Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 Earth & Beyond - Vse okolo - Diskuze
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

solo
New Member

127 Posts

Posted - 27/09/2002 :  17:14:13  Show Profile Send solo a Private Message  Reply with Quote
Takze, pred hodkou jsem se vratil z letiste z ty budky co si rika DHL centrum a instaluju a parim az do rana:)

Debon, Andromeda
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 27/09/2002 :  17:18:04  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Takze, pred hodkou jsem se vratil z letiste z ty budky co si rika DHL centrum a instaluju a parim az do rana:)
Debon, Andromeda

Uz jste se dohodli na tom serveru?

Go to Top of Page

solo
New Member

127 Posts

Posted - 27/09/2002 :  20:08:53  Show Profile Send solo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Debon, Andromeda

Uz jste se dohodli na tom serveru?

zatim ne, ja z osobnich pohnutek-pred 10 minutama jsem leveloval na 56- bych preferoval andromedu, jak uz jsem tu psal, ale prizpusobim se vetsine

Debon, Andromeda
Go to Top of Page

Xeen
Darkparadise GM

14 Posts

Posted - 28/09/2002 :  10:31:39  Show Profile  Send Xeen an ICQ Message Send Xeen a Private Message  Reply with Quote
Po betatestování Earth&Beyond a nyní EvE jsem se jednoznačně rozhodnul pro Eve. EB se mi dost libilo, moc hezká hra, ale Eve přes to, že jsem ji hrál jen asi 4 hodinky zatím (naní je server down for maitenance) je pro mne hra nejméně o 1-2 úrovně dál než EB. Takže se mnou na EB nepočítejte :o).

"Nelituji žádného úkolu při kterém jsem třeba i zklamal.
Jediné, čeho lituji, jsou šance, které jsem nedostal."
Go to Top of Page

Ethernaly
Starting Member

21 Posts

Posted - 28/09/2002 :  10:51:11  Show Profile  Visit Ethernaly's Homepage Send Ethernaly a Private Message  Reply with Quote
quote:

Po betatestování Earth&Beyond a nyní EvE jsem se jednoznačně rozhodnul pro Eve. EB se mi dost libilo, moc hezká hra, ale Eve přes to, že jsem ji hrál jen asi 4 hodinky zatím (naní je server down for maitenance) je pro mne hra nejméně o 1-2 úrovně dál než EB. Takže se mnou na EB nepočítejte :o).

No jeden holky a jeden vdolky... Já mám například názor zcela opačný, ale tím neříkám, že by Eve nemohla být dobrá hra.
Problém vidím v tom, že Eve bude mít velké potíže s dostatečným počtem hráčů, což potká většinu nových MMORPG bez dostatečného zázemí. A EB má za sebou EA, což samo o sobě je půl úspěchu. Navíc, EB je bez diskuze kvalitní hrou, jejíž aktivní hráči za několik měsíců rozhodně nebudou přecházet k Eve (pokud westwoodi neudělají nějakou fatální chybu). Pro Eve tak vznikne problém hledání nových hráčů v době takových pecek jako Starwars online a nebo EQ2.
Moje předpověď je smutná, ale podle mě Eve nikdy nevyjde, případně bude mít jepičí život. Ono bloudit tak rozsáhlým vesmírem s pár desítkami dalších hráčů baví přesně tak dlouho jako každá jiná singl hra

----------------------
Qasinka, Pegasus
----------------------
Go to Top of Page

Semtex-cz
Starting Member

26 Posts

Posted - 28/09/2002 :  12:03:07  Show Profile  Send Semtex-cz an ICQ Message Send Semtex-cz a Private Message  Reply with Quote
Jen dodatek k tomu co rekl Ethernaly:
A hlavne EB se da hrat i na vyrazne slabych strojich (i na TNT 2 Pro s 32 Mb, coz u EVE s TNT 2 nejde) a jak rikal Ethernaly tak neni o tom nic moc znamo... Sam jsem to chtel zkusit, ale jsem bohuzel vlastnikem zminovane TNT 2 takze az udelam upgrade PC ... jen se mi do toho porad nechce

Edit k prispevku nize: Ja se spatne vyjadril, chtel jsem rict, ze se tam da nastavit vse tak ze to pojede dobre !i! na slabych strojich, ale mate-li dobry PC tak mate zase peknou grafiku ...(ale opravdu peknou)
Boromir Jr.-DP
Deleted:
DAoC, EB, Neocron
Rekl jeden Anglicky general u planu na bombardovani Cerneho lesa:"A jste si vedomi,ze je to soukromy majetek?"

