Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 KURACI
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 19

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 12/12/2003 :  10:36:11  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
To Coriven: Jednu vec nechapu, co vidis na tom tak desne zavisleho kdyz si jednou za tyden zajdu do hospody s prateli a dam si nejaky ten panak a pivo ?

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Kolik
Junior Member

717 Posts

Posted - 12/12/2003 :  10:41:54  Show Profile Send Kolik a Private Message  Reply with Quote
Tar: No s tim nesouhlasim. Po alkoholu míváš pak třeba dobrou náladu (když se zrovna neztřískáš jak dobytek).
Z cigaret nevim. Když jsem byl menší tak jsem si tajně ubalil z dědova tabáku a ani jsem jí nedokouřil protože se mi z ní udělalo blbě.

No prostě cigarety mi nevaděj když někdo kouří, ale v zahulený hospodě kde neni vidět na krok přes oblak dýmu mě sedět teda taky nebaví...

Moria - Kermel Lar

Dp - Kdysi
Anthoria - Neběhá
OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady)
Go to Top of Page

Cawyr
New Member

No_llamas_allowed

217 Posts

Posted - 12/12/2003 :  11:04:38  Show Profile  Send Cawyr an ICQ Message Send Cawyr a Private Message  Reply with Quote
... on by vas mesic v Rusku naucil toleranci ke kurakum a vozralkum .. uplne nejlepsi specialitka je netipat vajgly a hazet je do kosu, takze to pak porad pekne cmoudi, smrdi, hori ..

P.S. Corivene prozrad nam co pijes - ja sazim, ze sedis v plynovy masce a privodem pro tekutiny usrkavas posilujici iontove napoje, em aj rajt ?

Never argue with idiots. They bring you down to their level and beat you with experience.
Le Mon, elite soldat

Edited by - Cawyr on 12/12/2003 11:06:22
Go to Top of Page

Coriven
The Judge

328 Posts

Posted - 12/12/2003 :  11:08:24  Show Profile Send Coriven a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colldor

To Coriven: Jednu vec nechapu, co vidis na tom tak desne zavisleho kdyz si jednou za tyden zajdu do hospody s prateli a dam si nejaky ten panak a pivo ?

Vzycky zalezi a mire - jestli se bez toho muzes skutecne obejit (a ne jen deklamovat "muzu s tim skoncit kdy budu chtit ;). Btw: Pokud pijes tvrde pravidelne kazdy tyden, tak uz to nejaka zavislost bude, s tim pocitej

Dávejte na sebe pozor, holoto!
Dobře už bylo...
Go to Top of Page

Coriven
The Judge

328 Posts

Posted - 12/12/2003 :  11:11:46  Show Profile Send Coriven a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cawyr
P.S. Corivene prozrad nam co pijes - ja sazim, ze sedis v plynovy masce a privodem pro tekutiny usrkavas posilujici iontove napoje, em aj rajt ?

Skoro jo...

Akorat nadavam, kdyz mi nekdo cmoudi do obliceje a pak sbiram zkarovane a zhulene Templare a vozim je k sobe prespat

Dobře už bylo...
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 12/12/2003 :  11:12:28  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kolik

quote:
jj presne tak, proc. ja nechlastam v hospode ani nehulim a ani nezacnu pac me k tomu nic nenuti, co z toho budu mit?

Co bys z toho měl? No co třeba pokecat si s dobrejam lidma co do tý hospody choděj s tebou, popiješ pivka a hned se řeč rozproudí.
pozn. já nekouřim, ale do hospody občas chodim

quote:
Stát se kuřákem je dle mého názoru jen projev slabé vůle, nic víc.

