Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Dark Age of Camelot
 DAoC - General
 Enchanter
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Pramen
New Member

297 Posts

Posted - 14/11/2003 :  16:49:29  Show Profile Send Pramen a Private Message  Reply with Quote
Ahojte
Mel bych malou otazku .. jak jet Enchantera na RvR ( Guineveru )?
Byl bych moc rad kdybyste mi nekdo poradil

katzz
New Member

160 Posts

Posted - 14/11/2003 :  18:22:36  Show Profile  Visit katzz's Homepage  Send katzz an ICQ Message Send katzz a Private Message  Reply with Quote
Enchi je super char, hlavne na RvR serveru, ale nejdulezitější je s kým budeš hrát. Ty můžeš hrát sebelíp, ale když v grupe budeš mít samý amatéry, tak nic nedokážeš, stejně to platí i o charech v grupě, pokud nemáš v RvR grupě aspoň jednoho barda a druida, tak toho moc nezabijete.

Katzzz - Cleric, PvP server - Camlann, GM of Nexus
Katzzie - Druid, RvR server - Excalibur, GM of I NEXUS I
Go to Top of Page

Pusttule
New Member

127 Posts

Posted - 14/11/2003 :  23:38:00  Show Profile Send Pusttule a Private Message  Reply with Quote
Aspon budem mit co kilovat za midg na guanevere
Skoda smaznutych 40 charu
Go to Top of Page

Khazrak
Starting Member

83 Posts

Posted - 15/11/2003 :  00:50:52  Show Profile  Send Khazrak an ICQ Message Send Khazrak a Private Message  Reply with Quote
He he. Jen počkej Pustte. Mě tam možná taky potkáš Až Tě bude něco šimrat dýkou v zadnici,mrkni jestli to není malý Lurikeen

Aldery - teh gimpest minstrel

Edited by - Khazrak on 16/11/2003 18:37:54
Go to Top of Page

Pramen
New Member

297 Posts

Posted - 16/11/2003 :  14:29:39  Show Profile Send Pramen a Private Message  Reply with Quote
jo a az uvidis ze se z tebe kouri tak uvidis elfa enchantera jak si te griluje k veceri

Edited by - Pramen on 16/11/2003 18:52:28
Go to Top of Page

Pusttule
New Member

127 Posts

Posted - 16/11/2003 :  22:46:53  Show Profile Send Pusttule a Private Message  Reply with Quote
Kecy nemaj cenu
Ciny delaj hrdinove
Go to Top of Page

Pramen
New Member

297 Posts

Posted - 16/11/2003 :  22:51:52  Show Profile Send Pramen a Private Message  Reply with Quote
však ty jsi úplný HERKULES...+=

Edited by - Pramen on 16/11/2003 22:56:57
Go to Top of Page

Pramen
New Member

297 Posts

Posted - 16/11/2003 :  23:06:37  Show Profile Send Pramen a Private Message  Reply with Quote
Jo a nikdo mi neodpovedel jak jet Enchantera.. jedine Katzz ze je super a dalsi zpravicky ze je super ... Ale rad bych vedel jak ho jet ja ho jedu na Mana MAgic ... tak bych slysel vase nazory jestli je to spravna nebo spatna volba..sice je super ze si pulnu "X" Zlutych treba 3-5 a vsechny udelam na 3 pokusy PBAE ale jestli bude moznost to PBAE vykouzlit i na BG, a na ruznem dobyvani.
Jo a Pustte pokud ty nevis jak jen Enchantera tak uz sem nepis... jen jsi tu dal na vedomi ze mi ti budem delat dojne kravicky na Realm Pointy ale aby to nebylo naopak.

Edited by - Pramen on 16/11/2003 23:10:28
Go to Top of Page

Viridovix
Starting Member

42 Posts

Posted - 17/11/2003 :  09:03:52  Show Profile  Send Viridovix an ICQ Message Send Viridovix a Private Message  Reply with Quote
Tak ja bych ho jel takhle - vzit lurikeena (pokud mozne co nejmensiho, lepsi je zenska je hubena a malinka v zergu se da lehce prehlidnout, hlavne kratke jmeno at na ni de blbe kliknout, pak mas vetsi sanci na uspesne nukovani ;)

Mana nagic - 48
Light magic - 24
Enchantment - 6

Enchantment na rvr je dobre jenom na solovani (spise expovani, aby pet toho vice vydrzel)