Edited by - semtex-cz on 28/09/2002 15:06:58
Go to Top of Page

Xeen
Darkparadise GM

14 Posts

Posted - 28/09/2002 :  14:56:48  Show Profile  Send Xeen an ICQ Message Send Xeen a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jen dodatek k tomu co rekl Ethernaly:
A hlavne EB se da hrat i na vyrazne slabych strojich (i na TNT 2 Pro s 32 Mb, coz u EVE s TNT 2 nejde) a jak rikal Ethernaly tak neni o tom nic moc znamo... Sam jsem to chtel zkusit, ale jsem bohuzel vlastnikem zminovane TNT 2 takze az udelam upgrade PC ... jen se mi do toho porad neche

Tak to je možné. Já jsem technické problémy neměl. (Athlon 2100+, 1GB DDR, Gefo4 TI4200, unlimited připojení wavelan). Ale nároky jsou určitě vyšší než u EB. Což je zase vidět na celkovém zpracování hry. Jak psal Ethernaly - bude hodně záležet na tom, zda bude mít EvE dost hráčů. Možná díky tomu nakonec taky skončím na EB - ale zatím se těším na EvE

Go to Top of Page

CabalSvk
Starting Member

7 Posts

Posted - 28/09/2002 :  22:25:38  Show Profile  Send CabalSvk an ICQ Message Send CabalSvk a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

nechapu.Jak to ze mate nekdo rozehrany postavy a nemate jeste hru?Je nutne hru vubec kupovat?Njed enekde sosnout na netu a pak si koupit jen kod?

To jsou beta accounty, pokud aktivuješ full do 10 dnů tak Ti zůstanou.
Tak jak se ptáš to BOHUŽEL koupit nejde. Možná jen zatím, ale kdo ví

----------------------
Qasinka, Pegasus
----------------------

Na oficialnej stranke Earth a Beyond je informacia o predlzeni doby na aktivaciu full verzie koli Federacnim znakom a zachovania postavy. Cas na aktivovanie je do konca Oktobra (řijen).
Rad by som sa pridal, ak nieste uz plny, zaujal ma Jenquai Explorer. Bohuzial mi este neprislo beta CD.
Ak by ste uvazovali o kupovani FULL verzie, pridal by som sa, vyslo by to lacnejsie, postovne, byvam v CZ Okr. Zlin, takze to daleko nemam.

Edited by - CabalSvk on 29/09/2002 14:51:36
Go to Top of Page

Ethernaly
Starting Member

21 Posts

Posted - 30/09/2002 :  13:40:56  Show Profile  Visit Ethernaly's Homepage Send Ethernaly a Private Message  Reply with Quote
A je to :) Právě se mi doma spustila mikrovlna 512/128 bez omezení. A teď se z toho poseru :)
Ještě že mám tolik normální práce co mě baví :)

----------------------
Qasinka, Pegasus
----------------------
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 30/09/2002 :  16:09:22  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
quote:

A je to :) Právě se mi doma spustila mikrovlna 512/128 bez omezení. A teď se z toho poseru :)

----------------------
Qasinka, Pegasus
----------------------

za kolik a od koho.Ale asi nic pro chudaky co? .)

Go to Top of Page

hugo
Starting Member

59 Posts

Posted - 30/09/2002 :  22:01:30  Show Profile  Send hugo an ICQ Message Send hugo a Private Message  Reply with Quote
Cus, tenhle tyden me dorazi EaB z Canady, tak se PLS dohodnete najakym serveru budou cesi, dik & tesim se ;]

Edited by - hugo on 30/09/2002 22:03:05
Go to Top of Page

Ethernaly
Starting Member

21 Posts

Posted - 30/09/2002 :  23:06:07  Show Profile  Visit Ethernaly's Homepage Send Ethernaly a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

----------------------
Qasinka, Pegasus
----------------------

za kolik a od koho.Ale asi nic pro chudaky co? .)