Naprosto souhlasim.

sorry ale na pokecani s lidm nemusim chodit do hospody, odkud kdyz pak vylezu vypadam jak retard co sotva stoji a mota se po ulici, osobne kdyz vydim takovy notory jak sotva stoji je me z nich zle smrdi to z nich v horsim pripade ti treba poblijou salinu

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

Baghera
Starting Member

31 Posts

Posted - 12/12/2003 :  11:14:37  Show Profile  Send Baghera an ICQ Message Send Baghera a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Demostenes

quote:
Originally posted by Baghera
Zaver : nevadi mi nekuraci, ani kuraci, ale vadi mi blbci

Tak to ti nezavidim, kdyz vadis sam sobe.

Na tebe se hodi jedno prislovi a to sice: "podle sebe, soudim tebe"
tohle prislovi vyjadruje a zaroven vysvetluje to co tu pises
Asi ti nedoslo, ze vsichni nejsou jako ty, ze muzou mit jinej nazor nez ty a uz vubec ti nedochazi jedna vec - ze dulezita je sebereflexe - obcas se zastavit a rict si - nema ten druhej clovek pravdu, nebo nema castecne pravdu ? Zatim ti to koukam moc nejde, az [jestli] se to naucis, bude s tebou mozna diskuse - do te doby nikoli.

*may there always be a road!*
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 12/12/2003 :  11:16:41  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Coriven

quote:
Originally posted by Tartaros

quote:
... v okamziku, kdy si zapali (pichne drogu, prezene to s pitim atd.), tak bud a) nema dost informaci (nebo je ignoruje) ci b) je ... zavisly a jeho vule mu nedovoluje s tim neco delat...

to je zajimavy ze podle tebe samotny zapaleni si cigarety (tzn koureni v libovolnym mnozstvi) znamena uz zavislost, zatimco v pripade alkoholu je tim projevem az "prehnani to s pitim".
Evidentne to nemas v hlave srovnany.
Odhadoval bych to tak ze pijes ale nekouris a tak se snazis najit nejakou "treti cestu", coz je ovsem v tomhle pripade smesne.

to samy kolik...nebo snad souhlasis s tim ze pit alkohol je jen projevem slabe vule?

Nebo v tom je nejakej podstatnej rozdil?

Nekourim (kouril jsem asi pul roku jako cucak, pak mi doslo jaka je to hovadina) a nepiju (pokud nepocitas tuknuti si sampusem na neci oslave). Kdyz si nekdo da pivo po obede nebo na zizen (ja ne, protoze mi to nechutna), tak to dovedu pochopit, pokud se nekdo jednou za pul roku spraska v parte, tak to taky dovedu pochopit (treba se potrebuje odreagovat od stereotypu). Ale kdyz vysedava skoro kazdy den (ci tyden) v hospode, tak uz to zavislost je.
Btw: Klidne se zeptej Templaru, co piju na srazech ;)

Ses proste lama, co se nevyzna v lidech...

jj tj muj pripad, ozral sem se 1 a bohate me to stacilo.

Go to Top of Page

Kolik
Junior Member

717 Posts

Posted - 12/12/2003 :  11:18:11  Show Profile Send Kolik a Private Message  Reply with Quote
quote:
sorry ale na pokecani s lidm nemusim chodit do hospody, odkud kdyz pak vylezu vypadam jak retard co sotva stoji a mota se po ulici, osobne kdyz vydim takovy notory jak sotva stoji je me z nich zle smrdi to z nich v horsim pripade ti treba poblijou salinu

Tak v názoru na tyhle týpky se shodnem . Nicméně zřejmě tak soudíš podle tvýho okolí nebo jinak nehcápu, že to tak generalizuješ.
S takovejhlema lidma se nestýkám, každej zná svoji míru a nikdo to nikdy nepřežene (s výjimkou toho když má někdo zrovna narozky a každej mu kupuje panáky )

Moria - Kermel Lar

Dp - Kdysi
Anthoria - Neběhá
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 12/12/2003 :  11:18:45  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Sir.Thomik

Pripada mi to, nebo jsi s Bagherou navstivil nejaky luzkovy kus nabytku? Jako ja chapu, ze Demo je vymastenej, ale fakt se ji/ho nejak moc zastavas.

