Medwed
New Member

241 Posts |
Posted - 09/12/2003 : 20:11:31
|
quote: Originally posted by mechac
quote: Originally posted by Medwed
A zamysli se nad tim, pokud buggerovi smazes acc kde veme tech 30K na koupi penez v Nb dole?
Jak sis uz mohl vsimnout, tak nikdo nebuguje se svym jedinym accountem. Bud nekde ziska druhej, treba kradenej a stim si bez vycitek buguje. No co, kdyz mu nato prijdou tak vlastne onic neprijde. Nebo si ho proste za 30k koupi a na bugovani toho uz moc nepotrebuje. Imho je to tvuj bordel, ze se vtvy cafarne buguje DP, kdyz ti prijde od GM stiznost, tak tam ty lidi nepoustej. Jo je to uslej zisk to verim, jde oto kdo ti tam utrati vic, lidi co si chteji vklidu zahrat, nebo spolek parchantu, ktery te maj nahaku protoze si te kupujou...
Za A - kavarna neni moje, a jde o to ze majitel tohle nikdy nepochopi proc bych mel proste nejakym lidem zamezovat ve vstupu... za B jak poznam dle stiznosti GM, ze se jedna konkretne o toho urcityho cloveka to mi rict nechces? A za C jak uz sem rekl, jak poznam cloveka kerej si chce v klidu zahrat Ultimu od buggera? Od pohledu? Ja fakt nemam dost casu na to ho treba tri hodiny sledovat co presne dela, jestli PvPri nebo bugguje magery, chapes? |
 |
|