Author |
Topic  |
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
Posted - 26/12/2003 : 06:22:38
|
quote: Originally posted by swordicek
porad jsem se nedozvedel co z te battle zony budou mit lidi co maji net doma a muzou hrat doma v pohodli...dovim se to nekdy? 
Nekdo holt potrebuju to "kurva, pica kvf" rvat v davu jeho (ne)intelektualni urovne ;) |
|
Edited by - Demostenes on 26/12/2003 06:23:23 |
 |
|
GM_Vasako
New Member

121 Posts |
Posted - 26/12/2003 : 09:51:48
|
"Nekdo holt potrebuju" - tak nevim, jestli tomu mam rozumet tak, ze ty to potrebujes, nebo nekdo jiny. Ale z toho, ze vis presne oc se jedna soudim, ze se jedna o tebe.
sworda : to uz se tady vyjasnilo  |
Dark Paradise & Battlezone & ELYWCIMAA |
Edited by - GM_Vasako on 26/12/2003 09:54:49 |
 |
|
ToHor
reMember

488 Posts |
Posted - 26/12/2003 : 10:13:30
|
a co maj lidi z chozeni do hospody, kdyz muzou ty lahvace poctive lamat doma :-) |
ego tycoon |
 |
|
Thor
Junior Guardsman

335 Posts |
Posted - 26/12/2003 : 11:20:30
|
co maj lidi z lamani lahvacu doma kdyz muzou v poklidu popijet v hospode ? |
Tank_Chief Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty druhy parchanty, aby padli za tu svou
|
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 26/12/2003 : 12:05:14
|
quote: Originally posted by Demostenes
Nekdo holt potrebuju to "kurva, pica kvf" rvat v davu jeho (ne)intelektualni urovne ;)
Nekdo ma herny, jiny hospody....dalsi zase fora  |
 |
|
Emperator
Starting Member
1 Posts |
Posted - 27/12/2003 : 18:10:03
|
quote: Originally posted by GM_Vasako
Jak jste si mozna vsimli, vznika nase dalsi detatko, tentokrat misto, kde se budeme moci potkavat a popovidat, pripadne spolu i neco zaparit. Zatim bohuzel pouze v Praze, ale do budoucna kdovi...
Koho to trochu zajima, muze se podivat na http://www.battlezone.cz a samozrejme nam udela radost, kdyz k tomu reknete nejaky svuj nazor, namet nebo i tu kritiku :)
Vasako
Hezke, žel zvláštní je že nikdo z provozovatelů této herny nedokázal říci jakým zázrakem tam provozují legálně UO? Battlefield 1942 nebo Unreal Tournament? O dalších hrách toho moc nevím protože se takřka nehrají. Vasako komunikoval jsem s tebou několikrát a tvé divadýlko jako že ti nechodí mé ICQ bylo dojemné. Pánové pokud chcete provozovat hernu a legální hernu rád si vyslechnu jak se vám povedlo sehnat licence na hry které jsem zde vyjmenoval. Pokud chcete mé ICQ je 309623388 a klidně mi tam pište jak se vám to povedlo. Pokud máte jen originální CD nemáte LEGÁLNÍ hernu. Následky tohoto si jistě dokážete vybavit sami.Ptám se protože tyto hry jsem chtěl ve své herně provozovat také žel to není možné, proto se ptám jak se to povedlo vám. S pozdravem SirRaist |
 |
|
sword
Nerizena Puma

666 Posts |
Posted - 27/12/2003 : 19:45:06
|
quote: Originally posted by Thor
co maj lidi z lamani lahvacu doma kdyz muzou v poklidu popijet v hospode ?
a jeste dostat sklenici od piva po hlave...zdravi Cawyra  |
Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
|
 |
|
elidor
Administrator

1340 Posts |
Posted - 27/12/2003 : 21:30:26
|
Emperator, neresilo se toto drive (nevim jak nyni) tak ze v internetove kavarne mohli na internet vsichni, ale hrat hry mohli jen clene klubu a na kluby se vztahuji jina pravidla a proto tam jdou hrat tyto hry? |
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett] |
 |
|
Danda I
New Member

