Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 SK UO Shard -> Endor vs *.* - [(f)lamewar] -> dmnc
 New Topic  New Poll New Poll
 Topic Locked
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 49

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 02/10/2003 :  22:34:18  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message
je nejakej slovenskej uo shard, nebo jsou slovaci takovy lampy? :-)

Flamewar
Off [-----I] On

ego tycoon

Edited by - ToHor on 28/10/2003 00:16:19

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 02/10/2003 :  23:04:36  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message
Ale notak ... :)

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 02/10/2003 :  23:18:03  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message
Proc by delali vlastni shardy, kdyz je tu Endor??

Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 03/10/2003 :  00:05:19  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message
mozna prave proto

SteamEngine: novy UO emulator ve vyvoji.
Programujte (nejen) objektove
Go to Top of Page

TheChosen
New Member

241 Posts

Posted - 03/10/2003 :  01:04:23  Show Profile  Visit TheChosen's Homepage  Send TheChosen an ICQ Message Send TheChosen a Private Message
Myslim ze je 2 spravne

TheChosen - Close your eyes , to see the light!

Be mindful of your thoughts, they shape reality. Go the distance, to find yourself.
Noone can be told what the Endor is..Endor has you

Go to Top of Page

Kolik
Junior Member

717 Posts

Posted - 03/10/2003 :  10:29:27  Show Profile Send Kolik a Private Message
Treba nejakej je ale my o tom nevime protoze na to nikoho nepoustej

Moria - Kermel Lar

Dp - Kdysi
Anthoria - Neběhá
OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady)
Go to Top of Page

Greek
Starting Member

73 Posts

Posted - 03/10/2003 :  11:17:17  Show Profile  Send Greek an ICQ Message Send Greek a Private Message
je nejakej "ToHorov" shard, nebo je ... ?

freshy fp adv
Go to Top of Page

TheChosen
New Member

241 Posts

Posted - 03/10/2003 :  11:18:36  Show Profile  Visit TheChosen's Homepage  Send TheChosen an ICQ Message Send TheChosen a Private Message
zase je 2 spravne..

TheChosen - Close your eyes , to see the light!

Be mindful of your thoughts, they shape reality. Go the distance, to find yourself.
Noone can be told what the Endor is..Endor has you

Go to Top of Page

Fiosdar
Starting Member

15 Posts

Posted - 03/10/2003 :  12:43:47  Show Profile  Send Fiosdar an ICQ Message Send Fiosdar a Private Message
no, osobne si myslim, ze to ze nemame ziaden vlastny shard je dana najma tym, ze tu niet poriadneho internetu... ludia su radi, ak maju nejaku mw, alebo tak... ale zohnat poriadnu lajnu na umiestnenie servera by bol imho problem, a tiez niet ludi, ktori su zbehli v scriptovanii.
a lamy nie sme, iba sa tu preukazuje nasa zaostalost oproti nasim zapadnym "bratom" ... mozno by sa vsetko bolo inak vyvijalo, ak by neprisli sudruhovia, resp. ak by sme boli federacia... ale to vsetko je v rovine "co by bolo, keby"
Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 03/10/2003 :  12:53:43  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message
no nevim, takovej prvni velkej CS counterstrike server byl myslim prave narod.sk ...

ego tycoon
Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 03/10/2003 :  12:58:24  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message
quote:
Originally posted by Fiosdar
a tiez niet ludi, ktori su zbehli v scriptovanii.

Skriptovat spheru se nauci kazdy, kdo umi udelat makro v excelu. Jinak jeden Endor skripter je slovak a to uz je uplne jina liga, nez decka co si hrajou se spherou...

Go to Top of Page

beholder
New Member

Merkur

224 Posts

Posted - 03/10/2003 :  13:09:45  Show Profile  Send beholder an ICQ Message Send beholder a Private Message
Demo> lol, rofl, nevim nic jinyho me nenapada, kravinu takovyho typu sem necet uz hodne dlouho...sphere je pro deti ale pol je pro nejvetsi machry

Beholder [- Monster of Underdark -]
Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 03/10/2003 :  13:12:35  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message
quote:
Originally posted by beholder
sphere je pro deti ale pol je pro nejvetsi machry

Holt takova je realita. Proste sphere je shit. A ty s tim bohuzel nic nenadelas. Je mi jasny, ze te to stve a to tuplem proto ze vis, ze je to pravda...

