe zabava po desate dohrat hru ktera byla hitem pred deseti lety
tak nemam slov :)
Je videt ze kazdy si pod pojmem zabava predstavuje neco jineho, jsi ale skoro jediny kdo na tohle ma takovejto nazor, divny asi jsme opravdu vsichni takoví blbci.

Hoghar - Diablo 3, Ultima Online [DP]
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 31/12/2003 :  00:27:37  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
I kdyz argument, ze lide hraji na free shardech, protoze nemaji prachy je taky ponekud mimo misu, protoze tech par stovek mesicne si muze dovolit kazdy. Ale lidi tam spise hrajou proto, protoze ty komercni hry holt nejsou tak dobry, a tak hrajou to, co jim prijde lepsi. A ti co si to plati holt nemohou ustat, ze se lidi bavi zadara a lepe nez oni. A to je vsechno.

- Jenomze free shardy znamenaji z 99 procent UO free shardy a pro mnoho lidi je to uz minulost.

- Neverim tomu, ze vetsina lidi co hraje na UO free shardech zde hraje proto, ze si mysli, ze "komercni hry" nejsou dobre. Vetsina jsou deti kolem 10 - 25 let, ktere i kdyz by dali dohromady 400 korun na placeny account, nemaji VISA atd. kartu.

- Tezko muzes tvrdit, ze "komercni hry" tedy mmorpg ruzne od UO free shardu nejsou tak dobry jako UO free shardy. Proc? Pac jsi je nehral/ oni (ti, kteri hraji na UO free shardu pac jsou ostatni hry sux) je nehrali.

Je nutne se odpoutat od UO free shardu. Na svete jsou desitky mmorpg, ktere hraji desitky milionu lidi.

Wake up.

Edited by - VT on 31/12/2003 00:31:14
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 31/12/2003 :  00:39:22  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
demo, zakladni problem je ze ja se fakt nevstekam ze tu existuje nejaka free shard scena, a take se nesnazim nikde zviditelnit ze sem lepsi protoze si muzu dovolit placenou onlinovku, vse to zaclo tak ze jsi zacal zpochybnovat ze lide kteri davaji prednost grafice nebo pro ktere je grafika dulezity prvek, nebo jako ja chteji jak super grafiku tak super hratelnost ze tihle lide jsou normalni...

kazdemu se libi neco jineho, tak at si sakra kazdej hraje co chce ? jasne i ty mas pravo tu psat blaboly a hazet tyhle lidi do jednoho pytle s cedulkou "kreteni", pak se ale nemuzes divit ze te ma kazdej prave za toho kretena ...

abych rekl na rovinu tak si spis pripadam hloupe kdyz si vecer sednu ke kompu a "hraju hru", utesuju se tim ze drtiva vetsina populace misto toho cumi na bednu na nejake "blbosti" ;)

ale o tom to neni, me je fakt fuk ze ty nejsi ochoten prijmout fakt ze UO je mrtva, myslim to obecne ... aaano uz to slysim, ano samozrejme mas pravdu je tu mraky lidi kteri to hrajou a stale budou hrat, treba na nejlepsim shardu - endoru jasne me to je jasne a to ti vyvracet nebudu

myslim si ze vetsina tech co hraji na freeshardu jsou studenti a vubec lidi kteri poprve prisli k nejake onlinovce (to byl muj pripad a rozhodne si nemyslim ze to bylo neco spatneho, bylo to super)

a o ty blby 3 kila sakra de, on ten studentskej zivot neni zas tak jednoduchej pokud te treba rodice vykopnou z domu a musis se zacit starat, ne jako jakysi demo ktery si muze dovolit repasovane EIZA...

to tvoje "ohaneni se penezma", "vytahovani" a jine skatulkovani lidi jsi sem pritahnul ty, doted sem mlcel a je me to sumak co tu plodis za zvratky na foru, kdyz to ctu zasmeju se.. ale ted me to nedalo ;)

Edited by - Yennefer on 31/12/2003 00:41:31
Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 31/12/2003 :  00:45:06  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message  Reply with Quote
quote:
muze dovolit repasovane EIZA...

