Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 Rubies of Eventide
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Irageon
Starting Member

4 Posts

Posted - 21/02/2003 :  16:43:11  Show Profile Send Irageon a Private Message  Reply with Quote
Cus vsem, tak co ? rika to nekomu neco ? zacli ted brat do bety.
Podle obrazku to vypada na podlouhe dobe dalsi snad poradnou mmorpg, nic ve stylu Hellbreathu ci Fungwangu.. (neberte to jako urazku tech titulu ale pristup autoru k tem hram nevypada ze by to jednou meli bejt konkurence DAOC, ShadowBane atp..)
adresa je
http://www.rubiesofeventide.com

Par obrazku na adrese
http://www.rubiesofeventide.com/contain.html

Irageon -
JA si myslim,ze to tak neni a i kdyby to tak bylo, tak s tim zasadne nesouhlasim, nic takoveho jsem jeste neslysel a i kdyz je to mozne, presto s tim nesouhlasim.
- a.k.a Rodier
[Distinguished Lord Irageon, ja uz fakt nevim co mam hrat..]

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 21/02/2003 :  17:53:07  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
grafika postavicek je opravdu velmi nezdarena, snad planujou stim neco jeste udelat nez to pustej ;)

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin

Edited by - Yennefer on 21/02/2003 17:53:29
Go to Top of Page

Irageon
Starting Member

4 Posts

Posted - 22/02/2003 :  14:05:12  Show Profile Send Irageon a Private Message  Reply with Quote
no na webu maj snad jenom 2 obrazky postavicek z toho nic moc poznat neni ale priroda vypada celkem dobre, vzdyt je to take LithTech engine ;-) .. v kazdem pripade v posledni dobe jedina poradnejsi vec na obzoru, rekl bych.. po tech vsech Hellbreatech a Funwanzich atp :-))

edit : no, tak sem byl ve hre a nevypada to spatne, grafika krajiny je nekde mezi Everquestem a DAOCem, postavicky jsou na urovni Everquestu a invetare (ikonky) jsou obslehly z AC.
Nu, proc menit neco co uz tu je a ujalo se ze ? ;-) ;-( ;-)
Nevim, nevypada to spatne ale na dnesni dobu celkem nedostacujici,
absolutne nechapu na co maj v .doc minimalni pozadavky stanovene na
P4 1.6GHZ, 256MB RAM a Geforce3/64MB .

JO a mam vtom desne rozmazany fonty v menu :-( .

Irageon -
JA si myslim,ze to tak neni a i kdyby to tak bylo, tak s tim zasadne nesouhlasim, nic takoveho jsem jeste neslysel a i kdyz je to mozne, presto s tim nesouhlasim.
- a.k.a Rodier
[Distinguished Lord Irageon, ja uz fakt nevim co mam hrat..]

Edited by - Irageon on 22/02/2003 14:39:47
Go to Top of Page

pethug
Starting Member

15 Posts

Posted - 29/03/2003 :  17:05:23  Show Profile  Send pethug an ICQ Message Send pethug a Private Message  Reply with Quote
Tuto hru jsem zaregistroval, stahnul a nainstaloval. Ale asi po dvou dnech to zase odinstaloval. Prislo mi to dost slozite a neprehledne. Radsi hraju betu Prince of Qin, ktera je hodne podobna Dungeon Siege.

||za střízliva se to programovat nedá||

VG: Krasomila ... druid
Go to Top of Page

ehivar
Junior Member

530 Posts

Posted - 23/04/2003 :  11:00:45  Show Profile Send ehivar a Private Message  Reply with Quote
Tak ze betim Rubies.

A celej tenhle post pisu znova (uz sem ho skoro mel napsanej) jenze nejakej kreten potreboval zjistit, kterej jistic je pro nase patro v rozvadeci. Ted uz to vi :((

Totalne nepovedena grafika postavicek. Na prvni pohled me kazda pripada jako "kosmonaut". Grafika ve meste pekne roztomila ... ale za mestem prituhuje jednoduchosti :) Zapomente asi na propracovanou grafiku ale AC2.

Pri tvorbe postavy je na vtber pomerne velke mnozstvi skillu. Odhadem cca. 50. Presne jsem to nepocital. Vcetne vsech moznych craftingu a enchantingu apod. Main skilly skoro jako v SB.

System souboju divnej. Kliknete na potvoru a reknet, ze s ni chcete bojovat ... kdyz kliknete vedle tak se dozvite neco jako "Dire pig does not want to talk with You" a nebo "You can not pick up Dire pig" apod :) Dale sytemem kliku pravy a levy potvrdite cil a nasledne pravy a levt vtvolate vlastni akci (natazeni luku a vytrel). Tak ze stale klikate jak silenci.

Animace magu pri kouzleni je neco na zpusob (necht strom povyroste) a pro vsechny kouzla stejna :) Vlastni efekty kouzel jsou docela povedene.

Vlastni engine oken apod. Skoro totozny s SB nebo AC2. A je docela prehledny.

Zatim jsem jeste nebyl v zadnem dungu ... placam se jen u mesta.
Snd budu vedet vice dnes vecewr.
Go to Top of Page

Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts

Posted - 23/04/2003 :  11:54:00  Show Profile Send Lahvan a Private Message  Reply with Quote
Je to konec konců beta. A nemusíte za ní platit ani si ji kupovat, jako SB a AO. Chtít do Betatestu s tím, že si zadarmo zahrajete, je asi jako chtít po Špidlovi zrušení sociálních dávek.
Go to Top of Page

Trahern
Starting Member

10 Posts

Posted - 23/04/2003 :  12:17:52  Show Profile  Send Trahern an ICQ Message Send Trahern a Private Message  Reply with Quote
Jinak je o teto hre i topic na hofylandu, kde spolu komunikuje vetsina aktivnich hracu na Rubies.
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 24/04/2003 :  15:37:32  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
divnej styl boje tady u kastru nejde kastit z dalky a nebo jsem to aspon zatim nezjistil jak, ale kdyz jsem stal dal a mlatil se muj pet tak mi to vzdy napsalo out of range.
Grafika je opravdu jeste dost divna snad bude lepsi ale jinak nevim nevim
Go to Top of Page