Kdyz uz chces flamovat, flamuj aspon na urovni, takle flamujou ctrnactilety decka.

A pozor, demusce je 14, pac flamuje jak trotl a furt se opakuje a mele stejny nesmysly dokola

Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 12/12/2003 :  11:25:05  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Tak v názoru na tyhle týpky se shodnem . Nicméně zřejmě tak soudíš podle tvýho okolí nebo jinak nehcápu, že to tak generalizuješ.
S takovejhlema lidma se nestýkám, každej zná svoji míru a nikdo to nikdy nepřežene (s výjimkou toho když má někdo zrovna narozky a každej mu kupuje panáky )

no ono je to tezky kdyz sem z Brna a jedu treba v patek dom salinou tak se v noci vylejza z tech pajzlu a tomu se proste nevyhnes

Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 12/12/2003 :  11:31:45  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pripada mi to, nebo jsi s Bagherou navstivil nejaky luzkovy kus nabytku? Jako ja chapu, ze Demo je vymastenej, ale fakt se ji/ho nejak moc zastavas.

Kdyz uz chces flamovat, flamuj aspon na urovni, takle flamujou ctrnactilety decka.

Ty mi muzes s vystupovanim na foru polibit ŘIŤ.

Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member].
Go to Top of Page

Cawyr
New Member

No_llamas_allowed

217 Posts

Posted - 12/12/2003 :  11:55:28  Show Profile  Send Cawyr an ICQ Message Send Cawyr a Private Message  Reply with Quote
No ja kdyz nekoho nekde potkam a chci se s nim dat do reci, tak jdu automaticky do hospody a urcite to neznamena ze se tam du zridit. Kam bych mel jit jako jinam. Do kavarny ? Cukrarny ? Cajovny ? Mlecneho baru ?

Never argue with idiots. They bring you down to their level and beat you with experience.
Le Mon, elite soldat
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 12/12/2003 :  12:01:24  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
v davnych dobach vynalezl clovek takovou vec da se to polozit na stul ma to na sobe cislicka a takova vec se prilozi k obliceji a kdyz do tech cislicek natukas naky veci tak te to s nekym spoji a muzes diskutovat do aleluja v teple domova bez smradu z cigaret.

Go to Top of Page

Mickk
New Member

489 Posts

Posted - 12/12/2003 :  12:20:51  Show Profile  Send Mickk an ICQ Message Send Mickk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by †… Havran …†

v davnych dobach vynalezl clovek takovou vec da se to polozit na stul ma to na sobe cislicka a takova vec se prilozi k obliceji a kdyz do tech cislicek natukas naky veci tak te to s nekym spoji a muzes diskutovat do aleluja v teple domova bez smradu z cigaret.

nepracujes nahodou u zlutyho dabla ?

RP sux, macro 4ever

Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 12/12/2003 :  12:28:22  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
ses posral ne? :) ani za 50K mesicne :)

Go to Top of Page

Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts

Posted - 12/12/2003 :  12:30:15  Show Profile  Send Mr.Selfdestruct an ICQ Message Send Mr.Selfdestruct a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ty mi muzes s vystupovanim na foru polibit ŘIŤ.

Na strefeni nebude potrebowat ani GM skillZ
Go to Top of Page

Mickk
New Member

489 Posts

Posted - 12/12/2003 :  12:54:48  Show Profile  Send Mickk an ICQ Message Send Mickk a Private Message  Reply with Quote
quote:

ses posral ne? :) ani za 50K mesicne :)

no ze tak podporujes volani z pevny linky (:

RP sux, macro 4ever

Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 12/12/2003 :  13:02:25  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message  Reply with Quote
quote:
nez ty a uz vubec ti nedochazi jedna vec - ze dulezita je sebereflexe - obcas se zastavit a rict si - nema ten druhej clovek pravdu, nebo nema castecne pravdu ? Zatim ti to koukam moc nejde, az [jestli] se to naucis, bude s tebou mozna diskuse - do te doby nikoli.

