Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 SK UO Shard -> Endor vs *.* - [(f)lamewar] -> dmnc
 New Topic  New Poll New Poll
 Topic Locked
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 49

Danda I
New Member

268 Posts

Posted - 09/10/2003 :  16:08:26  Show Profile Send Danda I a Private Message
Svordíček : opravdu jsem asi mimo bo todle skutečně nechápu - "az tu nebude panovat takovehle veci v Gm teamu , ktere napisu az budu mit cas doedituji tak to nema prozatim smysl, a vubec nemelo, nemel sem se snazit neco delat, kdyz se stejne na to sralo
jeste dodatek... nemusim mit moc, abych neco pro hrace delal, ale ty jako Gm to urcite budes potrebovat "
, člověk co nedá dohromady souvislou větu by OPRAVDU neměl kritizovat práci druhých.

Demo : zkus nějakou jinou písničku než tu o tom - všude jinde hrajou tupci a vlastně to ani není hra ale jen chat - ALE NA ENDORU páni to je jiná třída ...... Chápu, že potřebuješ nějak odůvodnit svůj relativní neúspěch kdy jsi / soudě dle tvých topiců před spuštěním bety / čekal na obrovský odliv lidí ze stávajících světů, ale zkus vymyslet něco méně směšného a neprůkazného. Co se týče macrování - řekl bych že macrovat jsou nuceni i lidé na Endoru - tedy aspoň o tom píšou na vašich fórech.....
Go to Top of Page

DDT
Starting Member

92 Posts

Posted - 09/10/2003 :  16:11:06  Show Profile  Send DDT an ICQ Message Send DDT a Private Message
quote:
Originally posted by Demostenes
Kam se DP hnulo za posledni dva roky?? Nikam, krom minoritnich zmen totalni stagnace, spis upadek. Ale ja zapomnel, ze vas zajima akorat pocet hracu online ;).

Demo, tohle je krasny priklad kritiky o nicem. Velka bublina, nic vic.
Shard, ktery bavi nejvice lidi v tehle republice je dobry shard, a to i pres to, ze ma sve limity.
Kdyz uz tak krasne flamujes, rekni nam vsem, kam by se podle tebe mel svet DP ubirat, aby jsi byl ty spokojen a prestal velkohube kritizovat.

*hádá ...*
*uz na to prisel....*

Pixel sem, pixel tam,
co já s nima udělám?
Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 09/10/2003 :  16:11:43  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message
quote:
Originally posted by GM Baltazar

Ostatne priklad toho "dokonaleho bezchybneho moderniho Endoru" beru jako precedent.

No ja nevim, ale na Endoru ve spicce ta stovka lidi byva, coz je na betu sakra dobry cislo (afaik nejvice lidi na betu co kdy v dejinach cz shardu bylo). A navic vim, ze dost lidi se zatim drzi zpet, protoze vi, ze proste nejaka ta forma wipu bude (ze dne na den klesl pocet hracu online, kdyz jsem to rekl verejne ), takze cekaji na full provoz. Uvedom si, ze Endor si jmeno teprve buduje, DP uz ho ma.
Takze by rozhodne nebyl problem tam ty lidi mit.
Napriklad si myslim,ze kdyby se DP2 nejmenovalo DP2, ale jakkoliv jinak a byl to samostatny projekt (ne pod hlavickou DP), tak by uz to bylo davno mrtvy, protoze by se to vubec nepovedlo nastartovat, bo by se tam nikdo nelogl.
Naopak Endor je dukazem toho, ze to jde. Kde bylo DP 4 mesice po spusteni bety?? A kde je Endor tedka?

2danad: Ostatne ten odliv byl. Dp prislo tak o 1/3 hracu.
Jinak na forech se clovek docte spoustu veci nesouhlasici s realitou. Takze pokud veskere tve znalosti o endoru pochazi z fora, tak doporucuju se k tomuto temtatu vubec vyjadrovat...

Edited by - Demostenes on 09/10/2003 16:16:15
Go to Top of Page

GM Baltazar
Darkparadise GM

188 Posts

Posted - 09/10/2003 :  16:12:21  Show Profile Send GM Baltazar a Private Message
quote:
Originally posted by DDT

quote:
Kam se DP hnulo za posledni dva roky?? Nikam, krom minoritnich zmen totalni stagnace, spis upadek. Ale ja zapomnel, ze vas zajima akorat pocet hracu online ;).