2.200 Kč/měs. - www.wosa.cz . pouze pro Brno
1.600 Kč/měs. chtějí za 64ku

----------------------
Qasinka, Pegasus
----------------------

Edited by - Ethernaly on 30/09/2002 23:06:49
Go to Top of Page

Ethernaly
Starting Member

21 Posts

Posted - 30/09/2002 :  23:07:47  Show Profile  Visit Ethernaly's Homepage Send Ethernaly a Private Message  Reply with Quote
quote:

Cus, tenhle tyden me dorazi EaB z Canady, tak se PLS dohodnete najakym serveru budou cesi, dik & tesim se ;]

Edited by - hugo on 30/09/2002 22:03:05

Vzhledem k tomu, že Solo má nejvyšší level, takže pro něj azačít znovu by bylo nejkrvavější, tak to bude Andromeda

----------------------
Qasinka, Pegasus
----------------------
Go to Top of Page

Hermanek2
Starting Member

38 Posts

Posted - 01/10/2002 :  01:24:48  Show Profile  Send Hermanek2 an ICQ Message Send Hermanek2 a Private Message  Reply with Quote
No jo, ale on je jen jeden a nás je několik!
Já chci Pegasus :(!

Terran Enforcer
Go to Top of Page

hugo
Starting Member

59 Posts

Posted - 01/10/2002 :  01:37:28  Show Profile  Send hugo an ICQ Message Send hugo a Private Message  Reply with Quote
Eth ma pravdu, ja jdu na Andromedu, z vlasnti zkusenosti vim co to je zacinat znova kdyz uz si celkem daleko :]]

Go to Top of Page

Ethernaly
Starting Member

21 Posts

Posted - 01/10/2002 :  01:38:09  Show Profile  Visit Ethernaly's Homepage Send Ethernaly a Private Message  Reply with Quote
quote:

Terran Enforcer

Dyť je to jedno....

----------------------
Qasinka, Pegasus
----------------------
Go to Top of Page

solo
New Member

127 Posts

Posted - 01/10/2002 :  08:53:07  Show Profile Send solo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Terran Enforcer

hele, ja mam aktualne level 63, nevim kolik mas ty, ale ja se budu snazit vsem pomoci i financne atd a pockam na vas abysme se brzo srovnali, tak si to rozmysli

Debon, Andromeda
Go to Top of Page

CabalSvk
Starting Member

7 Posts

Posted - 01/10/2002 :  21:30:04  Show Profile  Send CabalSvk an ICQ Message Send CabalSvk a Private Message  Reply with Quote
Mam otazku. Aky je rozdiel medzi Explorerom a defenderom ohladom schopnosti SCAN???
Ked ma defender o jeden skill menej, znamena to ze ma mensi dosah, alebo ze ich ma slabsie ucinkom, podla mna by mel byt ucinok podla tech levelu scanu.
Diki.

Go to Top of Page

Ethernaly
Starting Member

21 Posts

Posted - 02/10/2002 :  10:27:20  Show Profile  Visit Ethernaly's Homepage Send Ethernaly a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mam otazku. Aky je rozdiel medzi Explorerom a defenderom ohladom schopnosti SCAN???
Ked ma defender o jeden skill menej, znamena to ze ma mensi dosah, alebo ze ich ma slabsie ucinkom, podla mna by mel byt ucinok podla tech levelu scanu.
Diki.

V tom skillu jako takovém rozdíl není. Jen každý z těch dvou (JE a JD) může dsáhnout jiné úrovně a tím pádem účinnosti a dosahu

----------------------
Ethernaly Defender Andromeda
----------------------
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 02/10/2002 :  12:41:36  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
kdyz jsme u tech skilu vi nekdo co to je ten sumoning.To si muzu vyvolat nejakou magickou posilu ci nekoho ochocit?A pro ty co to hrajou uz se vi ktera postava je na co dobra.Myslim ktera je spise defenzivni ci spise utocna ci treba se hodi jen na support lidi v grupe.

Go to Top of Page

Ethernaly
Starting Member

21 Posts

Posted - 02/10/2002 :  12:55:35  Show Profile  Visit Ethernaly's Homepage Send Ethernaly a Private Message  Reply with Quote
quote:

kdyz jsme u tech skilu vi nekdo co to je ten sumoning.To si muzu vyvolat nejakou magickou posilu ci nekoho ochocit?A pro ty co to hrajou uz se vi ktera postava je na co dobra.Myslim ktera je spise defenzivni ci spise utocna ci treba se hodi jen na support lidi v grupe.