Vis co je tvuj problem? Vetou "nekuraci mi nevadi" davas najevo to, ze kurak je vlastne neco vice a ty nekuraky ve sve velikosti a benevolenci tolerujes. Jenze to je jaxi vedle jak ta jedle, protoze v tomto pripade je zcela bez diskuse spatnej ten kurak, kterej svou bezohlednosti obtezuje ostatni. Jak tady nekdo vystizne rekl, cucacci, co z toho jeste delaji prednost.

Edited by - Demostenes on 12/12/2003 13:04:11
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 12/12/2003 :  13:07:13  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
K řádné diskuzi je zapotřebí vzájemný vizuální kontakt, ten obyčejný telefon nenahradí.
Termín "hospoda" nemusí nutně znamenat zahulenou zašpiněnou putyku.

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Go to Top of Page

Arach
Junior Member

522 Posts

Posted - 12/12/2003 :  13:39:05  Show Profile  Send Arach an ICQ Message Send Arach a Private Message  Reply with Quote
quote:

muheh, na tos prisel sam nebo ti to poradil kolega mental z ustavu pro dusevne zaostali ?
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 12/12/2003 :  13:40:24  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
termin hospoda je jasnej, zahulena mistnost

Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 12/12/2003 :  14:11:13  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:

termin hospoda je jasnej, zahulena mistnost

Jezis Havrane, prijevujes se tady jako desnej debil ... prober se.

Jinak, moja volba je jasna, redeji budu hodit do te " zhulene misnosty " a bavit se s lidma ( a pokud je clovek alespon trochu normani tak nebude prehanet s pitim, coz ja obcas delam ale co uz :) ) nez aby smrdel doma za kompem, kurvil oci, pater atd. a dokonce mel i pocit ze sme nejak ubah ze nekourim a nehodim mezi lidi.

To Coriven: jezis ... to snad nemyslis vazne cece. Jednou tydne si das panaka a ses v jistem smyslu zavislak ? no, nevim ale uz asi rok to bude co si rekneme jednou za tyden - 14 dni dam ten tvrdy a NIC mi neni ani nebude. Btw, dneska vetsina lidi si dava panaky typu Jablicko, Fernet Citrus, Prcky ... co neni zas tak tvrdej alkohol jako treba vodka, tequilla atd .takze fakt tu zavislost nejak nevidim ....
Promin pokud se te todle nejak dotkne ale jsi [ projevujes se ] jako stara jeptiska :)

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)

Edited by - Colldor on 12/12/2003 14:16:59
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 12/12/2003 :  14:37:15  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
muj nazor nic vic, nikoho nenutim at si hulej a chlastaj me je to putna ale at me nikdo nepresvecuje jak je chlastani a huleni uzasny a vynikajici

Go to Top of Page

Cawyr
New Member

No_llamas_allowed

217 Posts

Posted - 12/12/2003 :  14:40:16  Show Profile  Send Cawyr an ICQ Message Send Cawyr a Private Message  Reply with Quote
quote:

hehehe, tak vetsi blbost sem tu uz dlouho necet -) ... wake up Neo, wake up !

Le Mon, elite soldat
Go to Top of Page

Medwed
New Member

241 Posts

Posted - 12/12/2003 :  14:48:03  Show Profile  Send Medwed an ICQ Message Send Medwed a Private Message  Reply with Quote
quote:

Njn ale to nesmis chlastat alpu prase
Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 12/12/2003 :  14:51:34  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dik, smichy jsi me skoro rozbrecel

quote:

Dobrej pokus

1st Lokian Platoon, IHC
www.imperialhighcommand.com
Go to Top of Page

Medwed
New Member

241 Posts

Posted - 12/12/2003 :  14:57:42  Show Profile  Send Medwed an ICQ Message Send Medwed a Private Message  Reply with Quote
Jak sem uz jednou napsal, tadle diskuse naprosto postrada smysl...