Demo, tohle je krasny priklad kritiky o nicem. Velka bublina, nic vic.
Shard, ktery bavi nejvice lidi v tehle republice je dobry shard, a to i pres to, ze ma sve limity.

Klid. Dema totiz neskutecne stve, ze ten pocet hracu online proste nema, a tak se radeji vysmiva. Smesne to je

Please use my PGP key: http://dp.privacy.cz/Baltazar.asc
Go to Top of Page

GM Baltazar
Darkparadise GM

188 Posts

Posted - 09/10/2003 :  16:14:17  Show Profile Send GM Baltazar a Private Message
quote:
No ja nevim, ale na Endoru ve spicce ta stovka lidi byva, coz je na betu sakra dobry cislo (afaik nejvice lidi na betu co kdy v dejinach cz shardu bylo).

Obavam se, ze Moria je v bete a je na tom minimalne stejne dobre.
quote:

A navic vim, ze dost lidi se zatim drzi zpet, protoze vi, ze proste nejaka ta forma wipu bude (ze dne na den klesl pocet hracu online, kdyz jsem to rekl verejne ), takze cekaji na full provoz. Uvedom si, ze Endor si jmeno teprve buduje, DP uz ho ma.
Takze by rozhodne nebyl problem tam ty lidi mit.

Takze jim jde o majetek a Expy a ne o zabavu? :)

Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 09/10/2003 :  16:16:20  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message
Baltazar: jedna vec je bugy atd, a druha vec je ze Gm na to kaslou :)

Danad: to, ze Gm nekteri na DP nevi ani jak Uo vypada? nepripada ti to ubohe? to, ze se nelogli skoro 3 mesice a pak rozhoduji o chodu vsech hracu jak se maji ridit? no promin, ale to je stupudita nejvetsiho kalibru.Podle me je to mamonismus, nevim jak by si nazval tenhle zpusob zabavy hracum :))))
i k kdyby prisly o ty ACC GM tak by se respektive nic nestalo, protoze stejne prd delaji :))

Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 09/10/2003 :  16:17:06  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message
On existuje nejaky free UO shard, ktery neni v bete?

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

beholder
New Member

Merkur

224 Posts

Posted - 09/10/2003 :  16:23:45  Show Profile  Send beholder an ICQ Message Send beholder a Private Message
quote:
Originally posted by Tragedy

Myslim, ze to je dost nepodstatny. DP2, Moria i treba Endor jsou ve fazi Beta testu a rade lidi to nevadi, proste hrajou, na morii to za betu uz ani nikdo nepovazoval(predtim nez se nahodila nova verze). Dulezita je zabava.

Beholder [- Monster of Underdark -]
Go to Top of Page

GM Baltazar
Darkparadise GM

188 Posts

Posted - 09/10/2003 :  16:25:19  Show Profile Send GM Baltazar a Private Message
quote:

Jo, spousta je v alfe :)

Go to Top of Page

TheChosen
New Member

241 Posts

Posted - 09/10/2003 :  16:28:01  Show Profile  Visit TheChosen's Homepage  Send TheChosen an ICQ Message Send TheChosen a Private Message
quote:

Mas to ale v zivote tezky vid...

Nahodou mam vsechno naprosto v pohode a mozna nekdy az moc snadno ;)

TheChosen - Close your eyes , to see the light!

Be mindful of your thoughts, they shape reality. Go the distance, to find yourself.
Noone can be told what the Endor is..Endor has you

Go to Top of Page

Danda I
New Member

268 Posts

Posted - 09/10/2003 :  16:30:19  Show Profile Send Danda I a Private Message
Demo : "Ostatne ten odliv byl. Dp prislo tak o 1/3 hracu.
Jinak na forech se clovek docte spoustu veci nesouhlasici s realitou. Takze pokud veskere tve znalosti o endoru pochazi z fora, tak doporucuju se k tomuto temtatu vubec vyjadrovat..."
ty lidi už jsou,dle statistiky, z valné části zpátky...
Jestli necháváš na Vašich oficiálních fórech nepovšimnuté nepřesnosti vztahující se v Endoru měl bys trochu zapřemýšlet - a jak mě sám radíš budu se vyjadřovat dál a to k čemu budu chtít.
Go to Top of Page

