Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 Doupatko Battlezone
 New Topic  New Poll New Poll
 Topic Locked
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 22/12/2003 :  08:27:04  Show Profile Send Octopuss a Private Message
quote:
Originally posted by Demostenes

A nekdo je vylizanej kreten...

a nekomu tanecnici lizou prdelku
Go to Top of Page

Ardeth
Junior Member

697 Posts

Posted - 22/12/2003 :  14:28:29  Show Profile Send Ardeth a Private Message

Tak je ten Demostenes buzik nebo ne ?
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 22/12/2003 :  15:52:08  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message
quote:
Originally posted by Ardeth

Urcite ano

Black
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 22/12/2003 :  16:12:28  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message
quote:

Buzerant je urcite, jde o to, jesli je teplej.

Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member].
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 22/12/2003 :  16:16:15  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message
quote:
Originally posted by Sir.Thomik

quote:

Buzerant je urcite, jde o to, jesli je teplej.

Teplej je urcite, kdyby uz byl studenej tak sem nepise.

Black
Go to Top of Page

Ardeth
Junior Member

697 Posts

Posted - 22/12/2003 :  16:40:30  Show Profile Send Ardeth a Private Message
quote:

A nekdo je vylizanej kreten...

Kreten si a vylizala Te buzna....asi si fakt buzik
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 22/12/2003 :  18:01:01  Show Profile Send Octopuss a Private Message
neni zbytecny psat velky t?
Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 22/12/2003 :  18:13:49  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message

Tupy stado se zase predvadi. Co jeste reknete vypatlanci?

Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 22/12/2003 :  18:17:28  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message
ruzovou lobby znam
a chci k ni patrit i ja, ja sam

tri sestry rulez

ego tycoon
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 22/12/2003 :  19:52:55  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message
quote:

Lepsi tupy stado, nez tupej jednotlivec.

Go to Top of Page

Thor
Junior Guardsman

335 Posts

Posted - 22/12/2003 :  20:34:09  Show Profile  Send Thor an ICQ Message Send Thor a Private Message
quote:
Já jsem s UO komunitou trávil docela dost času, hlavně s Morijskou a bylo obecně známý kdy a kde se scházíme, takže kdokoliv mě chtěl poznat nebo mi něco hrozně drsnýho říct měl příležitost.. stejně tak mě dost lidí z UO zná díky tomu, že mi napsali že tehdy a tehdy by šli na pivko a já jsem většinou neodmítnul..
Nevidím důvod, proč bych měl jezdit na sraz kde vim, že o některý chlapce a děvčata bych musel minimálně obít ocelovou trubku.. do hospody si chodim popít a pokecat, ne se pohádat popř. porvat, pokud to není jinak než nezbytně nutný, čimž si v případě Demosténa nejsem poslední dobou tak jistej..

Hmm neni to tak davno co mi Atreus sliboval ze rozbije drzku me, tak sem se sel za nim do ty hospody podivat a nejak nic se nedelo Asi jim zrovna dosli ocelovy tyce

Tank_Chief
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty druhy parchanty, aby padli za tu svou
Go to Top of Page

San-Raal
New Member

302 Posts

Posted - 22/12/2003 :  20:45:31  Show Profile  Send San-Raal an ICQ Message Send San-Raal a Private Message
quote:
Originally posted by Thor
Hmm neni to tak davno co mi Atreus sliboval ze rozbije drzku me, tak sem se sel za nim do ty hospody podivat a nejak nic se nedelo Asi jim zrovna dosli ocelovy tyce

Rekl bych ze to je na netu dost casty jev, posledni dobou je desny nedostatek ocelovych tyci :)

San-Raal
...dyslexia for cure found...
Go to Top of Page

Atreus
bububu!

