Author |
Topic  |
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 22/12/2003 : 08:27:04
|
quote: Originally posted by Demostenes
A nekdo je vylizanej kreten...
a nekomu tanecnici lizou prdelku  |
 |
|
Ardeth
Junior Member

697 Posts |
Posted - 22/12/2003 : 14:28:29
|
Tak je ten Demostenes buzik nebo ne ? |
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 22/12/2003 : 15:52:08
|
quote: Originally posted by Ardeth
Tak je ten Demostenes buzik nebo ne ?
Urcite ano |
Black |
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 22/12/2003 : 16:12:28
|
Buzerant je urcite, jde o to, jesli je teplej.  |
Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member]. |
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 22/12/2003 : 16:16:15
|
quote: Originally posted by Sir.Thomik
Buzerant je urcite, jde o to, jesli je teplej. 
Teplej je urcite, kdyby uz byl studenej tak sem nepise. |
Black |
 |
|
Ardeth
Junior Member

697 Posts |
Posted - 22/12/2003 : 16:40:30
|
A nekdo je vylizanej kreten...
Kreten si a vylizala Te buzna....asi si fakt buzik  |
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 22/12/2003 : 18:01:01
|
neni zbytecny psat velky t?  |
 |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
Posted - 22/12/2003 : 18:13:49
|

Tupy stado se zase predvadi. Co jeste reknete vypatlanci? |
|
 |
|
ToHor
reMember

488 Posts |
Posted - 22/12/2003 : 18:17:28
|
ruzovou lobby znam a chci k ni patrit i ja, ja sam
 tri sestry rulez  |
ego tycoon |
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 22/12/2003 : 19:52:55
|

Tupy stado se zase predvadi. Co jeste reknete vypatlanci?
Lepsi tupy stado, nez tupej jednotlivec. |
 |
|
Thor
Junior Guardsman

335 Posts |
Posted - 22/12/2003 : 20:34:09
|
quote: Já jsem s UO komunitou trávil docela dost času, hlavně s Morijskou a bylo obecně známý kdy a kde se scházíme, takže kdokoliv mě chtěl poznat nebo mi něco hrozně drsnýho říct měl příležitost.. stejně tak mě dost lidí z UO zná díky tomu, že mi napsali že tehdy a tehdy by šli na pivko a já jsem většinou neodmítnul.. Nevidím důvod, proč bych měl jezdit na sraz kde vim, že o některý chlapce a děvčata bych musel minimálně obít ocelovou trubku.. do hospody si chodim popít a pokecat, ne se pohádat popř. porvat, pokud to není jinak než nezbytně nutný, čimž si v případě Demosténa nejsem poslední dobou tak jistej..
Hmm neni to tak davno co mi Atreus sliboval ze rozbije drzku me, tak sem se sel za nim do ty hospody podivat a nejak nic se nedelo Asi jim zrovna dosli ocelovy tyce  |
Tank_Chief Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty druhy parchanty, aby padli za tu svou
|
 |
|
San-Raal
New Member

302 Posts |
Posted - 22/12/2003 : 20:45:31
|
quote: Originally posted by Thor Hmm neni to tak davno co mi Atreus sliboval ze rozbije drzku me, tak sem se sel za nim do ty hospody podivat a nejak nic se nedelo Asi jim zrovna dosli ocelovy tyce 
Rekl bych ze to je na netu dost casty jev, posledni dobou je desny nedostatek ocelovych tyci :) |
San-Raal ...dyslexia for cure found... |
 |
|
Atreus
bububu!

426 Posts |
Posted - 22/12/2003 : 20:50:32
|
Thor> Co říkal Atreus a jaký žblepty pouštěla do éteru Kate, v tom je rozdíl.. což neznamená, že pokud máš eminentní zájem tak ti nevyhovím, jenom nebyl důvod.. centrem mojí pozornosti byl můj doprovod.. ty totiž nejsi ani "member of my enemy list" jak máš (měls) poněkud trapně na endor.cz, ani na tebe nemyslim když usínám.. naopak, z jistých důvodů pro tebe mám svym způsobem pochopení.. jednou si o tom popovídáme ;-))) ovšem tvoje hrozně hustý triko odhalující kostnatý ruce a neexistující ramena mě fakt pobavilo ;-) |
"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it." G.B. Shaw
|
 |
|
Thor
Junior Guardsman

335 Posts |
Posted - 22/12/2003 : 21:15:31
|
K tvoji smule si to nerikal jenom Kate to bych se zase neobtezoval.
Tobe se moje triko nelibilo ? To je dobre. 
Nicmene smyslem myho postu bylo informovat zajece o konfrontaci ze tahnout se za tebou az na Zelivarnu nema smysl, protoze se muzou maximalne jen dockat mlceni, krceni rameny a lehky nervozity v hlase.  |
Tank_Chief Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty druhy parchanty, aby padli za tu svou
|
 |
|
Atreus
bububu!