Danda I
New Member

268 Posts

Posted - 09/10/2003 :  16:41:26  Show Profile Send Danda I a Private Message
Demo : to že ti cca 100 lidí napsalo, že na Endor přišlo z DP neznamená, že DP přišlo o 1/3 lidí, když se nad tím zamyslíš přijdeš jistě na to proč .
Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 09/10/2003 :  16:51:09  Show Profile Send Mistral a Private Message
No to je teda dobra otazka, co mi muze prinest DP novyho. Nic. Stejne tak mi nic novyho neprinese Endor ani zadnej jinej UO shard. Mam ale na DP svoji gildu, dobry kamarady a stabilni svět. Občas si vyrazime, občas pokecame. Ne nadarmo je heslo Orignu "We create worlds". Je to svet a v tom si muzu zit jak chci. Jestli budu krafat u banky, makrovat, honit prachy, itemy, skillcap, ostatni hrace, vyrabet a obchodovat nebo zit svuj RP zivot je ciste moje vec a budu si delat co me bavi. DP k tomuhle poskytlo dostatecny prostor a az na nektere excesy (Vratte stare runy ) ho dokaze primerene udrzovat.

Jsem starej, smutnej, je mi zima a chce se mi čůrat. Zustalo mi uz jen to flamovani.

Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death)
Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 09/10/2003 :  17:04:39  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message
quote:
Ja moc dobre vim, jak TEZKY je udelat klienta. Akorat vzhledem k tomu, jake ma origin prostredky a kolik let uz to vyvyji je ten client fakt slabota. Nehlede na to, ze to psali fakt prasata (dle slov krtecka a ten o programovani vi vice nez kdokoliv z nas)

Jak je tezky udelat klienta????

Jaky prostredky k tomu ma Origin???? (presna data plz)

Jak dlouho uz Origin vyviji klienta pro emulatory????(emulatory myslim obecne Spheru, POL a jine)

Kdy mel moznost Krtecek nahlednout do klienata

vyvijenym

Originem???? (ne jiz vyvinutym)
(staci datum... presny cas me uz tak nezajima)

Diky za odpovedi Demo...

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!"

Edited by - Kuzmik on 09/10/2003 18:08:48
Go to Top of Page

beholder
New Member

Merkur

224 Posts

Posted - 09/10/2003 :  17:08:16  Show Profile  Send beholder an ICQ Message Send beholder a Private Message
Kuzmik> Krome toho posledniho by me to taky zajimalo, klienta proste dissasemblujes, ja bych se v tom ale hrabat nechtel :p

Beholder [- Monster of Underdark -]
Go to Top of Page

TheChosen
New Member

241 Posts

Posted - 09/10/2003 :  17:13:11  Show Profile  Visit TheChosen's Homepage  Send TheChosen an ICQ Message Send TheChosen a Private Message
kuzmiku nedelej ze sebe uz zase magora.. krtecek minimalne 10x dissasembloval clienta a upravoval binarky aby nam pak jeli veci jako html gumpove dialogy , custom based magic book atd atd..

Be mindful of your thoughts, they shape reality. Go the distance, to find yourself.

Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 09/10/2003 :  17:20:30  Show Profile Send Nat a Private Message
Bůh Krteček řekl, že v Originu programují prasata, imho byste jim měli za endor poslat otevřený dopis (prasata obsahujíc), třeba by pro POLendor vydali special edici, nebo zrovna open source (;

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 09/10/2003 :  17:45:39  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message
quote:

hahahah tak tohle me dostalo my words ... ;)

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 09/10/2003 :  17:48:00  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message
quote:
Originally posted by ToHor
Flamewar
Off [-----I] On

Jinak jak tak koukam, tenhle zacatecni post se asi dloucho bude pamatovat ;))

Go to Top of Page

Mickk
New Member

489 Posts

Posted - 09/10/2003 :  18:00:33  Show Profile  Send Mickk an ICQ Message Send Mickk a Private Message
quote:

no ono by se to mohlo vzit na celou uo d: ktera jede stylem udelame hafo novejch featur a obevi se 10x tolik bugu, ale az v dobe kdy to jede na serveru tak to pul roku opravujeme a potom dodame novy featury

RP sux, macro 4ever

Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 09/10/2003 :  18:06:54  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message
quote:

No ja nevim, ale na Endoru ve spicce ta stovka lidi byva, coz je na betu sakra dobry cislo (afaik nejvice lidi na betu co kdy v dejinach cz shardu bylo).