Go to Top of Page

beholder
New Member

Merkur

224 Posts

Posted - 03/10/2003 :  13:17:16  Show Profile  Send beholder an ICQ Message Send beholder a Private Message
Ze ses o tom presvedcen ty, neznamena, ze je to pravda. Imho je to pekna kravina. To je stejny jako kdyby nekdo z Iriadoru napsal, ze pol je pro deti a na runuo nema ani nahodou. Taky blbost. POL dokaze to samy co sphere, vis to moc dobre, uz ze starych flamu s Tartarosem, nikdy ste nedokazali uvest jedinej priklad, co by sphere nedokazala.

Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 03/10/2003 :  13:18:45  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message
Podle me je to tim ze v CR vznikly prvni UO shardy. Pak to zacalo byt popularni a Slovaci se k tomu akorat pripojil. Defacto nemely duvod vytvaret vlastni shard pac u kazdyho CR serveru je napsano " Cesko / Slovensky " UO shard.
Kdybi to zalozili slovaci prvni, vsechno by bylo jinak ... ;)
Jde vo to ze ted neco takovyho delat nema smysl a lepsi je hrat na tom co uz je nez se srat z dalsim " projektem ".

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Pacient
New Member

297 Posts

Posted - 03/10/2003 :  16:15:06  Show Profile  Send Pacient an ICQ Message Send Pacient a Private Message
quote:
Originally posted by Demostenes

quote:
sphere je pro deti ale pol je pro nejvetsi machry

Holt takova je realita. Proste sphere je shit. A ty s tim bohuzel nic nenadelas. Je mi jasny, ze te to stve a to tuplem proto ze vis, ze je to pravda...

Myslis takovy to jak po roce programovani nejde rozlisit na pol pratele a nepratele, nemoznost rozdeleni faction barvama, nebo ty vesely bugy s criminal statusama atd atd ;p
Sphere je prima, pac tu pustis a zakladni veci fungujou. Snazsi programovani = lepci. Ono je sice hezky, kdyz muzes udelat "cokoli", ale kdyz to trva 10x tak dlouho tak je ti to napikacu, pac to nikdy nedodelas.

Dutá hlava víc duní.
Go to Top of Page

Zoldnier
Starting Member

96 Posts

Posted - 03/10/2003 :  17:10:02  Show Profile Send Zoldnier a Private Message
Imho keby taky sever bol urcite by som nan kukol..bo lepsie pripojenie. Stejne hram na dvoch serveroch tak preco nie aj na tretom..

raz dlazdic, navzdy dlazdic.
Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 03/10/2003 :  18:44:44  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message
quote:
Tartarosem, nikdy ste nedokazali uvest jedinej priklad, co by sphere nedokazala.

LOL, jenze tartaros je taky pekna kecka ;)). Faktem je, ze proste minimalne pulku veci co je na endoru na sphere neudelas, protoze to proste nejde. Jiste, tartaros je velka huba, ten odkejve vsechno, ale ono az by doslo na tu realizaci, tak by ho ten smich presel. ;) Zatimco to neni naopak. A jen tak mimochodem, az bude run UO finalni, tak verim, ze i pol bude oproti nemu hracka pro deti...Ja nechapu, proc si proste nepriznate, ze pouzivate predpotopni emulator a diky tomu budete mit (mate) daleko vice problemu..
Ostatne hraci moc dobre vedi, jak to chodi na Endoru a jak to chodi na sphera shardech ;))

Edited by - Demostenes on 03/10/2003 18:54:37
Go to Top of Page

Sacrifice
New Member

140 Posts

Posted - 03/10/2003 :  22:49:56  Show Profile  Send Sacrifice an ICQ Message Send Sacrifice a Private Message
NO ono de hlavne o to ze na Slovensku neni Ultima nejak zvlast preferovana hra. skor by som povedal ze ten CS. a okrem toho tomu asi aj dost brani ze u nas neni Internet tak dostupny ako u vas v Cechach.
ked ste vy mali mikrovnky a UPC tak mi sme o tom mohli snivat tak max na ISDN :-)
a tych par hracov co hra UO si zachra na docela kvalitnych Freeshardoch v Cechach, kde ma UO dlhu tradiciu tak naco vymyslat dalsie
ps. a okrem toho je tu ENdor

"Relationships come and go. Epics are soulbound"
Go to Top of Page

hoghar
New Member

215 Posts

Posted - 03/10/2003 :  22:52:11  Show Profile  Send hoghar an ICQ Message Send hoghar a Private Message
No ja hraju tam kde me to bavi , jakej je tam emulator je me uplne u ...