426 Posts |
Posted - 22/12/2003 : 21:19:34
|
quote: Originally posted by Thor Nicmene smyslem myho postu bylo informovat zajece o konfrontaci ze tahnout se za tebou az na Zelivarnu nema smysl, protoze se muzou maximalne jen dockat mlceni, krceni rameny a lehky nervozity v hlase. 
Muheheheeeeee  |
"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it." G.B. Shaw
|
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 22/12/2003 : 22:48:59
|
Boze muj. Jak mali. |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 22/12/2003 : 22:50:45
|
Ja chci duel s Atrem .... drsnej duel ... smrtelnej duel ... s fernetem v ruce ! to bude " bordel " ;) doraz do toho kyklu kryple nebo te fakt najdu  |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
Edited by - Colldor on 22/12/2003 22:51:23 |
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 22/12/2003 : 23:13:06
|
do jakyho kyklu? :) |
 |
|
hugoss
Starting Member
1 Posts |
Posted - 22/12/2003 : 23:23:54
|
Demostenes>nic proti tobe, shard si udelal dobrej, ale tvy nazory sou trosku zkresleny. ze do heren chodej jen vymasteny idioti? ty jsi v zadny v zivote nebyl vid? v herne muzes potkat jak vymasteny idioty tak skvely lidi, mimochodem jako svude jinde. a nemyslim si ze to vyjde draz, pokud to neni nejaka mega herna, kterou ridi nejakej nenazranej teplous. asi pred rokem sme s kamosema celkem dost chodili do herny parit CS, aoe, a UO, byl tam pohodovej typek, takze sme treba za 3 hodiny hrani dali dve petky, coz je mnohem levnejsi nez modem a este sem u toho moh kecat s kamosema. proste jako vsude jinde ve svete, zalezi na mistni situaci, jak se rika "Jiny kraj, jiny mrav". P.S na tohle forum normalne nepisu, ani ho nectu, takze pokud uz na tvoji odpoved nezareaguju, tak nedelej ukvapene zavery. |
 |
|
ToHor
reMember

488 Posts |
Posted - 22/12/2003 : 23:30:14
|
takze sme treba za 3 hodiny hrani dali dve petky
tak to nebyl nenazranej teplous, ale onen vymastenej idiot, protoze na najmu, elektrice, konktivite, amortizaci kompu + her, atd. ste ho stali vic :-)
taky je docela mozny, ze to byl jen zamestnanec a tech 20 kc slo pekne do jeho kapsy, misto do pokladny ...
welcome to the real world, neo |
ego tycoon |
Edited by - ToHor on 22/12/2003 23:32:39 |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 22/12/2003 : 23:35:10
|
quote: Originally posted by ToHor
tak to nebyl nenazranej teplous, ale onen vymastenej idiot, protoze na najmu, elektrice, konktivite, amortizaci kompu + her, atd. ste ho stali vic :-)
taky je docela mozny, ze to byl jen zamestnanec a tech 20 kc slo pekne do jeho kapsy, misto do pokladny ...
welcome to the real world, neo
No, von napsal kolik oni dali, kolik ten majitel chtel ale nedostal je mozna neco jiniho ;) |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
San-Raal
New Member

302 Posts |
Posted - 22/12/2003 : 23:57:23
|
quote: Originally posted by ToHor
ja si myslim ze nejakej nacerno obyvanej squat s pripojenim do czfree.net a prinesenejma pc by se do te ceny vejit mohl :) |
San-Raal ...dyslexia for cure found... |
 |
|
Ramesse
Starting Member
67 Posts |
Posted - 23/12/2003 : 11:09:44
|
Shrňme to, Demostenes je prostě samička od Johna Romera.. ?  |
The Lighthammer [Czech Legends], Typically Doomer |
 |
|
Thor
Junior Guardsman

335 Posts |
Posted - 23/12/2003 : 13:53:42
|
Jeste takovej off topic quote: Bez silných parnerů není možno dát hráčské komunitě status, který ji náleží.
Jaky status nalezi hracsky kounite krome toho ze je to z velky veciny banda flakacu ? 
BTW chtelo by to jeste pridat CC Genarals nejlip s Zero hour. |
|
 |
|
Ardeth
Junior Member

697 Posts |
Posted - 23/12/2003 : 14:36:36
|
quote: Originally posted by Octopuss
do jakyho kyklu? :)
Ty jeste neznas Kykla ? O hodne jsi prisel  |
 |
|
Ardeth
Junior Member

697 Posts |
Posted - 23/12/2003 : 14:37:48
|

Tupy stado se zase predvadi. Co jeste reknete vypatlanci?
Aby se ti to tupy stado neprobehlo po zadech  |
 |
|
Ardeth
Junior Member