426 Posts

Posted - 22/12/2003 :  20:50:32  Show Profile  Send Atreus an ICQ Message Send Atreus a Private Message
Thor> Co říkal Atreus a jaký žblepty pouštěla do éteru Kate, v tom je rozdíl.. což neznamená, že pokud máš eminentní zájem tak ti nevyhovím, jenom nebyl důvod.. centrem mojí pozornosti byl můj doprovod.. ty totiž nejsi ani "member of my enemy list" jak máš (měls) poněkud trapně na endor.cz, ani na tebe nemyslim když usínám.. naopak, z jistých důvodů pro tebe mám svym způsobem pochopení.. jednou si o tom popovídáme ;-)))
ovšem tvoje hrozně hustý triko odhalující kostnatý ruce a neexistující ramena mě fakt pobavilo ;-)

"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it."
G.B. Shaw

Go to Top of Page

Thor
Junior Guardsman

335 Posts

Posted - 22/12/2003 :  21:15:31  Show Profile  Send Thor an ICQ Message Send Thor a Private Message
K tvoji smule si to nerikal jenom Kate to bych se zase neobtezoval.

Tobe se moje triko nelibilo ? To je dobre.

Nicmene smyslem myho postu bylo informovat zajece o konfrontaci ze tahnout se za tebou az na Zelivarnu nema smysl, protoze se muzou maximalne jen dockat mlceni, krceni rameny a lehky nervozity v hlase.

Tank_Chief
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty druhy parchanty, aby padli za tu svou
Go to Top of Page

Atreus
bububu!

426 Posts

Posted - 22/12/2003 :  21:19:34  Show Profile  Send Atreus an ICQ Message Send Atreus a Private Message
quote:
Originally posted by Thor
Nicmene smyslem myho postu bylo informovat zajece o konfrontaci ze tahnout se za tebou az na Zelivarnu nema smysl, protoze se muzou maximalne jen dockat mlceni, krceni rameny a lehky nervozity v hlase.

Muheheheeeeee

"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it."
G.B. Shaw

Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 22/12/2003 :  22:48:59  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message
Boze muj. Jak mali.

Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 22/12/2003 :  22:50:45  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message
Ja chci duel s Atrem .... drsnej duel ... smrtelnej duel ... s fernetem v ruce ! to bude " bordel " ;) doraz do toho kyklu kryple nebo te fakt najdu

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)

Edited by - Colldor on 22/12/2003 22:51:23
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 22/12/2003 :  23:13:06  Show Profile Send Octopuss a Private Message
do jakyho kyklu? :)
Go to Top of Page

hugoss
Starting Member

1 Posts

Posted - 22/12/2003 :  23:23:54  Show Profile  Send hugoss an ICQ Message Send hugoss a Private Message
Demostenes>nic proti tobe, shard si udelal dobrej, ale tvy nazory sou trosku zkresleny. ze do heren chodej jen vymasteny idioti? ty jsi v zadny v zivote nebyl vid? v herne muzes potkat jak vymasteny idioty tak skvely lidi, mimochodem jako svude jinde. a nemyslim si ze to vyjde draz, pokud to neni nejaka mega herna, kterou ridi nejakej nenazranej teplous. asi pred rokem sme s kamosema celkem dost chodili do herny parit CS, aoe, a UO, byl tam pohodovej typek, takze sme treba za 3 hodiny hrani dali dve petky, coz je mnohem levnejsi nez modem a este sem u toho moh kecat s kamosema. proste jako vsude jinde ve svete, zalezi na mistni situaci, jak se rika "Jiny kraj, jiny mrav".
P.S na tohle forum normalne nepisu, ani ho nectu, takze pokud uz na tvoji odpoved nezareaguju, tak nedelej ukvapene zavery.
Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 22/12/2003 :  23:30:14  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message
takze sme treba za 3 hodiny hrani dali dve petky

tak to nebyl nenazranej teplous, ale onen vymastenej idiot, protoze na najmu, elektrice, konktivite, amortizaci kompu + her, atd. ste ho stali vic :-)

taky je docela mozny, ze to byl jen zamestnanec a tech 20 kc slo pekne do jeho kapsy, misto do pokladny ...