268 Posts |
Posted - 27/12/2003 : 23:20:09
|
Emperator : - jako jeden z provozovatelů BZ ti rád odpovím - v BZ jsou nainstalovány a s.r.o.-čkem jsou vlastněny jen licencované hry. V rubrice hry pak jsou uvedeny další nejčastěji hrané on-line hry nicméně NIKDE se tam nedočteš, že by všechny / bo některé z uvedených, jak správně píšeš u nás bohužel nejdou licencovat / bylo možno hrát bez splnění všech právních náležitostí - tedy jak ty naznačuješ stylem přijď a hraj, ale naopak zdůrazňujeme, že "V hernách Battlezone používáme výhradně legální software na základě platných licenčních a multilicenčních podmínek jednotlivých výrobců a distributorů." Co se týče tvých pokusů o kontakt s Vasakem jak jsem se od něj dozvěděl tvé pokusy o komunikaci zaznamenal, nicméně vzhledem k tomu, že v podstatě není co řešit nereagoval. Jestli jsi tento příspěvek myslel jako dobře míněnou radu a přátelské varování před možným problémem s autorskými právy - děkujeme ti, nicméně buď ujištěn, že před zahájením podnikání v tomto oboru jsme si nechali vypracovat právní rozbor stávající situace a pečlivě se řídíme jeho závěry a doporučeními. Co se týče tvé poznámky o četnosti hraní - jsem celkem udiven bo statistiky, které máme k dispozici hovoří jasně - jednoznačnou jedničkou je CS následován crafty . |
Edited by - Danda I on 27/12/2003 23:23:58 |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 28/12/2003 : 04:00:47
|
quote: Originally posted by Emperator
Hezke, žel zvláštní je že nikdo z provozovatelů této herny nedokázal říci jakým zázrakem tam provozují legálně UO? Battlefield 1942 nebo Unreal Tournament? O dalších hrách toho moc nevím protože se takřka nehrají. Vasako komunikoval jsem s tebou několikrát a tvé divadýlko jako že ti nechodí mé ICQ bylo dojemné. Pánové pokud chcete provozovat hernu a legální hernu rád si vyslechnu jak se vám povedlo sehnat licence na hry které jsem zde vyjmenoval. Pokud chcete mé ICQ je 309623388 a klidně mi tam pište jak se vám to povedlo. Pokud máte jen originální CD nemáte LEGÁLNÍ hernu. Následky tohoto si jistě dokážete vybavit sami.Ptám se protože tyto hry jsem chtěl ve své herně provozovat také žel to není možné, proto se ptám jak se to povedlo vám. S pozdravem SirRaist
Jo, to by mne taky zajimalo . Tohle totiz zadny klub nevyresi. Pokud se totiz podivate do licence agreement a terms of use Ultimy Online tak tam jasne pisou (nejsem pravnik a neberte to jako rejpani, jen myslim, ze bysme se tu na to tema mohli bavit a nepisu to sem presne jak to tam pisou ) 1. sluzbu UO lze legalne pouzivat pouze na serverech zrizovanych Originem (prip EA..) - coz je jasne poruseni smluv - samozrejme, v tomto pripade to muzete svizt na zakaznika ze to on si spustil UO a napojil se na neoriginalni UO server.
2. UO smi spoustet pouze hraci starsi 18 let - pripade v dohledu a se souhlasem rodicu/opatrovatelu. A vy na tohle musite dohlizet - stejne jako hospodskej nesmi nalejvat mladsim 18ti let a nikoho uz nezajima jak to budete zjistovat.
3. Origin (Ea) se k emulatorum vyjadrili tak, ze je povoluji pouzivat pouze soukromne k prozkoumavani dat UO a sveta lokalne, offline. Zakazuji ale jakymkoliv zpusobem aby se na emulator kdokoliv dalsi napojil. - TOhle se sice tyka spis Vasaka soukromne a DP a vlastne vsech shardu a uz vidim jak vsichni budete nadavat ze proc to teda Origin toleruje. No, Origin to toleruje - JENZE v americe plati zakon "neni zalujici neni soudce" jenze to u nas neplati. Jakmile porusite zakony tak se o to zacne zajimat statni zastupce a pokud by se nasel takovej kterej se o to fakt bude zajimat - rada lidi bude mit problem.
4. ad Danda 1. - vedel jsem, ze se nachytas - prave na Counterstrike. Urcite hraji 1.5 nebo 1.6tku ze ? CS 1.5 i 1.6 ma ve smlouve jasne uvedeno, ze koupi hry si majitel zajistuje pravo vyuzivat hru pro soukrome vyuziti - nikoliv pro komercni ucely. Samozrejme - vsude po republice se do ted hrala CS 1.5 a nikomu to nevadilo, az v CS 1.6 se to snazili omezit tim, ze kazda verze 1.6 musi mit pristup na Internet a pripravuje se specialni balicek verzi CS 1.6 do heren, kdy se bude platit 10$/mes/1 pc jako poplatek za provozovani CS 1.6 za komercnim ucelem. A opet plati to same co s UO - Valve na to u 1.5 kaslali a zatim na to kaslou i u 1.6 - ale staci podmet a je venku velkej problem.
Pokud chcete hrat na "velkou legalni hernu" meli byste si tyhle problemy vyresit a 1. UO neposkytovat a na CS 1.5/1.6 dokoupit prislusne licence, coz bude problem, nebod na 1.5 se takove licence jiz delsi dobu neprodavaji a na 1.6 JESTE neprodavaji , takze neni mozne abyste CS provozovali ve vasi herne legalne.
Ohledne operacniho systemu Windows XP - snad nemusim zminovat ze pro komercni vyuziti (herny, netcafe) rovnez existuji specialni licence a nestaci pouze ty OEM verze (na webu mate napsano ze PC spolu s OS dodala...., takze si myslim ze jde o OEM verze).
Je mi jasne ze bude nasledovat sprska blbosti typu "nasi pravnici rikaji neco jineho..atp" - ok , pokud si verite, poslete na sebe statni zastupce a softwarovou policii a uvidime zda projdete (pokud ano, budete si moci pravem pripsat bod navic) ale o tom pochybuju.
Cela ceska herni spolecnost je jedna velka nelegalni masinerie (viz kazda treti hra v jakekoliv prodejne ma nalepku typu neprodejne mimo xy a to xy urcite neni evropa, nebo napriklad velmi casto vydavam jak se prodava bundled software ad uz k HW nebo k Level/Score ktere je rovnez neprodejne ..)
|
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
Edited by - Rodier on 28/12/2003 04:07:37 |
 |
|
GM_Vasako
New Member