Vis stejne tak dobre jako ja, ze repasovany EIZO ukazuje lepe nez vetsina novych monitoru do pomerne vysoke cenove kategorie. Takze proc zase trolling? Jaky k tomu mas duvod?

Go to Top of Page

Dark Doomer
New Member

390 Posts

Posted - 31/12/2003 :  00:54:55  Show Profile  Send Dark Doomer an ICQ Message Send Dark Doomer a Private Message  Reply with Quote
Trolling?
Corwinuv post, narozdil od tvyho, ma i pointu.

Btw bacha, at te nevycucne pruvan, az nekdy otevres dvere do sveta, kde existujou i jine hry nez ceske UO free shardy. Tzn zbylejch 99% trhu.

Yourmom Darkfall map
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 31/12/2003 :  01:01:45  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Vis stejne tak dobre jako ja, ze repasovany EIZO ukazuje lepe nez vetsina novych monitoru do pomerne vysoke cenove kategorie. Takze proc zase trolling? Jaky k tomu mas duvod?

no supr, z celeho dlouheho postu, jsis vytah zrovna tohle, tuhle blbost, tenhle pokus o vtip, narazku ktera nema se samotnou pointou toho vseho vubec nic spolecneho, teda aspon ne v tom kontextu v jakem reagujes ;P
jednoduse narazka na tvuj nazor, ktery jsi zurive prezentoval celou druhou pulku tohoto kalendarniho roku -_-

vis co me to je jedno a uz me to nebavi, ses nejlepsi, endor je nejlepsi, textovky jsou nejlepsi a repasovana eiza taky, to je vse odeme ;) preji vse nejlepsi v novem roce

Edited by - Yennefer on 31/12/2003 01:03:21
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 31/12/2003 :  01:08:06  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
vetsina lidi hraje na emulatorech online her protoze
a/nejde na netu sehnat serial aby se dalo hrat na originale
b/nejde na netu sehnat crack aby se dalo hrat na originale
c/ani nevedi, ze nejakej original funguje
d/nemaj ucet/platebni kartu/400 mesicne "na vyhozeni"
e/natahli je tam kamaradi

mala cast tam hraje, protoze

f/maj lepsi ping nez na original
g/neumej anglicky
h/tam najdou mensi konkurenci

a ten zbytek tam hraje protoze si mysli, ze jsou freeshardy kvalitni

Go to Top of Page

Dark Doomer
New Member

390 Posts

Posted - 31/12/2003 :  02:21:17  Show Profile  Send Dark Doomer an ICQ Message Send Dark Doomer a Private Message  Reply with Quote
tak pod to se muzu podepsat, gj

Yourmom Darkfall map
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 31/12/2003 :  02:21:48  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nejlepe ukazuje realny svet. Obcas obrat oci od monitoru a podivej se kolem sebe. Mozna prijdes na to, ze komunisticka strana neni tak uplne super jak si myslis, ze ostatni lidi jsou vlastne docela normalni a ze ty tu ze sebe delas debila. Amen.

Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member].
Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 31/12/2003 :  03:41:57  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sir.Thomik
Mozna prijdes na to, ze komunisticka strana neni tak uplne super jak si myslis....

Njn, nekdo uz byl v anti komunistickem odboji jako kojenec a kdyz se dostal do skolky, tak dosahl velkeho vitezstvi a komunismus padl ;)
Verim, ze si vsechny muka komunismu zazil na vlastni kuzi, kdyz mas tak sofistikovany nazory.