Hoghar - Diablo 3, Ultima Online [DP]
Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 04/10/2003 :  01:56:44  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message
quote:
Originally posted by hoghar

No ja hraju tam kde me to bavi , jakej je tam emulator je me uplne u ...

To je samozrejme jasny, ze hrace zajima vysledek. Ovsem cim lepsi ma GM nastroje, tim je lepsi sance na slusny vysledek. Aneb proc kopat diru rukama, kdyz si muzu vzit lopatu :)
Samozrejme ze ty rucni kopaci budou rikat lopaty jsou spatne (uz jenom z principu, brani se novotam a maji strach z toho, ze to co umi jim bude nanic), dokud treba nekdo z nich to neskusi a nepochopi....

Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 04/10/2003 :  11:59:52  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message
quote:
LOL, jenze tartaros je taky pekna kecka ;)). Faktem je, ze proste minimalne pulku veci co je na endoru na sphere neudelas, protoze to proste nejde. Jiste, tartaros je velka huba, ten odkejve vsechno, ale ono az by doslo na tu realizaci, tak by ho ten smich presel. ;) ... proc si proste nepriznate, ze pouzivate predpotopni emulator a diky tomu budete mit (mate) daleko vice problemu..
Ostatne hraci moc dobre vedi, jak to chodi na Endoru a jak to chodi na sphera shardech ;))

nejvetsi "kecka" ses jako obvykle ty, ja aspon vecem o kterych mluvim taky rozumim, coz se o kazdem z nas rict neda. Kdyby doslo na realizaci cehokoli, presel by smich predevsim tebe, protoze jediny co umis je flamovat na forech.
Co se tyce polu a sphere, nema smysl se o tom bavit s negramotou kterej nerozumi ani jednomu ani druhymu vic nez jako uzivatel, a maximalne nekde slysel ze "pol je lepsi". Mimochodem co se tyce "predpotopnosti", je na tom sphere rozhodne lip.
A ne, umet makra v excelu neni o nic vetsi pruprava ke skriptovani sphere nez ke skriptovani cehokoli jinyho...ale opet nema smysl se o tom bavit s tebou.

Edited by - Tartaros on 04/10/2003 12:03:13
Go to Top of Page

Atreus
bububu!

426 Posts

Posted - 04/10/2003 :  12:01:47  Show Profile  Send Atreus an ICQ Message Send Atreus a Private Message
Možnosti POLu jsou fajn, pokud ovšem někdo udělá mongoloidní herní systém, budou se mu tam lidi nudit mnohem víc, než na předpotopním emulátoru ;-)
A to je tvůj problém Demosténe, lidi z Morie nechoděj a nenafukujou problémy Endoru.. to ty, Demosténe, lozíš po fórech a chrabrejma žvástama látuješ Endorský díry, prezentuješ Endor jako shard kterej musí bejt best_of prostě proto že běží na POLu a opomíjíš fakt, že emulátor je jenom výchozí bod a stavebnici ( tvůj termín ;-) ) z toho stavěj lidi.. a co tvůj team postavil není taková pohádka jak jsi sliboval a jak to všudemožně prezentuješ..

Nikdo neříká, že Endor je mizernej shard, nikdo ti po bábovičkách nešlape tak se přestaň chovat jako mimoň a běž uklízet hovna na svým shardu místo abys dělal na cizích ;-)

"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it."
G.B. Shaw

Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 04/10/2003 :  12:13:28  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message
no v tom je ten problem...jak sem rikal, on nic jinyho neumi

Go to Top of Page

mechac
New Member

375 Posts

Posted - 04/10/2003 :  13:53:48  Show Profile  Send mechac an ICQ Message Send mechac a Private Message
Slibne se rozjizdejici flame.........

Mechac, The Druid Templar forever
Cyphisek - FFXI tired
Nouvej - CS too old :op
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 04/10/2003 :  14:34:35  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message
vychozi bod SK UO shardy po par postech opet:
POS vs Sphere
Demostenes a jeho Endor vs Zbytek sveta

lol ze vas to jeste bavi

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

beholder
New Member

Merkur

224 Posts

Posted - 04/10/2003 :  15:18:17  Show Profile  Send beholder an ICQ Message Send beholder a Private Message
quote:
...Faktem je, ze proste minimalne pulku veci co je na endoru na sphere neudelas, protoze to proste nejde...