No někteří z nás vědí :)
Summon ti slouží k tomu aby jsi si z dálky přitáhl potvoru k sobě a tam ji rozstřílel na mraky :)) Takže nemusíš třeba do houfu
Stejně tak můžeš přitáhnout i jiného hráče, pokud jsi s ním v grupě nebo je enemy (v případě PvP které zatím nejde)

----------------------
Ethernaly Defender Andromeda
----------------------
Go to Top of Page

Hermanek2
Starting Member

38 Posts

Posted - 02/10/2002 :  13:23:58  Show Profile  Send Hermanek2 an ICQ Message Send Hermanek2 a Private Message  Reply with Quote
Tak teda Andromeda abych netrhal partu. Galaxie třes se, Češi jdou!

Hermanek
Terran Enforcer

Edited by - hermanek2 on 02/10/2002 13:25:28
Go to Top of Page

solo
New Member

127 Posts

Posted - 02/10/2002 :  15:47:25  Show Profile Send solo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tak teda Andromeda abych netrhal partu. Galaxie třes se, Češi jdou!

Hermanek
Terran Enforcer

Edited by - hermanek2 on 02/10/2002 13:25:28

Debon, Andromeda
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 02/10/2002 :  15:50:28  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
aha.Diky za info.
Nekdo tady nekde zminoval program na navrzeni vlastni stanice.Nejak jsem nepochopil o co jde.To jako pak budu moct tu stanici zabudovat do hry nebo o co go?

Go to Top of Page

CabalSvk
Starting Member

7 Posts

Posted - 02/10/2002 :  18:52:04  Show Profile  Send CabalSvk an ICQ Message Send CabalSvk a Private Message  Reply with Quote
quote:

aha.Diky za info.
Nekdo tady nekde zminoval program na navrzeni vlastni stanice.Nejak jsem nepochopil o co jde.To jako pak budu moct tu stanici zabudovat do hry nebo o co go?

Je to Character and Ship Creator.
Mozes si tam vybrat rasu, typ (obchodnik, prieskumnik). Mozes si tam vytvorit panaka, obliect si ho ako chces a vytvorit ¨svoju lod (vesmirnu). Ono sa to dako do plnej verzie importuje ci co.

Adresa:Bud na www.cestiny.cz, alebo aj na ofic. stranke http://www.earthandbeyond.ea.com/community/coolstuff/starship_creator.jsp

Este sa spytam ci Psionic shield funguje ako single ci iba ako v partii. Podla prekladu to nieje jasne.
Ma Defender schopnost NAVIGATE???
Dakujem :)

Edited by - CabalSvk on 02/10/2002 19:57:11
Go to Top of Page

Semtex-cz
Starting Member

26 Posts

Posted - 09/11/2002 :  17:59:26  Show Profile  Send Semtex-cz an ICQ Message Send Semtex-cz a Private Message  Reply with Quote
Mohl by mi někdo říct, co je nového od bety?
Boromir Jr.-DP
Deleted:
DAoC, EB, Neocron
Rekl jeden Anglicky general u planu na bombardovani Cerneho lesa:"A jste si vedomi,ze je to soukromy majetek?"

Edited by - Semtex-cz on 09/11/2002 18:08:34
Go to Top of Page

Mossad
Starting Member

22 Posts

Posted - 14/11/2002 :  21:34:35  Show Profile  Send Mossad an ICQ Message Send Mossad a Private Message  Reply with Quote
Hele, byl sem pozorovat weby etc... posledni hra s touto tematikou co sem hral byl privateer - retrivious fire a privateer 2, kterej mne bavil asi 1 hodinu :). Takze pokud by mel nekdo zajem kraticce shrnout pro blbyho wo co gou sypte to sem, budu jen rad....

Let the flamewar begin!
Go to Top of Page

Vogon Jelc
Starting Member

6 Posts

Posted - 24/11/2002 :  12:09:29  Show Profile Send Vogon Jelc a Private Message  Reply with Quote
Haloooo, hrajete to jeste nekdo???