Moria v betě stovku lidí hravě dosahovala. A to jak po uplném spuštění bety, tak i po několika měsících. Mezi tím byly samozřejmě období kdy návštěvnost kolísala a klesala (wipy, změna systému atd...). V poslední době před přechodem na novou sferu si v online statusu s Endorem nic nezadala a byla sním dá se říci zcela vyrovnaná. A to po roce a čtvrt provozu. Pokud mám srovnat Morii a Endor po 3-4 měsících zase vidím dá se říci stejná čísla.

quote:

A navic vim, ze dost lidi se zatim drzi zpet, protoze vi, ze proste nejaka ta forma wipu bude (ze dne na den klesl pocet hracu online, kdyz jsem to rekl verejne ), takze cekaji na full provoz.

No vidíš ty chlubílku. Před rokem jsi řval na všech forech jak pouze a jenom TOTAL WIPE připadá do úvahu po betě a ted otáčíte tak rychle že Total wipe ani nepřipouštíte, bodejď by taky ano když Vám většina hráčů co se k tomu na foru vyjádřili ve smyslu, že by v žádném případě na Endor zase makrovat expy nevrátili kdyby jste to smázli.
Kecáš jen co se ti hodí. Minulý rok se ti hodil jako argument Total Wipe letos už to není aktuální.
Máš nahnáno z poklesu online statusu jako žádný jiný GM z free shardů co znám a přitom si pořád bereš do huby jak na něm DP visí.

Povím ti jedno, neznám hráče co by pravidelně aktivně hrál na serveru kde se nudí a nebaví ho to tam jen kvůli pocitu, že má něco v bance ... prober se takový hráči jsou pouze v tvé hlavě.

edit: "macrovat expy"

Noe

Edited by - Noe on 09/10/2003 18:09:05
Go to Top of Page

Pacient
New Member

297 Posts

Posted - 09/10/2003 :  18:12:21  Show Profile  Send Pacient an ICQ Message Send Pacient a Private Message
quote:
Originally posted by TheChosen

kuzmiku nedelej ze sebe uz zase magora.. krtecek minimalne 10x dissasembloval clienta a upravoval binarky aby nam pak jeli veci jako html gumpove dialogy , custom based magic book atd atd..

Hele chosene nedelej ze sebe magora, html? gumpove dialogy ma uo v sobe, na to ji prece nemusis disasemblovat. A na ty vlastni kouzla co ma i "technicky zaostala" sphere se snad klient taky disassemblovat nemusi ;p

Dutá hlava víc duní.
Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 09/10/2003 :  18:15:29  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message
quote:
Originally posted by Pacient
nedelej ze sebe magora, html? gumpove dialogy ma uo v sobe, na to ji prece nemusis disasemblovat. A na ty vlastni kouzla co ma i "technicky zaostala" sphere se snad klient taky disassemblovat nemusi ;p

Imbecila se zebe delas akorat ty. On nemluvi o kouzlech, ale custom spell booku, ne gumpovych dialogach, ale gumpech podporujicich html.
Nauc se cist. Kdyby ses na Endor nekdy aspon logl, tak to mozna pochopis. I kdyz ty zrejme nevis nic o sphere ani polu (natoz klientu) a tak by ti nejspise ani nedoslo, ze jsou to upravy ktere bez dissasemblovani klienta nejdou.
Me se strasne libi, jak nejaky tupounek, ktere se chce zavdecit DP GM si taky flamne, ale uplne totalne mimo a jen ukaze svou tupost a neznalost ;)
Je tak tezky pochopit, ze krtecek musel nekolikrat dissasemblovat klienta, aby implementoval featurky ktery nesly udelat nikoliv bo sphere, nebo bo pol, ale bo klient??
Jeste by se mohl pridat nekdo, kdo tady zacne tvrdit, ze endor bezi na sphere a ze pouzivame klasickou origin mapu a ze o on to vi nejlip ;)

Edited by - Demostenes on 09/10/2003 18:36:47
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 09/10/2003 :  18:43:55  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message
quote:
Napriklad si myslim,ze kdyby se DP2 nejmenovalo DP2, ale jakkoliv jinak a byl to samostatny projekt (ne pod hlavickou DP), tak by uz to bylo davno mrtvy, protoze by se to vubec nepovedlo nastartovat, bo by se tam nikdo nelogl.
Naopak Endor je dukazem toho, ze to jde. Kde bylo DP 4 mesice po spusteni bety?? A kde je Endor tedka?

