Author |
Topic  |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 19/12/2003 : 23:20:19
|
Videl jste ted nekdo za posledni tyden 8v8 v EU case na Mordu? Vypada to, ze to zase nevypada ...
Nekolik guild odeslo na zpet RvR servery (DAOC neni delany na pvp stejne jako napr. EQ, DAOC je RvR hra) = Wrathx (Iseult), Validus (ehm znovu). Takze je zase prazdno (placani exploitu, winteru, paradoxu a ascension v toa neberu jako pvp a fne/nirvana/trick jsou bohuzel asijati ..) ... Hraji napr. Legends 8v8 v EU case?
Hraje vicemene pouze BANDA/Sol ve fotm grupe (vcera napr.). Coz nic moc (Co jsem ted hral potkaval jsem je pouze v savage(blade)/healer/cleric/bard grupe (zadnej caster nebo tak neco)).
Premyslim intenzivne o RvR serveru bo i nova mid frontier mapa vypada dobre a na Mordu se z ni stane pouze dalsi deathmatch mapa bez myslenky ci nedej boze kdyz uz ne rvr valek tak alespon gildovnich (bo crosteaming dela z mordu jeste vetsi deathmatch arenu nez jsem byl kdy schopen souhlasit tehdy v historii napr. s Khostrim ..).
|
Edited by - VT on 19/12/2003 23:29:04
|
|
| |
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 20/12/2003 : 01:28:29
|
quote: Originally posted by Van Tassel Premyslim intenzivne o RvR serveru
Tak uz nepremyslim :) RvR je pro mne moc pomale a tim padem i nudne. Vybalancovanost classu oproti PvP serveru je na ukor variablity ... Proste toho clerica v alb grupe mit musis atd ... Radsi budu umirat na 4 healer/3 savages grupu a doufat v nejakou zmenu nez se nudit na RvR.
Zmenou ale nesmi byt grupa castru s 0.6 casting speedem = to musi Mythic opravit :) (Videl jsem nejakeho chantera v TNN castit pbae a vedle nej delal to same Guapo z Validusu ... "ten chanter" castil 2x rychleji nez Guapo .. Imho kostil rychlosti kolem 1 sekundy ... sel z toho strach .. pres pripadny MOC pomuze jen stun (btw mercenaryho by meli nerfnout bo ma nepozicni "anytime dvojspeckovy" 6 sekundovy stun :) a rychly assist ... |
Edited by - VT on 20/12/2003 01:35:33 |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 20/12/2003 : 01:49:15
|
No, hra fakt hlavne BANDA. Niekedy sa tam objavi grupka Torcanu. A Legends hraju vacsinou v mensich grupach ako FG.
V poslednej dobe som dost hral s Staffey ako duo, popripade traja, a da sa povedat ze okrem bandy alebo SI sme nenarazili na ziadnu nepriatelsku FG, ale narazili sme zase dost na solo, alebo dvaja-traja hraci, proste uz to nevypada tak, ze kym sa nezlozi FG tak sa nejde z mesta. Aspon sa mi to tak vidi, teda v moju hraciu dobu, mozno neskor je to o niecom inom. |
Edited by - Pepo on 20/12/2003 01:50:39 |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 20/12/2003 : 23:24:13
|
quote: Originally posted by Van Tassel
Hraje vicemene pouze BANDA/Sol ve fotm grupe (vcera napr.). Coz nic moc (Co jsem ted hral potkaval jsem je pouze v savage(blade)/healer/cleric/bard grupe (zadnej caster nebo tak neco)).
hmm myslel jsem ze sharl se vice proslavil ;) vcera sem snima chvilku hral (teda potom co jsi lognul) a slozeni bylo 47wizard, 48 clerik, bard, 50 shaman a 50 cabalist, jeden 50 savage :)
tak nevim :O |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 20/12/2003 : 23:27:57
|
(btw mercenaryho by meli nerfnout bo ma nepozicni "anytime dvojspeckovy" 6 sekundovy stun :) a rychly assist ...
hlame by mely nerfnout ten tvuj anytime snare ;) |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 20/12/2003 : 23:35:26
|
quote: Originally posted by -corwin- slozeni bylo 47wizard, 48 clerik, bard, 50 shaman a 50 cabalist, jeden 50 savage :)
A jeste predtim meli slozeni Savage, Savage, Savage, Blademaster, Healer, Healer, Cleric, Bard. |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 21/12/2003 : 21:26:27
|
quote: Originally posted by -corwin- slozeni bylo 47wizard, 48 clerik, bard, 50 shaman a 50 cabalist, jeden 50 savage :)
A jeste predtim meli slozeni Savage, Savage, Savage, Blademaster, Healer, Healer, Cleric, Bard.