A z RA je asi nejdulezitejsi tohle
MCL 1 (pozdeji 2)
MoC (to hlavne !!!!! drahe ale uber)

Samozrejme enchantrove museji mit sehranejsi grupu kde mas alespon protect a healery (nejlepe 2-3), pak uz drzet bud assist na target tanka, nebo hlidat bud healery a bublat u nich, aby se na ne nic nedostalo, nebo behat ve vlacku s tankama a bublat u targetu ;)
Stejne nejlepsi jsou 2 mana enchantri v grupe s MoC co si kryjou zada ;)). Zvlaste kdyz mate nejake pow relici a slusne buffy.

Snad ti to pomuze... ;P

50 Berseker Rozsekal [EU PvP-Camlann] RR 11L0 .:- NEXUS -:.
50 Druid Rozsekal [Excalibur][HIBERNIA] RR 4L7
Go to Top of Page

Pramen
New Member

297 Posts

Posted - 17/11/2003 :  11:04:48  Show Profile Send Pramen a Private Message  Reply with Quote
Diky moc ...este ze mam toho enchantera jen 13 level takze mnuzu ho rozjet este raz ... protoze to mam zachvili
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 17/11/2003 :  11:31:48  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
Hm, enchanter je super i na light magic, kdy zbytek nacpeš do many aby si měl debuf na své dd... Stačí si stáhnou video s Tyfuudem a budeš vědět proč Já osobně bych jel mana 27, light 45(46), enchantment 12(8). Ale to záleží na tobě... na pbae je možná lepší eldricht(čistě do RVR, bo nemá focus, kt. je dobrý akorát na expení)

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Pusttule
New Member

127 Posts

Posted - 17/11/2003 :  11:38:04  Show Profile Send Pusttule a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pramen

Jo a nikdo mi neodpovedel jak jet Enchantera.. jedine Katzz ze je super a dalsi zpravicky ze je super ... Ale rad bych vedel jak ho jet ja ho jedu na Mana MAgic ... tak bych slysel vase nazory jestli je to spravna nebo spatna volba..sice je super ze si pulnu "X" Zlutych treba 3-5 a vsechny udelam na 3 pokusy PBAE ale jestli bude moznost to PBAE vykouzlit i na BG, a na ruznem dobyvani.
Jo a Pustte pokud ty nevis jak jen Enchantera tak uz sem nepis... jen jsi tu dal na vedomi ze mi ti budem delat dojne kravicky na Realm Pointy ale aby to nebylo naopak.

OOo pan velkomozny
nevim ani koho budete honit po emainu , midg se asi uz vykaslal na rvr bo to nema cenu .
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 17/11/2003 :  11:39:05  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Eldritch nema PBAE ale ve Voidu ma Area DD.

Go to Top of Page

Pusttule
New Member

127 Posts

Posted - 17/11/2003 :  14:32:14  Show Profile Send Pusttule a Private Message  Reply with Quote
Jaky koliv kouzelny char za hib se vyplati maj vsechny relicy na power .
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 17/11/2003 :  15:08:09  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Viridovix

Tak ja bych ho jel takhle - vzit lurikeena (pokud mozne co nejmensiho, lepsi je zenska je hubena a malinka v zergu se da lehce prehlidnout, hlavne kratke jmeno at na ni de blbe kliknout, pak mas vetsi sanci na uspesne nukovani ;)

Mana nagic - 48
Light magic - 24
Enchantment - 6

Enchantment na rvr je dobre jenom na solovani (spise expovani, aby pet toho vice vydrzel)

A z RA je asi nejdulezitejsi tohle
MCL 1 (pozdeji 2)
MoC (to hlavne !!!!! drahe ale uber)

Samozrejme enchantrove museji mit sehranejsi grupu kde mas alespon protect a healery (nejlepe 2-3), pak uz drzet bud assist na target tanka, nebo hlidat bud healery a bublat u nich, aby se na ne nic nedostalo, nebo behat ve vlacku s tankama a bublat u targetu ;)
Stejne nejlepsi jsou 2 mana enchantri v grupe s MoC co si kryjou zada ;)). Zvlaste kdyz mate nejake pow relici a slusne buffy.