:-) to jsou veci to jsou veci.
endor je dukazem ceho?
demo blouznis, dej si pauzu, fakt ti neublizi ... jj vim sphere je spatna

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]
Go to Top of Page

TheChosen
New Member

241 Posts

Posted - 09/10/2003 :  18:45:33  Show Profile  Visit TheChosen's Homepage  Send TheChosen an ICQ Message Send TheChosen a Private Message
paciente ty by ses fakt mel leci , aspon nick sis vybral dobre. Stejne tak jako ze si povidal ze v lineage ( podle toho co jsem cet hodne HC exp system) nepotrebujes postavu trenovat na PvP ze? Jinak je videt ze ses uplne out bo tady jsme se uz o vyse zminovanych html gumpu bavili.. zbytek ti vysvetlil demo

Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 09/10/2003 :  19:15:31  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message
Tak koukam Demonstenes uz tu postoval a na moje otazky reagujici primo na jeho post nereagoval.... takze to skusim jeste jednou.
Treba i ten nejlepsi z nejlepsich se prehledne a moje otazky vubec nezaregistroval

PRO DEMONSTENA

Jak je tezky udelat klienta????

Jaky prostredky k tomu ma Origin???? (presna data plz)

Jak dlouho uz Origin vyviji klienta pro emulatory????(emulatory myslim obecne Spheru, POL a jine)

Kdy mel moznost Krtecek nahlednout do klienata

vyvijenym

Originem???? (ne jiz vyvinutym)
(staci datum... presny cas me uz tak nezajima)

Diky za odpovedi Demo...

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!"
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 09/10/2003 :  20:02:18  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message
Ty vole kuzmo, v sekci WoW primo prosis aby lidi nekecali vo UO a tady mas dokonce i nejaky otazky :))

Edited by - Colldor on 09/10/2003 20:02:49
Go to Top of Page

Incuas
Starting Member

1 Posts

Posted - 09/10/2003 :  21:31:21  Show Profile Send Incuas a Private Message
aktivita GM na DP? mrknete se na tento post a sami muzete posoudit kvalitu a rychlost, nebo jinak receno aktivitu GM na DP :)))

Neco s GM fora :)) :
zbylych 10 GM uctu jest aktivnich GM, kteri timto maji moznost jakoukoli zmenu realizovat ve hre. (nebudu radsi ani psat, ze nektere z nich, kdyz jsem resil mizejici dvere, nemely za posledni ctvrtrok pomalu ani jeden login, takze je malem Sphera mazla pro neaktivitu...)

OOOO ta pravda jak ta ale boli :))
Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 09/10/2003 :  21:41:15  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message
quote:
Originally posted by Incuas

aktivita GM na DP? mrknete se na tento post a sami muzete posoudit kvalitu a rychlost, nebo jinak receno aktivitu GM na DP :)))

Neco s GM fora :)) :
zbylych 10 GM uctu jest aktivnich GM, kteri timto maji moznost jakoukoli zmenu realizovat ve hre. (nebudu radsi ani psat, ze nektere z nich, kdyz jsem resil mizejici dvere, nemely za posledni ctvrtrok pomalu ani jeden login, takze je malem Sphera mazla pro neaktivitu...)

lol swordicek nenapadne ... uhad sem?

ego tycoon
Go to Top of Page

Pacient
New Member

297 Posts

Posted - 09/10/2003 :  21:44:20  Show Profile  Send Pacient an ICQ Message Send Pacient a Private Message
quote:

quote:
nedelej ze sebe magora, html? gumpove dialogy ma uo v sobe, na to ji prece nemusis disasemblovat. A na ty vlastni kouzla co ma i "technicky zaostala" sphere se snad klient taky disassemblovat nemusi ;p

Imbecila se zebe delas akorat ty. On nemluvi o kouzlech, ale custom spell booku, ne gumpovych dialogach, ale gumpech podporujicich html.