Zrovna jsem zacal hrat v Andromede.
Me jmeno ve hre je Vogon

Go to Top of Page

Listyx
Starting Member

75 Posts

Posted - 24/11/2002 :  19:26:25  Show Profile  Send Listyx an ICQ Message Send Listyx a Private Message  Reply with Quote
jasne ze hraje

ja sokar :) a mozna jeste nekdo :)

/salute all GGs DAoC,FFXI,EVE,WOW
/poke all BGs E&B,CoH,AoC,ChO,WhO,STO
Go to Top of Page

Hermanek2
Starting Member

38 Posts

Posted - 25/11/2002 :  16:23:34  Show Profile  Send Hermanek2 an ICQ Message Send Hermanek2 a Private Message  Reply with Quote
Vogone, kde jsi koupil cd?

Hermanek
- outfit MYTH (VS, PlanetSide)
- Star Kingdom of Manticore (EVE-online)
--------------------------------------------------------------------------------------------
Ad gloriam dei! Ad honorem! Ad futuram memoriam! Ad vitam aeternam!
Go to Top of Page

mechac
New Member

375 Posts

Posted - 26/11/2002 :  16:00:23  Show Profile  Send mechac an ICQ Message Send mechac a Private Message  Reply with Quote
To bych taky rad vedel....

Mechac, The Druid Templar forever
Cyphisek - FFXI tired
Nouvej - CS too old :op
Go to Top of Page

Vogon Jelc
Starting Member

6 Posts

Posted - 26/11/2002 :  16:56:06  Show Profile Send Vogon Jelc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mechac

To bych taky rad vedel....

Od nekoho kdo uz hrat prestal.

Jinak da se to koupit i treba na www.dragon.ca
http://www.dragon.ca/detail.asp?PRODUCT_ID=EARTBEY
Maj to tam za $27 plus postovny $12 do Evropy.
Uz sem od nich neco kupoval, bylo to naprosto bez problemu.

Samozrejme je potreba mezinarodni platebni karta, ale tu potrebujete i na hrani.
Go to Top of Page

Adeonss
Starting Member

1 Posts

Posted - 26/11/2002 :  17:01:37  Show Profile Send Adeonss a Private Message  Reply with Quote
Nevíte někdo pěkně prosím, jestli někdo hraje na Galileu? Jsem na něm od bety (JE - adept lvl 84)a ještě jsem našince nepotkal. Nechce se mi na Andromedě začínat od nuly. Tak jsem v guildě Lightning troopers, ale neni to vono. V české guildě bych se určitě cítil líp ;)]

Go to Top of Page

mechac
New Member

375 Posts

Posted - 07/12/2002 :  00:14:57  Show Profile  Send mechac an ICQ Message Send mechac a Private Message  Reply with Quote
Tak prave koukam ze na Dragon.cz slevnily E&B na pouhopouhych $13,95 americkych. Takze mam pocit ze levneji to JRC prodavat nebude tudiz hned jak to pujde dotoho jdu.
Vcetne dopravy to dela necelych 1000kc....

Cyphisek - FFXI tired
Go to Top of Page

Hermanek2
Starting Member

38 Posts

Posted - 10/12/2002 :  00:22:14  Show Profile  Send Hermanek2 an ICQ Message Send Hermanek2 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tak prave koukam ze na Dragon.cz slevnily E&B na pouhopouhych $13,95 americkych. Takze mam pocit ze levneji to JRC prodavat nebude tudiz hned jak to pujde dotoho jdu.

www.dragon.ca

I když by to bylo velmi úžasné, kdyby Dragon sídlili u nás. Nejspíš by pěkně zamávali místním trhem.

Hermanek
- outfit MYTH (VS, PlanetSide)
- Star Kingdom of Manticore (EVE-online)
--------------------------------------------------------------------------------------------
Ad gloriam dei! Ad honorem! Ad futuram memoriam! Ad vitam aeternam!
Go to Top of Page

mechac
New Member

375 Posts

Posted - 10/12/2002 :  02:17:45  Show Profile  Send mechac an ICQ Message Send mechac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hermanek2

quote:

www.dragon.ca

I když by to bylo velmi úžasné, kdyby Dragon sídlili u nás. Nejspíš by pěkně zamávali místním trhem.

Oh, samozrejme ze dragon.ca, ja sem ztoho uz uplne zblblej.
Prave stahuju Demo, ma to 1 giga, demo.........
Na 128 lince to budu stahovat jeste asi 15 hodin.