Snad ti to pomuze... ;P

Tvoja rada s menom je velmi nadherna. Az na to, ze v RvR ma kazdy lurikeen meno Lurikeen a nie ktore si si papisal ty

Osobne sa mi nepaci pbae , takze ja by som siel light.
Go to Top of Page

Viridovix
Starting Member

42 Posts

Posted - 17/11/2003 :  16:01:46  Show Profile  Send Viridovix an ICQ Message Send Viridovix a Private Message  Reply with Quote
LOL. No jo sem z toho pvp uz nejak zdegenerovanej... jak pridu na rvr vse me pripada takove podivne :)

50 Berseker Rozsekal [EU PvP-Camlann] RR 11L0 .:- NEXUS -:.
50 Druid Rozsekal [Excalibur][HIBERNIA] RR 4L7
Go to Top of Page

Infinit
Starting Member

46 Posts

Posted - 17/11/2003 :  18:42:43  Show Profile Send Infinit a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

Tvoja rada s menom je velmi nadherna. Az na to, ze v RvR ma kazdy lurikeen meno Lurikeen a nie ktore si si papisal ty

Osobne sa mi nepaci pbae , takze ja by som siel light.

To mi pripomina, ze si mi nekdo stezoval ze ta ML abilita co vykouzli navic postavicku s 1hp (navnadu), produkuje i na PvP serveru postavicku se jmenem jako "Avalonian Mirmidon". Na to se urcite plno lidi nachyta.

"Hlavní je být nejlepší :)"
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 18/11/2003 :  08:50:54  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aramir

Eldritch nema PBAE ale ve Voidu ma Area DD.

A to od kdy? =) Ano, ve voidu má ae DD a gtaoe ale v Mana specce má taky pbae, dříve bylo pomalejší než chantrovo, tak se nevyplatilo ho na něj jet, ale teď má stejnou rychlost kouzlení a v mana specce má hodně dobrých věcí, jako disease, str/con debuf atp...

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 18/11/2003 :  10:13:33  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kořka

A to od kdy? =) Ano, ve voidu má ae DD a gtaoe ale v Mana specce má taky pbae, dříve bylo pomalejší než chantrovo, tak se nevyplatilo ho na něj jet, ale teď má stejnou rychlost kouzlení a v mana specce má hodně dobrých věcí, jako disease, str/con debuf atp...

a ted co je lepsi ? me osobne by vadila absence speedu..

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

Pusttule
New Member

127 Posts

Posted - 18/11/2003 :  13:45:14  Show Profile Send Pusttule a Private Message  Reply with Quote
jesdnoznascne se priklonim k mana magic bez debat .
Go to Top of Page

katzz
New Member

160 Posts

Posted - 18/11/2003 :  14:22:03  Show Profile  Visit katzz's Homepage  Send katzz an ICQ Message Send katzz a Private Message  Reply with Quote
Je nesmysl jet ligth magic. Mana je 100x lepší. Specializoval bych se přesně tak jak píše viridovix. PBAOE je super na RvR, a pokud potřebuješ někoho usmahnout na dálku, tak není nic lehčího než dát stun-debuff-dd-dd-dd(-dd-dd) a tvůj cíl leží na zemi pokud nepoužije purge a nebo se mu nepodaří zdrhnout a je fuk jestli to je tank, hybrid a nebo caster.

Katzzz - Cleric, PvP server - Camlann, GM of Nexus
Katzzie - Druid, RvR server - Excalibur, GM of I NEXUS I
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 18/11/2003 :  17:58:44  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
quote:

Aha sorry ja uplne zapomnel. Ale ted uz si vzpominam jak do meho eldritcha bylo huceno at kaslu na Void a jedu Moon :]

Pokud chces jet PBAE tak je lepsi Chanter uz jen z duvodu speedy ale zasejc na druhou stranu pokud mas grupu se speedem jistou skoro porad tak je to jedno a Eldritch ma hezci debuffy :]
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 18/11/2003 :  18:46:36  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pusttule

jesdnoznascne se priklonim k mana magic bez debat .

No ty se můžeš přiklánět k čemu chceš, ale já myslel že hraješ za midgard? :)

quote:
Originally posted by Corwin

me osobne by vadila absence speedu..