Edited by - Demostenes on 31/12/2003 03:42:53
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 31/12/2003 :  10:49:38  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tartaros

quote:
Originally posted by Nat

... 3d zpracování .. jo to kdyby bylo možné nahodit na stařičké jádro UO, tak je pro mne ta hra ještě aktuální, bo to jádro se dá díky emulátorům měnit dle libosti.
co je podle tebe "jadro uo"? a co ma spolecnyho s emulatorama? :) emulace serveru a alternativni klient je neco uplne jinyho, spolecnej maj pouze a jenom sitovej protokol...a ani to neni nutny. Jinymi slovy, kdyz delate vlastniho klienta tak jediny cim ste omezeny oproti novejsim hram je v zasade to jak vam server posila info o dynamickejch itemech ve vasem okoli..tzn ze mate pomerne malej vyhled. Jinak by UO teoreticky mohla vypadat kvalitou jako libovolna nova hra.
Zjevně si vše špatně pochopil. Jádro hry v tomto případě považuji soubor principů, funkcí a pravidel. A topic je o alternativním klientu, který tyhle věci zpracovává do vizuální podoby spolu s ovládacími prvky.
Pouze jsem uvedl názorný příklad, jak by mohla vypadat 3D alternativa klienta pro UO. U Dungeon Keepera II. se isometrické zpracování do 3D IMHO povedlo, moc dobře se to hrálo, ta obecná volnost, plynulost, vizuální dojem a šikovné ovládání hodně přispelo k tomu, že to je moc fajn hra.
Nechci se tu přít o tom, co je "lepší", osobně nemám obecné měřítko 2d sux 3d rulez, protože to nejde takhle soudit.
Uvedl jsem pouze příklad.

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Go to Top of Page

Atreus
bububu!

426 Posts

Posted - 31/12/2003 :  12:33:42  Show Profile  Send Atreus an ICQ Message Send Atreus a Private Message  Reply with Quote
To by mě zajímalo, jak vypadá Demosténův standartní řekněme týden života.. ;-)

"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it."
G.B. Shaw

Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 31/12/2003 :  12:58:10  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Sir.Thomik
Mozna prijdes na to, ze komunisticka strana neni tak uplne super jak si myslis....

Njn, nekdo uz byl v anti komunistickem odboji jako kojenec a kdyz se dostal do skolky, tak dosahl velkeho vitezstvi a komunismus padl ;)
Verim, ze si vsechny muka komunismu zazil na vlastni kuzi, kdyz mas tak sofistikovany nazory.

Nezazil, pouze sprostredkovane z ust meho dedy, babicky, matky, ktera nemohla studovat a mnoha znamych. Tobe bych pral alespon zlomek z toho, co zazili a ver tomu, ze bys dlouho nevydrzel.

Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member].
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 31/12/2003 :  13:48:10  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Isac

vetsina lidi hraje na emulatorech online her protoze
a/nejde na netu sehnat serial aby se dalo hrat na originale
b/nejde na netu sehnat crack aby se dalo hrat na originale
c/ani nevedi, ze nejakej original funguje
d/nemaj ucet/platebni kartu/400 mesicne "na vyhozeni"
e/natahli je tam kamaradi

mala cast tam hraje, protoze

f/maj lepsi ping nez na original
g/neumej anglicky
h/tam najdou mensi konkurenci

a ten zbytek tam hraje protoze si mysli, ze jsou freeshardy kvalitni

Tohle je dobry Cece ten FEL se na tobe zacina podepisovat
Go to Top of Page

Martok
Starting Member

92 Posts

Posted - 31/12/2003 :  15:38:13  Show Profile  Send Martok an ICQ Message Send Martok a Private Message  Reply with Quote
quote:

nejsi ochoten prijmout fakt ze UO je mrtva

No nevim. Muze byt faktem, ze treba Lenin je mrtvy (no, jak pro koho). Ale online hra? Jak se pozna, ze je mrtva? Neni v tom trosku egocentrismu? Hra me prestala bavit, uz ji nehraju, tudiz je mrtva?
BTW, prave letos, kdy existuje uz 6 let, dosahla UO nejvyssiho poctu predplatitelu (250 tisic).
Go to Top of Page

Thor
Junior Guardsman

335 Posts

Posted - 31/12/2003 :  16:14:19  Show Profile  Send Thor an ICQ Message Send Thor a Private Message  Reply with Quote
Je to asi stejny jako tvrdit ze T72 je zastaralej tank (jako ze je) presto ze je to nejpocetneji zastopenej tank na celim svete.