A dneska zmena: Savage, Savage, Blademaster, Healer, Healer, Cleric, Shaman, Bard.
Na mordu fotm grupy nejsou a uz vubec ne BANDA ..
Mimochodem zadne jine pvp grupy venku mimo MdK a BANDy nejsou/nebyli az na prvni pokusy americkych deti (wraithx, exploit), kteri kdyz umreli na BANDU a MDK sli expovat ... A to mi prijde trosku malo (dve grupy na cely server ... duvod: fotm classy).
|
Edited by - VT on 21/12/2003 22:15:21 |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 21/12/2003 : 23:21:07
|
Jestli není spíš důvodem PVP server jako takový, né každého baví umírat všude kam se hne, kromě hl. měst :) |
Arokh Estarioll |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 21/12/2003 : 23:48:32
|
quote: Originally posted by Kořka
Jestli není spíš důvodem PVP server jako takový, né každého baví umírat všude kam se hne, kromě hl. měst :)
Jo to jsou gildy jako Wov atd. s hraci, kteri nehraji 6 - 24 hodin denne (samozrejme vyjimek se najde vsude spousty :).
S temi a dalsimi gildami (PTC, Torcani, Atrocity) jsme ted meli velke bitvy u wov keepu. Tedy zadny CS crossteamingovy deatmatch s peti classsy, ale naopak kvalitni rpg bitvy (prave ty, ktere zadne jine mmorpg nenabidne), kde bylo videt vsech 39 classu.
|
Edited by - VT on 21/12/2003 23:49:27 |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 22/12/2003 : 00:12:57
|
Jj, pocul som ze sa to pekne u WoV masilo.
Mno, ako som uz pisal, poslednu dobu beham v 2-3 ludoch, dneska sme cely vecer v dvojici killovali, potom neskor sa k nam pridali dalsi a skoncili sme v patici. |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 22/12/2003 : 00:31:29
|
Ja jsem se lognul nekdy pred 2 tydny naposledy a potom co jsem videl to, co nasledovalo po pouziti Nymphsova "morf" artefaktu, jsem ztratil chut hrat.
Nemluve o tom, ze je ten artefakt bugovy, aspon jeho kosmeticka stranka... Po zazonovani jsou vsichni lide co zazonovali pred vama stale videt jako morfnuti, vas char je videt normalne(nemorfnuty), ale ostatni vas vidi jako morfnuteho a lidi co zazonovali po vas jsou taktez videt nemorfnuty i kdyz ve skutecnosti morfnuty jsou.
Z toho plyne fakt, ze enemy grupa, ktera napriklad vstoupi do dfka pred vama z jine strany, vas vidi uplne normalne, kdezto vy vidite pulku svoji grupy morfnute a pul ne.
Rekl bych, ze po uvedeni ToA na trh se z Daocu stala strasne moc komercni zalezitost, aspon v mych ocich.
Pvp komunita dostala pekne "na frak" pac mam pocit, ze cela popularita serveru je roztrousena po vsech certech a neexistuje prakticky zadna "vybalancovana" a "pvp_chtiva" grupa.
Pve hraci chrochtaji blazenosti. Aspon ja bych chrochtal byt na teto strane. |
Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :) |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 22/12/2003 : 01:27:23
|
Přesně tak... už sem syšel hodně názorů, jak na foru, tak ve hře na MLF, jak by bylo super, kdyby se vytvořil server bez ToA a SI... pouze clasic DAoC Třeba na MLF hraje za Hibernii eldritch, kt. má cast spd. něco pod 1 sec a do plného rezistu dává pbae 800dmg (bez criticalu). Chodí s mentalistou, který dává dot za 150 tik. I když je pravda, že mají 3 power relici. Nevím proč vlastně není cap na cast spd, kdežto na melee spd. je. |
Arokh Estarioll |
Edited by - Kořka on 22/12/2003 01:28:58 |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 22/12/2003 : 07:48:34
|
quote: Originally posted by Pepo
Jj, pocul som ze sa to pekne u WoV masilo.