Trahern
Starting Member

10 Posts

Posted - 24/04/2003 :  20:31:26  Show Profile  Send Trahern an ICQ Message Send Trahern a Private Message  Reply with Quote
Ja sem teda zatim nikdy nemel problem katit na dalku. Nebylo to tim ze ty kouzla byli na kontaktni vzdalenost??
No kazdopadne system boje se tedka nekdy behem tohoto tydne cely zmeni tak uvidime.
Ad grafika : je sice fakt ze si na to clovek zvykne ale urcite by mohla byt lepsi. Asi nejvic co mi na ni vadi sou ty barvy..je to vsechno takovy no.. vyblity .. proste zadne pestrejsi barvy ( a tim nemyslim zadny quake-style ). Idealni se mi zdala grafika u Horizons . Nicmene i tak si myslim ze grafika je dostacujici ( a co sem videl tak i lepsi nez treba u Shadowbane ) a rozhodne to neni v tomhle stylu her ten rozhodujici faktor.

Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 03/05/2003 :  10:41:32  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Trahern
Idealni se mi zdala grafika u Horizons . Nicmene i tak si myslim ze grafika je dostacujici ( a co sem videl tak i lepsi nez treba u Shadowbane ) a rozhodne to neni v tomhle stylu her ten rozhodujici faktor.

No pro me je grafika dulezita preci nebudu hrat neco na co se neda koukat
Go to Top of Page

Dorlas
Moderator

Mr. Pink 2

2785 Posts

Posted - 04/05/2003 :  01:14:42  Show Profile  Send Dorlas an ICQ Message Send Dorlas a Private Message  Reply with Quote
De to Ja ted rozparil treba Colonization

Dorlas
EQ2
CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent
UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, TESO, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
Go to Top of Page

Aenstrius
New Member

101 Posts

Posted - 05/05/2003 :  02:49:59  Show Profile  Send Aenstrius an ICQ Message Send Aenstrius a Private Message  Reply with Quote
Skusam aj ja Rubies. V podstate plati to, co tu uz vsetci napisali. Grafika krajiny je vcelku pekna, mestecka su take male mile rozpravkove. Postavy by bolo treba trosku zlepsit (su nejake tucne na moj vkus a take malo vykreslene).

Ale co sa mi nepaci je napriklad Menu a celkovy vzhlad interfacu hry. Je taky rozmazany, aj text, aj ikonky. To DAoC co som hraval, to ma vsetko pekne ostre. Dalsia blbost je napriklad u mna bojovanie. Oznacim ciel, dam attack a potom je to uz take divne. Neviem preco sa nemozem otacat, nefunguje behanie, pohybovat sa mozem iba tak, ze myskou klikam mo krajine a panak tam dobehne. Je dost obtiazne napriklad ustupit par krokov dozadu od potvory.

Dalej tu mame ncelkovu lagovost(?), proste vsetko trva nejak dlho. Oznacim potvoru, dam Attack a za 3 sekundy som v bojovej pozicii, alebo bojujem, mam malo Blood Points, tak je veliky problem utiect z moja, pretoze kliknem na zem a mob ma stihne este 2x stipnut/hryznut/prepichnut.

A takto by som mohol este pokracovat. Samozrejme si uvedomujem, ze je to beta a nie finalny produkt, ale planuju ukoncit betu v juni (6. mesiac) a do vtedy zostava iba par tyzdnov. Uvidime, co s tym spravia.
Go to Top of Page

Yzzy
Starting Member

96 Posts

Posted - 05/05/2003 :  03:50:10  Show Profile Send Yzzy a Private Message  Reply with Quote
Hmmm tahle parba me pride trochu divna-sice sem to nezkousel parit,ale do bety sem se prihlasil.Prekvapeni bylo ze s tak mizernou grafikou-postavicky vypadaj jako by prave prosli tezkou nemoci-to chce min proc. 1.3Ghz.Hra co vypada ja predchudce EQ by snad takovyhle naroky mit nemela ne
Go to Top of Page

Aenstrius
New Member

101 Posts

Posted - 05/05/2003 :  11:11:20  Show Profile  Send Aenstrius an ICQ Message Send Aenstrius a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Yzzy

...Prekvapeni bylo ze s tak mizernou grafikou-postavicky vypadaj jako by prave prosli tezkou nemoci-to chce min proc. 1.3Ghz...

No ja mam 1,67GHz (ale k tomu staru GF2PRO) a hravam to na 800x600 a Low, Medium detaily. Ide to vcelku v pohode, ale niekde to stale seka.
Go to Top of Page

Trahern
Starting Member

10 Posts

Posted - 09/05/2003 :  12:41:30  Show Profile  Send Trahern an ICQ Message Send Trahern a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aenstrius

quote:

...Prekvapeni bylo ze s tak mizernou grafikou-postavicky vypadaj jako by prave prosli tezkou nemoci-to chce min proc. 1.3Ghz...

No ja mam 1,67GHz (ale k tomu staru GF2PRO) a hravam to na 800x600 a Low, Medium detaily. Ide to vcelku v pohode, ale niekde to stale seka.

To mas nejaky divny. Me to s 1,2 GHz a GF2 GTS beha v pohode i v 1200.. . Samozrejme ve meste ne, ale to je tim ze je tam hoodne NPC, ktery se musi vsechny nacist a to hlavne zdrzuej..kdyz se nactou tak je pak celkem ok. A hlavne hra bezi v Debug modu. Pokud ma nekdo z vas zkusenosti s programovanim tak asi vi jakej vykon to zere. A jeste bych chtel doplnit svuj post ke grafice. Uz se mi zacala libit ;). Urcite se to neda srovnavat s EQ to nevim jak mohl nekdo rict..asi videl jen screenshoty , ktery, nevim proc ,vypadaj proste divne. Jediny co by snad mohli doopravdy vylepsit je grafika nekterych postav ale i na tom se pracuje . Ale grafika priserek je doopravdy krasna. Kdo nevidel draka jako by nezil :) ( doopravdy zatim nejhezci co jsem kdy videl ). Uplne supr je tam komunikace s GM.. cokoli jim navrhnete tak vam na to odpovi a pokud to dava aspon trochu smysl tak odpovi i kladne . Pokud si zadate neco na jejich support tak odpovidaj i do peti minut ( a to je furt Beta ). Proste jejich pristup je doopravdy neco noveho po zkusenostech z jinych her.. A hlavne co vas tam chytne je dokonalej vyvoj postavy. Uz bych asi po tomhle UO hrat nemoh :).
Ad ty souboje.. no to je doopravdy kontroverzni vec..porad se na tom pracuje ale asi nikdy to nebude vsem vyhovovat, ale uz se to moc zlepsilo. Jeste trochu vylepsit ovladani pohybu postavy behem boje a bude to OK.