121 Posts |
Posted - 28/12/2003 : 05:00:44
|
Musile, jako obvykle pises uplne nesmysly a ja nemam zadnou potrebu se zde k tomuto tematu zvlaste tobe vyjadrovat a zpovidat se ti, jakym zpusobem to mame osetreno. |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 28/12/2003 : 05:04:25
|
no nerikal jsem to ??
Samozrejme to nemate NIJAK osetrene.
NIKDO se tam nepta jestli je hracovi 18 let kdyz spusti UO a nelegalni counter strike se tam pari od rana do vecera (coz potvrdil i sam pan Danad).
ale abys tomu rozumel - mne to nevadi, je mi to uplne u prdele.. jen se tim proste bavim. Jak uz po Xty lpis hrde na necem, co proste neni pravda a pritom se snazis delat pana "nad veci" co vsechno vi a vsechno zna. Nejses o nic vetsi hovno nez jsem ja nebo kdokoliv jinej tady z toho fora a hresis na neporadek v nasem state.
(Samozrejme ze vim o hernach v Praze kde maj komplet nelegalne OS a vsecky hry paleny a jedou uz roky a varej z toho desny prachy a nikdo jim nikdy nic neudela..)
Dokonce kdyz tam prijdes a jsi znalej tak tam vidis jak si tam admin stahuje warez a rovnou to tam pali lidem za 50kc .. fakt smesny.. ale aspon si nehrajou na "pany co maj vsecko v poradku"
|
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
Edited by - Rodier on 28/12/2003 05:17:00 |
 |
|
Petrson
Starting Member
30 Posts |
|
Thor
Junior Guardsman