Ale fakt by me zajimalo jestli sem straslive zavislej na alkoholu, kdyz jdu tak dvakrat tydne na jedno dve pivka, a kdyz je prilezitost tak dam panacka.... To je potom asi zavislych cca 75% lidi ve veku 17-25 let... To je docela krize v ty nasi republice co?

Teda nepocitam ty "dokonale typy" ktere argumentuji zde na foru, jako zaryti nekuraci a abstinenti...

Btw. Co z toho zivota mate? Kam chodite? Kde se bavite s normalnima lidma? Kde treba balite holky kdyz ne v hospe? Na UO? Kdyz kvalitne zaargumentujete treba opustim rady dle Dema. "rebelu" a pridam se k vam slusnym...
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 12/12/2003 :  14:58:19  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

A pak to s nima dopada jako s Demem. V realu celkem prima clovek, ale na foru je posledni dobou na ranu.

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 12/12/2003 :  15:37:32  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:
... v okamziku, kdy si zapali (pichne drogu, prezene to s pitim atd.), tak bud a) nema dost informaci (nebo je ignoruje) ci b) je ... zavisly a jeho vule mu nedovoluje s tim neco delat...

to je zajimavy ze podle tebe samotny zapaleni si cigarety (tzn koureni v libovolnym mnozstvi) znamena uz zavislost, zatimco v pripade alkoholu je tim projevem az "prehnani to s pitim".
Evidentne to nemas v hlave srovnany.
Odhadoval bych to tak ze pijes ale nekouris a tak se snazis najit nejakou "treti cestu", coz je ovsem v tomhle pripade smesne.

to samy kolik...nebo snad souhlasis s tim ze pit alkohol je jen projevem slabe vule?

Nebo v tom je nejakej podstatnej rozdil?

Nekourim (kouril jsem asi pul roku jako cucak, pak mi doslo jaka je to hovadina) a nepiju (pokud nepocitas tuknuti si sampusem na neci oslave). Kdyz si nekdo da pivo po obede nebo na zizen (ja ne, protoze mi to nechutna), tak to dovedu pochopit, pokud se nekdo jednou za pul roku spraska v parte, tak to taky dovedu pochopit (treba se potrebuje odreagovat od stereotypu). Ale kdyz vysedava skoro kazdy den (ci tyden) v hospode, tak uz to zavislost je.
Btw: Klidne se zeptej Templaru, co piju na srazech ;)

Ses proste lama, co se nevyzna v lidech...

Hmm myslis si,ce clovek kterej si de sednou kazdej patek na pivo je zavislej trochu lol nemyslis.Nechapu proc tady kazdej tak pevne stoji za svymy nazory i kdyz sou naprostu idiotske a povrchni.Mely byste taky nekdy vyjit od kompu do sveta a poslouchat lidi

Tady si nepotrebuju honit svoje Ego.

Zde muze byt i vase reklama.
Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 12/12/2003 :  16:17:37  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message  Reply with Quote
arthe riskujes banana :)

quote:
...Ale kdyz vysedava skoro kazdy den (ci tyden) v hospode, tak uz to zavislost je.
Ne, neni.
Zavislost je kdyz se bez neceho nemuzes obejit, kdyz veskere tve chovani se podrizuje nejaky potrebe.
Kdybych byl zavislej na alkoholu tak asi nebudu chodit do hospody jednou za tejden, to je proste kravina.
Alkoholici naopak do hospod s lidma nechodej, nybrz se vetsinou upijej doma nebo sami v nejaky putyce.

SteamEngine: novy UO emulator ve vyvoji.
Programujte (nejen) objektove

Edited by - Tartaros on 12/12/2003 16:21:59
Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 12/12/2003 :  16:19:54  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tar: No s tim nesouhlasim. Po alkoholu míváš pak třeba dobrou náladu (když se zrovna neztřískáš jak dobytek).
Z cigaret nevim.

