Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Everquest
 EQ - General forum
 Trakanon farm
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Placacka
New Member

129 Posts

Posted - 03/12/2003 :  15:02:12  Show Profile Send Placacka a Private Message  Reply with Quote
Ja vim, uz jsem to rikal hodnekrat, ale etse jednou nezaskodi. Je nutne poridit Pindourovi poradnou agrovaci zbran. Jedna z vubec nejlepsich a zaroven drop zbrani je BoC z AoW. Ne zebychom meli na to abychom ho sejmuli - ale muzeme ten mec koupit. Bohuzel stoji dost platinaku (jediny ktery sem videl byl za 350kpp - ja vim nekteri rikali ze ho videli za min, ale ja ne) a tak je nutne zacit farmovat neco z ceho bude hodne slusnej vyvar.

Po poslednich 2 Trak raidu a pote co Arrax prodal BST BP z Traka za 20kpp, by mozna nebylo od veci na nej jednou tydne skaknout (ma respawn 3 dny). Jeho obrovska vyhoda je ze na nej potrebujeme jednoho clerika a nejake to dps, no a pokud neco moc nepokazime tak tam wipe ani moc nehrozi.

Co vy na to???

Placacka
Grand Master of Chaos

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 03/12/2003 :  17:13:08  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
Klidne, hlavne teda padlo BP i z toho bardiho ...

Jinak posledni Trak byl hotov cca za 1 hod 15 minut, asi to ale chce mit tam SHM na talisman, NEC na DMF a barda na resist song plus MAG na CoH. Pak je to opravdu jednoduche

Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia
Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye
Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye
Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC
Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

Go to Top of Page

Placacka
New Member

129 Posts

Posted - 05/12/2003 :  07:56:29  Show Profile Send Placacka a Private Message  Reply with Quote
Co se týká času, tak orig. Traka a spawnutej Trak se nedaji moc srovnavat. Jde o to ze pokud je Trak spawnutej, tak vypulovani golemu a Protectora je casove narocne z duvodu nacasovani a presneho umisteni mobu. Aby sel Protector a golemove sami bez agro Traka, tak vsichni musi byt na presnych mistech.

Placacka
Grand Master of Chaos
Go to Top of Page

Krvezbrote
New Member

344 Posts

Posted - 05/12/2003 :  13:14:37  Show Profile  Send Krvezbrote an ICQ Message Send Krvezbrote a Private Message  Reply with Quote
Pravda je, ze jednu malou Mana Robe bych celkem uzil.

"Nemá žádný význam umět se přenést kamkoli, když je někdo kretén všude."
Roger Zelazny, Znamení Chaosu

Aktuálně jen Defiance
V alpha verzi: Landmark (Galerie)
pár poznámek z historie:
Krvezbrote, Stistko & spol - EQ, EQ2, Vanguard, Age of Conan, EVE .. (mimo craft v EQ2 a Vanguard vše pohřbeno)

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,1 seconds. on eygor Snitz Forums 2000