335 Posts |
Posted - 28/12/2003 : 10:45:04
|
Hm Jakej asi v dnesni dobe muze bejt problem zvednout telefon zavolat vyrobci/vydavateli a nejakou licencni smlouvu si vyjednat pro Rodiera si neprekonatelnej  |
Tank_Chief Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty druhy parchanty, aby padli za tu svou
|
 |
|
Danda I
New Member

268 Posts |
Posted - 28/12/2003 : 11:24:20
|
Rodiere : nikdy jsem s tebou o BZ nemluvil a nikdy jsem ani nenapsal, že se v BZ paří CS případně UO takže věta NIKDO se tam nepta jestli je hracovi 18 let kdyz spusti UO a nelegalni counter strike se tam pari od rana do vecera (coz potvrdil i sam pan Danad) je naprosto smyšlená. Co se týče věkové hranice - opravdu si myslíš, že je to neřešitelný problém ?? Mimochodem hláška, "JENZE v americe plati zakon "neni zalujici neni soudce" jenze to u nas neplati" mě dost pobavila bo pravidlo není žalobce není soudce logicky platí vždy což pochopíš když se nad jeho zněním maličko zamyslíš :). |
Edited by - Danda I on 28/12/2003 11:28:30 |
 |
|
Danda I
New Member

268 Posts |
Posted - 28/12/2003 : 12:03:39
|
Petrson : ze strany pořadatelů mohu říct, že akcička splnila přesně to co jsme si od ní slibovali - BZ prošla zatěžkávací zkouškou - ukázalo se, že vybavení - compy počínaje a vzduchotechnikou konče jsou zcela vyhovující a bezproblémové. Co se týče vlastní hry - horký favorit nex_Dratek procházel bez větších problémů až do závěrečného souboje skupiny vítězů kde narazil na AN77, ten měl zjevně víc natrénováno a vyhrál 2:0, next_Drátek pak dostal šanci na reparát po té co vyhrál souboj s vítězem skupiny hráčů s prohrou, nicméně opět dostal 2:0 a tak hlavní cena poněkud překvapivě putovala do rukou AN77. Já osobně jsem se po shlédnutí několika soubojů na velkoplošné projekci ujistil, že jsem v AOE ještě větší lama než jsem tušil. |
 |
|
SeaRanger
Starting Member
57 Posts |
Posted - 28/12/2003 : 13:36:16
|
quote: Originally posted by Thor
Hm Jakej asi v dnesni dobe muze bejt problem zvednout telefon zavolat vyrobci/vydavateli a nejakou licencni smlouvu si vyjednat pro Rodiera si neprekonatelnej 
Problem je to velkej, nikdo se s tebou totiy proste a jednoduse o tom nebude bavit. Pracoval jsem 7 let pro nejvetsiho prodejce her u nas a je jedno jestli to pojmenujete JRC, BInteractive nebo Cenega. Jedno oddeleni v teto firme se zabyva hernami a ZAVIRA je a to velmi uspesne. Vybrana herna byla VZDY uyavrena po tye co se na ni toto oddeleni vrhlo. Jedna se o to ye koupi hry skutecne nevznika pravni narok na provozovani, natoz na provozovani 20 stanic z jedne kopie. Druha vec je ze Cenega vam NEPRODA v zadnem pripade prava na hry vydavatelstvi ktera zastupuji. Zahranicni vydavatel s s vami bud vubec nebude bavit, nebo vas odkazena Cenegu , nebo rekne cifru ktera se vam nevyplati. Oblibene triky majitelu heren, napriklad tvrzeni ze hraci hraji z domova prinesene hry je prilis snadno vyvratitelna. V dobe kdyz uz u vas jsou s policii totiz davno provedli "kontrolni nakup" ci jak to nazvat a navic kazdy hrac ktery je policisti seznamen s postihem ktery mu hrozi rad rekne kde vzal CD ktere je v mechanice. Takze souhrn: 1/ Herna her neni legalni nikdy 2/ Lze ji provozovat jen tak dlouho dokud se nenajde zalobce 3/ Protoze 99% zalobcem bude Cenega, lze provozovat hernu nelegalne s jejim tichym souhlasem, pokud dojde k dohode mezi nima a to je dost nepravdepodobne. Jediny duvod by bzl kdyby Cenega mela majetkovy podil a to je vyhledem k pritomnosti IDG dost nepravdepodobne.
|
Patron magu *Pravda se nesmi zaměňovat s názorem většiny* J. Cocteau *Jak smutná epocha, v níž je jednodušší rozbít atom než předsudek* A. Einstein |
 |
|
GM_Vasako
New Member