Mno to byla vcera nejvetsi zabava u WoV |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 22/12/2003 : 09:08:10
|
quote: Originally posted by Deimnia
Ja jsem se lognul nekdy pred 2 tydny naposledy a potom co jsem videl to, co nasledovalo po pouziti Nymphsova "morf" artefaktu, jsem ztratil chut hrat.
1.67 nerfla tento artefakt (pokud mluvis o panther podobe). Takze je temer nepouzitelny. |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 22/12/2003 : 09:58:45
|
1.67 nerfla tento artefakt (pokud mluvis o panther podobe). Takze je temer nepouzitelny.
Ted jeste nerfnout dalsich 99% veci z ToA a mozna si zase daoc s chuti zahraju. |
 |
|
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 22/12/2003 : 10:14:39
|
Itemy se daji prekousnout a muzes je mit taky kdyz chces. |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 22/12/2003 : 20:17:05
|
Ako v Legends maju ten artefakt nalevelovany na 10 lvl mozno desat ludi, a ze by bol az tak strasne hrozny, aby ma po nom presla chut hrat mi to neprijde. Neviem co proti nemu mate.
150 za tik neni az tak hrozne vela, myslim ze shamani davaju viacej. |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 22/12/2003 : 22:28:28
|
quote: Originally posted by Aramir
Itemy se daji prekousnout a muzes je mit taky kdyz chces.
Artefakty bez koupeni ToA mit nemuzu.
EDIT: Master levely taky ne. |
Edited by - Deimnia on 22/12/2003 22:28:54 |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 22/12/2003 : 22:35:46
|
EDIT: Master levely taky ne.
Ale pokud by si je chtěl, tak si ToA koupíš  |
Arokh Estarioll |
 |
|
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 23/12/2003 : 00:29:17
|
EDIT: Master levely taky ne.
Tady se tak nejak predpoklada ze to mas. |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 23/12/2003 : 00:41:02
|
Jenze takovadle obchodni strategie Mythicu je mi krajne nesympaticka.
Nuti lidi, aby si koupili jejich produkt tak, ze pokud to neudelaji, nebudou mit nikdy tak dobre chary/vlastnosti/itemy/ML/artefakty jako ti, co si ToA (datadisk obecne) koupi. |
 |
|
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 23/12/2003 : 09:32:02
|
Je fakt ze hodne lidi na ToA nadavaji. Ja pokud se mi nejaka hra libi tak to povazuji za samozrejmost kdyz vyjde datadisk ze si ho koupim bo chci videt nove veci. Mozna je to jenom mnou ale me se ToA vcelku libi :]
Imho kvuli ToA rvou hlavne quakeri protoze nemaji na to vyPvEckovat ty nove veci. <toto tvrzeni je pouze subjektivni a nemusi se nikterak zakladat na pravde> |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 23/12/2003 : 09:47:31
|
Imho kvuli ToA rvou hlavne quakeri protoze nemaji na to vyPvEckovat ty nove veci. <toto tvrzeni je pouze subjektivni a nemusi se nikterak zakladat na pravde>
To je muj pripad. Questovani me nebavi, item hunt taky ne, levelovani nejakych artefaktu a ruznych dalsich serepeticek me nudi.
Presne jak pises, nemam na to se mesic premahat a delat questy (nebo dyl kdyz by se to delalo obcasne).
V SIcku je to jeste docela v pohode, questy jsou kratke a rewardy se sypou rychle. Clovek tak namaxuje char a muze se plne "oddat" PvP, coz je to co jsem si od Mordredu sliboval. |
Edited by - Deimnia on 23/12/2003 09:49:03 |
 |
|
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 23/12/2003 : 09:51:35
|
Ono nekdy questovani v ToA ti prinese vic Realm bodu nez klasicke cesty pohibu df atd. Vzdycky je nekde v ToA nejaka ta full groupa ktera taky questuje :] |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 23/12/2003 : 10:04:45
|
ToA dela skalni rozdil mezi lidma co muzou hrat temer non-stop a lidma co hrajou radove 15 hodin/tyden.