Jo a jeste ad ty rozmazany ikony a texty .. nehral jsem DAoC takze nemuzu srovnavat ( me se nezda ze to je "rozmazane" ). Jsi zatim asi prvni kdo si na neco takovedleho stezuje..

edit: A jeste k ty lagovosti(?) . Lagy se v teto hre takraka nevyskytujou. Tedy tim myslim to ze temer nezalezi na pingu. Jako u vetsiny novych her .. skutecne s ultimou nesrovnatelne :).

Edited by - Trahern on 09/05/2003 13:15:01
Go to Top of Page

Aenstrius
New Member

101 Posts

Posted - 12/05/2003 :  14:37:32  Show Profile  Send Aenstrius an ICQ Message Send Aenstrius a Private Message  Reply with Quote
No, myslel som to sekanie v meste. Mimo mesta je to vcelku v pohode.

A pozri si nejake screeny z DAoC, uvidis ten interface, proste sa mi zda text a ikonky take neostre.

A co sa tyka lagovosti, tak pingy mam velmi dobre (som priamo na 5 GHz mikrovlne), ale to mozno ani nie su lagy. Neviem ako to popisat, proste len kym nieco urobis (nie vzdy) tak to trva. Ako som napisal s tym bojom, oznacim ciel, stlacim Ctrl-A a cakam 2-3 sekundy. Alebo ked chcem nieco predat, kliknem na vec, Ctrl-S a tiez si pockam.
Nevravim ze vsetko musi byt okamzite hned ako keby som to hral offline na mojom PC, ale predsa je to obcas trochu zdlhave.

No nic, uvidime ako sa to vyvynie (snad je tam 2x "y").
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 12/05/2003 :  14:55:33  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aenstrius
A co sa tyka lagovosti, tak pingy mam velmi dobre (som priamo na 5 GHz mikrovlne), ale to mozno ani nie su lagy. Neviem ako to popisat, proste len kym nieco urobis (nie vzdy) tak to trva. Ako som napisal s tym bojom, oznacim ciel, stlacim Ctrl-A a cakam 2-3 sekundy.

To by mohly byt server lagy. 2 - 3 sekundy je celkem pohoda, ja pamatuji v Shadowbane server lagy pres 5 minut ;)

Go to Top of Page

Trahern
Starting Member

10 Posts

Posted - 12/05/2003 :  15:29:35  Show Profile  Send Trahern an ICQ Message Send Trahern a Private Message  Reply with Quote
Aenstrius- Jo o tech mestech se vi a resi se to. Jinak si nejsem jistej co presne popisujes. Ten lag mas kdyz zautocis na nejakyho nepritele a pak v boji uz ne nebo ho mas furt? ( tj jestli ho mas i kdyz treba chces seslat kouzlo a ono se zacne sesilat az za 2s? ). Jestli jen pri zahajeni boje tak je to celkem bezne a hlavne zcela zanedbatelne..Co se tyce tech predmetu tak s tim jsem mel jeden cas taky problem a to kdyz jsem hral na horsim pocitaci a on to nestihal ( nevim co presne ale proste tady taky zalezi na pocitaci ne jen na spojeni a na serveru ). Taky je dulezite nepresouvat predmety uprostred namesti :)..to skutecne neni momentalneuplne nejlepsi napad. Vrele doporucuju ramku aspon 512 MB DDR. Pak muzes mit i horsi procesor a grafarnu a hra bezi celkem dobre.

Jinak jsem koukal na to rozmazani textu a ikon v rezimu 800x600. Jo skutecne to tam je, ale nemuzu rict ze by me to bylo zs nejak moc rusive. Kazdopadne ve vyssich rozlisenich se mi to zda uz vsechno v poradku.

Jeste co se tyce tech lagu tak jeste asi pred mesicem se obcas stavali pomerne zajmave ukazy. Napriklad nebylo neobvykle ze se nejaky hrac dostal do 2-5 minutoveho zpozdeni vuci zbytku serveru ( a to skutecne vubec nezalezelo na tom od kad jste a jakou mate linku ). No ani snad nemusim rikat jak pak vypadali "rozhovry" :). V poslednich asi trech tydnech jsem tento problem uz nezaznamenal.
Go to Top of Page

Aenstrius
New Member

101 Posts

Posted - 13/05/2003 :  02:18:45  Show Profile  Send Aenstrius an ICQ Message Send Aenstrius a Private Message  Reply with Quote
Hej, v podstate je to nieco take ako popisujes. Na zaciatku boja je ten "lag". Potom uz vyzera byt vsetko v poriadku. Ovsem su tam aj dalsie neprijemnosti, ktore sa mi nepacia (aj ked je to beta, alebo prave preto), je to popisane dufam v mojom prvom poste, uz si to ani nepametam .
Co sa tyka toho interfacu, tak proste to neviem vysvetlit, a nechcem tu placat blbosti, ako mi to pripada, lebo by sme sa dlh nerozumeli .
Co sa tyka PC, tak mam 768MB DDR a 1,67GHz, no a k tomu staru 64MB GF2 Pro.