Argument protoze to proste nejde me osobne zaujal nejvic. Zajimalo by me jestli ty si videl programovani nekdy jinak nez sam rikas "z jedouciho vlaku" aneb Hello world.

Go to Top of Page

M@gh0r
Starting Member

26 Posts

Posted - 04/10/2003 :  16:26:40  Show Profile Send M@gh0r a Private Message
quote:

quote:
Tartarosem, nikdy ste nedokazali uvest jedinej priklad, co by sphere nedokazala.

LOL, jenze tartaros je taky pekna kecka ;)). Faktem je, ze proste minimalne pulku veci co je na endoru na sphere neudelas, protoze to proste nejde. Jiste, tartaros je velka huba, ten odkejve vsechno, ale ono az by doslo na tu realizaci, tak by ho ten smich presel. ;) Zatimco to neni naopak. A jen tak mimochodem, az bude run UO finalni, tak verim, ze i pol bude oproti nemu hracka pro deti...Ja nechapu, proc si proste nepriznate, ze pouzivate predpotopni emulator a diky tomu budete mit (mate) daleko vice problemu..

Tak zkus udělat, aby ti po každým tisícím killnutým ptáčkovi zahrála melodie ..

I wanted to destroy something beautiful I'd never have. Burn the Amazon rain forests. Pump chlorofluorocarbons straight up to gobble the ozone. I wanted to breath smoke. I wanted to burn the Lourve. I'd do the Elgin Marbles with a sledge-hammer and wipe my ass with the Mona Lisa. This is my world, now.
Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 04/10/2003 :  17:18:53  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message
quote:
[ Mimochodem co se tyce "predpotopnosti", je na tom sphere rozhodne lip.

To mas pravdu, je rozhodne o dost vice predpotopni ;). Ale to nema smysl, ty jsi proste hlupak, co nedokaze priznat, ze ma nekdo neco lepsiho. Problem je, ze kdyby si o polu neco vedel, tak nebudes psat takovyhle blbosti ;)

Go to Top of Page

beholder
New Member

Merkur

224 Posts

Posted - 04/10/2003 :  17:25:56  Show Profile  Send beholder an ICQ Message Send beholder a Private Message
quote:

quote:
[ Mimochodem co se tyce "predpotopnosti", je na tom sphere rozhodne lip.

To mas pravdu, je rozhodne o dost vice predpotopni ;). Ale to nema smysl, ty jsi proste hlupak, co nedokaze priznat, ze ma nekdo neco lepsiho. Problem je, ze kdyby si o polu neco vedel, tak nebudes psat takovyhle blbosti ;)

Ty mi pripominas morijskou Sissi Taky si mysli, ze ma furt pravdu.

Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 04/10/2003 :  17:30:45  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message
quote:

Ty mi pripominas morijskou Sissi Taky si mysli, ze ma furt pravdu.

Ja si to nemyslim, bohuzel v tomto pripade to vim. Narozdil od vas obou mam zkusenosti se spherou i polem. Vy ze sebe delate akorat blbecky, kteri se snazi neco obhajovat, ale znaji jen pulku faktu..

Go to Top of Page

beholder
New Member

Merkur

224 Posts

Posted - 04/10/2003 :  17:33:40  Show Profile  Send beholder an ICQ Message Send beholder a Private Message
Myslim, ze o obojim vim docela dost, ale, kdyz zname jen pulku, tak nam uved ten zbytek at teda muzem rict, ze pol je lepsi, zatim me o tom zadnej tvuj argument nepresvedcil. Popravde si vlastne zadnej jeste neuved :)

Edited by - beholder on 04/10/2003 17:41:01
Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 04/10/2003 :  17:45:37  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message
quote:

Jestli si to nepochopil, mluvil sem o tom jak novy klienty sphere zvlada. Ale to je vedlejsi.
Problem je, ze ty z hlediska kodovani a moznosti o polu ani o sfere (at uz stary nebo novy serie) taky nic nevis, takze neznas zdaleka ani tu pulku relevantnich faktu. Az se budu chtit bavit o tom co je lepsi, nebude to s tebou. Uz konecne zalez.

Edited by - Tartaros on 04/10/2003 17:46:50
Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 04/10/2003 :  17:48:21  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message
quote:
Originally posted by Tartaros
Jestli si to nepochopil, mluvil sem o tom jak novy klienty sphere zvlada. Ale to je vedlejsi.
Problem je, ze ty z hlediska kodovani a moznosti o polu ani o sfere (at uz stary nebo novy serie) taky nic nevis. Az se budu chtit bavit o tom co je lepsi, nebude to s tebou. Uz konecne zalez.