697 Posts |
Posted - 23/12/2003 : 14:39:00
|
quote: Originally posted by Colldor
Ja chci duel s Atrem .... drsnej duel ... smrtelnej duel ... s fernetem v ruce ! to bude " bordel " ;) doraz do toho kyklu kryple nebo te fakt najdu 
Dej si duel i se mnou   |
 |
|
Johny
Junior Member

681 Posts |
Posted - 23/12/2003 : 16:18:54
|
quote: Originally posted by Octopuss
do jakyho kyklu? :)
Ty jeste neznas Kykla ? O hodne jsi prisel 
Jeee Ardeth nema posty 
Btw bude mozny si v bz zahrat na endoru? |
Ex - UO,AO,WoW,AoC,WHO,RoM,Aion,HoN,Lol,GW 2,PoE, D III, DotA 2
now - HotS
Inc - POE : Awakening |
 |
|
ToHor
reMember

488 Posts |
Posted - 23/12/2003 : 16:39:34
|
za penize jde imho vse :-) |
ego tycoon |
Edited by - ToHor on 23/12/2003 16:39:50 |
 |
|
hoghar
New Member

215 Posts |
Posted - 23/12/2003 : 16:47:37
|
quote: Originally posted by Johny Jeee Ardeth nema posty 
Ja byt Ardem hodim si provaz, takovou dobu se snazil  |
Hoghar - Diablo 3, Ultima Online [DP] |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 23/12/2003 : 18:14:52
|
Ale ma titul ... |
Krabice je zaklad. |
 |
|
Atreus
bububu!

426 Posts |
Posted - 23/12/2003 : 19:18:54
|
Ja chci duel s Atrem .... drsnej duel ... smrtelnej duel ... s fernetem v ruce ! to bude " bordel " ;) doraz do toho kyklu kryple nebo te fakt najdu 
Sorry, ale když se jdu v 11 z práce, jsem rád, že se doplazim domů.. |
|
 |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
Posted - 24/12/2003 : 02:33:06
|
quote: Originally posted by Atreus
Sorry, ale když se jdu v 11 z práce, jsem rád, že se doplazim domů..
Mel ses lip ucit a min parit uo  |
|
Edited by - Demostenes on 24/12/2003 02:34:29 |
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 24/12/2003 : 07:37:20
|
quote: Originally posted by Atreus
Sorry, ale když se jdu v 11 z práce, jsem rád, že se doplazim domů..
ČKD, utahovani sroubu u pasu?   |
 |
|
Johny
Junior Member

681 Posts |
Posted - 24/12/2003 : 12:20:25
|
quote: Originally posted by -Mike-
Ale ma titul ...
Taky si ho zaslouzi ne |
now - HotS
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 24/12/2003 : 16:26:50
|
lol  |
 |
|
GM_Vasako
New Member

121 Posts |
Posted - 24/12/2003 : 21:30:07
|
JOHNY : ne, u nas pari jenom obycejni lide. bozstvo necht si vyslapne olymp. |
Dark Paradise & Battlezone & ELYWCIMAA |
 |
|
Johny
Junior Member

681 Posts |
Posted - 24/12/2003 : 21:55:43
|
Tzn na Endoru hrajou neobycejni lide? Podporujes snad Demovu teorii? Nebo de jen o konkurenci. Hraci nemuzou za vase roztrzky s demem/chosenem.Jako stejne pohybuju ze by tm nejakej endoran hral,ale potreboval sem se vyvarovat narknuti z offtopicu tak sem se zeptal na todle  |
now - HotS
 |
|
GM_Vasako
New Member

121 Posts |
Posted - 25/12/2003 : 10:39:41
|
Myslim si, ze nikdo z hráčů Endoru nemůže mít doma tak mizerný hardware a připojení jako má BZ, protože top hráči mají k dispozici samozřejmě top výbavu. A v tom případě je hloupost do BZ chodit a za hraní platit.
Ale to ty víš a jenom mne škádlíš, protože totéž jsi napsal ve svém příspěvku "Jako stejne pohybuju ze by tm nejakej endoran hral".
polopaticky :
Hraci za to nemohou, ale vybiraji si svuj shard dobrovolne. A moznosti hracu daneho shardu konci prave tam, kde uz zacina pusobit bozstvi daneho admina.
|
 |
|
Johny
Junior Member

681 Posts |
Posted - 25/12/2003 : 11:26:58
|
No doufam ze tvoje bozstvi na dp taky facha bo me zniceho nic zmizel acc na dp  |
now - HotS
 |
|
Cawyr
New Member