Aha takze ty nevis. Ale rozhodne je kourit projevem slaby vule, zejo?
A u alkoholu ne, protoze po nem mas dobrou naladu. tomu rikam argument :)

quote:

muj nazor nic vic, nikoho nenutim at si hulej a chlastaj me je to putna ale at me nikdo nepresvecuje jak je chlastani a huleni uzasny a vynikajici

nikdo te nepresvedcuje ze je neco uzasnyho, zrejmne neumis cist :) ale zato psat bohuzel umis. sice nesmysly, ale hlavne ze neco, zejo.
Kdyz mas tak rad ty telefony, doporucuju zavolat treba pana psychiatra, ten si s tebou jiste rad pokeca, a mozna te i pozve k sobe na navstevu

SteamEngine: novy UO emulator ve vyvoji.
Programujte (nejen) objektove

Edited by - Tartaros on 12/12/2003 16:21:03
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 12/12/2003 :  16:47:22  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Arach

quote:

muheh, na tos prisel sam nebo ti to poradil kolega mental z ustavu pro dusevne zaostali ?

zaostalej ses ty

Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 12/12/2003 :  16:48:19  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Medwed

quote:

Njn ale to nesmis chlastat alpu prase

alpa rulez :)

Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 12/12/2003 :  16:50:57  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Z cigaret nevim.

quote:

nikdo te nepresvedcuje ze je neco uzasnyho, zrejmne neumis cist :) ale zato psat bohuzel umis. sice nesmysly, ale hlavne ze neco, zejo.
Kdyz mas tak rad ty telefony, doporucuju zavolat treba pana psychiatra, ten si s tebou jiste rad pokeca, a mozna te i pozve k sobe na navstevu

k psychiatrovy nechodim chodim k psychologovy a mas pravdu docela se s nema da pokecat hlavne kdyz to bylo mimo skolu

Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 12/12/2003 :  16:51:51  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

quote:

quote:

A pak to s nima dopada jako s Demem. V realu celkem prima clovek, ale na foru je posledni dobou na ranu.

hele s demuskou me nesrovnavej jo? to bys me fakt nasral

Go to Top of Page

Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts

Posted - 12/12/2003 :  17:21:02  Show Profile  Send Mr.Selfdestruct an ICQ Message Send Mr.Selfdestruct a Private Message  Reply with Quote
Doprdelky... doprdelky...
Go to Top of Page

Coriven
The Judge

328 Posts

Posted - 12/12/2003 :  18:04:25  Show Profile Send Coriven a Private Message  Reply with Quote
Tohle forum miluju...kde se vam stane, aby vas jeden den nekdo narkl z alkoholismu a druhy den z puritanstvi?

Dobře už bylo...
Go to Top of Page

Kolik
Junior Member

717 Posts

Posted - 12/12/2003 :  23:08:13  Show Profile Send Kolik a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ale Tare... Projevem slabosti je, když už si to cigáro pak ani nemůžeš odříct. Zapaluješ nejdýl deset minut poté co dokouříš předchozí. A seš nervózní, když to cigáro nemáš. (nemluvim vo tobě neboj ).
Zato s alkoholem je to lepší, tam se ti bez něj ruce neklepou (pokud ovšem nejseš alkoholik, ale to už je vyšší třída...).

Moria - Kermel Lar

Dp - Kdysi
Anthoria - Neběhá
Go to Top of Page

cancerman
New Member

Cancer

191 Posts

Posted - 13/12/2003 :  06:58:54  Show Profile Send cancerman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

zakladni pravidlo pro fora je ze to pisou nerealne nicky ... realni lide sou normalni ... doufam ... teda vetsinou ... aspon nekteri

pisu jak prase ... no a?