welcome to the real world, neo

ego tycoon

Edited by - ToHor on 22/12/2003 23:32:39
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 22/12/2003 :  23:35:10  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message
quote:
Originally posted by ToHor

tak to nebyl nenazranej teplous, ale onen vymastenej idiot, protoze na najmu, elektrice, konktivite, amortizaci kompu + her, atd. ste ho stali vic :-)

taky je docela mozny, ze to byl jen zamestnanec a tech 20 kc slo pekne do jeho kapsy, misto do pokladny ...

welcome to the real world, neo

No, von napsal kolik oni dali, kolik ten majitel chtel ale nedostal je mozna neco jiniho ;)

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

San-Raal
New Member

302 Posts

Posted - 22/12/2003 :  23:57:23  Show Profile  Send San-Raal an ICQ Message Send San-Raal a Private Message
quote:
Originally posted by ToHor

ja si myslim ze nejakej nacerno obyvanej squat s pripojenim do czfree.net a prinesenejma pc by se do te ceny vejit mohl :)

San-Raal
...dyslexia for cure found...
Go to Top of Page

Ramesse
Starting Member

67 Posts

Posted - 23/12/2003 :  11:09:44  Show Profile  Visit Ramesse's Homepage  Send Ramesse an ICQ Message Send Ramesse a Private Message
Shrňme to, Demostenes je prostě samička od Johna Romera.. ?

The Lighthammer [Czech Legends], Typically Doomer
Go to Top of Page

Thor
Junior Guardsman

335 Posts

Posted - 23/12/2003 :  13:53:42  Show Profile  Send Thor an ICQ Message Send Thor a Private Message
Jeste takovej off topic
quote:
Bez silných parnerů není možno dát hráčské komunitě status, který ji náleží.

Jaky status nalezi hracsky kounite krome toho ze je to z velky veciny banda flakacu ?

BTW chtelo by to jeste pridat CC Genarals nejlip s Zero hour.

Tank_Chief
Go to Top of Page

Ardeth
Junior Member

697 Posts

Posted - 23/12/2003 :  14:36:36  Show Profile Send Ardeth a Private Message
quote:
Originally posted by Octopuss

Ty jeste neznas Kykla ? O hodne jsi prisel
Go to Top of Page

Ardeth
Junior Member

697 Posts

Posted - 23/12/2003 :  14:37:48  Show Profile Send Ardeth a Private Message
quote:

Aby se ti to tupy stado neprobehlo po zadech
Go to Top of Page

Ardeth
Junior Member

697 Posts

Posted - 23/12/2003 :  14:39:00  Show Profile Send Ardeth a Private Message
quote:
Originally posted by Colldor

Ja chci duel s Atrem .... drsnej duel ... smrtelnej duel ... s fernetem v ruce ! to bude " bordel " ;) doraz do toho kyklu kryple nebo te fakt najdu

Dej si duel i se mnou
Go to Top of Page

Johny
Junior Member

681 Posts

Posted - 23/12/2003 :  16:18:54  Show Profile  Send Johny an ICQ Message Send Johny a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Octopuss

Ty jeste neznas Kykla ? O hodne jsi prisel

Jeee Ardeth nema posty

Btw bude mozny si v bz zahrat na endoru?

Ex - UO,AO,WoW,AoC,WHO,RoM,Aion,HoN,Lol,GW 2,PoE, D III, DotA 2

now - HotS

Inc - POE : Awakening
Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 23/12/2003 :  16:39:34  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message
za penize jde imho vse :-)

ego tycoon

Edited by - ToHor on 23/12/2003 16:39:50
Go to Top of Page

hoghar
New Member

215 Posts

Posted - 23/12/2003 :  16:47:37  Show Profile  Send hoghar an ICQ Message Send hoghar a Private Message
quote:
Originally posted by Johny
Jeee Ardeth nema posty

Ja byt Ardem hodim si provaz, takovou dobu se snazil

Hoghar - Diablo 3, Ultima Online [DP]
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 23/12/2003 :  18:14:52  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message

quote:
Jeee Ardeth nema posty

Ale ma titul ...

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Atreus
bububu!

426 Posts

Posted - 23/12/2003 :  19:18:54  Show Profile  Send Atreus an ICQ Message Send Atreus a Private Message
quote:

Sorry, ale když se jdu v 11 z práce, jsem rád, že se doplazim domů..