121 Posts |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 30/12/2003 : 00:31:10
|
lol Danad uz si ani nevidi do huby ;-DD stim Counter Strikem - podivej se o stranku do predu - jasne si tam psal, ze se na BZ nejvice pari CS a potom crafti - TIM jsi prave potvrdil to, ze u vas hrajete CS a je fuk jestli 1.5 nebo 1.6 viz muj post o par radku vejs. |
|
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 30/12/2003 : 00:36:02
|
NEPRODA, ale presto uspesne prodava
http://www.cenega.cz/index.php?req=5
jenze to jsou vsecko povetsinou singleplayer hry, bavili jsme se treba prave o UO nebo CS, ktere se v BZ pari (jak jsem se uz na vlastni oci presvedcil a opravdu tam nikdo nekontroluje vek..)
|
|
 |
|
ToHor
reMember

488 Posts |
Posted - 30/12/2003 : 01:54:49
|
lol, o cem ses ty burane presvedcil na vlastni oci ... vzdyt jeste nebylo ani otevreno pro verejnost, natoz pro podradny prasata tvyho formatu |
ego tycoon |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 30/12/2003 : 05:42:34
|
to, ze jsem se na vl.oci presvedcil znamena ze jsem tam musel zajit ?? prece to tu sami jasne psali.. a to cetli moje oci..ne tvoje brouku |
|
Edited by - Rodier on 30/12/2003 05:43:48 |
 |
|
Tartaros
Junior Member

527 Posts |
Posted - 30/12/2003 : 05:55:28
|
pak by sis mel asi trosku zjistit jak se pouziva slovni spojeni "na vlastni oci"
"(nejsem pravnik a neberte to jako rejpani...)" kdyz nejses pravnik tak co o tom vubec mluvis? a jak jinak to maj brat nez jako rejpani, zvlast od takovyho idiota? |
SteamEngine: novy UO emulator ve vyvoji. Programujte (nejen) objektove |
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 30/12/2003 : 07:04:29
|
rofl zavrete ho uz nekdo do klece konecne |
 |
|
ToHor
reMember

488 Posts |
Posted - 30/12/2003 : 10:36:57
|
a jak 'se' tam muze neco hrat, ty debile, kdyz jeste nebylo otevreno? na tech kompech jsou nainstalovany akorat WXP + AOE2 |
ego tycoon |
 |
|
kouba
New Member

136 Posts |
Posted - 30/12/2003 : 11:00:45
|
quote: Originally posted by ToHor
lol, o cem ses ty burane presvedcil na vlastni oci ... vzdyt jeste nebylo ani otevreno pro verejnost, natoz pro podradny prasata tvyho formatu
Nadherná věta  |
 |
|
SeaRanger
Starting Member
57 Posts |
Posted - 30/12/2003 : 13:21:12
|
NEPRODA, ale presto uspesne prodava
http://www.cenega.cz/index.php?req=5
Omlouvam se, zrejme obchodni novinka ve strategii Cenegy |
Patron magu *Pravda se nesmi zaměňovat s názorem většiny* J. Cocteau *Jak smutná epocha, v níž je jednodušší rozbít atom než předsudek* A. Einstein |
 |
|
GM_Vasako
New Member