DP1 DP2 WWIIOL Teiravon SWG EQ2 EVE DAoC Vanguard Warhammer Online STO ... proste skoro secko /mimo WoW!/

Go to Top of Page

Ardeth
Junior Member

697 Posts

Posted - 13/12/2003 :  08:54:58  Show Profile Send Ardeth a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Zaver : nevadi mi nekuraci, ani kuraci, ale vadi mi blbci

Tak to ti nezavidim, kdyz vadis sam sobe.

Demo ses na pest a to dost realnou...
Go to Top of Page

Ardeth
Junior Member

697 Posts

Posted - 13/12/2003 :  08:55:36  Show Profile Send Ardeth a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Tak tohle je fakt presny... Presne vystihuje i muj nazor...

Njn, kazdy decko si mysli, ze ma pravdu. Hlavne musi byt velky rebel. Dospely clovek (dusevne) bud nekouri, nebo se snazi prestat...

Cucaku....
Go to Top of Page

Ardeth
Junior Member

697 Posts

Posted - 13/12/2003 :  08:56:22  Show Profile Send Ardeth a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Zajimavy ze moji rodice.. jak sem citoval predtim... Se kourit nesnazi prestat? Proc asi? Ze by jim to nevadilo?

Njn, tak jeste asi nejsou dospely...

Dalsi zadost o presdrzku ???
Go to Top of Page

Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts

Posted - 13/12/2003 :  11:17:09  Show Profile  Send Mr.Selfdestruct an ICQ Message Send Mr.Selfdestruct a Private Message  Reply with Quote
Smrja to nikdo newi, ze ty wyroky slouzi jen a jen jako priprawa pudy pro dalsi posts ? proste wojet corwina
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 13/12/2003 :  12:13:15  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
udelas fotky az ho vojedes? to cu videt :)

Go to Top of Page

Medwed
New Member

241 Posts

Posted - 13/12/2003 :  12:29:11  Show Profile  Send Medwed an ICQ Message Send Medwed a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ardeth

Dalsi zadost o presdrzku ???

Tak nejak...

Ja svoje rodice pouzil jen jako exemplarni pripad... Ale jestli se do nich budes nasirat buzerantetak si fakt na ten pristi sraz dojedu a projdu se ti po xichte...

Edit: Dodatek pro Dementena...

Edited by - Medwed on 13/12/2003 12:31:37
Go to Top of Page

Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts

Posted - 13/12/2003 :  12:30:34  Show Profile  Send Mr.Selfdestruct an ICQ Message Send Mr.Selfdestruct a Private Message  Reply with Quote
quote:

udelas fotky az ho vojedes? to cu videt :)

na corwina nesahat!

Edited by - Mr.Selfdestruct on 13/12/2003 12:30:57
Go to Top of Page

Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts

Posted - 13/12/2003 :  12:31:54  Show Profile  Send Mr.Selfdestruct an ICQ Message Send Mr.Selfdestruct a Private Message  Reply with Quote
ma nejwic postu cece

Edited by - Mr.Selfdestruct on 13/12/2003 12:32:20
Go to Top of Page

hoghar
New Member

215 Posts

Posted - 13/12/2003 :  12:43:20  Show Profile  Send hoghar an ICQ Message Send hoghar a Private Message  Reply with Quote
*zííííív*

Uz aby prijali ten zakon co o nem diskutuji, neboli ze v hospodach se nebude smet kourit kvuli zamestnancum. Udelaj kurakum nejake mistnustky 2x2metry kde si muze 10 lidi zapalit a relaxovat.

Hoghar - Diablo 3, Ultima Online [DP]

Edited by - hoghar on 13/12/2003 12:46:28
Go to Top of Page

Atreus
bububu!

426 Posts

Posted - 13/12/2003 :  15:14:17  Show Profile  Send Atreus an ICQ Message Send Atreus a Private Message  Reply with Quote
Zaměstnanci co nekouří, uh huh.. no nevim jak bych si dával ty svý 8-12ti hodinový směny bez krabky ;-)

"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it."
G.B. Shaw

Go to Top of Page
Page: of 19 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,27 seconds. on eygor Snitz Forums 2000