Ti co hraji non-stop si muzou dovolit litat po ToA, questovat, zkratka maji cas "nasbirat" si co se jim zamane, udelat ML a byt tim lepsi. A stale maji cas na PVP s lidma
Co hrajou mene, muzou se rozhodnou zda-li pujdou vylepsovat sve chary v ToA, a nebo s pre-ToA itemy PVPckovat s non-stop hrajicimi hraci.
A je samozrejmosti, ze to obe dve strany prilis nebavi. Ono dostavat na frak jen kvuli vyse popsanemu problemu je nezabavne? A na druhou stranu "popravovat" nenamaxovane hrace rychlosti blesku taky nebavi prilis dlouho.
A to jeden z duvodu proc lidi odchazeji. Tod muj nazor. |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 23/12/2003 : 10:20:02
|
vic Realm bodu
nemusi vzdycky znamenat vice zabavy.
|
 |
|
Demawend
Moderator

1259 Posts |
Posted - 23/12/2003 : 12:57:48
|
A to jeden z duvodu proc lidi odchazeji. Tod muj nazor.
Me se nezda, ze by lidi odchazeli ma Mordredu je v prime time pravidelne kolem 1300-1400 lidi. |
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :) |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 23/12/2003 : 17:03:26
|
A dneska zmena: Savage, Savage, Blademaster, Healer, Healer, Cleric, Shaman, Bard. Na mordu fotm grupy nejsou a uz vubec ne BANDA .. Mimochodem zadne jine pvp grupy venku mimo MdK a BANDy nejsou/nebyli az na prvni pokusy americkych deti (wraithx, exploit), kteri kdyz umreli na BANDU a MDK sli expovat ... A to mi prijde trosku malo (dve grupy na cely server ... duvod: fotm classy).
me uz je z tehlech postu fakt k smichu, je to fakt smesmy jak krecovite hledas chybu ve svem okoli, tak si udelejte take fotm grupu kdyz si myslis ze je to klic k uspechu, moc dobre vis ze bard je gimp a presto ho ma banda 99% casu v grupe, doufam ze jsi pomatujes na casy kdy jsi hlasal ze rozhodne jakejkoliv cloth caster v grupe = slabina jak hovado, ze kastri jsou knicemu proti tank trainu, skus si bojovat proti grupe s dobrym theurgem nebo sorc-wizardem uvidis sam..
co je teda to form ? bard ? earth theurg ? savage ? 20 healeru ? mam pocit ze termin "fotm" meni pro tebe svuj vyznam (obsazeni classu v pvp grupe) podle toho jak se ti to hodi (respektive podle toho kdo te zrovna prevalcuje)
jsi dobrej hrac tak skus hrat neco cim vice ovlivnis boj - puc si kouzelnici respecni ji na earth a uvidis co to udela s vasi radoby "gimp" grupou ...
take sem si drive myslel ze hidra v grupe je slabina ano je, spousta charu je "slabina" ale ty jsi me presvedsil ze to neni az zas tak pravda, garote je jeden z nejlepsich stylu navic v rukach bufnuteho DW usera assistujicimu je velice silna zbran :) |
|
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 23/12/2003 : 17:18:19
|
Přesně tak... už sem syšel hodně názorů, jak na foru, tak ve hře na MLF, jak by bylo super, kdyby se vytvořil server bez ToA a SI... pouze clasic DAoC Třeba na MLF hraje za Hibernii eldritch, kt. má cast spd. něco pod 1 sec a do plného rezistu dává pbae 800dmg (bez criticalu). Chodí s mentalistou, který dává dot za 150 tik. I když je pravda, že mají 3 power relici. Nevím proč vlastně není cap na cast spd, kdežto na melee spd. je.
jezis, a nenapadlo te ze to je nahodou tema relikama ? :) promluv si s cechama co hraji v legends jake to je s tema relikama v praxi :) |
|
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 23/12/2003 : 17:20:33
|
1.67 nerfla tento artefakt (pokud mluvis o panther podobe). Takze je temer nepouzitelny.