Jo, speed je fajn ale jak sem řekl, pokud jde čistě o rvr, eldritch(v mana specce) jasně vede, protože máš v grupě barda(pokud ne, tak snad ani nemá smysl někam chodit )

quote:
Originally posted by katzz
pokud potřebuješ někoho usmahnout na dálku, tak není nic lehčího než dát stun-debuff-dd-dd-dd(-dd-dd)

Jo, to je sice hezké, ale potomhle budeš mít tolik many, že si tam potom můžeš hrát s kašpárkem :) (pokud nemáš raging power nebo tvý oponenti sou tak pomalí, že použiješ MCL). Navíc v grupě většinou není sám a pokud sou sehraní, tak to buď uhealujou, nebo už na sobě budeš někoho mít... záleži vše na situaci, ale je fakt, že pbae je super třeba v DF nebo frontier dungeonech.
Myslím že light nebo mana spec vyjde na stejno, ale !IMO! mana eldricht>mana chanter.

Arokh
Estarioll

Edited by - Kořka on 18/11/2003 18:55:20
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 18/11/2003 :  19:32:01  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Mne sa viacej lubi light, tie DDcka su proste fakt silne a k tomu ako napisal korka nezeru tolko many ako keby som ich nespecoval. A nemaju taky vykyvy v dmg.

Nespecovany ma dmg 179 a zere 33 power, specovany ma 209 a zere 29 power.
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 18/11/2003 :  19:38:32  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nespecovany ma dmg 179 a zere 33 power, specovany ma 209 a zere 29 power.

toz to je opravdu obrovskej rozdil :)

btw zapominate na peta kterej je v rvr sakra znat, mno a pokud hrajete na pvp serveru doporucuji skusit sejmout celoika ci philse, kteri behaji s meele/hot petem 1v1

Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 18/11/2003 :  19:55:35  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Mno, na Philis maju dost problem aj nejaka particka ludi, vie ho hrat fuckt dobre.

V tom dmg nejde ani tak o tieto cisla na heraldu, ako ide skor o to, co to urobi s tym dmg ked je to specovany.

A ide aj o to, ake itemy mas na sebe. Vcera som skusal s jednym theurgom s DF staffkou mi dal za 330 a s nejakou modrou, uz netusim co to bolo, zeby Sidi ?? mi dal za 430, takze to je dost rozdiel.
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 18/11/2003 :  23:55:08  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
Hm, hlavně de o to že dáváš stálý, veliký dmg(většinou cap), kdežto s nespec dd si u toho nemůžeš být stoprocentně jistý. Je pravda v 1vs1 jde pet znát, na RVR si myslím že ani tak ne, ale když je těch enchatru víc, tak už to může být sranda A čísla na heraldu nemají s praxí nic společného, to je fakt.

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 19/11/2003 :  10:44:22  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Je pravda v 1vs1 jde pet znát, na RVR si myslím že ani tak ne, ale když je těch enchatru víc, tak už to může být sranda A čísla na heraldu nemají s praxí nic společného, to je fakt.

mam zkusenosti s pet charem (hib) na merlinu v rvr, a muzu ti rict ze pet je sakra znat pokud je to aspon lvl 30 pet, protoze interuptuje, posles li peta na healera je vyrizen, jedine co ho na chvilku zachrani je insta cc
8v8 nebo 8vs zerg, delal vzdy kazdy pet jakoby dalsiho cloveka v grupe

ta cisla na heraldu s praxi maji velmi spolecneho, a to ze to zalezi na typu hole (jestli je ze sidi nebo s df) je blbost, zalezi na tom jestli mas +11 v itemech a +cap acuity statu, zalezi na levelu kastra, levelu cile, na rezistech cile, dmg add ra atd... relikach samozrejme

zde mate presny kalkulator ktery vam vypocita jakou udelate dmg
http://mortal.peril.org/jack/daoc/damagecalc.php

Edited by - Yennefer on 19/11/2003 10:45:58
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 19/11/2003 :  14:42:30  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Corwe, to co si napisal je tiez pekna blbost. A ked ma DF staffku alebo nejaku inu staffku tak sa mu nezmenia staty alebo ako si to myslel ??? Aj ta DF staffka robi velky rozdiel v tvojich statoch. A ja som vobec nehovoril ze aky mi dal dmg, aj som poukazoval na to, aky bol v tom dmg rozdiel. A ten chlapik za tu dobu si neobliekol ziadny iny armor, nequitol ziadnu guildu, nepouzil/nezmizli mi ziadne rezzisty, proste sa to odohralo behom 10tich sekund, takze sa fakt nic nezmenilo, a ten rozdiel 100 dmg tam bol ...