Tank_Chief
Go to Top of Page

SeaRanger
Starting Member

57 Posts

Posted - 31/12/2003 :  18:08:08  Show Profile  Visit SeaRanger's Homepage  Send SeaRanger an ICQ Message Send SeaRanger a Private Message  Reply with Quote
quote:

vse to zaclo tak ze jsi zacal zpochybnovat ze lide kteri davaji prednost grafice

Radsi hraji 5 let starou hru ktera se vytecne hraje nez nejakou jeji novou napodobeninu ktera je nudna. Radsi si dam Syndicate a Elite nez Tomb Raidera.

Patron magu
*Pravda se nesmi zaměňovat s názorem většiny* J. Cocteau
*Jak smutná epocha, v níž je jednodušší rozbít atom než předsudek* A. Einstein
Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 31/12/2003 :  18:27:50  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message  Reply with Quote
searanger>
jenze
a) jsi v mensine
b) te na zaklade toho nikdo neradi do skupiny podradnejch kretenu, presto ze by na o mel 'pravo' zhruba stejne jako demostenes

chapes ten rozdil nebo to chces kurva od notare?!

ego tycoon
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 31/12/2003 :  19:11:37  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SeaRanger

quote:

vse to zaclo tak ze jsi zacal zpochybnovat ze lide kteri davaji prednost grafice
Radsi hraji 5 let starou hru ktera se vytecne hraje nez nejakou jeji novou napodobeninu ktera je nudna. Radsi si dam Syndicate a Elite nez Tomb Raidera.
Osobně si raději zahraji takovou hru, která je dobra ve všech směrech a kvůli tomu se u ni bavím.
Tomb Raider není napodobenina Syndicate a už vůbec ne Elite.
Z kooperativních fps si osobně raději po síti Serious Sam než DooM.
Z arkád LOTR Return of The King než Golden Axe
Z uchylných singl fps Postal 2 než Redneck Rampage
Z mmorpg Daoc než UO.
Raději si zahraji nový Gothic 2 než ES:Daggerfall.
Taky dám přednost Wing Commanderu 4 před dvojkou a Freespace II. před jedničkou.
Protože staré hry byly dobré a nové jsou dobré teď.

Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 31/12/2003 :  21:38:26  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message  Reply with Quote
Jenze napriklad ten starej golden axe mel asi tak 800x vetsi hratelnost nez ty novy sracky lords of the ring, ktere tezej jenom ze jmena a ze si je tupci diky tomu koupi. U golden axu jsme travili desitky, mozna stovky hodin, protoze to ma uzasnou hratelnost. Tohohle lotra dojedes za dve odpoledne a uz v zivote se k nemu nevratis. Ke golden axu ano. A to je ten rozdil o kterem mluvime. Pokud nekdo rekne, ze nove hry jsou lepsi nez stare, je proste totalne mimo, ignorant a komercni huba...
Jsou samozrejme hry, kterym moderni doba prospela (ruzny auticka, simulatory, sporty..), ale napriklad v zanru RPG a adventure je to silenej hratelnosti a zabavnostni upadek. Ale je jasny, ze pokud nekdo patri do masy, ktery staci uzasna grafika a pro samou grafiku nevidi, ze ta hra je vlastne o nicem (to mi pripomina divochy, kterym se davaly nepotrebny cetky a oni za to davali zlato), tak jim samozrejme moderni "hry" vyhovuji.