121 Posts |
Posted - 30/12/2003 : 17:00:07
|
to SeaRanger :
v pohode, i mistr tesar se nekdy utne.
--------------
to Rodier : Danad se s tebou o BZ nikdy nebavil, napsal : "Co se týče tvé poznámky o četnosti hraní - jsem celkem udiven bo statistiky, které máme k dispozici hovoří jasně - jednoznačnou jedničkou je CS následován crafty"
Taky by mne zajimalo, kde sis na vlastni oci overil tu tvou kontrolu veku, jak o tom pises : "jak jsem se uz na vlastni oci presvedcil a opravdu tam nikdo nekontroluje vek..".
|
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 30/12/2003 : 17:23:48
|
.... "jak jsem se uz na vlastni oci presvedcil a opravdu tam nikdo nekontroluje vek..".
A kontroluje?  |
 |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 30/12/2003 : 17:45:37
|
quote: Originally posted by Khaot
A kontroluje? 
Těžko říct, ještě to nebylo otevřeno pro veřejnost, takže ani pobobná kontrola nebyla potřeba. |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 30/12/2003 : 18:05:58
|
Danad se s tebou o BZ nikdy nebavil, napsal : "Co se týče tvé poznámky o četnosti hraní - jsem celkem udiven bo statistiky, které máme k dispozici hovoří jasně - jednoznačnou jedničkou je CS následován crafty"
rodier ma natolik vysoke IQ ze je schopen cist myslenky v napsanem textu, takze zjistil ze kdyz ma dan v rukou nejake statistiky o tom co lidi hrajou ze to znamena ze provozujete to same zrovna ted v tomto okamziku, a to vse vidi zde na tomto foru na vlastni oci !
takze bacha na nej ;) posle na vas flojdy ze nemate v poradku licence ;)
... ehm kdy ze to otevirate ? ;) |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
 |
|
GM_Vasako
New Member

121 Posts |
Posted - 30/12/2003 : 18:10:10
|
Nekontroluje a ani nemuze, protoze neni kdo by kontroloval a ani koho by kontroloval a vlastne ani kde by kontroloval, kdyz je stale zavreno. Rodier ma budto tezkou schizofrenii nebo trpi patologickou lhavosti, pripadne oboje zaroven. |
 |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
Posted - 30/12/2003 : 18:11:28
|
quote: Originally posted by GM_Vasako ...trpi patologickou lhavosti
Je, tak to mas kamarada, to si budete rozumet  |
|
 |
|
SeaRanger
Starting Member
57 Posts |
Posted - 30/12/2003 : 19:11:03
|
quote: Originally posted by Demostenes
quote: Originally posted by GM_Vasako ...trpi patologickou lhavosti
Je, tak to mas kamarada, to si budete rozumet 
To snad ani neni vtipny, zbytecnej flam pod tvou uroven. |
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 30/12/2003 : 19:18:37
|
Demo nikdy uroven nemel. |
Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death) Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
|
 |
|
GM_Vasako
New Member

121 Posts |
Posted - 30/12/2003 : 19:25:33
|
napada nekoho, na co je to vlastne demo ? tedy jestli to neni jedno, protoze kdyz bude mit original vlastnosti tohodle smejdu, tak to nikdy nikdo nebude chtit 
p.s. nejake fotecky z BZ najdete na http://www.e-sports.cz/index.php?idp=article&id=995 |
Edited by - GM_Vasako on 30/12/2003 19:28:27 |
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 30/12/2003 : 21:38:38
|
nevidim Q3, fuuuuuj!!! |
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
|
 |
|
GM_Vasako
New Member