Vravim, pockam si ako sa to vyvynie, ale zatial ta hra na mna neposobi, ze by som bol ochotny s radostou do nej davat ~500sk mesacne.
Go to Top of Page

Trahern
Starting Member

10 Posts

Posted - 13/05/2003 :  20:16:00  Show Profile  Send Trahern an ICQ Message Send Trahern a Private Message  Reply with Quote
Jo ja chapu ze se asi kazdymu libit nemusi :). S tim interfacem doopravdy nevim..ja s tim zadny problemi nemam ( mozna je to grafickou kartou ale jelikoc mam taky GF2 GTS tak by to asi melo byt stejne ).
btw. dneska byl novej patch kterej zase vylepsil grafiku a dal novy modely zbrani, nove lokace ( hrbitov doporucuju ), atd... no konecne je ta trava zelena :) a ne tak vyblita..to byla asi posledni vec ktera mi tam celkem dost vadila :).
Jinak proste se mi zda ze tadyta hra ma nejlepsi system vyvyjeni postavy a asi proto se mi tak libi..vim ze to jeste neni vsechno dodelany ale i tak je to dobry.

Ad ta cena ..ja nevim jakej je tedka kurz vuci Kc/Sk takz ti reknu jen cen v Kc..kdyz si koupis FF membership za asi 1500 Kc tak budes muset platit jednou za tri mesice asi 600 Kc. takze na mesic asi 200 kc. Ta prvni investice je mozna trochu vyssi, ale na druhou stranu v ni mas tri mesice hry zdarma. ( A hlavne tu hru si samotnou kupovat nemusis ... vse lze stahnout..cili ani do budoucna pravdepodobne nehrozi investice do datadisku a tak ..). Ale jak jsem psal, chapu ze se kazdymu libit nemusi..ale podle me dokaze chytnout. znam hodne lidi kteri rikali jako to je sr*** a pak je to chytlo ze uz nemuzou nic jinyho :) ( treba sebe )
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 03/08/2003 :  19:08:29  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
spousta casu ubehla, hra je uz dva mesice v komercnim provozu. Zmenila se spousta vei k lepsimu, par dalsich veci se teprve chysta, ale urcite by bylo fajn mit ve hre vic nez sedm ceskych hracu.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 06/08/2003 :  16:22:52  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kurik

spousta casu ubehla, hra je uz dva mesice v komercnim provozu. Zmenila se spousta vei k lepsimu, par dalsich veci se teprve chysta, ale urcite by bylo fajn mit ve hre vic nez sedm ceskych hracu.

Hmm, koukam na to, vypada to zajimave. Muzes hru popsat z pohledu cloveka co hraje? A nejlepe i porovnat s ostatnimi mmorpg.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 08/08/2003 :  15:14:38  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
No prave to po UPC plivancich stahuji a vecer snad budu ve hre.
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 08/08/2003 :  18:56:34  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

No prave to po UPC plivancich stahuji a vecer snad budu ve hre.

Napiš pak nějaké svoje první dojmy pls.
Díky
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 08/08/2003 :  19:00:32  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Zatim prvni dojem je takovej, ze je dole login server. Takze cekam ..
(http://www.rubiesofeventide.com/forums/showflat.php?Cat=&Number=4875&page=0&view=collapsed&sb=5&o=&fpart=1)

edit: hmm cenzuruji messages board (thread o padu serveru uz neni pristupny) sux

Edited by - VT on 08/08/2003 21:41:40
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 08/08/2003 :  21:36:45  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
dojmy v0.01

Hrozne zlastni hra. Graficky patri mezi to lepsi co jsem videl. Po prvnich trech hodinach (a asi 10 padech serveru) mohu rici, ze je to pve hra s maximalnim mnozstvim dropu (kam se hrabe EQ).

Na vyber je sice +- 100 povolani, nicmene pokud si vyberes napr. warriora, je mozne mu naspecovat druid a shaman cestu a silny hloupy warrior se pak muze (i kdyz ho to mozna stoji vic 'rozdelovacich' bodu) buffovat a healovat. Takze imho staci nastudovat system hry a je mozne vytvorit uber char, neporazitelny v duelech/pve/pvp.

Velke mnozstvi (kolem 20 - 30%) specnutelnych cest (stealth, scouting etc.) nejsou stale implementovany i kdyz jsou pri tvorbe charu nabizeny. Tudiz hra je drsne ve fazi placene bety.

Populace na serveru se pohybuje od 40 do 80 lidi (zatim v CET prime zone). Maximalni level je snad 50. Videl jsem tri lidi na 50 lvl, dalsi tri kolem 30. Zbytek se placa na levelu 1 - 15.

Hraji tri hodiny (takze vim zatim kulovy) a pisu sem jen diky tomu, ze je server zase dole.

Edited by - VT on 08/08/2003 21:39:36
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 08/08/2003 :  23:57:58  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Ten počet lidí je špatný...:(
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 09/08/2003 :  00:17:57  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Ve hre je mozne pouzit prikaz /who (stejne jako v DAOCu, hra vicemene z DAOCu vychazi) a zobrazi se pocet hracu online. Nicmene existuje i prikaz /anon (opet jako v DAOCu), ktery ti nastavi anon flag a nezobrazujes se ve vypisu /who.

Takze pocitam, ze hracu je online o 20 - 30 procent vice.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 09/08/2003 :  09:59:35  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
ROE je jednoduchy PvE relax s milionem dropu, s nic moc mnozstvim kouzel (hezke efekty), zadne specky pro melee. Ale je to zabavne a je mozne u toho relaxovat.

Imho neni zde ani vyrazna nutnost grupovat = videl jsem nejake screenshoty paladina v novem dungu, co ted nedavno pridali do hry. Byl u cilovych namedu zcela sam ...

Takze relax, minimum bugu (coz je zajimave), relativne dobra hudba, kvalitni grafika, proste jednodussi EQ v lepsi grafice.

PvP je mozne regulovat nastavenim techto flagu u sve postavy:
- never
- na otazku
- pvp rdy

Nevim jestli je mozne flagy v prubehu casu menit. Co jsem cetl na boardech pvp ma stejne problemy jako napr. v SWG = prilis rychla smrt. Jeden max dva hity a nepritel lezi. Caster je zde v pvp asi 1000x silnejsi nez melee.

Dungy jsou hezci nez v DAOC ci EQ.

Souboje jsou semi-realtimove. Pri pullu moba, je sance ze jsou nejaci jeho kamaradi socilani a pujdou s nim. Boj zacne a vsechno kolem vas zmizi (doslova) a jste jen vy a pullnuti mobove. V tahovem-realtimovem systemu je mozne melee utok/kouzla/healy/inventorar/pohyb atd. V seznamu kouzel na netu jsem nanasel nic co by alespon vzdalene pripominalo CC speelly.
Neni to vyslovene spatny system a mozna prave toto dela z ROA pohodovou nikam nespechajici non akcni mmorpg.