Ty klikatka&odkazy&help a dalsi na endoru vypadaji uplne stejne jako v uo. Jinak sem asi trochu mimo misu: k cemu je html prohlizec v pocitacove hre?

Dutá hlava víc duní.
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 09/10/2003 :  21:45:20  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message
Tohor: ses vedle jak ta jedle... 1:0 pro me

Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
Go to Top of Page

Pacient
New Member

297 Posts

Posted - 09/10/2003 :  21:53:46  Show Profile  Send Pacient an ICQ Message Send Pacient a Private Message
quote:

paciente ty by ses fakt mel leci , aspon nick sis vybral dobre. Stejne tak jako ze si povidal ze v lineage ( podle toho co jsem cet hodne HC exp system) nepotrebujes postavu trenovat na PvP ze? Jinak je videt ze ses uplne out bo tady jsme se uz o vyse zminovanych html gumpu bavili.. zbytek ti vysvetlil demo

Dik za pozornost, JA se lecim, ale nejsem zde zdaleka jediny, kdo to potrebuje :)
To o lineage sem nikdy nenapsal, varis z vody nebo rychle zapominas -> i na pamet se delaji dobry prasky ;p

Dutá hlava víc duní.
Go to Top of Page

Kolik
Junior Member

717 Posts

Posted - 09/10/2003 :  21:54:55  Show Profile Send Kolik a Private Message
Kuzmik: Máš mojí plnou podporu, i největší ignorant typu Demostena nakonec určitě vyměkne a přizná, že ví kulový .

Pacient: Kdo ví, třeba to "líp" vypadá

Demo: Tvoje nejchytřejší posty jsou plný řečí typu "Krteček řekl". Máš taky svoje vlastní zkušenosti? Proč to sem Krteček nenapíše sám?

Moria - Kermel Lar

Dp - Kdysi
Anthoria - Neběhá
OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady)

Edited by - Kolik on 09/10/2003 21:59:53
Go to Top of Page

TheChosen
New Member

241 Posts

Posted - 09/10/2003 :  22:06:55  Show Profile  Visit TheChosen's Homepage  Send TheChosen an ICQ Message Send TheChosen a Private Message
quote:

Pacient wrote: In topic : Ma smysl na trvalo prechazet na endor , stranka 7

No ja myslim, ze vytvareni postavy nemusi byt vubec pruda ani v pvp hre. Me pvp v SB neprislo vubec lepsi nez v ostatnich hrach, ale narozdil od tech ostatnich her ma SB hrozne spatne pvm. Ostatne nekde sem ted cetl o SB, ze ma 300+ lidi ve spicce na server.
Vim, ze se s lineage1 porat opakuju, ale tam sou jen 4 panaci a vyvoj skoro zadny , ale tretina serveru je full pvp a plati to 5+ milionu lidi. Asi to neni tim, jesli je hra jen pvp nebo nepvp, ale jak je cela dobre udelana jako celek.

Pamet na rozdil od tebe (ze si nepamatujes co jsi ani sam napsal.. tzn lame flamer) mam temer fotografickou ;). Takze paciente si ty prasky co mi doporucujes laskave sezen , ja pro podobne potrebu nemam ;)
Jestli jedne z nej HC exp games rikas vyvoj skoro zadny pak ses akutni pripad.. fakt

Jinak ad html: Jo jenom vypadaji temer stejne jako zbytek UO.. ale s jednym zasadnym rozdilem , jdou tam delat hyperlinky , tzn kdyz mi NPC vyblafne , Bez zabit toho tam draka a dostanes zlato . Muzu dale vesele kliknout na slovo 'draka' nebo 'zlato' a odnese me to v prislusne sekci ktera mi poradi. Tzn html dialogy. Mozna ses hodne omezenej a reknes si ze je to zbytecne ale pro lidi s trochu fantazie je takhle non-UO featura naprosto k nezaplaceni.. zvlast pro incoming autoquesty

Edited by - TheChosen on 09/10/2003 22:16:32
Go to Top of Page

Mickk
New Member

489 Posts

Posted - 09/10/2003 :  22:10:18  Show Profile  Send Mickk an ICQ Message Send Mickk a Private Message
quote:
Ty klikatka&odkazy&help a dalsi na endoru vypadaji uplne stejne jako v uo. Jinak sem asi trochu mimo misu: k cemu je html prohlizec v pocitacove hre?