G.B. Shaw

Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 24/12/2003 :  02:33:06  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message
quote:
Originally posted by Atreus

Mel ses lip ucit a min parit uo

Edited by - Demostenes on 24/12/2003 02:34:29
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 24/12/2003 :  07:37:20  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message
quote:
Originally posted by Atreus

quote:

ČKD, utahovani sroubu u pasu?

Go to Top of Page

Johny
Junior Member

681 Posts

Posted - 24/12/2003 :  12:20:25  Show Profile  Send Johny an ICQ Message Send Johny a Private Message
quote:
Originally posted by -Mike-

quote:
Jeee Ardeth nema posty

Ale ma titul ...

Taky si ho zaslouzi ne

now - HotS

Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 24/12/2003 :  16:26:50  Show Profile Send Octopuss a Private Message
lol
Go to Top of Page

GM_Vasako
New Member

121 Posts

Posted - 24/12/2003 :  21:30:07  Show Profile  Visit GM_Vasako's Homepage  Send GM_Vasako an ICQ Message Send GM_Vasako a Private Message
JOHNY : ne, u nas pari jenom obycejni lide. bozstvo necht si vyslapne olymp.

Dark Paradise & Battlezone & ELYWCIMAA
Go to Top of Page

Johny
Junior Member

681 Posts

Posted - 24/12/2003 :  21:55:43  Show Profile  Send Johny an ICQ Message Send Johny a Private Message
Tzn na Endoru hrajou neobycejni lide? Podporujes snad Demovu teorii? Nebo de jen o konkurenci. Hraci nemuzou za vase roztrzky s demem/chosenem.Jako stejne pohybuju ze by tm nejakej endoran hral,ale potreboval sem se vyvarovat narknuti z offtopicu tak sem se zeptal na todle

now - HotS

Go to Top of Page

GM_Vasako
New Member

121 Posts

Posted - 25/12/2003 :  10:39:41  Show Profile  Visit GM_Vasako's Homepage  Send GM_Vasako an ICQ Message Send GM_Vasako a Private Message
Myslim si, ze nikdo z hráčů Endoru nemůže mít doma tak mizerný hardware a připojení jako má BZ, protože top hráči mají k dispozici samozřejmě top výbavu. A v tom případě je hloupost do BZ chodit a za hraní platit.

Ale to ty víš a jenom mne škádlíš, protože totéž jsi napsal ve svém příspěvku "Jako stejne pohybuju ze by tm nejakej endoran hral".

polopaticky :

Hraci za to nemohou, ale vybiraji si svuj shard dobrovolne. A moznosti hracu daneho shardu konci prave tam, kde uz zacina pusobit bozstvi daneho admina.

Go to Top of Page

Johny
Junior Member

681 Posts

Posted - 25/12/2003 :  11:26:58  Show Profile  Send Johny an ICQ Message Send Johny a Private Message
No doufam ze tvoje bozstvi na dp taky facha bo me zniceho nic zmizel acc na dp

now - HotS

Go to Top of Page

Cawyr
New Member

No_llamas_allowed

217 Posts

Posted - 25/12/2003 :  11:28:03  Show Profile  Send Cawyr an ICQ Message Send Cawyr a Private Message
VASAKO: Za prve tym netvori jeden clovek a at je Demostenes jakejkoliv tak ty ultime rozumi, to mi nikdo nevyvrati. Sice me teda spousta rozhodnuti nevyhovovala tak sem se pak rozhod ze Endor teda neni nic pro me , ale zacinajici hrac si tam muze uzit minimalne technicky kvalitnejsi hru nez nabizi treba DP ( funkcni skilly , lepsi AI potvor, nove dungy, nove potvory etc. ). To, ze se tu oba navzajem shazujete ( velmi trapne a detinsky ) se opravdu hracu netyka. Hraci z Endoru a DP by si o ultime navzajem velmi dobre popovidali na rozdil od vas dvou.