Zaplatim si to a uvidim. Jedu na dovolenou takze mi tech 10 trialovych dnu utece aniz je vyuziji ...
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 09/08/2003 :  11:50:05  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Oki díky za info.
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 09/08/2003 :  20:58:30  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:

ROE je jednoduchy PvE relax s milionem dropu, s nic moc mnozstvim kouzel (hezke efekty), zadne specky pro melee. Ale je to zabavne a je mozne u toho relaxovat.

Imho neni zde ani vyrazna nutnost grupovat = videl jsem nejake screenshoty paladina v novem dungu, co ted nedavno pridali do hry. Byl u cilovych namedu zcela sam ...

Takze relax, minimum bugu (coz je zajimave), relativne dobra hudba, kvalitni grafika, proste jednodussi EQ v lepsi grafice.

PvP je mozne regulovat nastavenim techto flagu u sve postavy:
- never
- na otazku
- pvp rdy

Nevim jestli je mozne flagy v prubehu casu menit. Co jsem cetl na boardech pvp ma stejne problemy jako napr. v SWG = prilis rychla smrt. Jeden max dva hity a nepritel lezi. Caster je zde v pvp asi 1000x silnejsi nez melee.

Dungy jsou hezci nez v DAOC ci EQ.

Souboje jsou semi-realtimove. Pri pullu moba, je sance ze jsou nejaci jeho kamaradi socilani a pujdou s nim. Boj zacne a vsechno kolem vas zmizi (doslova) a jste jen vy a pullnuti mobove. V tahovem-realtimovem systemu je mozne melee utok/kouzla/healy/inventorar/pohyb atd. V seznamu kouzel na netu jsem nanasel nic co by alespon vzdalene pripominalo CC speelly.
Neni to vyslovene spatny system a mozna prave toto dela z ROA pohodovou nikam nespechajici non akcni mmorpg.

Zaplatim si to a uvidim. Jedu na dovolenou takze mi tech 10 trialovych dnu utece aniz je vyuziji ...

Hodne dlouhej post a ja jsme rad, ze mame v rubikach dalsiho cecha. Muzes sem napsat jmeno sve postavy/postav? Bohemian Adventurers si radi zahraji s jinymi.. vcer jsme meli fajn grupku o ctyrech lidech a pate (patri mezy top 10 levels) byl ve skupine, ktera zabila obludu polkadanou za neporazitelnou :)

nicmene, k tomu, co rikas mam par podoteku

povolani je 104 a je rpavda, ze nektere skilly nejsou implementovany a neni na to upozorneno, je to chyba, ale kdyz s eclovek naloguje, okamzite se po tom pta a dostane odpoved, takze to neni obecne takovy problem, byt seznak aktualne aktivnich skillu by neskodil, navrhnu na foru rubies (asi nejvetsi vyhoda tehle hry, totiz vztah vyvojar-hrac).

Nicmen - vytvoreni UBER characteru je v podstate nemozne, vsichni maji moznost delat cokoliv a specialne v PVP se ukazuje, ze je hra vyvazena, melee umlati maga na dve rany, ale mag umi udelat totez valecnikovi. v PVP ale NENI mag jednoznacne silnejsi, alespon ne v soucasne podobe (minimum hp a slaba ochrana). ZAlezi na mnoha faktorech, havne vzdalenost obou souperu od sebe a pouzita zbran, proti assasinovi s vysokym dualem a dikama se proste mag nechytne, nedostane se k druhe rane. Uvazuje se o zvednuti hp/bp/mp/ep na desetinasobek pri PVP, coz by uz samozrejme dalo vic casu na taktiku a ukazalo schopnosti jednotlivych postav.

NIc moc mnozstvi kouzel.... tady nesouhlasim. je rpavda, ze treba u sorcery je pet zakladnich kouzel - ohen, led, blesk, kyselina a elemental anger - dva nahodne vybrane elementy (moooc pekny efekt), plus josu v sorcery bariery a multitarget kouzla, kazdy element ma nekolik verzi podle vyse skillu a je rozliseno mezi primym dmg a ranged kouzlem plus multitarget kouzla. Ostatni skoly magie jsou trochu rozmanitejsi, maji buffy (sila, dex, con, int), bariery, summony hodne druhu, zatim slabi, ale na tom se pracuje, dlasi dukaz vlivu hrauc na vyvoj hry i po spusteni komercni verze), kouzla na zlepseni craftingu, nekolik druhu leceni, potom kouzla s EP dmg coz je neco jako zivotni sila - essenc epoints v originale), holy/unholy bolt pro shamany/nekromanty, planuji se kouzla na zmenu hmotnosti, teleporty, leech kouzla na ziskani hp/bp/mp/ep od nepratel a dlasi veci.

Hudba je velice kvalitni, je vyrazne odlisna od soucasneho mainstreamu a je to dobre (www.juliahowe.com - stranka autorky hudby s MP3 ke stazeni)

bugu.. bugy v systemu hry jako takovem moc nejsou, ty veci jsou vyvijeny pomalu devet let (herni principy pouzival uz mud pred deviti lety) bohuzel v poslednim patchi s novejma vecma se na server dostaly nejaky bugy, ktery pusobi padani serveru, kvuli tomu se odlozil update s manevrama pro melee/ranged (ano, specialitky jsou na ceste vcetne multitarget attacku). je to k nasrani, ale na druhou stranu je videt, ze na tom vyvojari fakt makaji. No a co se tyka nepristupnosti threadu o padech - mazou se po te, co server naskoci a lidi podle toho poznaji, ze je UP. NAvic to promazavani se deje i kvuli konkurencnimu boji. Normalne se ale cenzura na rubies nenosi, funguje tam spis spirala mlceni, coz je obvyklej jev v jakekoliv komunikaci - vetsinovy nazor ma proste vetsi silu a mensinovy se obtizne prosazuje (kupodivu treba ja mam zkusenost, ze vyvojari moje nazory berou,a le komunita je dost nema rada, ale to je spis problem meho zpusobu komunikace).