nevidel bych to tak radikalne ale byl tam nerf (jedine spravne) ovsem stale to je dobre, a pro me osobne to neni o nejake pvp vyhode ale proste to pekne vypada :) animace tech panteru je pekna :)
ten moment prekvapeni tam stale je a funguje a tak je to dobre, je samozrejme nesmysl pridavat do hry overpowered silenosti, takhle to je akorat, je to vyhoda na zacatku boje tot vze |
|
Edited by - Yennefer on 23/12/2003 17:23:48 |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 23/12/2003 : 17:26:27
|
add deimnia: kdyz sem toa koupil a zaclo ML silenstvi mel sem stejny nazor, moc me to nevyhovovalo, predemnou dalsi kvesty na novy jewelery set a hlame par mesicu zpatky jsem si dal fakt praci na MP armoru, narval do nej pekne drahe 150 ablativy z SI dungu atd... mno a ted prisla toa a ja to muzu vyhodit :) no ale nakej cas ubehnul nake kvesty mam uz z krku a nektere stale delam tak nak odpocinkove, zadna hysterie a zacinam bejt celkem v pohode, do noveho armoru mam teda jeste pekne daleko ale neresim to, proste to hraju
dulezite je mit kolem sebe par lidi kteri ti jsou ochotni pomoct, ci stebou jen tak behat abys mel speed na nakej kvest... jiste si pamatujete jak dlouho trvalo (1 mesic?) natovi sehnat guildovni pomoc v mdk na ten SI bp quest, pak ano chapu ze potom te to prudi ;) |
|
Edited by - Yennefer on 23/12/2003 17:30:43 |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 23/12/2003 : 17:32:59
|
quote: Originally posted by Demawend
quote: Originally posted by Deimnia A to jeden z duvodu proc lidi odchazeji. Tod muj nazor.
Me se nezda, ze by lidi odchazeli ma Mordredu je v prime time pravidelne kolem 1300-1400 lidi.
ano populace na serveru se jaks taks stabilizovala, a konecne tu vznikaji opravdove guildy, ktere slovu guilda snad daji nejakej vyznam (legends, wov, sv..), az budou nove rvr mapy mozna to bude mit nakej vyznam :) |
|
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 23/12/2003 : 18:28:09
|
Add panter form: Moment prekvapeni ? Myslim, ze kdyz jsou vseci v podobe pantera, tak je to sakra vyhoda. Ono kdyz bojujes proti grupe co ji neznas, tak absolutne nevis co je kdo za class a ani nemas moc velkou sanci na to prijit. Clerika nevidis lecit, wizarda ddckovat... Vidis snad jen srandovni radoby styly tanku.
Todle by ve hre vubec nemelo byt.
Add ToA: Ogim na precapovani statu a nove itemy a silenosti kdysy na pocatku napsal :" Never ending story ".
To Dema : Tak se podivej na prvni post tohoto topicu, kdyz se ti zda, ze lide neodchazeji, protoze oni odchazeji.
Osobne se mi na Mordredu libilo nejvic za dob Validusu, Intuition, MDK, Dragon family, Legend a Bandy. Tehda kdyz litalo v kazdem realmu nekolik pvp(a to pvp v pravem smyslu slova)grup.
EDIT: Pridana odpoved pro Demu |
Edited by - Deimnia on 23/12/2003 18:30:29 |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 23/12/2003 : 19:31:37
|
Add panter form: Moment prekvapeni ? Myslim, ze kdyz jsou vseci v podobe pantera, tak je to sakra vyhoda. Ono kdyz bojujes proti grupe co ji neznas, tak absolutne nevis co je kdo za class a ani nemas moc velkou sanci na to prijit. Clerika nevidis lecit, wizarda ddckovat... Vidis snad jen srandovni radoby styly tanku.
je to pouze prekvapeni, o to prave jde, vis prd kdo je kdo, clerika healovat vidis jen se musis snazit koukat, kdyz to jsou naky kastri poznas je podle efektu co za kouzla kastej a kdo to asi tak je, staci do nich prastit a efekt je dole (aspon tak byl myslenej ten nerf) v praxi sem to jeste nevidel, od patche to nikdo nepouzil :)
quote:
Todle by ve hre vubec nemelo byt.
kdyz by jsi to bral takhle muzes rict, RA vubec nemely bejt, SI .. je to vyvoj, bud jsi ochoten se ucit/delat neco noveho nebo chces jet ve svejch navyklejch kolejich..
quote:
Add ToA: Ogim na precapovani statu a nove itemy a silenosti kdysy na pocatku napsal :" Never ending story ".
