Author |
Topic  |
|
SHIMI
Junior Member

915 Posts |
Posted - 28/12/2003 : 14:11:20
|
stah sem si rubies,spustim to,objevi se okno,neco se stahne,pak se objevi dosovskej CUPDATE.exe,zacne to delat tecky a pak to napise ze se to nemuze updatovat,nakej error...muze to bejt firwallem nebo cim???
|
i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ? |
|
| |
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 28/12/2003 : 14:38:40
|
quote: Originally posted by SHIMI
stah sem si rubies,spustim to,objevi se okno,neco se stahne,pak se objevi dosovskej CUPDATE.exe,zacne to delat tecky a pak to napise ze se to nemuze updatovat,nakej error...muze to bejt firwallem nebo cim???
Pokud vím tak tahle hra je zrušená a ukončená kvůli tomu že prodělávala (k jakému datu nevím info mám z posledního Levelu.) |
Noe
|
 |
|
SHIMI
Junior Member

915 Posts |
Posted - 28/12/2003 : 14:57:12
|
aha,tak ted sem si to precet a koukam,koukam:) jenze podle poslednich prohlaseni rubies nekoncej...takze by mi ten trial nemel delat problemy....asi ten firewall kua |
i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ? |
Edited by - SHIMI on 28/12/2003 16:38:41 |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 28/12/2003 : 19:58:28
|
loooooooooooool to jako fakt ?? no ja hral v bete a vim ze tu byl nakej cech snad z Levelu co se za RoE desne pral ze je to kvalitka acosi kdesi ;]] presto ze mu vsichni rikali jakej je to shit.
No skoda, meli ten server dat free k dispozici - byla by to prvni pomerne kvalitni free hra - ne emulator :o))) ono to nebylo zas tak graficky spatny i system byl celkem zajimavej, jen to bylo moc narocne, team neopravoval bugy a spawn sveta taky o nicem.. |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
SHIMI
Junior Member

915 Posts |
Posted - 29/12/2003 : 15:26:05
|
to byla beta,spawny uz jsou opraveny,vetsina zasadnich bugu vychytana....a RoE funguje dal |
 |
|
|
Topic  |
|
|
|