Nehovorim ze o tych veciach ktore si teraz napisal nemas pravdu, ale ja len poukazujem na to, aky rozdiel v dmg urobila len ta jedna staffka.

Edited by - Pepo on 19/11/2003 14:44:04
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 19/11/2003 :  19:17:42  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Corwe, to co si napisal je tiez pekna blbost. A ked ma DF staffku alebo nejaku inu staffku tak sa mu nezmenia staty alebo ako si to myslel ??? Aj ta DF staffka robi velky rozdiel v tvojich statoch. A ja som vobec nehovoril ze aky mi dal dmg, aj som poukazoval na to, aky bol v tom dmg rozdiel. A ten chlapik za tu dobu si neobliekol ziadny iny armor, nequitol ziadnu guildu, nepouzil/nezmizli mi ziadne rezzisty, proste sa to odohralo behom 10tich sekund, takze sa fakt nic nezmenilo, a ten rozdiel 100 dmg tam bol ...

Nehovorim ze o tych veciach ktore si teraz napisal nemas pravdu, ale ja len poukazujem na to, aky rozdiel v dmg urobila len ta jedna staffka.

achjo tak znovu.........

klikni na ten odkaz a zjisti si co vse hraje roli ve vypocitani dmg kouzla - ve skratce: tvuj level, protivnikuv level, rezist protivnika, tvuj skill ze ktereho je kouzlo, tvuj acuity stat, nejake dmg add (relik, toa bonus, ...)

co z toho ovlivnuje asi tak ta hul ? pravdepodobne v te holy z df nebude +skill ktery je na te ze sidi a to je to co ovlivnuje ten dmg

skusim to rict jeste jinak, ty jsi udiven ze hul z df je horsi nez ze sidi a ja ti rikam ze to neni tou holi jako takovou ale tema statama ktere ma, muzu si vzit hul z df se kterou budu mit vysledek stejnej, nebo muzu mit s sidi holi horsi vysledek napr. pokud na ni bude +void magic a ja budu enchanter... a naopak stejneho nebo lepsiho vysledku dosahnes s kraftenou holi a zoptimalizovanou vybavou ve ktere budes mit +cap skill a +cap acuity stat

Edited by - Yennefer on 19/11/2003 19:19:14
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 19/11/2003 :  19:44:15  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Jezisi, ja ta chapem. Ale tato palica bol LEN AKO PRIKLAD !!! Proste islo mi o to iste o co tebe, ze ak mas namaxovane staty tak si o dost lepsi. Mozno som to zle napisal, alebo si to zle pochopil, ale myslel som to iste.
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 20/11/2003 :  10:43:32  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jezisi, ja ta chapem. Ale tato palica bol LEN AKO PRIKLAD !!! Proste islo mi o to iste o co tebe, ze ak mas namaxovane staty tak si o dost lepsi. Mozno som to zle napisal, alebo si to zle pochopil, ale myslel som to iste.

pochopil jsem te tak ze jsi unesen tim jak bozska je sidi staff a ze delas diky 'sidi' itemu o 100 vice dmg ;) pricemz vubec nic nepises o statech ktere to delaji (nikoliv puvod)

Go to Top of Page

Nilmeia
Starting Member

2 Posts

Posted - 26/12/2003 :  17:01:13  Show Profile Send Nilmeia a Private Message  Reply with Quote
Já mám chantera - mana 50, light 20

Kouzla který používám v RvR - DD, dmg speed debuff (aoe instant), heat debuff, sem tam pbaoe

Hib/Prydwen
Na Fianna Dragun:
Nilmeia - 50 chantress, LGM SCer
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 27/12/2003 :  02:03:50  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nilmeia

Já mám chantera - mana 50, light 20

Kouzla který používám v RvR - DD, dmg speed debuff (aoe instant), heat debuff, sem tam pbaoe

Takze specujes Pbaoe a pouzivas nespecove DD, ktere zere vice many(a to o dost(v praxi))? To je divne ne ?

Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :)
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 27/12/2003 :  09:28:15  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Myslim ze specuje pbae len koli tomu aby mal heat debuff, lenze tento debuff moze za neho robit aj zealot, keby uz islo o to, a moze specovat light a bude davat dmg stale capnuty s 1/2 narokom na manu.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,16 seconds. on eygor Snitz Forums 2000