Jenze ja narozdil od tebe to sleduju oboje a kdyz clovek vidi ty rozdily, tak se muze jen smat. Chtel bych videl sphera shard, ktery ma pri 100 lidech online sysload 1(!!!)procento (pri questu, jeden takovy hi-tech polshardik, admin uz dlouho optimalizuje jak cernej), Endor ma pri stovce asi 10%. Chtel bych videt sphera shard, ktery ma custom modifikovany path finding npc (o takovych zakladnich vecech jako je mozna modifikace AI oblud se snad ani nema smysl zminovat), ktery si jen tak mimochodem bezi na druhem procesoru...
Vis uplny hovno, zahrabat by ses mel ty.

Edited by - Demostenes on 04/10/2003 17:55:45
Go to Top of Page

beholder
New Member

Merkur

224 Posts

Posted - 04/10/2003 :  17:56:48  Show Profile  Send beholder an ICQ Message Send beholder a Private Message
quote:
Chtel bych videt sphera shard, ktery ma custom modifikovany path finding npc, ktery si jen tak mimochodem bezi na druhem procesoru...

To je prvni argument, kterej si uvedl, ale 1) kolik shardu bezi na multiprocerovych masinach a za 2) Pokud tohle pol nedovoluje pomoci skriptu, pak je to zcela na houby. A pokud ano, potom se klanim vyvojarum polu, ze na takovou vec myslej. I kdyz si dost tezko dokazu predstavit implementaci neceho takovyho, dle meho nazoru je to nejpis jen pathfind bezici ve zvlastnim threadu, kterej system, nikoliv pol priradi 2. procaku.

Jinak je vcelku fuk jestli je zatizeni 1 nebo 50%, pac je to furt daleko pod moznosti systemu ;)

Edited by - beholder on 04/10/2003 18:00:37
Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 04/10/2003 :  18:02:52  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message
quote:

Jinak je vcelku fuk jestli je zatizeni 1 nebo 50%, pac je to furt daleko pod moznosti systemu ;)

No, s tim nesouhlasim. Kdyby DP nemelo problemy s lagama, mozna na nem uz tedka hralo 500 lidi... Jeden z duvodu proc zacly vznikat dalsi shardy bylo lagujici DP.
Jinak na multiprocesorove masine bezi napriklad DP a v podstate i Endor.
Jiste, tohle jsou vychytavky, ktere na prvni pohled vidi laik, ovsem co se tyce programavani (tedy i moznosti), tak hodne veci dokaze ocenit jen programator (coz neni synonymum pro sphera skripter). Nekolik lidi od nas z teamu skriptovalo i spheru a byli opravdu HODNE prakvapeni tim, co pol umi...

Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 04/10/2003 :  18:18:03  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message
nerozumim formulaci ze "v podstate i endor" bezi na dual procesor masine
par (desitek?) kompu jsem stavel, i dualy (ale to byly tenkrat Pentium PRO) ale v_podstate_dual_procesorovej stroj sem jeste nevidel ... sry asi sem blbej (pokud nejsu tak to bude nekdo jinej)

tak trochu me pripomina pohadky prodejce v autopbazaru co smotne tachometr a pak vyklada "v podstate je to uplne novy auto"

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.

Edited by - Stilgar on 04/10/2003 18:21:19
Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 04/10/2003 :  18:20:21  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message
"sledovat" a "rozumet" pripadne umet kodovat sou naprosto odlisny veci. Ja ostatne uznavam ze pol ma lepsi moznosti co se tyce skriptovani. Tady mi ale jde pouze o to ze lidi ktery necemu nerozumej by o tom nemeli mluvit. Tohle
quote:
...Faktem je, ze proste minimalne pulku veci co je na endoru na sphere neudelas, protoze to proste nejde...
je napriklad naprosta kravina. A nebo tam mate hodne malo "veci". Protoze jestli pulka veci je pathfinding a AI npc, tak to je dost chudej shard.
quote:
...tohle jsou vychytavky, ktere na prvni pohled vidi laik, ovsem co se tyce programavani (tedy i moznosti), tak hodne veci dokaze ocenit jen programator (coz neni synonymum pro sphera skripter)...
ano prave proto ze programator nejses, nemas o tom co mluvit.