Cyphisek - FFXI tired
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 28/12/2002 :  17:25:19  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
Panove, muzete mi nekdo poslat DIR z original CD's na muj Emial?
Mam demo a BUDDY registraci a rad bych si udelal instalacni CD's
Diky

Pro jistotu email VZenatik@terra.cz

WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade
TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU
Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra
EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw
AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon
Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow
Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]

Go to Top of Page

mechac
New Member

375 Posts

Posted - 28/12/2002 :  21:18:39  Show Profile  Send mechac an ICQ Message Send mechac a Private Message  Reply with Quote
Nemas to lepsi rovnou za tech 1000kc koupit? Manual a podobne...

Cyphisek - FFXI tired
Go to Top of Page

mechac
New Member

375 Posts

Posted - 29/12/2002 :  01:10:45  Show Profile  Send mechac an ICQ Message Send mechac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Atronach

quote:

Nemas to lepsi rovnou za tech 1000kc koupit? Manual a podobne...

Zatim to v prodeji nikde neni. A poslat si to z USA za cca 1800 me neprijde idealni. TO jsem radeji ty love vrazil do 1+3 mesicu registrace.

Manual jsem si vytisk z PDF co je na webu. Mezi nama je v nem h....
Uzitecny veci clovek zjisti stejne sam a v manualu nejsou.

Safra, jeste pred Vanocema byla za $10 a ted zase za necelych $16. Defky ze ja tu kartu nezacal vyrizovat driv.....
Jo manual ani nepotebujes, oni ti vse polopaticky vysvetli kdyz zakladas char. Ono to zas tak tezky neni, za 5 dni hrani sem skocil vpohode na cca 34lvl sice to jde cim dal vic pomaleji ale nemel sem potrebu manualu.(Stacilo stahnout mapu a vesele sem cestoval)

Cyphisek - FFXI tired
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 29/12/2002 :  09:10:49  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:

Safra, jeste pred Vanocema byla za $10 a ted zase za necelych $16. Defky ze ja tu kartu nezacal vyrizovat driv.....

JJ, bylo to za $10, ale to jsem jeste nebyl jistej zda to chci hrat.

quote:

Jo manual ani nepotebujes, oni ti vse polopaticky vysvetli kdyz zakladas char. Ono to zas tak tezky neni, za 5 dni hrani sem skocil vpohode na cca 34lvl sice to jde cim dal vic pomaleji ale nemel sem potrebu manualu.(Stacilo stahnout mapu a vesele sem cestoval)

Ja se za 6 dnu dostal na LVL 23. Celkem klidek.
Maji to fakt moc pekne udelany.

Go to Top of Page

Lucky_Lee
New Member

oko2

126 Posts

Posted - 30/12/2002 :  03:29:02  Show Profile  Send Lucky_Lee an ICQ Message Send Lucky_Lee a Private Message  Reply with Quote
Tak az me to prijde, tak cekejte noveho clena na Andromede
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 13/01/2003 :  10:41:46  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
Vyrabime s kamosem stity a reaktory.
Pokud bude zajem (zatim do LVL3 takze hlavne pro zacatecniky),
Predstava je, za stejnou ceny jako ve ksefte ale lepsi parametry.

Zaroven vykupujeme levne uz nepotrebne kousky na rozebrani + analyzu.
(Ne Progen restricted stity a Jenquan restricted generatory)

Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 16/01/2003 :  11:07:32  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
Je tu nekdo tak daleko, ze dokaze popsat % uspesnost Refine surovin 6 a 7 s urovni Prospect 6 ?
Dik!

Go to Top of Page

Semtex-cz
Starting Member

26 Posts

Posted - 06/03/2003 :  21:54:40  Show Profile  Send Semtex-cz an ICQ Message Send Semtex-cz a Private Message  Reply with Quote
Hele mohl by mi někdo prozradit, proč nejdou karty Maestro mezinárodní použít přes net? Případně proč Komerčka jinou nedává ke studentskému účtu?

Active:
Tabula Rasa - Luke Norgood
Passive:
SWG
Deleted:
UO, DAoC, Neocron, MCO, RoE, E&B
Zniceni vesmiru preziji 3 stvoreni: Ja, svabi a Dylan Hunt, ktery ty svaby zachranil.
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 07/03/2003 :  08:34:14  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Semtex-cz

Hele mohl by mi někdo prozradit, proč nejdou karty Maestro mezinárodní použít přes net? Případně proč Komerčka jinou nedává ke studentskému účtu?