mozna kdyby demo uo aspon videl, vedel by co v ni je a co ne d:

RP sux, macro 4ever

Go to Top of Page

Mickk
New Member

489 Posts

Posted - 09/10/2003 :  22:11:33  Show Profile  Send Mickk an ICQ Message Send Mickk a Private Message
quote:
Jestli jedne z nej HC exp games rikas vyvoj skoro zadny pak ses akutni pripad.. fakt

to ze se tezko ziskavaji expy nemusi znamenat ze se to projevi na postave

RP sux, macro 4ever

Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 09/10/2003 :  22:12:13  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message
quote:

Njn, s lidma bez fantasie je to slozite, ale ja ti napovim. Napriklad interaktivni dialogy, nebo in game help. Mrkni se a uvidis, je to docela dobra vychytavka. Zvlast ty rozhovory s NPC.

Go to Top of Page

Mickk
New Member

489 Posts

Posted - 09/10/2003 :  22:14:23  Show Profile  Send Mickk an ICQ Message Send Mickk a Private Message
quote:
Njn, s lidma bez fantasie je to slozite, ale ja ti napovim. Napriklad interaktivni dialogy, nebo in game help. Mrkni se a uvidis, je to docela dobra vychytavka. Zvlast ty rozhovory s NPC.

help system je v ultime normalne, pri questu se s tebou bavi npc taky interaktivne, co dal ?

RP sux, macro 4ever

Go to Top of Page

Pacient
New Member

297 Posts

Posted - 09/10/2003 :  22:26:13  Show Profile  Send Pacient an ICQ Message Send Pacient a Private Message
quote:

quote:

Pacient wrote: In topic : Ma smysl na trvalo prechazet na endor , stranka 7
Vim, ze se s lineage1 porat opakuju, ale tam sou jen 4 panaci a vyvoj skoro zadny , ale tretina serveru je full pvp a plati to 5+ milionu lidi. Asi to neni tim, jesli je hra jen pvp nebo nepvp, ale jak je cela dobre udelana jako celek.

Pamet na rozdil od tebe (ze si nepamatujes co jsi ani sam napsal.. tzn lame flamer) mam temer fotografickou ;). Takze paciente si ty prasky co mi doporucujes laskave sezen , ja pro podobne potrebu nemam ;)

V lineage neni VUBEC ZADNY interaktivni vyvoj panacka. Kdyz si poprve naklikas staty tak uz s nima nikdy nehnes, hranim se zlepcuje akorat utok+obrana a kazdy povolani si muze obstarat svoje kouzla. Hrac muze jen zvysovat levely -> skoro zadny vyvoj. Ja to napsal dobre, ty varis z vody :)
Ad help, klikaci linky a napovedy, dialogy npc: ano, v uo to je, proc porat opakujete, ze neni?

Dutá hlava víc duní.
Go to Top of Page

TheChosen
New Member

241 Posts

Posted - 09/10/2003 :  22:30:03  Show Profile  Visit TheChosen's Homepage  Send TheChosen an ICQ Message Send TheChosen a Private Message
staty jsou ty na dve veci kdyz pro PvP proste MUSIS mit ty levely a kouzla , jestli tomuhle rikas zadny vyvoj pak neni duvod proc se bavit s tebou dal , nic nechapes

Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 09/10/2003 :  22:31:05  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message
quote:
Originally posted by Mickk

help system je v ultime normalne, pri questu se s tebou bavi npc taky interaktivne, co dal ?

Ne, opravdu ne. Logni se na endor a uvidis co mam na mysli. Html help ani dialogy opravdu standardne v UO nejsou.

Edited by - Demostenes on 09/10/2003 22:31:45
Go to Top of Page

Mickk
New Member

489 Posts

Posted - 09/10/2003 :  22:33:57  Show Profile  Send Mickk an ICQ Message Send Mickk a Private Message
quote:

staty jsou ty na dve veci kdyz pro PvP proste MUSIS mit ty levely a kouzla , jestli tomuhle rikas zadny vyvoj pak neni duvod proc se bavit s tebou dal , nic nechapes

potom je i diablo rpg hra se slozitym vyvojem postav d:
ad demo: kdy si naposledy videl uo ?