Go to Top of Page

Transylvanec
New Member

263 Posts

Posted - 31/12/2003 :  22:18:28  Show Profile  Visit Transylvanec's Homepage  Send Transylvanec an ICQ Message Send Transylvanec a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jenze napriklad ten starej golden axe mel asi tak 800x vetsi hratelnost nez ty novy sracky lords of the ring, ktere tezej jenom ze jmena a ze si je tupci diky tomu koupi. U golden axu jsme travili desitky, mozna stovky hodin, protoze to ma uzasnou hratelnost. Tohohle lotra dojedes za dve odpoledne a uz v zivote se k nemu nevratis. Ke golden axu ano. A to je ten rozdil o kterem mluvime. Pokud nekdo rekne, ze nove hry jsou lepsi nez stare, je proste totalne mimo, ignorant a komercni huba...
Jsou samozrejme hry, kterym moderni doba prospela (ruzny auticka, simulatory, sporty..), ale napriklad v zanru RPG a adventure je to silenej hratelnosti a zabavnostni upadek. Ale je jasny, ze pokud nekdo patri do masy, ktery staci uzasna grafika a pro samou grafiku nevidi, ze ta hra je vlastne o nicem (to mi pripomina divochy, kterym se davaly nepotrebny cetky a oni za to davali zlato), tak jim samozrejme moderni "hry" vyhovuji.

no nevim ve svy dobe mel golde axe taky uzasnou grafiku /urcite se tenkrat taky nasel zasvecenec co tvrdil ze sux ze to lidi hrajou jen kvuli grafice a ze nej sou textovky nebo tenis na TV hrach se 3 obdelnikama).

No osobne sem Lotr3 nehral ale videl sem to u kamose a zas tak hrozny mi to neprislo nevim esli si hral 800x Golde Axe tak si fakt asi divnej.

TransylvanecIII.
LordDeathSlayer
http://www.fanta.dk/showmovie.asp?mid=56D12CFC-9A44-4960-A06C-90E5E71B3820
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 31/12/2003 :  23:18:18  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jenze napriklad ten starej golden axe mel asi tak 800x vetsi hratelnost nez ty novy sracky lords of the ring, ktere tezej jenom ze jmena a ze si je tupci diky tomu koupi. U golden axu jsme travili desitky, mozna stovky hodin, protoze to ma uzasnou hratelnost. Tohohle lotra dojedes za dve odpoledne a uz v zivote se k nemu nevratis.
Zjevně si nehrál ani jedno (alespoň u GA to pořád můžeš napravit, mame je zadarmo), takže tvoje argumenty jsou legrační.
Pouze mechanicky papouškuješ svoje bludy, a bylo by velkým překvapením kdyby to bylo jinak.

Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 31/12/2003 :  23:40:00  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message  Reply with Quote
LOL, takze nakonec vis lepe nez ja, co jsem hral a co ne ;)

Edited by - Demostenes on 31/12/2003 23:56:58
Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 01/01/2004 :  00:26:35  Show Profile Send Mistral a Private Message  Reply with Quote
Demo, trenuj gymnatiku, at si ho muzes vykourit. A ostatnim happy new year

Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death)
Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 01/01/2004 :  00:49:55  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Transylvanec
... esli si hral 800x Golde Axe tak si fakt asi divnej.

tak to si vyprosuju :) taky sem to kdysi hraval porad dokola :)

Isac: zapomel si "protoze je to bavi"

SteamEngine: novy UO emulator ve vyvoji.
Programujte (nejen) objektove
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 01/01/2004 :  01:09:35  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pokud chybi grafika, hra to muze s prehledem zachranit. Opacne to ovsem nefunguje.

No, tohle uz si bohuzel vetsina hracu nemysli, a i ty co si to mysleli (ja) uz si to pomalu prestavaji myslet.. je to asi zhyckanosti..

aneb kde jsou dneska MUDy ze ?

Tartaros > ja ten klient zkousel jeste za dzemovani na Morii ale nejak jsem nemel potrebu honit posty .-)

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 01/01/2004 :  01:12:24  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:

hrace UO na freeshardu spise lituji

hm a co kdybys misto litovani rozdal par buddy klicku k DAOC ? .-)
[pokud teda potom staci na tom ucte platit mesicne ucet]
DAoC se mi MOC libi - ale nejak se mi nechce davat 1300kc za klienta.. mesicne bych 400kc schrastil..

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,27 seconds. on eygor Snitz Forums 2000