121 Posts |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 01/01/2004 : 02:12:40
|
to, ze je zavreno a je to tam zatim jen pro vybrane je naprosto irelevantni.
ohledne toho s mim IQ - tys to myslel ironicky ale ono to tak je. Pokud oni vedi ze statisticky je cS nejlepsi - je nesmysl se domnivat ze ho tam mit nebudou. no, pockame si az to otevrou..potom se tu rozjede nadherne flame jak sem mel pravdu :o) ..jenze to to zas nekdo zamete pod stul.. jako to stim vasakovo nadhernym MP strojem a jak to za par tejdnu preklopi na sferu 99 a jak budou moct mit 800 hracu ve spicce bez lagu.. a hovno hovno slavny soude. |
|
Edited by - Rodier on 01/01/2004 02:13:51 |
 |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
Posted - 01/01/2004 : 08:24:54
|
Bud jsem slepej, a nebo nekdo strategicky odstranil z DP webu link na legendarni rozhovor s vasakem a jeho plnou hubou kecu (co vsechno DP do nekolika mesicu bude mit), ktery dominoval rubrice neco pro zasmani a byl z ni nekolikrat smazan  |
|
 |
|
GM_Vasako
New Member

121 Posts |
Posted - 01/01/2004 : 11:54:57
|
demo na neco a musil - ze ste se o silvestra o sebe treli prdelkama ?  |
 |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
Posted - 01/01/2004 : 15:55:19
|
demo na neco a musil - ze ste se o silvestra o sebe treli prdelkama ? 
Ne kazdej travi silvestra jako ty. Koukam ze uz jsi jako kuzma, porad vsem vnucujes svoje tajne predstavy fantasie. Poradim ti, zavolej kuzmovi a urcite se zkamaradite. |
|
Edited by - Demostenes on 01/01/2004 16:24:15 |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 02/01/2004 : 07:49:22
|
demo na neco a musil - ze ste se o silvestra o sebe treli prdelkama ? 
Nevim co delal Demo o silvestra - jak ho znam tak asi nekde rejdil po parketach ale ja sedel doma u TV a PC a svoji prdelku sem trel maximalne tak o kreslo nebo hajzlak ;]
|
|
 |
|
Dark Doomer
New Member

390 Posts |
Posted - 02/01/2004 : 13:57:37
|
quote: Originally posted by Rodier
to, ze je zavreno a je to tam zatim jen pro vybrane je naprosto irelevantni.
ohledne toho s mim IQ - tys to myslel ironicky ale ono to tak je. Pokud oni vedi ze statisticky je cS nejlepsi - je nesmysl se domnivat ze ho tam mit nebudou. no, pockame si az to otevrou..potom se tu rozjede nadherne flame jak sem mel pravdu :o) ..jenze to to zas nekdo zamete pod stul.. jako to stim vasakovo nadhernym MP strojem a jak to za par tejdnu preklopi na sferu 99 a jak budou moct mit 800 hracu ve spicce bez lagu.. a hovno hovno slavny soude.
Rodiere, ty jses vazne postizenej asi, budu hadat, Downuv syndrom? Nebo je to mongoloidita? Pripadne nemas nahodou navic 21.chromozom? Nikdy si ve vyse uvedeny herne nebyl, nikdy se tam nedostanes, pac neprojdes vstupnim testem svepravnosti, ale na zaklade toho, ze Danad pouze konstatoval, ze CS je podle statistik nejhranejsi hra, tu rozvijis sve pochybne konspiracni teorie, ze ses "na vlastni oci presvedcil", jak to tam chodi a jak moc to tam maji neosetreny, i kdyz nemas nejmensi poneti, jestli tam CS vubec bude, jakym zpusobem ho pripadne sehnali, a jestli vubec herna uz funguje. To, ze je zavreno, a herna tedy vlastne ani jeste oficialne nezacala existovat, je naprosto irelevantni? Lol. Btw lidi, co se haji velikosti sveho IQ, avsak ani nedokazou napsat spravne i/y ve spojeni "s mym IQ", a jejich slovni projev na foru je na urovni geneticky modifikovaneho simpanze, pusobi prinejmensim velice komicky  |
I'm a warrior. This was the nearest war.
Yourmom Darkfall map |
Edited by - Dark Doomer on 02/01/2004 14:01:21 |
 |
|
San-Raal
New Member