Edited by - Tartaros on 04/10/2003 18:22:16
Go to Top of Page

beholder
New Member

Merkur

224 Posts

Posted - 04/10/2003 :  18:21:47  Show Profile  Send beholder an ICQ Message Send beholder a Private Message
quote:
Originally posted by Stilgar

nerozumim formulaci ze "v podstate i endor" bezi na dual procesor masine
par (desitek?) kompu jsem stavel, i dualy (ale to byly tenkrat Pentium PRO) ale v_podstate_dual_procesorovej stroj sem jeste nevidel ... sry asi sem blbej (pokud nejdu tak to bude nekdo jinej)

Domnivam se, ze demo ma na mysli to, ze maj dvouprocesorovej motherboard s jednim procakem

Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 04/10/2003 :  18:24:04  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message
quote:
Jenze ja narozdil od tebe to sleduju oboje a kdyz clovek vidi ty rozdily, tak se muze jen smat.

Co se místo toho tvýho věčnýho sledování všech ostatních a bití se do prsou jak jsi ty a POL dokonalej a ostatní je shit, postarat o svůj vlastní shard.

Řekl bych, že hráčům je uplně u pr**le jestli POL žere 10 nebo 11% procent oproti sphere. Pro ně je hlavní věcí zábava a vidět, že se shard někam vyvíjí. Možná, že na tom podle tebe poloshardu se týden jen ladí a ladí ale aspon se nepíší topicy, že od odchodu Krtečka nikdo pořádně nic neudělal, že je tam mrtvolno, nebo jak ten shard umírá jak jsem se dočetl na Vašem foru.

To mi připomíná že kdyby jsi použil jen 10% své deklarované geniality a znalostí v kombinaci s dokonalým Polem na kterém jde uplně vše, zamet by jsi s problémy vlastního shardu nato-tata.

Zatím zde jen čtu o tom co je dokonalý a co je zastaralý shit, pak se juknu na jiný topic a tam čtu jak pečlivě rozebíráš prohřešky dalšího shardu. Pak si otevřu další topic a tam se zase odborně vyjadřuješ k dalšímu tématu.

PS: Omlouvám se, že Vám lezu do toho flamu, už budu jen slušnej tichej divák.

2Demonstenes: prosímtě, nepřestávej hlavně postovat ... já si ted odskočím, pak si otevřu plešku a těším se jak si počtu po dlouhý době pořádnej flam. Ne, že mě chlape zklameš a pujdeš nedej bože něco kloudnýho dělat.

Noe

Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 04/10/2003 :  18:35:51  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message
quote:
Originally posted by Noe
Možná, že na tom podle tebe poloshardu se týden jen ladí a ladí ale aspon se nepíší topicy, že od odchodu Krtečka nikdo pořádně nic neudělal, že je tam mrtvolno, nebo jak ten shard umírá jak jsem se dočetl na Vašem foru.

No vidis a zase jsme u toho fora. Proste co je na foru, to pravda, to je svaty a ackoliv muze byt realita nekde uplne jinde, tak proste kazdy vidi jen to co je na foru (zvlast ti lide, kteri jdou jen obcas precist forum). Kdyby si trochu sondoval, tak zjistis, ze kazde forum ma cca 20 lidi, kteri maji na svedomi 90procent veskerych postu a pokud si nekdo z nich usmysli, ze se nudi, tak to zarucene bude vedet celym forum...
To ze jeden newbiek tam napsal uz asi 80 prizpevku o tom, jak jsou vsude PK a jak je to strasny, totalne prebilo posty o tom, ze je PK malo a taky pravda (coz byl zamer, bo my chceme kvalitu, ne kvantitu). Takze nahodny kolejdou ci musi mit pocit, ze Endor je shard doslova preplneny PK ;)) A pod..Je mi naprosto jasny, ze jakozto GM moc dobre vis, jakou ulohu ma forum a co vsechno se z nej da o shardu usoudit. Ale proc si nenajit zaminku k flamu, ze. Ostatne proto jsme asi tady
Btw, jak jde na morii support? Slysel jse, ze jste opet udelali v tomhle servisu velky pokrok.

Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 04/10/2003 :  18:42:43  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message
quote:

[quote]Originally posted by Stilgar

Domnivam se, ze demo ma na mysli to, ze maj dvouprocesorovej motherboard s jednim procakem

Jo, pokud se z nejakeho duvodu stane (treba prave onen custom pathfinding, kteri zajisti ze se obluda nezasekne za kazdym sutrem, coz je mimochodem strasne vypocetne narocna cinnost a proto je to ve vetsine her tak slaby, jelikoz neni vypocetni kapacita, aby to za neco stalo) ze nebude jeden procik stihat, doda se druhy..