217 Posts |
Posted - 25/12/2003 : 11:28:03
|
VASAKO: Za prve tym netvori jeden clovek a at je Demostenes jakejkoliv tak ty ultime rozumi, to mi nikdo nevyvrati. Sice me teda spousta rozhodnuti nevyhovovala tak sem se pak rozhod ze Endor teda neni nic pro me , ale zacinajici hrac si tam muze uzit minimalne technicky kvalitnejsi hru nez nabizi treba DP ( funkcni skilly , lepsi AI potvor, nove dungy, nove potvory etc. ). To, ze se tu oba navzajem shazujete ( velmi trapne a detinsky ) se opravdu hracu netyka. Hraci z Endoru a DP by si o ultime navzajem velmi dobre popovidali na rozdil od vas dvou. |
Never argue with idiots. They bring you down to their level and beat you with experience. Le Mon, elite soldat |
Edited by - Cawyr on 25/12/2003 11:28:47 |
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 25/12/2003 : 12:23:00
|
quote: Originally posted by Johny
No doufam ze tvoje bozstvi na dp taky facha bo me zniceho nic zmizel acc na dp 
lol to te musi hodne srat Jak dlouho ses na DP nelognul , rok? :) |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 25/12/2003 : 12:42:57
|
No doufam ze tvoje bozstvi na dp taky facha bo me zniceho nic zmizel acc na dp 
To mi připomina, chtěl sem někdy o prazninach (letních) lognout na dp, že si refreshnu acc, asi sem zapoměl heslo nebo nevim, prostě mi to psalo, že mám špatny heslo. Psal sem asi 5ti GMkum email, že bych rad aby mi na reg. mail zaslali heslo k onomu acc. Vždycky sem ten samej mail posilal jinymu GMku a vždycky tak po tydnu, ani od jednoho mi nepřišla odpověd, pak sem zkoušel icq a jedina odpověd byla: "nejsem ve hře", což sem nechapal. Pak sem se na to vykašlal a v řijnu mi to už psalo, že acc neexistuje. |
Krabice je zaklad. |
 |
|
hoghar
New Member

215 Posts |
Posted - 25/12/2003 : 13:10:50
|
quote: Originally posted by Cawyr
VASAKO: Za prve tym netvori jeden clovek a at je Demostenes jakejkoliv tak ty ultime rozumi, to mi nikdo nevyvrati. Sice me teda spousta rozhodnuti nevyhovovala tak sem se pak rozhod ze Endor teda neni nic pro me , ale zacinajici hrac si tam muze uzit minimalne technicky kvalitnejsi hru nez nabizi treba DP ( funkcni skilly , lepsi AI potvor, nove dungy, nove potvory etc. ). To, ze se tu oba navzajem shazujete ( velmi trapne a detinsky ) se opravdu hracu netyka. Hraci z Endoru a DP by si o ultime navzajem velmi dobre popovidali na rozdil od vas dvou.
Souhlas, to ze existuje rozepre Endor vs. DP je ciste vytvor lidi kteri si radi zaflamujou (Demo,TheChosen atd..), beznemu hraci je to jedno. Ostatne vzpominam si na Demovy posty proti DP, utoky na Endor se obevily az pote, tedy jde jen o ciste osobni zajem. Jedno se musi nechat, reklama pro Endor to byla dobra, nebyt ji tak tam ted hraje min o 1/4 lidi mene. |
Hoghar - Diablo 3, Ultima Online [DP] |
 |
|
Johny
Junior Member

681 Posts |
Posted - 25/12/2003 : 16:36:45
|
Popravde me to sere,nejde o pass,ale proste me znicehonic pise bad account name,logoval sem se a nej naposled docela nedavno |
now - HotS
 |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
Posted - 25/12/2003 : 17:07:33
|
Popravde me to sere,nejde o pass,ale proste me znicehonic pise bad account name,logoval sem se a nej naposled docela nedavno
A nehral si posledni dobou na Endoru? Lidem co na nem hraji "zahadne" mizi accounty na DP  |
|
 |
|
ToHor
reMember

488 Posts |
Posted - 25/12/2003 : 17:14:20
|
zrejme dp teamu pravidelne hlasis ip adresy hracu endoru ... |
ego tycoon |
 |
|
Johny
Junior Member

681 Posts |
Posted - 25/12/2003 : 17:51:22
|
Fuuj Demo to bych od tebe necekal ze me napraskas !  |
now - HotS
 |
|
GM_Vasako
New Member

121 Posts |
Posted - 25/12/2003 : 18:34:08
|
Ze by je Demo kradl a prodaval ?  |
Edited by - GM_Vasako on 25/12/2003 18:34:46 |
 |
|
sword
Nerizena Puma

666 Posts |
Posted - 26/12/2003 : 03:29:02
|
porad jsem se nedozvedel co z te battle zony budou mit lidi co maji net doma a muzou hrat doma v pohodli...dovim se to nekdy?  |
Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
|
 |
|
Topic  |
|