302 Posts |
Posted - 02/01/2004 : 18:41:06
|
dd - moc to zeres :)
me na tehle herne vadi predevsim z důvodu ze uz nejde o projekt nadsencu ale kalkulovany byznys plan se sponzory, vsudypritomnou reklamou, profi webem, pr, "korektnosti", atraktivni lokalitou, konkurencnim bojem atd. jo, jasne ze jseme o par let dal a projekty z nadseni se uz tolik nenosi, ale stejne..
|
San-Raal ...dyslexia for cure found... |
 |
|
Dark Doomer
New Member

390 Posts |
Posted - 02/01/2004 : 19:23:58
|
Lol, ne, nezeru, pouze pokracuju v me soukrome nekoncici valce proti stupidite Jakmile ji vymytime, bude Zeme, pripadne alespon toto forum, daleko lepsi misto pro zivot  |
I'm a warrior. This was the nearest war.
Yourmom Darkfall map |
Edited by - Dark Doomer on 02/01/2004 19:25:51 |
 |
|
Danda I
New Member

268 Posts |
Posted - 02/01/2004 : 21:20:46
|
San-Raal : moc ti nerozumím - měli jsme snad BZ koncipovat jako nekomerční=prodělečný projekt ?? Nevím jak ty, ale já si sice můžu dovolit platit nějaké ty prachy za provoz DP případně občas přispět na jeho vylepšení nicméně opravdu nejsem v situaci, abych dotoval hernu, zvláště pak když k tomu není žádný důvod. Prosím neslučuj dvě ZCELA odlišné věci DP a BZ. |
 |
|
San-Raal
New Member

302 Posts |
Posted - 02/01/2004 : 21:46:50
|
quote: Originally posted by Danda I
San-Raal : moc ti nerozumím - měli jsme snad BZ koncipovat jako nekomerční=prodělečný projekt ?? Nevím jak ty, ale já si sice můžu dovolit platit nějaké ty prachy za provoz DP případně občas přispět na jeho vylepšení nicméně opravdu nejsem v situaci, abych dotoval hernu, zvláště pak když k tomu není žádný důvod. Prosím neslučuj dvě ZCELA odlišné věci DP a BZ.
Mluvil jsem o BZ, to jen pro upresneni, takze neni co slucovat. To ze je herna komercni projekt je normalni, v samosce si precejenom jidlo za hezky usmev nekoupime - nicmene prezentace BZ (hlavne vystupovani Vasaka) mi prijde na muj vkus dost arogantni a radoby cool, jasne spatna reklame taky reklama, ale stejne.. Pro srovnani - rekneme ze banner @t baru tu tak mohl viset uz 3 roky, a nevisi, sveho casu jsem si tam nevsiml zadnych reklam, zkratka pohodovy podnik - ve srovnani s tim mi BZ prijde jako projekt na maximalizaci zisku, a predpokladam ze tenhle rozdil vidis taky.
dd - tak to jsem zvedav :) |
San-Raal ...dyslexia for cure found... |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 02/01/2004 : 22:27:25
|
San-Raal ma deformovany pohled na svet a asi si mysli, ze lidi co se snazej maximalizovat zisky jsou svine, co se nas snazej okrast :)
Jeho ideal je obchodnik, ktery se zivi chlebem a vodou a nesnazi se vydelavat na nebohych obcanech tohoto statu :) |
 |
|
Mickk
New Member

489 Posts |
Posted - 02/01/2004 : 22:42:20
|
quote: Originally posted by Isac
San-Raal ma deformovany pohled na svet a asi si mysli, ze lidi co se snazej maximalizovat zisky jsou svine, co se nas snazej okrast :)
Jeho ideal je obchodnik, ktery se zivi chlebem a vodou a nesnazi se vydelavat na nebohych obcanech tohoto statu :)
jakej pokrivenej pohled ? pro nej jako pro spotrebytele to tak je (: jestli tvoje prani je aby te vsichni okradali jak mohli d: |
RP sux, macro 4ever
|
 |
|
Topic  |
|