macimlani levle je 50,a le neni to tak uplne pravda, po padesatce nasleduje dalsi vyvoj, ktery uz ale nestoji na DP ale je primo spojen s artefakty - rubiny soumraku (rubies of eventide), viz post od smuraye na forech k rubies (mozna prelozim)

k hodnoceni typu placena beta - casty nazor od lidi, kteri hraji ultimu. problem je, ze dneska se mmorpg proste vydavaji ven driv, nez jsou uplne kompletni, na druhou stranu mmorpg neni (nema byt) uplne kompletni nikdy. vyhodou rubies je to, ze za sw nemusi clovek platit a neplati ani za updaty, ktery vydaji treba i na addon u jinych her.

navic cyber warrior je mala soukroma spolecnost, neni za nimi zadny vydavatel s miliony dolaru. Pocet lidi na serveru neni nijak obrovsky, ale zase to umoznuje vytvorit prijemnou komunitu, kde se evtsina hracu zna (ti co hraji ve stejny cas), maximum lidi online jsme videl asi 100, ale hra je venku kratce a nemam zadny velky marketing, neni pro kazdeho, mainstream smeruje k akcnim vecem se sexy grafikou typu LIneage II.

no nic, vic o rubies se asi povida na www.hofyland.cz a to vcetne kritiky, zadna cenzura :-) moje icq je 14947142, budu rad, kdyz s emi ozvou novi lide, ostatne, muzeme jim ve hre taky pomoct.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 10/08/2003 :  12:51:08  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
k hodnoceni typu placena beta - casty nazor od lidi, kteri hraji ultimu.

Nehraji UO :)

Budu kupovat account i pro manzelku. Jake classy potrebujete do grupy?

Co jsem videl tak ve hre neni moc heal classu.

Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 10/08/2003 :  13:23:07  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
k hodnoceni typu placena beta - casty nazor od lidi, kteri hraji ultimu.

Nehraji UO :)

Budu kupovat account i pro manzelku. Jake classy potrebujete do grupy?

Co jsem videl tak ve hre neni moc heal classu.

jake classy? healeri jsou fajn,a le my uz mam empyreal na lvl 22 nebo kolik a pak druida na lvl 27, za ktereho uz trahern nehraje, oblibil si assasina, ale healer navic nikdy neskodi. co nam ted spis chybi je conjurer mag (kvuli buffum pro crafty) a pak asi crafti, ale skilly, co jsou ve hre uz pokryte mame. proste si vyberte, co vas bude bavit. na uctu muze bejt 6 nebo 8 postav podle typu placeni, ym mame vsichni zatim founders fellowship, takze osm postav. stav s eale radis na hofy nebo se ozvi do toho icq.
Go to Top of Page

Yzzy
Starting Member

96 Posts

Posted - 11/08/2003 :  06:53:55  Show Profile Send Yzzy a Private Message  Reply with Quote
Hmm again sem se nechal navockovat-i pres muj zapornej postoj ke grafice-a muzu rict ze nelituju.Co me prvni dostalo je pristup GM k lidem-to sem este asi nikde nezazil.Na co se zeptas-staci dat /help a co chces-dostanes odpoved.Dalsi udiv nesledoval nad propracovanosti skilu-je to proste super.Zadny tree a vostatni hovadiny kolem,proste klasicky stary RPG.Jen sem prisel do mesta prisla dalsi rana-takovy mnozstvi armoru nema ani US army.Ja tam toho strasne moc,treba jen od leather armoru je asi 12 typuNa zapor zas musim rict-a nemyslim ted grafiku-monstra sou celkem nevyvazeny.Mladej vlk me zabije na 2kousy a "drsny" zombie mid class davam na 2 ranyJinak me tahle hra ale opravdu prekvapila v dobrym slova smyslu.Takze omlouvam se ze sem byl predem zaujatej-ted to parim kazdej den
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 11/08/2003 :  10:21:19  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hmm again sem se nechal navockovat-i pres muj zapornej postoj ke grafice-a muzu rict ze nelituju.Co me prvni dostalo je pristup GM k lidem-to sem este asi nikde nezazil.Na co se zeptas-staci dat /help a co chces-dostanes odpoved.Dalsi udiv nesledoval nad propracovanosti skilu-je to proste super.Zadny tree a vostatni hovadiny kolem,proste klasicky stary RPG.Jen sem prisel do mesta prisla dalsi rana-takovy mnozstvi armoru nema ani US army.Ja tam toho strasne moc,treba jen od leather armoru je asi 12 typuNa zapor zas musim rict-a nemyslim ted grafiku-monstra sou celkem nevyvazeny.Mladej vlk me zabije na 2kousy a "drsny" zombie mid class davam na 2 ranyJinak me tahle hra ale opravdu prekvapila v dobrym slova smyslu.Takze omlouvam se ze sem byl predem zaujatej-ted to parim kazdej den

dalsi ceskej hrac, o kterym nevim? to me trapi... zkus taky prijit na hofy a najdi si klub rubies of eventide, ono je preci jen vetsi zabava bejt v druzine nez solovat, i kdyz oboje ma svoje, samozrejme. Ja mam ve hre dve hlavni postavy, Grocht a Kurik plus par dalsich
:)

jinak co se tyka priserek, tak ty az tak moc nevyvazeny nejsou, sick zombie je opravdu lehka potvora stejne jako wolf pup, dalsi verze vlku uz naopak moc slaby nejsou, jsou to prece predatori, ne?