2tartaros: Jinak co se tyce featur, sam si na endoru hral...Navic me nejde jen o featury co vidi hraci, ale i o nastroje co maji k disposici GM. A to jsou veci, o kterych se zadnymu spherarovi ani nezdalo. Nebo snad vis o shardu (kdyz nepocitam endor), kde je treba kazdy hrac automaticky 24/7 sledovan na speedhack? Verim, ze by to slo i na sphere, ale sezralo by to 100proent vykonu cpu . Kdyz vidim vsemozna polovicata sphera reseni pomoci nejakych "kontrolnich bodu" a wormu, tak se akorat smeju...

Edited by - Demostenes on 04/10/2003 18:45:34
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 04/10/2003 :  18:45:09  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message
quote:

No vidis a zase jsme u toho fora. Proste co je na foru, to pravda, to je svaty a ackoliv muze byt realita nekde uplne jinde, tak proste kazdy vidi jen to co je na foru (zvlast ti lide, kteri jdou jen obcas precist forum).

Konečně si to pochopil!!! A proto pišeš jak je sfera předpotopni, ale realita je uplně jinde. Ano a každy vidi jen co je na foru, takže když tam pišeš jak je Endor dokonalej, dělaš jen velmi dobrou reklamu, ale realita je uplně někde jinde.

Edit: Mám pokračovat?

Krabice je zaklad.

Edited by - -Mike- on 04/10/2003 18:46:21
Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 04/10/2003 :  18:47:24  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message
quote:
Originally posted by -Mike-

Konečně si to pochopil!!! A proto pišeš na forum jak je Endor dokonalej, ale jak sam řikaš, realita je uplně jinde. Pišeš jak je sfera předpotopni, ale realita je uplně jinde. Ano a každy vidi jen co je na foru, takže když tam pišeš jak je Endor dokonalej, dělaš jen velmi dobrou reklamu, ale realita je uplně někde jinde.

Koukam, ze Noe dal jako stranicky ukol vsem pochlebovacum z Morie aby sli flamovat. Co vam za to slibil? Par milionu do banky? Nebo fialovyho kone?

Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 04/10/2003 :  18:48:00  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message
quote:

Hehe, jj máš recht jeden newbiek vám flamuje forum a ty jak koukám rychle zamykáš topicy kde se hráči dotazují jak je to vlastně s celým Endor Teamem, když se nic moc neděje.

Člověče můžu dotaz? četl jsem tvé nejnovější info, že v této době je aktivních 13 členů Endor teamu. 5 lidí na Endoru aktivně scriptuje, 3 dělaj aktivně na mapě, 7 jich maká na kvestech .... tak silný team nemá žádný free shard. Proč tedy ty topicy od hráčů? A proč jsi tedy, zamkl ten topic kde se hráči ptají jak to vůbec s Endor teamem je?

Jo a se supprotem to jde skvěle, v posledním týdnu se rozdalo několik desítek kompletů a zbraní z nejdražších kovů.

Jo a měl by jsi tomu tvému informátorovi říct aby to pečlivě sledoval dále. Má totiž uplně dokonalý nejnovější zprávy o supportu na morii. Každej by neprohlídl ten fígl že to že morie asi deset dní byla uplně vypnutá a další týden jede alfatest nový sféry, je jen zastírací manévr aby GM mohli pořádně nasuportit své vyvolené

Noe

Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 04/10/2003 :  18:53:10  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message
quote:
Koukam, ze Noe dal jako stranicky ukol vsem pochlebovacum z Morie aby sli flamovat. Co vam za to slibil? Par milionu do banky? Nebo fialovyho kone?

Kdo tu mluvil o Morii? Co sem pleteš Morii? Ja mluvim o Endoru a o sfeře a take jen tlumočim to co jsi sam napsal. Ja fakt nechapu, proč se musiš pořad lozit po Morii nebo DP a kdo ti co udělal nebo jestli to máš od přirody, fakt to nechapu.

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 04/10/2003 :  18:56:29  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message
quote:
Originally posted by Noe
Aktivních 13 členů Endor teamu. 5 lidí na Endoru aktivně scriptuje, 3 dělaj aktivně na mapě, 7 jich maká na kvestech .... tak silný team nemá žádný free shard.

Jo, nicmene to tak je. A proc jsem to zamknul? Odpovedel jsem na otazku, topic locked. Tak uz to v moderovanych sekcich chodi...