RP sux, macro 4ever

Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 09/10/2003 :  22:37:11  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message
quote:

Jsi vedle jak ta jedle. Proste to je feautura, ktera je CISTE klient zavysla a ZADNY originalni klient to neumi. Logni se a uvidis. Vic ti k tomu asi nereknu.
Me fakt fascinuje, ze vubec nekdo diskutuje o tom, co na endoru je a co neni, ackoliv tam navic ani nebyl.

Go to Top of Page

Mossad
Starting Member

22 Posts

Posted - 09/10/2003 :  22:39:25  Show Profile  Send Mossad an ICQ Message Send Mossad a Private Message
JOOOO ja to fakt precet...

prima sracky

Demostenes
Off [I-----] On

Endor
Off [I-----] On

Ps - ja bejt admin endoru tak ho potom smazu, aby byli vsichni desne nasrany :] (ale to jeste newite, ze az skonci beta a vsechno se "vyladi" ze ho demo proda originu...)

Killer 86%, Explorer 66%, Socializer 40%, Achiever 6% - Test Your BQ

Dp - Ironfist'z [Brotherhood] / Sold

Let the flamewar begin!
Go to Top of Page

Mickk
New Member

489 Posts

Posted - 09/10/2003 :  22:39:43  Show Profile  Send Mickk an ICQ Message Send Mickk a Private Message
quote:
Me fakt fascinuje, ze vubec nekdo diskutuje o tom, co na endoru je a co neni, ackoliv tam navic ani nebyl.

ti si logujes ip adresy z fora ?

RP sux, macro 4ever

Go to Top of Page

Pacient
New Member

297 Posts

Posted - 09/10/2003 :  22:47:32  Show Profile  Send Pacient an ICQ Message Send Pacient a Private Message
quote:

quote:

Jsi vedle jak ta jedle. Proste to je feautura, ktera je CISTE klient zavysla a ZADNY originalni klient to neumi. Logni se a uvidis. Vic ti k tomu asi nereknu.

Me fakt fascinuje, ze vubec nekdo diskutuje o tom, co v uo je a co neni, ackoliv tam navic ani nebyl. Kdyz sem se logl na endor, byly tam ty menicka a klikatka stejne jako v uo - tak o com porat placas ;p

Dutá hlava víc duní.
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 09/10/2003 :  22:50:47  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message
Mě se líbí jak když padne otázka na tělo kde Demo má odpovědět podle svého rozumu a ne podle toho co slyšel např. od Krtečka ... počká takticky až se na tu otázku nabalí pár postů, do té doby o něm není ani vidu ani slechu a pak spustí opět svou lavinu nekonkrétních postů aniž by si konkrétního dotazu na který ani nezná zřejmě odpověď všiml

Demo KUZMA se na něco ptal a myslím, že to nepřehlédneš

Noe

Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 09/10/2003 :  22:52:38  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message
Proste mame na endoru featuru, kterou nikdo na svete nema (asi) a naky dva zabednenci nam to nejsou ani schopni priznat.
Na to se da rict jen LOL.

Go to Top of Page

mechac
New Member

375 Posts

Posted - 09/10/2003 :  22:53:32  Show Profile  Send mechac an ICQ Message Send mechac a Private Message
quote:

quote:

Si asi opravdu dlouho original klienta nevidel.
http://mechac.webzdarma.cz/menu.jpg

Nemusim podotykat ze vsechny odkazy sou aktivni.

Mechac, The Druid Templar forever
Cyphisek - FFXI tired
Nouvej - CS too old :op
Go to Top of Page

Pacient
New Member

297 Posts

Posted - 09/10/2003 :  22:55:27  Show Profile  Send Pacient an ICQ Message Send Pacient a Private Message
quote:

Nikdy sem nenapsal, ze v lineage nemusis mit levely na hrani pvp. Ostatne to, ze ti obcas panacek zasviti napisem "level up" opravdu neni zadny vyvoj ;p. Porat ses mimo misu: obehni si kolecko kolem baraku, vydejchej se a zkus to znova :)

Dutá hlava víc duní.
Go to Top of Page
Page: of 49 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Topic Locked
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,42 seconds. on eygor Snitz Forums 2000