Co se tyka zbroji, tak to mas pravdu, je jich hodne ahlavne je kazda nova hodne znat. Nevim, jestli mas pristup ke craftenymu zbozi (jestli ne,s taci se ozvat), ale teprve kvalitni surovina a vysoka kvalita ukazuje, co je to poradna zbroj. Crafteny quilted soft leather chrani stejne jako kupovany studded a pro magy je ideal silk heavy cloth, protze v tom prezijou i tri kousnuti od irrata nebo jednu ranu od dira. no a kontak na me uz jsem sem daval plus mam icq napsane i v profilu.

a grafika vubec neni tak spatna, zvlast se specialnima efektama na max
Go to Top of Page

Yzzy
Starting Member

96 Posts

Posted - 12/08/2003 :  08:43:28  Show Profile Send Yzzy a Private Message  Reply with Quote
Jestli umite nekdo udelat lepsi leathe-boiled nebo tak neco-by me vazne pomohlo.I nakej delanej long swordJenze sem te tam rano nesehnal
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 12/08/2003 :  11:06:08  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jestli umite nekdo udelat lepsi leathe-boiled nebo tak neco-by me vazne pomohlo.I nakej delanej long swordJenze sem te tam rano nesehnal

ja vstavam kolem jedenacte a v posledni dobe hraju mezi 21-01. proto jsme sem daval icq, kdyz jsme u pocitace, jsme online a do hry muzu skocit, k madlence na vyrobu zbroje muzu skocit, mec ti objednam u simona, ktery bydli v americe, takze taky hraje az kdyz je u ans pulnoc. Kdyz se prihlasis na hofyland, tak tam v klubu tyhle pozadavky muzes klast a trahern, kterej ma postavu madlenky svadlenky se s tebou taky muze domluvit bez toho, ze byhc logoval za jeho postavu.
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 13/08/2003 :  16:54:40  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
Vypada to zajimave, rad bych to zkusil. Neni v Praze nekdo, kdo by mi to mohl vypalit na CD? Diky

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 13/08/2003 :  17:32:31  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by riditko

Vypada to zajimave, rad bych to zkusil. Neni v Praze nekdo, kdo by mi to mohl vypalit na CD? Diky

ale jo, je. domluvime se na hofylandu, rad bych v patek nekam zasel na pivko nebo tak neco s dalsima lidma, co hrajou, CD byhc vzal s sebou spolu s trickem a sklenickama s logem rubies :-)

http://www.neygee.cz/users/ba/images/tricko.jpg
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 13/08/2003 :  19:03:24  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ale jo, je. domluvime se na hofylandu, rad bych v patek nekam zasel na pivko nebo tak neco s dalsima lidma, co hrajou, CD byhc vzal s sebou spolu s trickem a sklenickama s logem rubies :-)

http://www.neygee.cz/users/ba/images/tricko.jpg

Diky moc, to by bylo super jedu ale v patek na sraz Czech Heroes takze bych se zkusil domluvit na nekdy pristi tyden. ICQ je na me 120948043

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)

Edited by - Demawend on 13/08/2003 19:04:13
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 13/08/2003 :  19:49:22  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Diky moc, to by bylo super jedu ale v patek na sraz Czech Heroes takze bych se zkusil domluvit na nekdy pristi tyden. ICQ je na me 120948043

no co se da delat. ale pristi tyden je taky tyden :)
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 14/08/2003 :  23:02:57  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Tohle mne zaujalo:

Can my character be permanently killed?
Yes, in Rubies Of Eventide your character may be permanently killed. Your character may accept a challenge to duel to the permanent death – losing will cause your character to permanently die.

(Source: http://roe.warcry.com/index.php/content/faq.php)
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 15/08/2003 :  00:47:08  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tohle mne zaujalo:

Can my character be permanently killed?
Yes, in Rubies Of Eventide your character may be permanently killed. Your character may accept a challenge to duel to the permanent death – losing will cause your character to permanently die.

(Source: http://roe.warcry.com/index.php/content/faq.php)

zatim se nic takoveho nestalo, ale pokud ctu dobre, tak se predpoklada dobrovolnost... jinka hra nejede proto, protze v new-yorku nejde elektrina a nejde ani v casti new jersey, z kancelari cyber warrioru je pry pomalu videt newyork (byly pry videt dvojcata, nez spadla)
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 17/08/2003 :  00:48:55  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
tak, po dalsim update je rpedelana pevnost na velkej chram, ve kterym ma sve mistnosti baron ignatius, pridanej je novej dung pro top levely se zajimavejma dropama (novy matrose pro crafteni, novej kov a nejaka kuze). a taky to vypada, ze zdvojnasobili loot u lizardmenu. shock dmg ale opraveny neni.

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 17/08/2003 :  18:45:26  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Co mi chybi/vadi:

- neni fall damage
- neni sprint (pry bude)
- neni mozny jump i kdyz je mozne si ho namapovat (pry bude)
- padani serveru
- bug s pridavnym baglem (koupis ho, lognes, lognes zpet a uz ho nemas, pry to opravi)
- neni mozne kvalitne rozeznat u merchantu zda kupujes 1H nebo 2H zbran
- po zazonovani do dungu se ti na 1 sekundu ukaze komplet mapa dungu i kdyz jsi ho zatim neprosel
- malo hotkeys
- obcas se propadnes zdibec do zeme (stava se to malo, je mozne to do 2 sekund opravit)
- Jmeno a Prijmeni charu neni oddeleno mezerou
- PvP je/bude stejne nemozne jako v SWG = je tu radar
- Neni zde hlaska o tom, ze jiz nekdo jiny utoci na moba, ktereho jsi si vybral
- Mob si na clientu po zabiti lehne (to je ok, smrtici animace), pak si ale v lagu stoupne
- Neni zde group expa (zabijes vic socialnich mobu) (pry bude)
- Voda je zatim jen textura, kterou propadnes (pry bude)
- Maly svet, velice malo zon
- Nejsou zde specky, pry ale budou pod nazvem Manevry

Fajnove veci:
- regulovani combat speedu (kdo nevidel nepochopi, tahle hra je/muze byt skutecne tahovka ala Wizardry)
- moderovany chat = to je proste bomaba, stale je online 1 nebo vice GM a odpovidaji na otazky, radi, pomahaji a hlavne udrzuji kulturu projevu, ktera je v ostatnich onlinovkach priserna

Bohuzel nejvetsi problem a duvod proc pravdepodobne prestanu hrat je prislis jednoduchy damage system = neni zde zadne CC, coz je katastrofa pro hru v 21 stoleti ... Tech nekolik debuffu samozrejme neberu jako CC ...

Neni pro mne zabava predamagovat moby bez nejake inteligentni moznosti zasahnout do boje jinak nez healem nebo hitem. Skoda.