Hlavne si zjisti zda jsou pro internetovou platbu. To ze je mezinarodni to NEZARUCUJE. Alespon tohle jsem si zjistoval ja pred zarizovanim karty. Musis proste rict, ze VYZADUJES platbu pres internet tou kartou at ti to zaridi.

Go to Top of Page

VeRtEx
Starting Member

49 Posts

Posted - 07/03/2003 :  18:08:03  Show Profile Send VeRtEx a Private Message  Reply with Quote
oki sem tu atro ja Triox :) tak jak prodlouzis mi to pls ??? poslu ti prachy po brachovi v nedeli jak pojede do brna
Go to Top of Page

Varta
Starting Member

1 Posts

Posted - 10/03/2003 :  20:06:59  Show Profile  Send Varta an ICQ Message Send Varta a Private Message  Reply with Quote
Ahoj všem vesmírákům,
hrál jsem betatest a jaksi zkolaboval na neschopnosti těch co do této malé země hry nedovážejí :(((

Vidím že jste tu a že hrajete tak bych se rád zeptal:

1) seženu někde t odemo z kterého lze přejít na plnou verzi?
nemyslím download ani objednat disk nemáte to tu někdo v Praze třeba???Rád zaplatím veškeré výlohy plus odměnu.

2) Hráli bychom tři ja a mí kolegové a rádi bychom do českého klanu :)

3) Jelikož jsme na internetu pořád a už EnB známe tak jediná překážka jak říkám je to naintalit :(

MUZETE MI PROSIM NAPSAT NA ICQ 69263393 nebo mail EUROPIN@HOTMAIL.COM ????

MOCKRAT DEKUJI.

--------------------------------------------------------------------------------
:o)

:o)
Go to Top of Page

TDASHADOW
Starting Member

22 Posts

Posted - 11/03/2003 :  19:11:32  Show Profile  Send TDASHADOW an ICQ Message Send TDASHADOW a Private Message  Reply with Quote
Pro platbu na internetu se da pouzit pouze embossovana karta - VISA, EC/MC, a dalsi. Elektronickce karty jsou pouze pro platby ne terminalech.

quote:

quote:

Hlavne si zjisti zda jsou pro internetovou platbu. To ze je mezinarodni to NEZARUCUJE. Alespon tohle jsem si zjistoval ja pred zarizovanim karty. Musis proste rict, ze VYZADUJES platbu pres internet tou kartou at ti to zaridi.

It ain't the fall that gets ya, it's the sudden stop and the bottom.

Vanguard - Shadoweed
Go to Top of Page

Cerv
Starting Member

6 Posts

Posted - 16/03/2003 :  12:39:56  Show Profile  Send Cerv an ICQ Message Send Cerv a Private Message  Reply with Quote
Tak jsem zacal a zatim jsem Sentinel lvl20 jmenem Mumla. A mel bych par dotazu. Jednak bych rad vedel jak zvetsit nakladovy prostor. Taky by me zajimalo jestli muzu nejak pridat dalsi slot na zbrane. No a hlavne jak je to s vyrobou a vyzkumem vlastnich zarizeni...?

Diky za info

Cerv
Go to Top of Page

Semtex-cz
Starting Member

26 Posts

Posted - 16/03/2003 :  22:49:33  Show Profile  Send Semtex-cz an ICQ Message Send Semtex-cz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by TDASHADOW

Pro platbu na internetu se da pouzit pouze embossovana karta - VISA, EC/MC, a dalsi. Elektronickce karty jsou pouze pro platby ne terminalech.

quote:

quote:

Takže elektronická EC/MC přes net fachčí, teda pokud mi ta ženská v KB nekecala (jinak stejně to teď nemůžu hrát, nejdřív za rok .

Active:
Tabula Rasa - Luke Norgood
Passive:
SWG
Deleted:
UO, DAoC, Neocron, MCO, RoE, E&B
Zniceni vesmiru preziji 3 stvoreni: Ja, svabi a Dylan Hunt, ktery ty svaby zachranil.
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,33 seconds. on eygor Snitz Forums 2000