jojo take me to stve, ovsem je to precijenom rpg a lidi ti na to reknou - aspon je co delat, proc hrat ;) kdyz jim nejde o to to hrat jako quake ;)
quote:
To Dema : Tak se podivej na prvni post tohoto topicu, kdyz se ti zda, ze lide neodchazeji, protoze oni odchazeji.
ano odchazeji, stejne tak jako prichazeji tak to bude porad :) |
|
Edited by - Yennefer on 23/12/2003 19:34:23 |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 23/12/2003 : 20:54:41
|
No nerekl bych, ze treba takove SIcko bylo spatne. Questy v pohodicce, capnul se template a slo se delat pvp/rvr, ale ToA mi prijde zbytecne moc expandujici. |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 23/12/2003 : 21:07:58
|
A to ako tu kazdy vyplakaval ze SI classy su overpowered .... |
 |
|
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 23/12/2003 : 21:42:59
|
ToA si vydupala vetsina hracu aspon to tak mythic uvadel :] |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 23/12/2003 : 22:22:50
|
quote: Originally posted by Pepo
A to ako tu kazdy vyplakaval ze SI classy su overpowered ....
jasne ze jsou, vzdyt je to jasne :) stejne jako toa itemy jsou proste lepsi 6 slotu rulez, co je na tom ale spatneho ? je to vyvoj hry, pridavaji se nove veci, lepsi samozrejme, by me zajimalo jak by vas bavilo kdyz by pridavali do hry jen nepouzitelny dropy/chary/zony .. :) |
|
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 23/12/2003 : 22:47:19
|
Bavilo by me, kdyby ty dropy/ability zpusobili 5% zlepseni charu, ne 200%.
EDIT: Mne/me kua. :) |
Edited by - Deimnia on 23/12/2003 22:47:49 |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 23/12/2003 : 22:54:27
|
v tom pripade nevim proc mluvis o dream sphere, to neni zadne 200% zlepseni + ten nerf, fakt to neni nijak horky |
|
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 23/12/2003 : 23:03:55
|
quote: Originally posted by -corwin-
v tom pripade nevim proc mluvis o dream sphere, to neni zadne 200% zlepseni + ten nerf, fakt to neni nijak horky
Dream sphere ?
Chces snad tvrdit, ze mezi Classic daoc a SI byl mensi nebo stejny skok jako z SI na ToA co se celkove sily charu/itemu a tak dale tyce?
Rozdil je markantni. Mythic mel radeji udelat nove chary/rasy, nove skiny zbrani, armoru, pridat nejakou zonu s questama, klidne i ty artefakty. Zkratka a jasne pridat veci, ktere by hru obohatili a prinesli nove a neprobadane, ale ne veci takdle owerpowered. |
 |
|
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 23/12/2003 : 23:16:51
|
Proc overpowered? Ty veci jsou dostupne temer pro kazdeho. |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 23/12/2003 : 23:28:04
|
To je to iste, co bolo kedysi.
Proste kazdy Savage overpowered. Ale to kricali vacsinou len ty, ktory savagov nemali.
Teraz kricia ten a ten artefakt overpowered, ale to len preto ze sa im nechce tyzden kampovat svitky a zhanat ten artefakt. A tak to bude vzdycky. Kdo je trpezlivejsi, ten moze byt overpowered quote: jasne ze jsou, vzdyt je to jasne :) stejne jako toa itemy jsou proste lepsi 6 slotu rulez, co je na tom ale spatneho ? je to vyvoj hry, pridavaji se nove veci, lepsi samozrejme, by me zajimalo jak by vas bavilo kdyz by pridavali do hry jen nepouzitelny dropy/chary/zony .. :)
Ja s tebou suhlasim  |
 |
|
Infinit
Starting Member
46 Posts |
Posted - 24/12/2003 : 00:24:32
|
Ja jsem s TOA vcelku spokojeny. Ty ML nejsou tak overpowered jak se zdalo - i kdyz jsou tu a tam uzitecny. Jedinej vopruz je levlovani artefaktu, vsechno ostatni jde vcelku rychle. Scrolly jdou koupit kdyz mas penize (nebo dostat od guildieho:). Krom toho hodne artefaktu ma efekt na celou grupu, takze je nemusi mit kazdy. Nektery artefakty levlujou i v PvP, takze ani neni potreba mlatit tolik do mobu. Artefakty jsou silny, to je pravda, az je sekac vylevluje bude dostavat o 30% min melee damage, a to se pocita  |
|
 |
|
smajlik02
New Member

329 Posts |
Posted - 24/12/2003 : 07:35:18
|
Tak jako tak se mi zda, ze mythic diskriminuje hrace, kteri maji Clasic a SI od tech co maji i ToA, sice ano muzes si sehnat veci z ToA, ale vubec se mi nelibi, jak k tomu mythic pristupuje. Proste ToA mit musis, jinak ses Nula! a tahle obchodni strategie mythicu se mi vubec nelibi .