Never argue with idiots. They bring you down to their level and beat you with experience.
Le Mon, elite soldat

Edited by - Cawyr on 25/12/2003 11:28:47
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 25/12/2003 :  12:23:00  Show Profile Send Octopuss a Private Message
quote:

lol to te musi hodne srat Jak dlouho ses na DP nelognul , rok? :)
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 25/12/2003 :  12:42:57  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message
quote:

To mi připomina, chtěl sem někdy o prazninach (letních) lognout na dp, že si refreshnu acc, asi sem zapoměl heslo nebo nevim, prostě mi to psalo, že mám špatny heslo. Psal sem asi 5ti GMkum email, že bych rad aby mi na reg. mail zaslali heslo k onomu acc. Vždycky sem ten samej mail posilal jinymu GMku a vždycky tak po tydnu, ani od jednoho mi nepřišla odpověd, pak sem zkoušel icq a jedina odpověd byla: "nejsem ve hře", což sem nechapal. Pak sem se na to vykašlal a v řijnu mi to už psalo, že acc neexistuje.

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

hoghar
New Member

215 Posts

Posted - 25/12/2003 :  13:10:50  Show Profile  Send hoghar an ICQ Message Send hoghar a Private Message
quote:
Originally posted by Cawyr

VASAKO: Za prve tym netvori jeden clovek a at je Demostenes jakejkoliv tak ty ultime rozumi, to mi nikdo nevyvrati. Sice me teda spousta rozhodnuti nevyhovovala tak sem se pak rozhod ze Endor teda neni nic pro me , ale zacinajici hrac si tam muze uzit minimalne technicky kvalitnejsi hru nez nabizi treba DP ( funkcni skilly , lepsi AI potvor, nove dungy, nove potvory etc. ). To, ze se tu oba navzajem shazujete ( velmi trapne a detinsky ) se opravdu hracu netyka. Hraci z Endoru a DP by si o ultime navzajem velmi dobre popovidali na rozdil od vas dvou.

Souhlas, to ze existuje rozepre Endor vs. DP je ciste vytvor lidi kteri si radi zaflamujou (Demo,TheChosen atd..), beznemu hraci je to jedno.
Ostatne vzpominam si na Demovy posty proti DP, utoky na Endor se obevily az pote, tedy jde jen o ciste osobni zajem.
Jedno se musi nechat, reklama pro Endor to byla dobra, nebyt ji tak tam ted hraje min o 1/4 lidi mene.

Hoghar - Diablo 3, Ultima Online [DP]
Go to Top of Page

Johny
Junior Member

681 Posts

Posted - 25/12/2003 :  16:36:45  Show Profile  Send Johny an ICQ Message Send Johny a Private Message
Popravde me to sere,nejde o pass,ale proste me znicehonic pise bad account name,logoval sem se a nej naposled docela nedavno

now - HotS

Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 25/12/2003 :  17:07:33  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message
quote:

Popravde me to sere,nejde o pass,ale proste me znicehonic pise bad account name,logoval sem se a nej naposled docela nedavno

A nehral si posledni dobou na Endoru? Lidem co na nem hraji "zahadne" mizi accounty na DP

Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 25/12/2003 :  17:14:20  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message
zrejme dp teamu pravidelne hlasis ip adresy hracu endoru ...

ego tycoon
Go to Top of Page

Johny
Junior Member

681 Posts

Posted - 25/12/2003 :  17:51:22  Show Profile  Send Johny an ICQ Message Send Johny a Private Message
Fuuj Demo to bych od tebe necekal ze me napraskas !

now - HotS

Go to Top of Page

GM_Vasako
New Member

121 Posts

Posted - 25/12/2003 :  18:34:08  Show Profile  Visit GM_Vasako's Homepage  Send GM_Vasako an ICQ Message Send GM_Vasako a Private Message
Ze by je Demo kradl a prodaval ?

Edited by - GM_Vasako on 25/12/2003 18:34:46
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 26/12/2003 :  03:29:02  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message
porad jsem se nedozvedel co z te battle zony budou mit lidi co maji net doma a muzou hrat doma v pohodli...dovim se to nekdy?

Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Topic Locked
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,43 seconds. on eygor Snitz Forums 2000