Edited by - VT on 17/08/2003 18:47:32
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 17/08/2003 :  19:02:44  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
ja to vezmu odzacatku s komentarem:

- neni fall damage
bude spolu s jumpem
- neni sprint (pry bude)
opravdu bude, az bude stamina zabudovana
- neni mozny jump i kdyz je mozne si ho namapovat (pry bude)
jump bude, chteji ho vsichni :)
- padani serveru
pady serveru serou vsechny, devy asi nejvic. ale to nejhorsi uz zvladli, tech 14 dni bylo jediny obdobi, kdy server padal za 5 mesicu, co hraju. blba shoda nahod
- bug s pridavnym baglem (koupis ho, lognes, lognes zpet a uz ho nemas, pry to opravi)
vim, ze ten bug byl, ale ja mam u postavy druhej bagl a zadnej problem nemam. jinka obecne v rubies neni zdaleka tolik bugu, co v jinejch srovnatelnejch hrach. at zije swg
- neni mozne kvalitne rozeznat u merchantu zda kupujes 1H nebo 2H zbran
tohle mozna neni dobre znat (kdyz si das rozsireny info, tak to tam myslim je), ale on neni problem se zeptat, nez to koupis
- po zazonovani do dungu se ti na 1 sekundu ukaze komplet mapa dungu i kdyz jsi ho zatim neprosel
to sme si nejak nevsiml, asi zalezi na rychlosti loadovani, ale i tak, na mape nevidis nic jinyho nez jen tvar chodeb, zadnej velkej problem podle me
- malo hotkeys
hotkeys je tak nejak normalne, dalsi jsou na ceste. mozna, ze treba ani vsechny neznas :)
- obcas se propadnes zdibec do zeme (stava se to malo, je mozne to do 2 sekund opravit)
jo, to se stava, ale bud z toho vyjdes sam nebo /stuck. tohle dela hodne 3D mmorpg, pokud vim
- Jmeno a Prijmeni charu neni oddeleno mezerou
je, pokud je dost kratke, jak je dlouhe, namackne se to.
- PvP je/bude stejne nemozne jako v SWG = je tu radar
rubies nejsou pvp hra, pvp je nadstavba jako consensual pvp, zadny prepadavani, mozna bude pvp server, ale do te doby, zaplat pan buh za to. pad debilnich PK dokaze zkazit zabavu velke casti lidi na serveru.
- Neni zde hlaska o tom, ze jiz nekdo jiny utoci na moba, ktereho jsi si vybral
neni potreba, proc by mela? bud se na moba dostanes, nebo ne. kdyz en a vidis u nej jineou postavu, tak asi byl ten nekdo rychlejsi
- Mob si na clientu po zabiti lehne (to je ok, smrtici animace), pak si ale v lagu stoupne
tohle je docasny reseni kvuli problemum s loot oknem

- Neni zde group expa (zabijes vic socialnich mobu) (pry bude)
bude v pristim patchi
- Voda je zatim jen textura, kterou propadnes (pry bude)
jak to bude s vodou.. ja nevim, nevidim to jako nic zasadniho, i kdyz vim, jak nekteri lide milovali plavani v asherons call2
- Maly svet, velice malo zon
maly svet - nova hra, kazdy mesic se planuje nova zona. v poslednim patchiu je novej dung, nova pevnost, kendall falls mapa byla pridana v cervenci, v srpnu nebo pocatkem zari bude dalsi zona.
- Nejsou zde specky, pry ale budou pod nazvem Manevry
manevry josu slibeny jeste na srpen, puvodni interni deadline byl 5. srpna, ale ty pady serveru to zpomalily, bohuzel.

Fajnove veci:
- regulovani combat speedu (kdo nevidel nepochopi, tahle hra je/muze byt skutecne tahovka ala Wizardry)
- moderovany chat = to je proste bomaba, stale je online 1 nebo vice GM a odpovidaji na otazky, radi, pomahaji a hlavne udrzuji kulturu projevu, ktera je v ostatnich onlinovkach priserna

Bohuzel nejvetsi problem a duvod proc pravdepodobne prestanu hrat je prislis jednoduchy damage system = neni zde zadne CC, coz je katastrofa pro hru v 21 stoleti ... Tech nekolik debuffu samozrejme neberu jako CC ...

Neni pro mne zabava predamagovat moby bez nejake inteligentni moznosti zasahnout do boje jinak nez healem nebo hitem. Skoda.

ten soubojovej system je zajimavej a s combat manevrama a novejma typama kouzel (zpomaleni, paralyza...) bude jeste zajimavejsi. ale i ted muze hrac hodne udelat, u melee tolik moznosti neni, ale dva rangeri nebo magove dokazou uzasny veci, pokud to hrac umi... Proste, jaky si to udelas, takovy to mas. A vlastne to de i u melee, kdyz se lidi snazi/chteji, ale pro vetsinu je proste jednodussi si nekam stoupnout, zapnout auto attack a nechat se healovat. Jenze nemusi, je to jejich volba.
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 17/08/2003 :  19:15:27  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
jeste na dokresleni - Cyber Warrior je mala firma, par lidi, proto je ten vyvoj pomalejsi, specialne ve srovnani s Lineage. Jenze rubies sou proste jiny, rozhodne nejsou mainstream. MOzna i diky tomu je tam lepsi komunita, nevim... Al eje fakt, ze kdyby bylo vic penez, tak by vetsina stiznosti nebyla, protoze by se novy veci pridavaly rychleji, takhle rubies bodujou vztahem vyvojaru k hracum a pefektnim servisem
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 19/08/2003 :  08:54:50  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Budu cekat na manevry a kvalitni CC. Do te doby hraji DAOC.
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 19/08/2003 :  10:50:44  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:

co je to to CC?
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 19/08/2003 :  10:54:28  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

co je to to CC?

CC = Crowd Control (mezz, root, stun)

Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 19/08/2003 :  11:25:45  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
diky moc. no jo no, s timhle typem kouzel se taky pocita, ale vsechno ted stoji na nestabilite serveru a postaveni te male firmy. nekdy byhc si pral byt billem gatesem s moznosti investovat do vesi, ktere se mi libi :)
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,45 seconds. on eygor Snitz Forums 2000