P.S. tento topic jsem necetl od zacatku, takze mozna jsem vytrhl tuhle debatu z kontextu, a sem linej to cist . |
Rift: Barbucha cleric WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired |
 |
|
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 24/12/2003 : 10:41:43
|
Omg na co si porad stezujete. Je to jako vyvoj noveho softwaru. Ten kdo bude mit novou verzi bude na tom lip nez ten co bude bazirovat na starych shitech. Uz se s tim smirte. |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 24/12/2003 : 12:46:49
|
quote: Originally posted by smajlik02
Tak jako tak se mi zda, ze mythic diskriminuje hrace, kteri maji Clasic a SI od tech co maji i ToA, sice ano muzes si sehnat veci z ToA, ale vubec se mi nelibi, jak k tomu mythic pristupuje. Proste ToA mit musis, jinak ses Nula! a tahle obchodni strategie mythicu se mi vubec nelibi .
no fsak, akorat bych to nenazval diskriminaci ale motivaci na koupi upgradu ;) ja treba zase kdyz hraju stealthera me serou lidi co stale jeste maji classic clienta protoze rad pouzivam plast s guildovnim znakem a ve starem klientu je to blbe napsane takze jsi lepe videt v 'polostealthu ' :) |
|
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 24/12/2003 : 12:50:08
|
quote:
Originally posted by Deimnia
Chces snad tvrdit, ze mezi Classic daoc a SI byl mensi nebo stejny skok jako z SI na ToA co se celkove sily charu/itemu a tak dale tyce?
ano, mozna bylo SI vetsi skok nez ToA :)
quote:
Rozdil je markantni. Mythic mel radeji udelat nove chary/rasy, nove skiny zbrani, armoru, pridat nejakou zonu s questama, klidne i ty artefakty. Zkratka a jasne pridat veci, ktere by hru obohatili a prinesli nove a neprobadane, ale ne veci takdle owerpowered.
zas tak velkej rozdil to neni, vicemene jsi vyjmenoval featury toa, az na to ze nepridaly nove classy (diky bohu uz tak jich je kvantum) ;) |
|
Edited by - Yennefer on 24/12/2003 12:50:35 |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 24/12/2003 : 21:08:18
|
quote: Originally posted by -corwin-
Přesně tak... už sem syšel hodně názorů, jak na foru, tak ve hře na MLF, jak by bylo super, kdyby se vytvořil server bez ToA a SI... pouze clasic DAoC Třeba na MLF hraje za Hibernii eldritch, kt. má cast spd. něco pod 1 sec a do plného rezistu dává pbae 800dmg (bez criticalu). Chodí s mentalistou, který dává dot za 150 tik. I když je pravda, že mají 3 power relici. Nevím proč vlastně není cap na cast spd, kdežto na melee spd. je.
jezis, a nenapadlo te ze to je nahodou tema relikama ? :) promluv si s cechama co hraji v legends jake to je s tema relikama v praxi :)
Hm já sem tam vlastně nenapsal že mají 3 power relici :p ... samozřejmě, že mě to napadlo ale 20 procent není zas tak hrozné. Add kočko morph: teď je to naprosto k ničemu, protože stačí, když se na toho člověka zaútoči(nemusí se hitnout), nebo když dostane jakýkoliv spell(mezz, disease atd., samozřejmě to odmorfne i když to rezistnete). Imo je to teďka celkem k ničemu.
Edit:nějak sem tam špatně vožil quotes :p
|
Arokh Estarioll |
Edited by - Kořka on 25/12/2003 16:19:42 |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 25/12/2003 : 11:01:09
|
Zajimava odpoved Korko. -_- |