Jiste, na foru jsou lidi, co porad skuci ze se jim neco nelibi, ovsem kolikrat skuci jeste mesic po tom, co se dana vec opravila/upravila, protoze kolikrat ani poradne nehraji, nebo to nezkouseji...
A to, ze prave ted 3GM stavi dalsi a dalsi vychytavky do mapy, nebo za jini prave tedka delaji quest, nebo ze neco skriptuji asi moc hracu nevidi. Ale jinak se na endoru vlastne vubec nic nedeje a nikdo nic nedela ;)
Nebo mam tvrdit ze na Morii nikdo nic nedela, protoze server uz tyden nebezi a ze jste to asi zabalili?

Edited by - Demostenes on 04/10/2003 18:59:10
Go to Top of Page

TUQ
Starting Member

50 Posts

Posted - 04/10/2003 :  19:00:49  Show Profile  Send TUQ an ICQ Message Send TUQ a Private Message
Prominte, ze se vam do toho vkladam, ale mohli byste udelat treba toto ? Demo napise treba ted hned z fleku 15 veci, co umi POL a neumi sphera (verim, ze jich je mnohem vic, Demo, ty si nekde rikal ze tisice a tisice ne ?, ale tech 15 by mohlo jako ukazka stacit) a nasledne Tartaros nebo Noe, Beholder ci Stilgar nebo nekdo jiny, kdo je naopak zbehly ve sphere, okomentuje kazdy bod z hlediska toho, jestli to jde udelat na sphere. Hmm ?

"Nemá žádný význam umět se přenést kamkoli, když je někdo kretén všude."

Roger Zelazny
Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 04/10/2003 :  19:02:17  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message
quote:
...Nebo snad vis o shardu (kdyz nepocitam endor), kde je treba kazdy hrac automaticky 24/7 sledovan na speedhack? Verim, ze by to slo i na sphere, ale sezralo by to 100proent vykonu cpu . Kdyz vidim vsemozna polovicata sphera reseni pomoci nejakych "kontrolnich bodu" a wormu, tak se akorat smeju...

O zadnym nevim, protoze ostatni shardy nevysetruju. Nicmene na morii takova feature bude. Zadny polovicaty reseni, proste mereni rychlosti kroku. Pravda je ze sem to jeste nezkousel ale pochybuju ze se to na cpu casu pozna. A i kdyby, mame 90% rezervu.
Zkus neco dalsiho, vyjmenovavat vase featury bys jeste zvladnout moh

Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 04/10/2003 :  19:06:36  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message
quote:
Originally posted by Tartaros
Nicmene na morii takova feature bude. Zadny polovicaty reseni, proste mereni rychlosti kroku. Pravda je ze sem to jeste nezkousel ale pochybuju ze se to na cpu casu pozna.

Aha, takze ta featura bude a tys to jeste nezkousel a pochybujes...

Je mi to UPLNE jasny. Takle je to totiz u tebe se vsim. Uz vis proc ti kazdy prezdiva slibotechna??

Jinak ti poradim, rychlost mereni kroku u kazdeho hrace online byla na DP zavrhnuta, protoze by to neutahnul procik...leda ze byste meli pentium 20Ghz v zaloze...Prave proto se zacly delat vsemozne wormoidni reseni..

Edited by - Demostenes on 04/10/2003 19:09:02
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 04/10/2003 :  19:07:29  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message
quote:
Originally posted by Noe
Aktivních 13 členů Endor teamu. 5 lidí na Endoru aktivně scriptuje, 3 dělaj aktivně na mapě, 7 jich maká na kvestech .... tak silný team nemá žádný free shard.

Wow ti sou fakt dobři, 5 jich scriptuje jeden shard a nelezou si do zelí a ještě navic hledaji ŠESTYHO scriptera fakt dobři. 3 dělaji aktivně HOTOVOU MAPU co na ni tak dlouho dělaji? Člověk by řekl, že nějaky update, ale 3? A nějak dlouho, update mapy ste podle novinek oznamily 28,8 a to ještě 400KB update. 7 lidi maka na questech, to musi byt endor uplně zakvestovanej, ale mnt Endor forum --> Questy a jen 12 topicu, a z toho jen 7 o questech aha to asi na každyho člověka jeden quest o kterej se pečlivě staraji že?

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page
Page: of 49 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Topic Locked
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,88 seconds. on eygor Snitz Forums 2000